Što je od posade najbitnije za ugprade na 100%? Topnik?
Commander.
Što je od posade najbitnije za ugprade na 100%? Topnik?
Commander.
Ima li netko 20 golda za posudit?
kaj se more slat zlato uopće???
kaj se more slat zlato uopće???
Ne može.
Ne može.
Može.
da pogodim, hoćeš si nešt od equipmenta skinut? :D
da pogodim, hoćeš si nešt od equipmenta skinut? :D
Ne. Hoću convertat exp.
Ne može.
Može.
Prosvijetli me...
Prosvijetli me...
Kad si sa nekim u Platoon-u, u Platoon listi klikneš na njegovo ime i imaš opciju Send gold.
Znači, netko me doda na 3 minute, pošalje mi gold, ja odem i svi sretni.
Kad si sa nekim u Platoon-u, u Platoon listi klikneš na njegovo ime i imaš opciju Send gold.
Znači, netko me doda na 3 minute, pošalje mi gold, ja odem i svi sretni.
Ne znam kaj si ti radil, al ovo nije točno.
Za slanje golda idite u kontakte i odaberite prijatelja ili nađite neki druki kontakt i kliknite na njega sa desnom tipkom miša i odaberite "prebaci zlato" (eng: send gold).
nemoj tako, evo ja vec imam preko 100 h igre i nemam premium ( KV-3, PzIV, Stug )
100 sati ciste zabave bez 1 potrosene kune :) http://www.xfire.com/profile/grdi146/
Neki su uspjeli doći do object 704 bez premiuma, tako da se može doći do tier 9 ali moraš igrati manje tiere (V ili VI) da pokriješ gubitke.
meni se čini da je cijeli sustav namjerno tako napravljen da vas prisili da igrate sve klase tenkova
kad bi održavanje najjačih tenkova bilo jednostavno (kao recimo wow - na 85 levelu), svi bi odjurili na najveće tenkove, a sa malima ne bi nitko htio igrati, ovako sad imate svega pomalo u igri
Ma arty je dosta za odrzavanje svih drugih tenkova. :)
Ja sad kupio GW Panther i sve upgrade i arty razvaljuje t9 skida po 30% heavyima , tigera 1 sam pogodio za 95%. :)
Ma dajte ja imam 2 tenka tier 7 i 1 tenk tier 6. Nikad mi nije falilo para. A nemam premium. Samo treba igrati pametno.
Ma arty je dosta za odrzavanje svih drugih tenkova. :)
Ja sad kupio GW Panther i sve upgrade i arty razvaljuje t9 skida po 30% heavyima , tigera 1 sam pogodio za 95%. :)
Slažem se, ja s artiljerijom skidam Tiger, Tiger II, Lowe i slicne
NAPOKON M26 Pershing
Zasad je ok tenk, malo lošiji na stocku nego T20 do kraja upgradean. Ali ima vrimena i za to :)
Ja sam na T-43, još motor pa na T-44. Vidim da ekipa whina na wot forumu, T-54 nerfan, skup ammo, minusi, ne može se održavati... Očigledno nisu zaigrali tier 10 heavy u randomu bez platoona :D
NAPOKON M26 Pershing
Zasad je ok tenk, malo lošiji na stocku nego T20 do kraja upgradean. Ali ima vrimena i za to :)
A ja grindam za pershinga. Kad ga nadogradiš reci mišljenja.
Je, i ja s artiljerijom nakupim lovu, a održavao sam, čak i dobro zarađivao sa IS-4, tako da ne bi trebalo biti problema. A onda u tier9 medium platoon i vožnja po mapi. :D
Joj, ovaj 5x XP je frustrirajuc. Kao da sam svaki put ili lowest tier ili nastradam prerano ili moj hummel ne moze pogodit nista vrijedno... i tada uvijek moji pobjede .
Jos gore kad sam sa Hetzerom dobio TopGuna, da bi PzKpfw 38 nA koji je cijelo vrijeme kampirao u bazi izgubio 1:1 s poluostecenim Hetzerom (kojeg sam mu scoutao pri smrtnom hropcu i pingao kud je otisao) . Nista od 5x ni tada...
danas sam odigrao najbolji match,2 Ltraktor sa svojim sam ubio
nna 56% mi je posada i nije tako losa,od 6 udaraca,2-3 pogode,sto je dosta jer nisam ih sam ubio,imao sam pomoc jednog light tenka
ugl. igricu sam zavolio i jednostavno je zarazna :D
Prvi je pao..
EDIT: Btw., vote, BFBC2 nam je blizu: http://www.bug.hr/master/toplista/
Prvi je pao..
EDIT: Btw., vote, BFBC2 nam je blizu: http://www.bug.hr/master/toplista/
Zar nije WoT imao preko 200 glasova? Ovo je nova lista?
Svaki mjesec, nova lista..
Su8 s commanderom na 100% i dodatnom opcijom kamuflaže, nadograđen SPG do kraja s najjačim topom. Ostatak posade je na 80%
ukratko jednim riječima
ŽALI BOŽE KREDITA I ISKUSTVA ULOŽENO U TO RUSKO GOVNO
Su8 s commanderom na 100% i dodatnom opcijom kamuflaže, nadograđen SPG do kraja s najjačim topom. Ostatak posade je na 80%
ukratko jednim riječima
ŽALI BOŽE KREDITA I ISKUSTVA ULOŽENO U TO RUSKO GOVNO
Javi se kad ti svi budu na 100% (gunner pogotovo).
Javi se kad ti svi budu na 100% (gunner pogotovo).
Granate skupe 800 i nesto sitno jedna a da ne spominjem koliko se rasipaju bezveze jer u 99% fulam cijeli tenk
ok budem se javio, dotle igram nesto drugo...