Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 527.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Nisam igrao možda mjesec dana..sad nakon updatea 1.2 igra mi je perfektna;nema više problema sa fps-om.Trebalo mi je par dana da se prilagodim na novi način igre u PVP,uspio sam i u 5 dana dobit 1 komad War Hero opreme,malo je teže doći do comenda za War Hero opremu ali to je ok,treba se stvarno potrudit,razlika između War Hero i BM opreme je velika i zato neki brzo odustaju od igre pošto ih jaki PVP igrači ili Premade igrači sa War Hero gearom jedu za doručak..što je dobro za igru jer loseri i dezerteri brzo odustanu od igranja.Na mojem serveru Blodworthy skoro da i nema više dezertera u WZ,svi se trude i ostaju u WZ do kraja makar i gubili osim force dc što se zna dogoditi ponekad.Novih Daily qwestova ima toliko da ih jednostavno nemožeš sve stignit odradit (Ilum ,Coreli, Black Hole,Belsavis),na njima se zaradi i do 500k credita ako ih sve odradiš i prodaš green opremu..novi WZ mi je fantastičan jer bez dobre taktike i ekipe nemožeš lako pobjedit inače nisam ni u jednoj gildi ali nać ekipu za flashpointe ili H4 je vrlo lako bar na mom serveru.Nisam još probao nove flashpointe pa to nemogu komentirat jer većinom igram PVP i daily qwestove pa jednostavno ne stignem.Inače server nije jako opterećen bude ponekad full naveče tako da nema problema sa ulaskom...za mene koji sam igrao puno online mmorpgova od WOW-a do Rifta ili nekih free to play igara ovo je pravo osvježenje makar se neki neće složit ,ko voli nek izvoli..

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam na tvom serveru, ali ti si očito na Imperial strani i to neki caster ako si zadovoljan igrom i pvp om nakon 1.2 Kao republic na tom serveru igra je umrla, neznam dali postoji jedan jedini rep guild koji raida,a skupiti 4 man za instancu ili pvp premade is a mission imposible.

A da, da samo navedem downtime za zadnjih par dana zbog maintenance.

Prošli utorak, 5-6 h. Četvrtak, 7-8 h, petak cijeli dana. Utorak 7-8 h, četvrtak 5-6 h ..... I dobijemo 1 dan gratis ? Roflmao ....

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

tribaju smanjiti broj servera.... vec se u pocetku vidjelo kako su se precijenili u tom broju. sta je najgore nisu htjeli raditi restrikcije koliko ljudi ima na imperial a koliko na republic side. niti su htjeli prikazati koliki je omjer na serverima. a vidim da su casteri jos uvijek overpowered. tribaju sa mrtvih servera dati ljudima da se pribace.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Ajde pored toliko loših , evo jedna fakat dobra vijest za sve pvp ere.

U današnjem patchu , emergency one, su fixali dijelove pvp a. Tak oda sada je bodovanje ispravljeno. Za bitke koje ste prije patcha 1.2 dobivali 80-100 tokena a nakon patcha 30-60, od danas je uber boostano, to jest sada u prosjeku dobivam za win dobru partiju i preko 140 comendationa.

I da, slažem se sa obijem, trebaju broj servera smanjiti za barem 50%,ako ne i za 66%, pa makar to značio i lagani queue u peak satovima na pojedinim serverima, jer kod mene na serveru je preko 80% imperijalaca, mi kao republic, možemo ili a) rerolat, b) otkazati pretplatu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 18:14 (Crotiger).
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Crotiger kaže...

Ajde pored toliko loših , evo jedna fakat dobra vijest za sve pvp ere.

U današnjem patchu , emergency one, su fixali dijelove pvp a. Tak oda sada je bodovanje ispravljeno. Za bitke koje ste prije patcha 1.2 dobivali 80-100 tokena a nakon patcha 30-60, od danas je uber boostano, to jest sada u prosjeku dobivam za win dobru partiju i preko 140 comendationa.

I da, slažem se sa obijem, trebaju broj servera smanjiti za barem 50%,ako ne i za 66%, pa makar to značio i lagani queue u peak satovima na pojedinim serverima, jer kod mene na serveru je preko 80% imperijalaca, mi kao republic, možemo ili a) rerolat, b) otkazati pretplatu.

ili cross serveri kao u wow-u... to im je u biti najidealnije rjesenje... bar za pvp.

14 godina
protjeran
Pypo kaže...

Nisam igrao možda mjesec dana..sad nakon updatea 1.2 igra mi je perfektna;nema više problema sa fps-om.Trebalo mi je par dana da se prilagodim na novi način igre u PVP,uspio sam i u 5 dana dobit 1 komad War Hero opreme,malo je teže doći do comenda za War Hero opremu ali to je ok,treba se stvarno potrudit,razlika između War Hero i BM opreme je velika i zato neki brzo odustaju od igre pošto ih jaki PVP igrači ili Premade igrači sa War Hero gearom jedu za doručak..što je dobro za igru jer loseri i dezerteri brzo odustanu od igranja.

Zeleno: Igrači bez skilla, ali s puno vremena da nafarmaju gear.

Žuto: Igrači kojima se ne igra Gear Wars.

kthxbai

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
18 godina

zna li tko kako se swtor deinstalira...

nema ga nigdi u control panel-u, u glavnom folderu ne vidim uninstall

hvala

18 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

hvala

Mislil sam da vec i mala djeca znaju di se nekaj u windozama moze deinstalirat.

Control Panel/Programs/Programs and Features odaberes Star Wars:The Old Republic i kliknes na uninstal koji ti se pojavi u traci iznad popisa programa

14 godina
neaktivan

Mislim da ga nisi skontao :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Brada kaže...
Obi Wan kaže...

hvala

Mislil sam da vec i mala djeca znaju di se nekaj u windozama moze deinstalirat.

Control Panel/Programs/Programs and Features odaberes Star Wars:The Old Republic i kliknes na uninstal koji ti se pojavi u traci iznad popisa programa

procitaj moj post ponovo... kao sto rekoh nema ga nigdi u control panelu niti uopce postoji swtor uninstall... 

p.s. posjeti okulista...

18 godina
Obi Wan kaže...

hvala

problem rijesen, reinstalirao sam igru pa se ''ukazala'' u control panel-u

16 godina
neaktivan

Ima ko možda za nekakvu casual igru neka se javi..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molio bih nekoga od igrača da mi pošalje Friend Invite da probam igru prije nego kupim.

Mislim da svaki aktivni igrač može poslati 25 pozivnica.

na mail: bundeva99@net.hr

ime: upišite bilo što

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina

Ako bi netko bio zainteresiran za igru koja je skupa sa battlefield 3 na acc,dajem za 300kn obe.PMajte me.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

igra je veliko razocaranje igra je trebala bit SP a ne WOW u SW svijetu hebeni kriminal

kame hame haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ako netko ima koji višak invite za 7 days trial da probam kako igra ide na ovoj mojoj malo starijoj konfi, bio bi zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
zrimo kaže...

Ako netko ima koji višak invite za 7 days trial da probam kako igra ide na ovoj mojoj malo starijoj konfi, bio bi zahvalan.

Posalji PM ako nisi dobio invite.

18 godina
protjeran
mali ivica86 kaže...

igra je veliko razocaranje igra je trebala bit SP a ne WOW u SW svijetu hebeni kriminal

to i jeste vise SP+MP+mjesecna pretplata...SP igra sa perfektnim DRM...novi trend koji se siri brze od AIDSA  u 80'....

...bolje bi bilo da je TOR cisti WoW klon,ipak bio bi onda MMORPG

17 godina
neaktivan

Ekipa molim vas iskreno,da li se isplati uopće igrati.Frend mi je prodaje za siću,pa da se nebi zeznuo.Ipak je to plati pa igraj.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

odigraj trial ako je moguce p sam procijeni ja sam zazalio sto sam je kupovao 

kame hame haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
14 godina
protjeran
skyreeper kaže...

Ekipa molim vas iskreno,da li se isplati uopće igrati.Frend mi je prodaje za siću,pa da se nebi zeznuo.Ipak je to plati pa igraj.

Zanima li te SW priča, nećeš pogriješiti. Klase imaju predobre storyline.

18 godina
skyreeper kaže...

ne znam... ja sam prvenstveno kupio radi sp. odradio 3-4 klase koje su me interesirale (jedi knight, sith warrior, bounty hunter i pola jedi consular) i to je bilo to...

pvp me nije interesirao, ali je kriminalan, raid sam odradio, ali nisam htio farmat, a dungeons (flashpoints) da je bio LFG tool ostao bih jos, ovako mi se nije dalo spammat u fleet po 2 ure da nadem jos 3 covika za to.

14 godina
protjeran

Kaj briješ? PvP je odličan.

Za trolanje škvadre. {#}

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

EA je priznao gubitak 400k pretplatnika i okrivio "casual igrače"

Što se tiče zarade:

EA shogun, John Riccitiello popped up to add that while The Old Republic is counted amongst EA's top ten earning franchises, it's not in the top five.

"So it's a business contributor, while important, is not as important as Medal of Honor or Battlefield or FIFA or Madden or The Sims or SimCity," he said, "but it's more important than Tiger Woods PGA Golf."

What an excellent quote. They should put that on the back of the box.

Cijeli članak čitajte na OYO.hr, ovaj Escapistu

http://www.escapistmagazine.com/news/view/117159-EA-Blames-Casuals-For-Falling-Old-Republic-Subscriber-Numbers

14 godina
protjeran

Ja sam casual i još uvijek igram. Jednom kada prestanem igrati, prestat ću zbog dosade, odbijanja raidova za bolji gear, presmiješnog pvp-a koji je pvp samo ako ste se na internet spojili jučer.

E da - i izlaska GW2. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jedina zanimacija u toru trenutačno mi je denova... :D

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
NightShadow kaže...

EA je priznao gubitak 400k pretplatnika i okrivio "casual igrače"

trebali su onda napraviti igru za hard core igrace i one koji nemaju RL

...clanak je uobicajeni idiotizam od EA

14 godina
protjeran

haha. meni se ovo cini kao prva postena izjava od strane EA...ever.

do sada je sve bio teski BS

p.s. iskreno...kad me ekipa pita kakav je..velim im da nisam losiji "MMO" igrao od kad je interneta.

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 20:29 (Oberstleutnant).
13 godina
neaktivan

nakon svega sto sam procitao i dobrih i losih komentara zanima me samo jel ima tko da mi posalje inv za free trial od tih 7 dana pa da vidim na sta to lici jel mi im se ne daju te pare za nesto sto mi se mozda nece ni igrat. hvala

0 0 hvala 0
18 godina
lukakal kaže...

nakon svega sto sam procitao i dobrih i losih komentara zanima me samo jel ima tko da mi posalje inv za free trial od tih 7 dana pa da vidim na sta to lici jel mi im se ne daju te pare za nesto sto mi se mozda nece ni igrat. hvala

Tih 7 dana ces uzivat :D

Igra je odlicna dok se levela, cista uzivancija, problem je kad dodjes na 50. Tu svi problemi pocinju. 99% ovog sto se pljuje po igri se odnosi na end game content.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice