World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.335.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Evo nešto smiješno:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
14 godina
neaktivan

ak je to nekom smiješno svaka čast

17 godina
neaktivan

fake & gay

16 godina
World of Tanks

kak vam se cini t-54 ? 
meni je fora zato kaj izgleda ko t-55 :) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

kak vam se cini t-54 ? 
meni je fora zato kaj izgleda ko t-55 :)

T-55 ti je u biti malo nadograđeni t-54...i neke zemlje t-54 koriste još i danas...sjeverna koreja još i danas ima i t-34 u skladištima,a neke afričke zemlje imaju još uvijek t-34 sa 122mm topom i koriste ga kao artiljeriju.

17 godina
neaktivan

T-34 se još uvelike koristio i u Domovinskom ratu i Ratu u Bosni...iako je "glavni" tenk u tim sukobima bio T-55.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 11:43 (Loz).
17 godina
moderator
Loz kaže...

T-34 se još uvelike koristio i u Domovinskom ratu i Ratu u Bosni...iako je "glavni" tenk u tim sukobima bio T-55.

Je, kao dijete sam izlazio iz vozačevog poklopca, kad su kreteni vrtili kupolu i zamalo me udarili. Mislim da je bio T-34-85. Čitam na wiki da je i M47 Patton (verzija poslije ove M46) korištena u HR.

16 godina
World of Tanks

Budemu uslikao tenkice u Vinkovcima i Vukovaru {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 12:19 (paci).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

da prica mi stari da je dosta tih "prastarih" tenkova koristeno samo kao topnistvo ( zakopavali su ih i radil artiljeriju )
Ja sam jednom prilikom vidjeo u remontnom zavodu ( jankomir-jedinstvo ) Shermana tj. mislim da je sherman 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Može se negdi prominit mail adresa od acca?

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

da prica mi stari da je dosta tih "prastarih" tenkova koristeno samo kao topnistvo ( zakopavali su ih i radil artiljeriju )
Ja sam jednom prilikom vidjeo u remontnom zavodu ( jankomir-jedinstvo ) Shermana tj. mislim da je sherman

Je,bilo je i njih,i m26 pershinga ja mislim...

15 godina
GRDI-146 kaže...

U jedinstvu je bilo par shermana al mislim da su izrezani, a čini mi se da im je jedan u vozom stanju. Taj im služi za šlepanje drugih olupina. Bio je prije par godina tamo i M36 Jackson u igri je ''slugger'', ali mislim da je prodan.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 14:09 (leobugi).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ako neko hoce platoon, nek posalje pp da da grindamo zajedno

0 0 hvala 0
16 godina

lowe uskoro poskupljuje na 12 500 goldi :S

-devovi su sluzbeno poludili...

http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/price_balancing_adjustment_ahead

i jos jedna vijest

http://game.worldoftanks.eu/news/contests/kill-mod-happy-birthday

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
lollik91 kaže...

Baš mi je drago.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
17 godina
lollik91 kaže...

Super; manje noobova koji odma kupe Lowe, a onda se zbuksaju na nekom blesavom dijelu mape i ne naprave ništa. Ili se zapiče ko rambo preko praznog dijela mape i poginu za 1 min.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Spremite se za kill mod ja sam prošli put dobio 500 zlata. Ja dovozim Jagdtigera {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Fini moneymaker..rekordno sam dobio kredita...

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovo nije normalno, SU8 i vec igram protiv Maus tenkova... zasto me toliko forsaju uopce ..... koma

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo dobio rekordni kredit i isto jedno zgodno pitanje .Posada koja je seljena sa tenka na tenk  M6 , T29 , T32 i T34 , a sada ide na T30 .

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 23:33 (Mirda 1).
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Mirda 1 kaže...

Evo dobio rekordni kredit i isto jedno zgodno pitanje .Posada koja je seljena sa tenka na tenk  M6 , T29 , T32 i T34 , a sada ide na T30 .

Još rijesis ruse i prodas acc za hiljade :) 

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakvih debila ima u ovim Lowama.Kreten me prvi put pogodi u municiju(a na mojoj je strani),i onda kad bi na kraju runde izgubili pogodi me namjerno i skine mi dobro healta,al neka smrad dobit će i on svoju kaznu.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Street Hacker kaže...

Kakvih debila ima u ovim Lowama.Kreten me prvi put pogodi u municiju(a na mojoj je strani),i onda kad bi na kraju runde izgubili pogodi me namjerno i skine mi dobro healta,al neka smrad dobit će i on svoju kaznu.

Ja umirem od smjeha kad izađem 1 na 1 s Lowetom (uglavnom, jer su uglavnom noob-ovi, čast iznimkama)...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
PC Street Hacker kaže...

Ja umirem od smjeha kad izađem 1 na 1 s Lowetom (uglavnom, jer su uglavnom noob-ovi, čast iznimkama)...

Ovaj ima 2500 borbi,i posli smo pričali priko chata,a svašta uglavnom da sam kriv jer sam mu 50 puta uletio isprid cijevi

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
World of Tanks

Ja sam sad gledao kako su dva naša Lowea otišla u dim u isto vrijeme ni 2 min od starta; obojica su se zaletjela na protivničku bazu na Erlenberg-u i zajedno nisu uspjeli zauzeti bazu ni do 25% i već su bili mrtvi, a bili su najjači tenkovi u našem timu.

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ćao !!!

Vidim ima ovdje dosta igrača i raznih dobrih savjeta pa tako i ja imam nekoliko pitanja i molio bih da mi odgovorite na njih {#}:

1. često me izbacuje sa servera zašto ?{#}

2. šta da radim sa posadom koja mi je ostala od prodanih tenkova dali da ju izbacim ?

