Wow, ovo mora da je naj-evil way zaradjivanja novaca. Jedna stvar je nuditi sesire sa drugom igrom, ali ovo su ako sam dobro shvatio exclusive combat itemovi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim da nije dogovoren petak za meč već nedjelja?
Jos demoman maska i vec sam skupio 3 kompleta od kad je pocelo to :D
Ali to cu cuvati dok taj halloween ne zavrsi pa ce i cijena skociti
Igramo u nedjelju, 20:30...
Igramo u nedjelju, 20:30...
Wrangler za Engineer classu,
Kako ga dobijem, odnosno kada?
Random drop, crafting ili achievement :)
Ja ti ga mogu trejdat ako ti treba :)
Za sto zauzvrat? :P
A Horagio, koji achievement milestone?
Za sto zauzvrat? :P
A Horagio, koji achievement milestone?
Neš ćemo se dogovoriti :)
Danas skupljanje u pola 8, reservoir dog ti isto. A za Tallahasee-a znam da će doći :) Danas nam je potrebno čim više ljudi pošto nema Spider Piga (rekao je da ne može, nadam se da se za*ebavao), Mentalista, Marina ni Living Deada...
Danas skupljanje u pola 8, reservoir dog ti isto. A za Tallahasee-a znam da će doći :) Danas nam je potrebno čim više ljudi pošto nema Spider Piga (rekao je da ne može, nadam se da se za*ebavao), Mentalista, Marina ni Living Deada...
Toplo se nadam da se zajeb***o jer je on po meni najiskusniji i jako je dobar Spy.
Ovo mi ne liči na dobro, vidim da je reservoir također izašao, nadam se da će ostali doć...
ako trebate medica :) dođem :D
Ovo mi ne liči na dobro, vidim da je reservoir također izašao, nadam se da će ostali doć...
Ako se ne skupe ostali, automatski smo izgubili...
EDIT:
Smijemo imati 2 merca (igrača koji nisu registrirani, ali mogu igrati). AA_d00d će biti umjesto reservoir doga (on će ući u tim na etf2l.org), a za mercove se javite tko misli.
Smijemo imati 2 merca (igrača koji nisu registrirani, ali mogu igrati). AA_d00d će biti umjesto reservoir doga (on će ući u tim na etf2l.org), a za mercove se javite tko misli.
Weky?
AA_d00d će biti umjesto reservoir doga (on će ući u tim na etf2l.org), a za mercove se javite tko misli.
Nije AA_d00d nego AA-d00d :P
AA_d00d će biti umjesto reservoir doga (on će ući u tim na etf2l.org), a za mercove se javite tko misli.
Nije AA_d00d nego AA-d00d :P
Oprosti lol
Weky?
Nemoj mene, nisam ti ja za toga a i igra mi se nesviđa.
Kupio Orange Box i prelazim HL2 i epizode po 2-3 put, a TF2 obrisao :)
Dorjan, na drugom cp-u na badwateru samo stoj uz Domhagea i skidaj i pokrivaj ga (on je engi) od soldiera jer će mu sentry jedino ta klasa moći uništiti (eventualno ubercharge ili demoman, ali posebno pazi na soldiera).
Evo upravo mi se skida TF2 sa steam-a pa ako mi možete reći na kojim serverima vi igrate i koji su onako dobri
Razbili nas kao da smo tek racunalo vidjeli lol
Razbili nas kao da smo tek racunalo vidjeli lol
Ma svi su bili average, demoman je bio ok, ali spy je bio . Mislim da bi pobijedili da nisu njega imali.
Meni je bilo jako cudno igrati bez black boxa, jebote kao da sam cist druga klasa bio!
O ljudi
Evo ja nabavio TF2 na steamu
Sad još skinut i skinut patcheve i eto me vama
jel tko zna gdje ima team fortress 2 (gra zasebna) ili orange box u zagrebu jer već tražim neko vrijeme i nikad ga nema
Zasebno ga samo prek steama moš ćopit. Orange boxevi su jako jeftini i isplativiji po meni, al ih je problem nać jer se razgrabaju taj čas čim dođe nova runda.
da jako ih je teško nać, ja sam ga našo sasvim slučajno dok sam tražio nešto sasvim deseto.
imam neke stvari i htio bih ih tradeat za nešto s mog popisa željenih stvari. dakle imam:
holy mackarel, pain train x2, l etranger i crateove serija 1, 2,3 i 5.
želim: natascha, sandman, Chargin' Targe, Bushwacka, Ambassador i Black Box.
tko ima nešto od ovog šta želi tradeat i želi nešto (ili više stvari) od ranije navedenog neka mi se ajvi putem privatne poruke sa svojom ponudom (šta nudi za šta- npr. "nudim Force-A-Nature za bonk" )
da jako ih je teško nać, ja sam ga našo sasvim slučajno dok sam tražio nešto sasvim deseto.
imam neke stvari i htio bih ih tradeat za nešto s mog popisa željenih stvari. dakle imam:
holy mackarel, pain train x2, l etranger i crateove serija 1, 2,3 i 5.
želim: natascha, sandman, Chargin' Targe, Bushwacka, Ambassador i Black Box.
tko ima nešto od ovog šta želi tradeat i želi nešto (ili više stvari) od ranije navedenog neka mi se ajvi putem privatne poruke sa svojom ponudom (šta nudi za šta- npr. "nudim Force-A-Nature za bonk" )
Ovako ćeš teže naći nekog za tradeanje. Ja tradeam preko tf2items.com i preko tf2store.com, a možeš probati i preko foruma na Steamu.