War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 441.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: War Thunder
stručnjak kaže...
Kewin kaže...
MementoMori051 kaže...
Kewin kaže...

Ma ja sam imao sreće da njihovi bombarderi lete nisko a fighteri visoko {#} I naravno tu rakete preuzimaju dalje. I da nešto mi je zapelo za oko kod štuke... vidio sam da na prednjem kraju kotaća ima 2 mana propelera? wtf?

mislim da je to ona zracna sirena mozda?

Sumnjam jel ima par aviona na mlazni pogon koji isto imaju taj mali ventilator (gledo sam ih u shopu).

Nisam siguran za taj avion ali sigurno znam da neki novi Boeing avioni koriste ventilator za pokretanje generatora u slučaju otkaza osnovnih, znači otkaže generator , izvuku ventilator koji se okreće kretanjem kroz zrak i imaju struju za osnovne instrumente na avionu.

Me-163 ima takav generator pošto se na raketni pogon ne može spojiti nikakav sustav stvaranja el. energije.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 21:28 (Shamrock).
13 godina
protjeran
War Thunder

U novom patchu ukida se XP bar... jel mi moze neko pojasnit sto to znaci i sto cemo dobit odnosno izubit tim promjenama a ima ih vise?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

prvi glas..to si na sluzbenim stranicama vidio? ja sam samo negdje ubrao da u iducem patchu nema vise kupovine aviona kao do sada,nego kupovinom modifikacija otkljucavas iduci..

sto bi reklo da bf 109 f-4 mozes kupit tek kad modas e-3

kao u wowp,go figure,ha?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 17:36 (MementoMori051).
13 godina
protjeran
MementoMori051 kaže...

prvi glas..to si na sluzbenim stranicama vidio? ja sam samo negdje ubrao da u iducem patchu nema vise kupovine aviona kao do sada,nego kupovinom modifikacija otkljucavas iduci..

sto bi reklo da bf 109 f-4 mozes kupit tek kad modas e-3

kao u wowp,go figure,ha?

http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/226-balkanski-forum/

Nego ja sa premium Wellingtonom u HB modu ne mogu natuci vise od 25000 lionsa i to premium racun??? WTF

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
War Thunder

Jel se resetiraju statusi kada igra izadje iz bete? izgleda da su nam tenkovi sve bliže! 

http://warthunder.com/en/news/355-Ground-Forces-closed-beta-starts-en

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 21:48 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kewin kaže...

Jel se resetiraju statusi kada igra izadje iz bete? izgleda da su nam tenkovi sve bliže! 

http://warthunder.com/en/news/355-Ground-Forces-closed-beta-starts-en

Mislim da sam negdje na sluzbenom forumu procitao da statsi ostaju, ali nisam 100% siguran.

BTW. ove cijene su u svakom slucaju pretjerane - mislim na starter packove za closed beta ulaz.

16 godina
War Thunder

Tenkići jeeej{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

RIP wargaming, koliko sam se samo napatio da dođem do TX, više se ne vraćam

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

realno gledano world of tanks ce biti bolji od war thunder u ground units (tenkovima), ovi tenkovi na war thunder lice na arkadu dok je world of tanks puno realnija igra.isto tako war thunder je bolji u svakom pogledu od world of warplanes

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
cod4gamer kaže...
Predator003 kaže...

realno gledano world of tanks ce biti bolji od war thunder u ground units (tenkovima), ovi tenkovi na war thunder lice na arkadu dok je world of tanks puno realnija igra.isto tako war thunder je bolji u svakom pogledu od world of warplanes

Ground units će imati 3 moda igre, isto kao i WT avioni: arcade, realistic i simulator.

Btw: meni tenkovi sa hitpointsima (WoT) uopće nisu realni.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Predator003 kaže...

Realnija sa  HP-om, ovdje vec postoji fizika koja je u WoT-u falila do patch 8.x...

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Predator003 kaže...

slažem se sa svim osim sa tim da je WOT realan, daleko od toga, ali to mu naravno ne umanjuje vrijednost, najveći smor u vezi wota mi je bio sto godina dok ne dođeš do drugog tenka ( dobro ne baš sto) i to što je p2w jako izražen pogotovo kad dođu ljudi koji ne žale pare pa te gađaju sa zlatom

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
15 godina
War Thunder

Prvi nekakvi error nakon dugo igranja bez greške... fala bogu error je bacio na početku runde...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Avioni su daleko bolji war thunder od wow ali mislim da njihovi tenkovi nemaju šanse. Wg je totalno zeznuo tenkove nakon update 8.7 kada je ionko glupi mm učinio još gluplljim, ali iskreno sumnjam da će ih netko nadmašiti.