3. ovo nije pitanje nego kratak opis mog načina igranja pa molim za savjet ako nešto krivo radim : prvo sam počeo igrat sa svim početnim tenkovima tj svim nacijama i sve ih istrazivao do maximuma i tada kada sam ih istrazio kupovao naredni tenk i tako sve dok nisam skuzio da to nevodi nikud em nemam dovoljno mjesta em para {#} a neću da uzimam premium nalog a i nemam da budem iskren sa čim {#} da skratim : LEICHTRAKTOR , T1,M2,T57,MS1,BT2,T-26 sam imao izučio skroz do zadnjeg djela dok nisam dobio da je tenk u potpunosti izučen i kako sam ih izučavao i kupovao drugi tako sam prethodni prodao ali sada sam se ima vec mozda desetak dana odlucio samo na ruske tenkove tako da u garazi imam T-46 izucen do kraja i T-28 i  napredujem prema KV i nisam daleko jer na T28 sam sve djelove izucio i ostaje mi samo još par sati igranja da skupim  dovoljno bodova za KV da ga izucim do kraja i naravno srebrenjaka da ga kupim a cilj mi je da dođem do zadnjeg i najboljeg u seriji teških tenkova {#}e da i prodao sam sve one djelove iz depoa od izučenih tenkova koji mi više ne koriste tj kojih više nemam ukratko to bi bilo to sto se tiče mog pocetka igranja pa nadam se da sam uradio sve kako bi trebalo biti ok za mene a ako sam negdje i fulao u necemu svaki savjet dobro dođe pa mi napišite !!!!!!

A što se tiče igrača u majko mila ima ih svakakvih koji jednostavno ili neznaju ili nece da igraju timski i sa nekim razmisljanjem kako najbolje da osvojimo bazu nego svaki na svoju stranu lete utaman itd

veliki pozdrav svim igračima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kome je potrebno zlato u pitanju je nagrada od 1000 zlata neka se prijavi za Kill the Mod event Tier5+ potrebni, više informacija na

http://bolt.forumcroatian.com/t9-kill-the-mod-_-tim#56, idemo društvo malo aktivnosti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 10:24 (zrimo).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
GPJ3333 kaže...

Ćao !!!

Vidim ima ovdje dosta igrača i raznih dobrih savjeta pa tako i ja imam nekoliko pitanja i molio bih da mi odgovorite na njih {#}:

1. često me izbacuje sa servera zašto ?{#}

2. šta da radim sa posadom koja mi je ostala od prodanih tenkova dali da ju izbacim ?

3. ovo nije pitanje nego kratak opis mog načina igranja pa molim za savjet ako nešto krivo radim : prvo sam počeo igrat sa svim početnim tenkovima tj svim nacijama i sve ih istrazivao do maximuma i tada kada sam ih istrazio kupovao naredni tenk i tako sve dok nisam skuzio da to nevodi nikud em nemam dovoljno mjesta em para {#} a neću da uzimam premium nalog a i nemam da budem iskren sa čim {#} da skratim : LEICHTRAKTOR , T1,M2,T57,MS1,BT2,T-26 sam imao izučio skroz do zadnjeg djela dok nisam dobio da je tenk u potpunosti izučen i kako sam ih izučavao i kupovao drugi tako sam prethodni prodao ali sada sam se ima vec mozda desetak dana odlucio samo na ruske tenkove tako da u garazi imam T-46 izucen do kraja i T-28 i  napredujem prema KV i nisam daleko jer na T28 sam sve djelove izucio i ostaje mi samo još par sati igranja da skupim  dovoljno bodova za KV da ga izucim do kraja i naravno srebrenjaka da ga kupim a cilj mi je da dođem do zadnjeg i najboljeg u seriji teških tenkova {#}e da i prodao sam sve one djelove iz depoa od izučenih tenkova koji mi više ne koriste tj kojih više nemam ukratko to bi bilo to sto se tiče mog pocetka igranja pa nadam se da sam uradio sve kako bi trebalo biti ok za mene a ako sam negdje i fulao u necemu svaki savjet dobro dođe pa mi napišite !!!!!!

A što se tiče igrača u majko mila ima ih svakakvih koji jednostavno ili neznaju ili nece da igraju timski i sa nekim razmisljanjem kako najbolje da osvojimo bazu nego svaki na svoju stranu lete utaman itd

veliki pozdrav svim igračima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrav i tebi!

1. Možda je lag u pitanju. Mene s vremena na vrijeme izbaci kopletno iz igre

2. Posadu čuvaj u vojarni zato što je puno jeftinije preobučit posadu koja je na 100% nego platit za 75%, ili još gore dat zlato,. Kod preobuke 100%-tnih izuče se na  90% za 20K srebra

3. Dosta ovisi koji je tvoj gušt, ali po meni bi trebao gurat ruse, i to jednu ili eventualno dvije grane, npr. prema heavyjama i arltiljeriju( prve ruske artiljerije su krševi, ali općenito artiljerija predstavlja sigurnu zaradu)

Ispred tebe je još puuuno bitaka.... {#}

Sarma - the best dish you`ll ever get!
17 godina
World of Tanks

Lol ovo je epick, 3 puta mi bouncam Pz38t dok ga s boka gađam s tigrom i L/71  gunom, od muke odustanem nađem IS i bez problema ga s prijeda probijam.

0 0 hvala 0
17 godina
TommyS kaže...

2. Posadu čuvaj u vojarni zato što je puno jeftinije preobučit posadu koja je na 100% nego platit za 75%, ili još gore dat zlato,. Kod preobuke 100%-tnih izuče se na  90% za 20K srebra

A što je s posadom koja se ne može preobučiti za novi tenk? Ili se može ili? npr posada 100% 4-člana, a sljedeći tenk u tieru je 6 članova... i sl?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice