Izgleda da je igra privukla dosta velik broj igraca za prvi tjedan a taj broj ce vjerujem biti puno veci nakon sto se igra ispolira - WAR stizem ....
Izgleda da je igra privukla dosta velik broj igraca za prvi tjedan a taj broj ce vjerujem biti puno veci nakon sto se igra ispolira - WAR stizem ....
HCL-ova recenzija:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=273&select=18
Čini se da je igra pun pogodak.
da da, sve to stoji... ali di da ga nabavim? gdje god pogledam rasprodano... HELP!
da da, sve to stoji... ali di da ga nabavim? gdje god pogledam rasprodano... HELP!
Kad se čovjek ufura igra je sasvim dobra. Rase i klase su poprilično zaniljive i nude dovoljno različitosti i raznih specijalizacija da bude interesantno. Sustav borbi i PQ-ova je dobro odrađen, jedino bi animacije likova mogle biti malčice bolje, no dobro.. to stignu ispraviti kakvim patchem
Sve u svemu - dobra igra!
Igra je TOTALNA suprotnost AOC-u...grafika suxa, sve ostalo radi kako treba
Zna li netko gdje se WAR moze nabavit? Ekipa u algoritmu baš i nema neke informacije...
Što je Algoritam rasprodao sve primjerke igre?
Što je Algoritam rasprodao sve primjerke igre?
I kakva je? Prvi dojmovi?
Jučer sam čitavo popodne uspio provesti u PvP zonama na drugoj mapi (lvl 10 sam) i bilo je baš zabavno. Klali smo se sa igračima ordera i ganjali nekakve NPC-ove. Dobar je osjećaj masovki i kaotičnost borbe.
Treba isprobati nekoliko klasa dok ti neka ne 'sjedne', ali sve su zabavne na svoj način. Još nisam niti jednog healera pokušao zarollat ali ima vremena
RvR borbu jako je teško pronaći... svi vise po scenarijima... :S
imama pentiuma 2,4,radeonku 1950 pro 512 mb i 2ipo gige rama.oce radit u
mene? a net mi je bezicni trenutno se spaja na gprs.sutra se selim pa ce
valjda u gradu bit umts.
· 2.5 GHz P4 (single core) processor or equivalent
· 1 Gigabyte RAM
· A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
· At least 15 GB of hard drive space
Radit će (ako imaš dual-core, ako ne clockaj :)
neda mi maticna da clockam,al zato mogu grafulju i dodat jos rama! u mene je pentium sa hyper transportom.
Gdje bi mogao kupiti WAR jer vidim da ga u algoritma trenitno nema
Trenutno u HR nigdje nemožeš dobiti.
zna li se kda bi moglo biti jer zelim poceti igrati nesto poslije dosadnog wowa a vidim da bi to mogao biti warhammer
lud sam,ocu da igram warhammera......:)
Alo imam warhammer acc i mislim ga ili mjenjat za wow acc na kojemu bi tjeo da ima neki lvl 70 ally ili prodat dajem sve podatke i kutiju sa cd-ovima.
Ako ima nekoga iz Split-a da zeli ima prednost.
Hvala.
kakvo je stanje sa ekonomijom u war-u je li onako traljava i bezkorisna kao sto je bila u aoc-u ili je ok ?
kakvo je stanje sa ekonomijom u war-u je li onako traljava i bezkorisna kao sto je bila u aoc-u ili je ok ?
a polako to ce se sigurno nadodati ipak je igra nova na trzistu i izasla je nedavno i u kratkom vremenu napravila boom u svijetu mmoprg-a
a polako to ce se sigurno nadodati ipak je igra nova na trzistu i izasla je nedavno i u kratkom vremenu napravila boom u svijetu mmoprg-a

ajd jedno totalno glupo pitanje...
nemam nikakvog placanja?? samo kupim orig gejm i inst, regam se i imam ju zauvijek... bez onog svaki mjesec ili 2??
i koji je najveci lvl u igri? :S
ajd jedno totalno glupo pitanje...
nemam nikakvog placanja?? samo kupim orig gejm i inst, regam se i imam ju zauvijek... bez onog svaki mjesec ili 2??
i koji je najveci lvl u igri? :S
Zadnjih 10tak dana se nisam ulogiravao u igru (previše obaveza u RL). Kakav je bio Witching night event? Jel netko sudjelovao?
Zadnjih 10tak dana se nisam ulogiravao u igru (previše obaveza u RL). Kakav je bio Witching night event? Jel netko sudjelovao?
kako sada igra stoji sa brojem igracasada poslije izlaska wotlk-a , jel se osjeca mozda nekakav pad i kako je napravljena ekonomija u igri , da li suya kao u aoc-u ili je pak dobro osmisljena i razradena ?