Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 576.471
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Sideswipe kaže...

Ev dobio sam poruku da key pogledam na mailu il na stranici ali ga ja nigdje ne vidim {#} čito sam u ranijim postovima gdje da tražim al brate ja ništ ne vidim nigdje 

kak bus onda tek igral XD

salim se...velim ti kak i gdje;

ulogiraj se na g2p, orders history...odaberi recimo last month..izlistat ce ti transakcije...klikni na tu za SWTOR i imas attachment...skini otvori. ukucaj na swtor accountu i to je to...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 17:38 (Oberstleutnant).
16 godina

Hahaha sad čekam key dok dobiju igru i ne skeniraju ga i pošalju 22.12 {#} al valjd bolje i to neg da riskiram sa carinom.... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

22.12? Wth? Vecina online shopova (na kojima sam bio) koji dilaju boxed verzije ce pocet slat narudbe vec oko 15-16.12. jer ce tada pocet pristizat prve posiljke od EA. Sve ovisi koliko treba da posiljka dodje do nas, i da li ce biti ikakvih problema u transferu. Cak i da posiljka bude usporena, opet bi trebala doc najkasnije izmedju 20-22.12., sto je pokriveno 'grace periodom' tak da nece bit prekida u igri izmedju ea i normale.

Comfies, sideswipe.

0 0 hvala 0
16 godina

A hbga,šta ja znam,tak mi javli ovi iz g2play da ću dobt key on the relese date 22.12

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kopirano sa foruma, a tiče se pvp-a.

Boldano su moja objašnjenja.. 

trenutno nema nikakvih bracketa tipa 10-19 nego su svi skillovi koje imate boostani na lvl 50

*suffer through "clunky" and slow "heroic" combat designed more for pve encounters until you're a geared 50 where combat may be more tolerable animacije usporavaju reakciju

*CCed to death over and over and over. nema dr, nego neki bar koji trenutno ne valja niš

*poor UI for healers that will encourage players to play dps more than heal. 1000 puta ovo

*less xp progress for participating in pvp encouraging players to pve more. iako su najavili pvp levelanje nije dovoljno dobro

*grind out lots of credits so players can switch and maximize their builds constantly to function well in both pve and pvp in a game that wanted to eliminate grind. ovo ide jednog speca valjda

*RNG pvp gear grind in a game that wanted to eliminate grind. dakle možeš kupiti kutije koje sadrže 1 od 14 mogućih komada opreme

Sa ovim se na žalost, svime moram složiti..

WTF!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 18:52 (NightShadow).
14 godina
neaktivan

Yep, igra je u prilicno losem stanju, trenutno. Ja ju uzimam samo iz razloga da popunim vrijeme do d3, i inkasiram nesto (prodah Rift account za 500+ eura).

Ima puno nezadovoljstva u svezi SwTor-a, samo pogledaj glavne forume. Vecina su bebaci koji cmizdre ovo-ono, al ima i par vrlo dobrih, konstruktivnih postova. Sjecam se da sam procito dva posta gdje su testeri, koji su u closed beti od sedmog mjeseca, napisali da igra trenutno rangira izmedju dvije opcije:

- cistokrvni Wow klon (sa puno losijom egzekucijom) napravljen samo iz jednog razloga, da bi se privremeno pokusao oteti dio kolaca Activisionu i express zaradu jer ako se nesto brzo ne napravi, igra ide u free-2-play prije polovice sljedece godine

- pokusaj direktne prijevare plejerbejsa u stilu Star Trek Online i Cryptica/Atarija, koji su prevarili milijun igraca laznim obecanjima svega i svacega, a igra je bila 'abandonana' prije neg je uopce izasla, aka cisti cash-in

Vise naginjem prvoj opciji, jer iako EA ima monopol nad Biowarom, sumnjam da ce ponovit gresku koju su napravili pri kreaciji Dragon Agea 2. Al opet.. vrlo je moguce da nije nista od tog, vec samo pokusaj Biowarea da napravi solidan MMO sa pojacanom pricom, i time ostvari znatne prihode za buduce projekte.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 19:04 (Grimlocke).