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Evo dečkovi,pribojavajuci se da ce TW napraviti isto sto i WOWP kada prestane beta(nulirati exp i sve iz pocetka),šibam samo Ruse Lv1-2 i Baš mi je fino!

Ona chalka rastura do ibera,imam i raketice iako jos nisam skuzio kako IŠTA pogoditi sa njima,osim ako ne saspem svih 8 komada u jedan armored car-Baš mi je fino{#}

Jel ikako moguče precizno ciljati raketom,one shot-one kill?Jer one lete svaka na svoju stranu?

Ima li kakav tip?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Ja sa raketama imam nekoliko uspješnih instant kilova... Sad imao sam sreće da sam likao lovio i najedamput  se smirio jel je mislio da reloadam{#} Nakraju je završio u komadima. Jel se zna kada igra izlazi iz bete? tek tolko da znam dal da se trudim oko levelapanja....

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 21:07 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Milka30 kaže...

Evo dečkovi,pribojavajuci se da ce TW napraviti isto sto i WOWP kada prestane beta(nulirati exp i sve iz pocetka),šibam samo Ruse Lv1-2 i Baš mi je fino!

Ona chalka rastura do ibera,imam i raketice iako jos nisam skuzio kako IŠTA pogoditi sa njima,osim ako ne saspem svih 8 komada u jedan armored car-Baš mi je fino{#}

Jel ikako moguče precizno ciljati raketom,one shot-one kill?Jer one lete svaka na svoju stranu?

Ima li kakav tip?

SAVRŠENE za dvoboje 1 na 1 premda Čajka to rješava i bez raketa, ali ako ti u nasuprot ide neki veći avion onda će one obaviti posao.

Inače Bogom dane za rušenje bombardera ili većih lovaca kad im dodješ s leđa i koje bi inače trebao malo duže puniti s mecim.To rakete rješavaju odmah.

16 godina
War Thunder

Mislim da neće resetirati ništa kad izađe iz bete jer već naplačuju neke usluge bar mislim da je tako. Pa nebi bilo ok da ponište ono što su ljudi platiti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Pa i po mojoj nekoj logici trebali bi ostati statusi a novi igrači če se uvjek ravnati sa svojim levelima... jel imam prijatelja koji ima par premium aviona i neznam baš kako bi reagirao da mu sve to nestane.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Milka30 kaže...

Ima li kakav tip?

pa ako te nitko ne napada smanji brzinu napravi pretjecnje i sa 300-400 m pogodiš sa 1-2 rakete a kada gađaš avion ja sprašim sve za svaki slučaj{#}.

Frka85
14 godina
crozoki kaže...

stručnjak kaže...

Da...eto upravo probao,kada se nekome "zakacis za rep" gotovo svaka raketa pogađa,dok rakete naspram Ground targets,rasipaju se i prave malu štetu!

Frapsom sam snimio jednu te istu situaciju 3 puta te ju pregledao!

Avionom sam letio pravocrtno prema stjeni i pucao u zamišljenu točku,da vidim koliki je pad naspram udaljenosti-takoder sam imao dvije scene leteci iznad bombardera!

Zaključak:

Na 1000 m,raketa drastično pada,na 800 m pada 1 cm ispod donje crte nišana za rakete,700m donja crta nišana,500 srednja crta,400m i niže centar!

Eto službeno,testirano-provjereno-moguče je precizno ciljati raketama-ali samo avione!{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 22:13 (Milka30).
11 godina
neaktivan

svaka cast na testiranju,inace imam dosta killova sa raketama,sto po bombarderima s leda,sa lovcima u head on naletu i dosta killova aviona na aerodromu..ali sve je obicno bilo gadanje po osjecaju,tj na 600 metara bih podigao nisan na srednju crtu i opalio prvu,ako ne bi pogodila i drugu sa korekcijom i tako bih se igrao..nekad pogodi prva,a nekad nijedna

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 16:20 (MementoMori051).
14 godina
MementoMori051 kaže...

svaka cast na testiranju,inace imam dosta killova sa raketama,sto po bombarderima s leda,sa lovcima u head on naletu i dosta killova aviona na aerodromu..ali sve je obicno bilo gadanje po osjecaju,tj na 600 metara bih podigao nisan na srednju crtu i opalio prvu,ako ne bi pogodila i drugu sa korekcijom i tako bih se igrao..nekad pogodi prva,a nekad nijedna

Da....manje vise testiranje je provjereno,ali i nije bas 100% dosljedno.To sada tek vidim,jer malo duze "raketarim" i vidim par realnih nepravilnosti u testiranju!

