isto pitanje kao new man, dali se meni kao početniku isplati sad kupovat igru? jel ima sadržaja da je igrivo?
znači totalna sam njubara ,nemam pojma kaj se s ovom igrom dešava, ali tražim neku svemirsku i ovo mi se čini odlično, barem šta sam pogledao preko youtuba....
ako mogu samo trčkarat po hangarima onda nemam šta još uzimat ovu igru ,ali ako se da i u brod i okolo brijat, pa na neke od planeta bla bla onda mi je to prihvatljivo.
A zašto ne probaš s Elite Dangerous?
Zato jer je igra wide as an ocean and deep as a puddle. Takav je i Horizon DLC, dodali ogroman scope sa planetary landingom gdje jednostvano nemaš što raditi, a cijena DLC-a s obzirom na content je big F U igračima.
Multy je pun bugova i prepun cheateara! Pa ljudi uglavom igraju solo/private. Misije su repetitivne, nisu vrijedne prolaženja i jednostavno dosadne.
Sound i grafika su jedine stvari što igra ima za ponudit, evenutalno bi je ponovo zaigra ako si VR nabavim.
Hm... ček... sam ja tu nešto pobrkao?
Da, jesi.
Ja ti nemam star citizen, niti brojim dane kad će izaći, samo sam došao pogledati što se priča u temi, nisam odavno bio.
Moje iskustvo o E:D idalje ostaje isto.