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran

jesi igrao ili samo citas forume?

igra jos nije ni vani, a ekipa vec radi sprovod..

p.s. ne mogu vjerovat da si nasao budalu koja ti je dala 5 glavi za ono smece...e to je cistokrvni WOW klon sa dotjeranijom grafikom..k tome neoptimiziranom do bola...zao mi je kaj sam dao neku sicu za to smece.

obozava mekipu kaj brije da su nostradamusi...

kaj se tice F2P sistema..mozda zvuci free al u svakom slucaj samo jos jedan dobar marketinski trik i i gra rijecima

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 19:11 (Oberstleutnant).
17 godina

upravo saznah da samo g2play prima diners a njima je swtor out of stock! (i jos nisam saznao da li salju samo access key ili i kutiju s cdima) inace mislio na shopto.net..

jel ima netko neki savjet? neka povjerljivi web shop koji prima diners i salje sw tor s kutijom i cdima??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yvan kaže...

upravo saznah da samo g2play prima diners a njima je swtor out of stock! (i jos nisam saznao da li salju samo access key ili i kutiju s cdima) inace mislio na shopto.net..

jel ima netko neki savjet? neka povjerljivi web shop koji prima diners i salje sw tor s kutijom i cdima??

Prijatelju, prvo si rijesi PayPal pa onda idi u shoping po "stranjskim" sajtovima !

16 godina
neaktivan

Jedno glupo pitanje, Jel SWTOR ima prepaid?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Jedno glupo pitanje, Jel SWTOR ima prepaid?{#}

Zasada, da {#}

17 godina

napravio preorder na drugu karticu na shopto.net, odlicne preporuke ima

1 0 hvala 0
18 godina
Rocinante2112 kaže...
mmspace kaže...
Rocinante2112 kaže...
mmspace kaže...

ma skužio sam da putuje :D samo me zanima jel šalju ranije... a uz naslov igre piše - "With Early Access And Colour Stone Pre-Order Bonus", tak da me zanimalo kak će se moć dobit taj early access, ak ne pošalju igru ranije... meni čak nije ni bitan taj early access, samo bi htio 20.12. imat fizički igru kod sebe doma, pa me zanima jel to uopće ikako moguće? jer ne bi htio da se dogodi da ove sve stranice šalju igru tek 20.12., tj. na dan   službenog izlaska

meni je pisalo na zaaviju ovak: da sam narucio,al da ce skinut pare kad poslalju. i onda odes na my account i imas tam ''narudjbu'' i mozes radit Query (ilitiga upit) sta je s itemom.i piše Dispatch EST time 20.12.2011
ergo,poslali bi ga tek tad. jos dok dodje,barem tjedan dana...
fakat neznam otkud uzet a da dodje na vrijeme. probao sam prek amazona ,nejde.zapne na onom dijelu kad kazes da treba ic u rvacku...a ovaj g2play necu ni gledat jer piše da je game release 22.12. nisu cak ni dobar datum stavili (kako rekoh,nisu officijalni)
jel ima jos ko kakvih ideja? nekak mi se cini da je najbolja opcija narucit iz mađarske,jer nam je najblize a i cijena je oko 320 kn.

To ti nije dan na koji oni šalju nego dan do kojeg zavvi će ti poslati pošiljku,u mom slućaju uvijek salju tjedan dana ranije.

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
Grimlocke kaže...

Yep, igra je u prilicno losem stanju, trenutno. Ja ju uzimam samo iz razloga da popunim vrijeme do d3, i inkasiram nesto (prodah Rift account za 500+ eura).

Ima puno nezadovoljstva u svezi SwTor-a, samo pogledaj glavne forume. Vecina su bebaci koji cmizdre ovo-ono, al ima i par vrlo dobrih, konstruktivnih postova. Sjecam se da sam procito dva posta gdje su testeri, koji su u closed beti od sedmog mjeseca, napisali da igra trenutno rangira izmedju dvije opcije:

- cistokrvni Wow klon (sa puno losijom egzekucijom) napravljen samo iz jednog razloga, da bi se privremeno pokusao oteti dio kolaca Activisionu i express zaradu jer ako se nesto brzo ne napravi, igra ide u free-2-play prije polovice sljedece godine

- pokusaj direktne prijevare plejerbejsa u stilu Star Trek Online i Cryptica/Atarija, koji su prevarili milijun igraca laznim obecanjima svega i svacega, a igra je bila 'abandonana' prije neg je uopce izasla, aka cisti cash-in

Vise naginjem prvoj opciji, jer iako EA ima monopol nad Biowarom, sumnjam da ce ponovit gresku koju su napravili pri kreaciji Dragon Agea 2. Al opet.. vrlo je moguce da nije nista od tog, vec samo pokusaj Biowarea da napravi solidan MMO sa pojacanom pricom, i time ostvari znatne prihode za buduce projekte.

Da nisi dobio 500 lipa za Rift daj molim te ne vuci nas za jezik:)

Igra nije ni izasla a vec je kopaju pro gameri :) :) :)

Stvar je slobodnog izbora da li ce je neko igrati ili ne.

Star trek fail i SW ToR no comment :)

Da li su uopce trollovi igrali betu ????

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 20:20 (logz).
14 godina

pvp se uvijek stigne popravit,izbalansirat itd...

u sustini igra ima mnogo potencijala i kvalitetne ljudi sto rade na njoj.

vecina rantova na forumima je od ljudi sto su igrali betu 3 dana,sto da me prostis blage veze nemaju

UI i igri je po meni izvrstan i pregledan,jedino je kak covjek veli za hilere pomalo nestručan. to se sve da popravit,a i bit će addonova kroz neko vrijeme (PA IGRA JOS NI IZASLA NIJE)

bit će sve u redu s tim MMO-om,just you wait and see!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda i bude u redu..

Ali tužno je da sa takvim novcima nisu uspjeli ništa drugo što se tiče core gameplaya nego iskopirati wow i njegove abilitye / talente..

14 godina
protjeran

u svakom slucaju meni se ovo svidja..mislim ovo fajtanje dviju strana, s jedne strane whineri i hateri, s druge strane good guys...rekao bi savrsen roleplaying temelj za par godina dobre online ruzione...

e to vam je Star Wars..takav treba biti...borba svjetla i tame!

jos kad bi nabrijali world pvp, to bi bio orgazam!

:D

i onda mi neko prica o wow klonovima...pa wow nije bio u jajima dok se stvarao SW universe...

14 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

jesi igrao ili samo citas forume?

igra jos nije ni vani, a ekipa vec radi sprovod..

Aha, dvije vikend bete za redom, ona 11tog i 26tog. Ali ja sam nebih nikada davao ikakve ocjene/procjene neke igre kad sam iskusio samo prvih 25 (vise/manje s razlicitim klasama) nivoa. Dva frenda iz starijih MMO avantura (WoW, Rift) su bili sretniji od mene i dobili priliku za jednomjesecno testiranje na serveru na kojem su svi likovi bili izbustani na pocetni level 42. Imali su priliku odigrat do 50tog i probat endgejm malkoc, i pvp vecinom. To je bilo prije ovog godzilla patcha u 10tom mjesecu. Nasluso sam se dosta njihovih komentara, evaluationa itd.. tako da ovo sta sam ja napiso su zapravo njihove rijeci, s mojom dozom pesimizma {#}

Sve u svemu, igra nije losa, vec je nedovrsena. Jos jedno 3-6 mjeseci hardcore rada na igri bi bio minimum prije nego bi ju ja (koji nisam nikakav expert osim 8+ godina mmo gejminga) izvuko na trziste i reko da je gotov uradak vrijedan kompeticije s ostalima. Nazalost, igra u ovom stanju, sada na trzistu kada dolazi D3 i za pola godine Gw2, je tragedija imo.

Volim Star Wars u svakom smislu, nisam ogroman fan ali skoro svi filmovi mi se vrte u glavi, igro sam hrpetinu SW igara skroz od famoznog Tie Fightera.. i nazalost mislim da ce se Bioware posramit s SwTor-om, i to sve radi loseg utjecaja koji EA ima na njeg. Da su im dali jos samo par mjeseci.. to je sica za takvu ogromnu kompaniju koja vrti bilijune godisnje.. imali bi na rukama nevjerovatni MMO, ispoliran do savrsenstva odma od prvog dana *wishful thinking*

14 godina
protjeran
Grimlocke kaže...

Aha, dvije vikend bete za redom, ona 11tog i 26tog. Ali ja sam nebih nikada davao ikakve ocjene/procjene neke igre kad sam iskusio samo prvih 25 (vise/manje s razlicitim klasama) nivoa. Dva frenda iz starijih MMO avantura (WoW, Rift) su bili sretniji od mene i dobili priliku za jednomjesecno testiranje na serveru na kojem su svi likovi bili izbustani na pocetni level 42. Imali su priliku odigrat do 50tog i probat endgejm malkoc, i pvp vecinom. To je bilo prije ovog godzilla patcha u 10tom mjesecu. Nasluso sam se dosta njihovih komentara, evaluationa itd.. tako da ovo sta sam ja napiso su zapravo njihove rijeci, s mojom dozom pesimizma {#}

Sve u svemu, igra nije losa, vec je nedovrsena. Jos jedno 3-6 mjeseci hardcore rada na igri bi bio minimum prije nego bi ju ja (koji nisam nikakav expert osim 8+ godina mmo gejminga) izvuko na trziste i reko da je gotov uradak vrijedan kompeticije s ostalima. Nazalost, igra u ovom stanju, sada na trzistu kada dolazi D3 i za pola godine Gw2, je tragedija imo.