Nece svaka raketa biti precizna i točno u zacrtanu metu ići,jer oko 30% se ipak rasipa!Realnost je ta da su turbolencije u pitanju,rane izvedbe raketa koje su u pocetku se upravo tako ponašale(nisu imale ravnu putanju)....Takoder testiranje se ne odnosi na poniranje ili dizanje,u poniranju rakete imaju blagu tendenciju podizanja,dok u uzdizanju aviona,one padaju-što je opet realno.

Također u historic battle-u prilikom leta između uskih prostora(kanjoni),gdje su turbolencije strašne,rakete vijugaju poput aviona-opet + na realnosti!

Zaista su se potrudili poštelati sve to da bi realnost bila na maximumu!

Historic battle ima maaali nedostatak,to je da puca rakete ili bombe u paru,pomalo se gubi na igrivosti,jer cesto moras na reload!No to i nije toliki nedostatak u realnom smislu,jer za predpostaviti je da bi izbacivanjem recimo jedne 100 kg bombe sa krila narušilo balansu samoga aviona,sto je u neku ruku ok!

Aiming je još uvjek bugovit,onaj kružić uopce nije točan,jer jos uvjek se mora ciljati ispred njega.

-Smatrate li da bi bilo ljepo da imamo pokazivač broja ispaljenih metaka,nivo goriva?

-Zna li itko key za rotiranje kamere oko aviona ili pogleda uokolo u kokpitu?

8 Trebalo bi uvesti brojače
0 Ne treba nam to
15 godina
War Thunder

Brojač municije se prikaže kada je prikraju  što mene nekada disortjentira i zaboravim kolko imam metaka..... Ugl nakon duzeg korištenja rusa i povremeno njemaca prebacio sam se na britance  i ostao zapanjen sa huricane i spitfire serijom! nevjerojatno okretni i vrlo dobro podnose dogfightove! drugo turreti na bombarderima ili heavyfighterima su nevjerojatno precinzi kod britanaca... Sve u svemu tu je nekakav čudan balans... I kakva je situacija sa free2play stilom? jel sad sam sa rusima lvl 7 i izgleda da če potrajati godinu dvije ili više da dodjem do ranka 20... baš treba kupit premium...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 19:55 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vrijeme goriva mozes podesit u postavkama, a c ti je tipka za gledat okolo u kokpitu i izvan aviona, drzi c i mici kursorom

Gamers dont die, they respawn! :)
15 godina
War Thunder

Evo nakon nekog vremena zaigrao event "Battle of Britain" završilo je za mene dobro i ko za vraga pade server ali uspio sam dobiti bodove i lionse.. :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 15:23 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Evo bio bi zahvalan ako bi se netko registrirao preko mene,da malo zaradim orlića!

KLIK!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Evo ja sam ti se regao preko njega na drugom mailu pa da imam drugi acc za "crne dane". Kupio sam yak-9t... stvar stvarno pojede bombardere i heavy fightere {#} sa 37 mm cannonom malo "tvrđi" avioni padaju ko komarci... jedino sam skuzio da trebam pucati metak po metak je recoil je prevelik...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 10:54 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
War Thunder

Vjerujete li da sam upravo sa Catalinom imao 6 killova (aviona)?

Hehehehee joooj koji sam podlac,mislim da mi i sada protivnicka ekipa hebe majku{#}!

Mali trik koji sam pokupio iz dosta FPS pucačina-BASERAPING heheheh!

Lipo sam otisao visoko i kruzio iznad njihova aerodroma,te cekao ekipu da obavi reload+repair!

Cim se netko parkira,ja šušnem bombicu njemu ravno u bulju!Da bude stvar još bolja,uopce ne morate ciljati 100% precizno,dovoljno je da bomba padne 20-30 m pored njega!

6 Air targets+5 Ground targets=EXP ko blata,nije loše za jednu debelu Catalinu u historicu!

{#}{#}{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Hehe nice... Evo dolazi novi patch... koji mijenja dosta toga uključujući i novu varijatnu kupovine aviona...Znaći ako hočete kupit novi avion morate imati za predhodni sve nadogradnje... Taman mi danas falilo za onog yak-a od 45 mm i ko u inat patch.... al dobro fali mi jos jedna nadogradnja za yak9t da bi mogo kupiti taj bolji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice