još da ima ljudi na serveru bilo bi bolje :) al šta je tu je :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još da ima ljudi na serveru bilo bi bolje :) al šta je tu je :D
Ima ljudi, samo treba ući u njega pozvati dvoje-troje prijatlja i server je za čas pun. Samo treba imati volje uči na prazan server.
Jučer cijelo popodne je bio pun.
evala, evo još koja giga i igra je skinuta,
pa tko je voljan da mladog gospodina malo pouči osnovama u TF2 nek me doda na drugi steam (jer sam kupio polovan orange box pa imam multi acc)
kocochoc
eto vidimo se na nišanu
Ovdje učiš teoriju, a praksaš se na No Pain No Gain serveru
Previše je teorije, nek samo igra na početku, pa kad skupi jedno 20 sati i skuži osnovni princip, nek onda ide gledat šta ima na toj stranici.
BTW vidim da većina stavlja linkove na http://tf2wiki.net/wiki/Main_Page. E pa, otiđite rađe na http://wiki.teamfortress.com/wiki/Main_Page, jer je to official wiki za tf2, sponzorirano od strane Valvea. Ak se ne varam, prije kojih mjesec-dva je Valve ljude s http://tf2wiki.net/wiki/Main_Page zaposlio na http://wiki.teamfortress.com/wiki/Main_Page kao official projektu.
večeras u 21:00 svi na no pain no gain :)
Jos 3 kape za 2. saxton hale
večeras u 21:00 svi na no pain no gain :)
Dobro igraš medica.
Ma dobro je bilo, jedino kaj je bilo 5 scoutova u timu (od 7-9 igrača). Zato sam i otišao.
Meh probao igru tako to. Zabavno ali ništa posebno. Vraćam se na L4D2 i taktičke pucačine.
Ali nije loša za ubit jednu večer. Igra je odlična, ali nije moj tip.:/
Ma dobro je bilo, jedino kaj je bilo 5 scoutova u timu (od 7-9 igrača). Zato sam i otišao.
Na Mann Manoru svi uvijek budu scoutovi, ali i za to ima lijeka. Izabrem heavya i scouti se mogu
Natascha + Sandwich + Hound Dog = UBER PWNAGE
Meh probao igru tako to. Zabavno ali ništa posebno. Vraćam se na L4D2 i taktičke pucačine.
Ali nije loša za ubit jednu večer. Igra je odlična, ali nije moj tip.:/
Uf uf uffffff......
TF2 nije nista manje takticka pucacina od L4D-a :P
Ma kad sam rekao taktička nisam ni mislio na L4D2, već sam mislio na OFP, Rainbow Six, Ghost Recon i sl. No to je offtopic teški.
Igra mi se nije dopala.
Neznam nekako me TF privukao zbog raznovrsnosti klasa.....ima puno klasa a praktički ni bez jedne se nemože....sve moraš imati da bi bio kompletan team :)) treba i razmišljati...bar defense i support :) dok ofenzivci trče ko muhe bez glave :D :D
Jesam ja dobro skuzio ili sam pobrkao?
Svatko u igri moze izabrati bilo koju klasu, npr. snajperista moze biti neograniceno, heayi-a isto tako, pyro isto tako? Nema recimo kao negdje da je max 1 snajper po ekipi?
Nekako mi to neuljeva nadu al nema veze nisam ja pametnij od svih
E koji modovi još imaju osim Capture the Flag i moze link gdje su isti opisani?
Svatko u igri moze izabrati bilo koju klasu, npr. snajperista moze biti neograniceno, heayi-a isto tako, pyro isto tako? Nema recimo kao negdje da je max 1 snajper po ekipi?
Sve zavisi o postavkama servera. Admin moze staviti da recimo svi budu heavy ili moze zabraniti snipere na mapi i tako jos bezbroj kombinacija
EDIT: Ovdje imas sve o mapama.
Jos mi samo fali Pyro maska pa imam i 2. saxtona
EDIT: I to je to! Ni 5min na serveru i u giftu dobio pyro masku
Horagio, dam ti svih 9 za refined metal :P dobis achievement i saxton hale masku tako :P
mogu se postavke složit tak da ima limita. Competition pravila recimo imaju class limit 2, osim za medica i dema koji imaju limit na 1 u 6v6 formatu, a od 7v7 do 9v9 je limit za sve 1. A neki public serveri čak imaju slične stvari u cfg-ima složene da nebi bio scout swarmanja i slično.
Predložio mi je lik iz equinox-a ovaj petak u 20:30. Meni odgovara.
Odgovara li vam ovo vrijeme:
5 | Da |
---|---|
0 | Ne |
Meni petak odgovara jer sam ujutro u školi, a i moram na rođendan ovaj vikend.
Dobio sam Name tag pa bih ga stavio na Sniper rifle. Ima li tko kakav prijedlog za ime?
Pazi metak!
Pazi metak!
LOL
Mislim da ću staviti Mosin-Nagant
Ipak je to poznati ruski snajper
:S Jos ovaj tjedan skole i dobit cu natrag pc, losa stvar je sto nemam trentno internet pa cu nesto smislit. Ako budem mogao dolazim i ja, no smislite plan b za svaki slucaj.
Sniper sam dao ime Mosin-Naganat.
Ako tko ima tokena neka mi se javi na steam: dorjan_cro
Mosin-Nagant je ruska puška, a snajper je samo jedna od uloga te puške.
Imam ti ja scout token, dam ti ga za džabe.