Volim Star Wars u svakom smislu, nisam ogroman fan ali skoro svi filmovi mi se vrte u glavi, igro sam hrpetinu SW igara skroz od famoznog Tie Fightera.. i nazalost mislim da ce se Bioware posramit s SwTor-om, i to sve radi loseg utjecaja koji EA ima na njeg. Da su im dali jos samo par mjeseci.. to je sica za takvu ogromnu kompaniju koja vrti bilijune godisnje.. imali bi na rukama nevjerovatni MMO, ispoliran do savrsenstva odma od prvog dana *wishful thinking*

trebal si se prijavit u njihov tim da ih prosvijetlis :D

17 godina
neaktivan

Baš me zanima ovaj release patch za koji su poskidali sve servere dolje na više dana..

Što li je u njemu tolko dobro da kastriraju betu?!

14 godina
protjeran

ma mozemo se mi prepucavat kolko hocemo.

vidjet cemo kad prodje 5-6 mjese4ci nakon releasea kojim ce sve smjerom ici...kakva ce bit reakcija ljudi, s druge strane developerea...podrska..volja za suradnjom...neki balans izmedju sveg toga..jer sve je u balansu...i zato tvrdim da je star wars definitivno najbolja prica ikad...nikakvi trolovi, orci prstenovi i slicne stvari ju nece nadjacati.

17 godina
neaktivan

Da su bar UI upristojili, a znali su da će stotine tisuća, ako ne i milijune pustiti u betu, možda bih im i vjerovao..

Ovako sam samo potvrdio orinalan plan, za pola godine kad cijena bude 20ak eura kupiti kao SP.

Ako bude hit, razmislit o pretplati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 22:13 (NightShadow).
14 godina
protjeran
NightShadow kaže...

Da su bar UI upristojili, a znali su da će stotine tisuća, ako ne i milijune pustiti u betu, možda bih im i vjerovao..

Ovako sam samo potvrdio orinalan plan, za pola godine kad cijena bude 20ak eura kupiti kao SP.

Ako bude hit, razmislit o pretplati.

demagoski pristupas..naoko inteligentno, za laicko oko. u biti si isfrustriran jer moras cekat da je zaigras...priznaj...come to the dark side :D

16 godina

Mislim da će Star Wars The Old republic bit najbolji polu proizvod koji sam ikad kupio {#} al ono ikad {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
logz kaže...

Da nisi dobio 500 lipa za Rift daj molim te ne vuci nas za jezik:)

Neznam kolko pratis razne MMO trading sajtove i da li te to opce zanima, al mogu ti rec da je to poprilicno razvijen biznis, i da se dobro zaradit sjedeci doma i gradeci accounte.

Kada se na horizontu pojavi potencijalno kvalitetan MMO kao Rift (zaboravimo na cas Wow klon sindrom), koji je i bez velkog marketinga dobio izvrsne ocjene i prejzove, tu se otvaraju prilike za tu i tamo kakvu zaradu. To ne pali kod MMOa poput Star Trek Online koji su propali odma u prvom tjednu, jer bilo kakvo zanimanje za igru nestane u trenu.

Znajuci unaprijed da me Rift nece zadrzat vise od par mjeseci, mozda pol godine tops, iskoristio sam priliku da dok igram s nekim starim vukovima iz MMO svijeta, ujedno i razvijem account do tog nivoa da cu vise/manje 99,9% server populacije MMOa ostavit daleko iza sebe. Pod "razvit account" se podrazumijeva: nagrindat sve endgejm reputacije na max, razvit profesije na max i nabavit neke najredje recepte, skupit izvrsnu T1/T2 rejd opremu (prije Hammerknela), utuc nesto vremena u pvp i dic par rankova, skupit preko 6000 platinuma u manje od 3,5 mjeseci zahvaljujuci dominaciji na AH - craftovi, razvit dobre relacije s najboljim endgejm gildama na serveru - aka postat "trusted crafter" na njihovim listama (tj. da ti lik nije na losem glasu, jer na Riftu u to vrijeme nije bilo name changea), i jos nekih sitnica. I to sve napravit dok se zabavljas u igri s svojom gildom, questas, rejdas, pvpas itd.

Ako uzmes u obzir da je 100 platinuma vrijedilo 30€ prva tri mjeseca od kada je Rift izaso (4.3.2011. ako me sjecanje sluzi), pa je nakon toga cijena pala na 20, pa 15, pa 8-10 sredinom osmog mjeseca kad sam prodo account, cijena accounta (dobar mmo+razvijeno sve na charu+dobra rep+tona para) pocetkom sestog mjeseca je bila oko 1000€, i nazalost to sam propustio jer sam bio neodlucan, nastavit igrat s ekipom il prestat. Onda je pocelo ljeto, nije me bilo neko vrijeme, i eto propala zarada u vodu. Tek ga prodah u osmom mjesecu jednom mladjasnom biznismenu iz saudijske arabije. Tip je bio totalno cool, rjesili sve u dva dana, pokrio je sve troskove ukljucujuci skoro 6 sati telefonskih razgovora izmedju nas (covjek je htio znat sve i svasta, i naravno to nisu male pare pa me malkoc psihoanaliziro dok smo spikali o MMO-ima opcenito) i eto, tako prica zavrsava s malkoc vise od 5 stotica eura u djepu.

Prvi put mi je to palo napamet napravit u Star Trek Online.. mislih, preopak IP, tona fanova, sigurno ce accounti vrijedit zlato, tocno? E ne bas. Tu sam utuko 450 cuna i spusio, igra propala prebrzo, mjesec nakon izlaska gejmbejz je pao s preko 900,000 aktivnih pretplata na 300k, dva mjeseca nakon, ispod 150k, nesto prije tri mjeseca nakon izlaska broj igraca online je bio oko 15k, nakon toga MMO subscription counting/estimating sajt je izvjestio da se STO vise ne isplati pratiti jer je aktivnost na serveru pala ispod 10k igraca iako je igra jos uvjek imala skoro 100k aktivnih pretplata ({#}), tj. ispod njihove granice monitoringa.

Uglavnom, da se al treba truda i vremena - ceg sam imo i previse pocetkom godine. Sad se opet pruza prilika, nikad neznas {#}

14 godina
protjeran

Grim. S obzirom da si tak uspjesan trgovac (citaj:_ FARMER) ne bi ti bilo z goreg da se povezes onim kineskim ekipicama...covjece pa to je unosan biznis :P

A sve ostalo prepusti nama, velkim deckima {#}

<---I kicked his ass
14 godina
neaktivan

Sto se tice mojih prijasnjih komentara na SwTor, najte to uzimat preozbiljno. Ako netko voli Star Wars, pricu, razvoj, konflikt izmedju dobricina (bljak) i malih crvenih smuceka s akutnom bolescu prosirenih zila koji prze sve oko sebe prdac-munjama i opakim bljestece crvenim stangama oko kojih se vrte gole macke u strip klubovima, SwTor ce im bit razumna kolicina zabave i kvalitetnog lore-a. Stariji MMO igraci ce bit malo razocarani (citaj dugogodisnja Wow rulja), ali to ne znaci da Bioware nece popravit stvari sljedecih mjeseci i kreirat izvrstan MMO na kraju.

Ako ste voljeli Kotor 1, voljet cete ovo. Eto, to je moje misljenje ako netko mari.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 23:08 (Grimlocke).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam problema sa shopto.net nezeli mi proci registracija, preko facebooka javlja internal error 0244 a kada idem na karticu kaze bank autorhization failed.

Medjutim ono sto me jos zanima je kolike su sanse da me na carini oderu, mada mislim da mi se vise isplati i platit tih 80tak kuna (jbg nije malo) ali cu barem imat boxanu verziju i znat da je kljuc ok jer bio sam gledao preko g2play-a i nije mi se bas cinilo pouzdano po rewiveima od drugih ljudi...zadnje sto zelim je da mi nakon 45 dana (vise nemozes disputat na paypal) otidje kljuc a njih bas boli kita jer se vise nemogu zalit...

Jel imao jos netko problema sa shopto.net odnosno kako da ih rijesim ako znate?

I dali se isplati uzet iako ce me mozda oderat carina?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grimlocke kaže...

Stariji MMO igraci ce bit malo razocarani (citaj dugogodisnja Wow rulja),

za neke ocito vrijeme stoji i ne postoji ono prije, a ocito ni poslije WOW-a...

mogao si postediti i sebe i nas od toligo pisanja i jednostavno reci da si WOW fanboy hehehehe

<---I kicked his ass
14 godina
neaktivan

g2play mi je poslao mail, reedem key cu dobiti 22.12. kad igrica bude odjavljena.

Uzeo sam standard edition+30days(digital download, netreba mi box game) malo vise od 300kn, uzeo sam sa creditnom karticom(master) i nikakve slike ni ip me nisu trazili

Ljudi koji imaju early accsess oni su odma dobili key a mi cemo tek 22.12. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 23:37 (Zirdac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice