Warhammer Online : Age of Reckoning

poruka: 125
|
čitano: 21.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Izgleda da je igra privukla dosta velik broj igraca za prvi tjedan a taj broj ce vjerujem biti puno veci nakon sto se igra ispolira - WAR stizem ....

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Online : Age of Reckoning
Xorantu kaže...

Izgleda da je igra privukla dosta velik broj igraca za prvi tjedan a taj broj ce vjerujem biti puno veci nakon sto se igra ispolira - WAR stizem ....

Conan je u startu bio još i bolji. Problem je što WAR jest zabavan u početku, ali mene muči što su borbe tako isprazne...
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina

HCL-ova recenzija:

http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=273&select=18

Čini se da je igra pun pogodak.

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da da, sve to stoji... ali di da ga nabavim? gdje god pogledam rasprodano... HELP!

0 0 hvala 0
17 godina
Rogue kaže...

da da, sve to stoji... ali di da ga nabavim? gdje god pogledam rasprodano... HELP!

Ja sam kupio tu:

17 godina
neaktivan

Kad se čovjek ufura igra je sasvim dobra. Rase i klase su poprilično zaniljive i nude dovoljno različitosti i raznih specijalizacija da bude interesantno. Sustav borbi i PQ-ova je dobro odrađen, jedino bi animacije likova mogle biti malčice bolje, no dobro..  to stignu ispraviti kakvim patchem Namigiva

Sve u svemu - dobra igra!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Igra je TOTALNA suprotnost AOC-u...grafika suxa, sve ostalo radi kako treba Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rogue kaže...

Zna li netko gdje se WAR moze nabavit? Ekipa u algoritmu baš i nema neke informacije...

Uvik uziman sa www.dvd.co.uk, zasad je sve za 5.
madafaka
17 godina
neaktivan

Što je Algoritam rasprodao sve primjerke igre?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Što je Algoritam rasprodao sve primjerke igre?

sve je rasprodano jos prosli petak, evo danas mi ga je frend nabavio iz rijeke :D instalira se HAHAHAHAH.

btw frend je uzeo zadnji primjerak iz Varteksa danas. To im je ostalo onako od neke rezervacije.
17 godina
neaktivan

I kakva je? Prvi dojmovi?

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan

Jučer sam čitavo popodne uspio provesti u PvP zonama na drugoj mapi (lvl 10 sam) i bilo je baš zabavno. Klali smo se sa igračima ordera i ganjali nekakve NPC-ove. Dobar je osjećaj masovki i kaotičnost borbe.

Treba isprobati nekoliko klasa dok ti neka ne 'sjedne', ali sve su zabavne na svoj način. Još nisam niti jednog healera pokušao zarollat ali ima vremena Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

RvR borbu jako je teško pronaći... svi vise po scenarijima... :S

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warhammer Online : Age of Reckoning konfa

imama pentiuma 2,4,radeonku 1950 pro 512 mb i 2ipo gige rama.oce radit u
mene? a net mi je bezicni trenutno se spaja na gprs.sutra se selim pa ce
valjda u gradu bit umts.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Online : Age of Reckoning konfa

·  2.5 GHz P4 (single core) processor or equivalent
·  1 Gigabyte RAM
·  A 128 MB Video Card, with support for Pixel Shader 2.0
·  At least 15 GB of hard drive space

Radit će (ako imaš dual-core, ako ne clockaj :)

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Online : Age of Reckoning konfa

neda mi maticna da clockam,al zato mogu grafulju i dodat jos rama! u mene je pentium sa hyper transportom.

17 godina
neaktivan

Gdje bi mogao kupiti WAR jer vidim da ga u algoritma trenitno nema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trenutno u HR nigdje nemožeš dobiti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zna li se kda bi moglo biti jer zelim poceti igrati nesto poslije dosadnog wowa a vidim da bi to mogao biti warhammer

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lud sam,ocu da igram warhammera......:)

17 godina
neaktivan

Alo imam warhammer acc i mislim ga ili mjenjat za wow acc na kojemu bi tjeo da ima neki lvl 70 ally ili prodat dajem sve podatke i kutiju sa cd-ovima.

Ako ima nekoga iz Split-a da zeli ima prednost.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kakvo je stanje sa ekonomijom u war-u je li onako traljava i bezkorisna kao sto je bila u aoc-u ili je ok ?

0 0 hvala 0
17 godina
Xorantu kaže...

kakvo je stanje sa ekonomijom u war-u je li onako traljava i bezkorisna kao sto je bila u aoc-u ili je ok ?

Za razliku od aoc-a puno je bolja.
 AH je natrpan svime i svacime, itemi su razno razni pa i od crafta (profesije).
 Steta sta su "samo" 2 primarne profesije, bilo bi dobro da ubace jos koju, cisto da je izbor veci i zanimljiviji....
madafaka
17 godina
neaktivan

a polako to ce se sigurno nadodati ipak je igra nova na trzistu i izasla je nedavno i u kratkom vremenu napravila boom u svijetu mmoprg-a

0 0 hvala 0
17 godina
Xorantu kaže...

a polako to ce se sigurno nadodati ipak je igra nova na trzistu i izasla je nedavno i u kratkom vremenu napravila boom u svijetu mmoprg-a

Nakon prosjecnog lotro-a, te razocarenja od aoc-a ovo mi je puno bolje leglo.
 wow sam napokon spremia na policu zajedno sa guild warsima Smijeh

madafaka
17 godina
neaktivan

ajd jedno totalno glupo pitanje...

nemam nikakvog placanja?? samo kupim orig gejm i inst, regam se i imam ju zauvijek... bez onog svaki mjesec ili 2??

i koji je najveci lvl u igri? :S

17 godina
Hunt3r kaže...

ajd jedno totalno glupo pitanje...

nemam nikakvog placanja?? samo kupim orig gejm i inst, regam se i imam ju zauvijek... bez onog svaki mjesec ili 2??

i koji je najveci lvl u igri? :S

Je, ali onda moraš kupiti Special Lifetime Edition, koja košta 1499$, i nakon toga ništa ne moraš mjesečno plaćati

A najveći level je 40
17 godina
neaktivan

Zadnjih 10tak dana se nisam ulogiravao u igru (previše obaveza u RL). Kakav je bio Witching night event? Jel netko sudjelovao?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Zadnjih 10tak dana se nisam ulogiravao u igru (previše obaveza u RL). Kakav je bio Witching night event? Jel netko sudjelovao?

Nije bilo ništa posebno, mogao si osvojiti 4 različite maske. crno-crveni plašt i titulu "Spooky".
Svaku masku si mogao dobiti na različit način: Drop u RvR-u, drop od posebnih NPC-a, zlatni bag u oRvR PQ-u i Elite Influence nagrada.
Za elite influence je trebalo grindati oko sat vremena.
Ono što me najviše čudi je da iako nagrade nisu baš prezanimljive bilo je osjetno više oRvR aktivnosti, pogotovo u tierovima 2 i 3.
<?= "hello world" ?>
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 12:15 (disturbedHR).
17 godina
neaktivan

kako sada igra stoji sa brojem igracasada poslije izlaska wotlk-a , jel se osjeca mozda nekakav pad  i kako je napravljena ekonomija u igri , da li suya kao u aoc-u ili je pak dobro osmisljena i razradena ?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice