Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 878.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
9 godina
neaktivan
Star Citizen

Jasno je njemu koliko je ovo dobro samo teško je to sad priznati,kad ga vidim u svemiru sve ce to platiti 

Ovoliko kreativnih,mladih i spontanih ljudi na jednom mjestu i razinu transparentnosti u radu niti jedna uštogljena korporacija nemoze proizvesti i zato je ovaj model izvrstan.

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I još.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
starcitizen80 kaže...

Jasno je njemu koliko je ovo dobro samo teško je to sad priznati,kad ga vidim u svemiru sve ce to platiti 

Ovoliko kreativnih,mladih i spontanih ljudi na jednom mjestu i razinu transparentnosti u radu niti jedna uštogljena korporacija nemoze proizvesti i zato je ovaj model izvrstan.

Jasno ti je da je sve ovo već proizvedeno u nekom trenutku i da nije jedinstveno?

I sumnjam da imaš bilo što što može nauditi ovome: 

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Mislim da rade odličan posao i idu u dobrom smjeru, samo im treba vremena da sve to ispeglaju.

Do Božića nas čeka i patch 2.1 sa Freelancerom i puno sitnica, kao i masom ispeglanih bugova :)

2016. se čini svjetla godina za SC  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
starcitizen80 kaže...

Jasno ti je da je sve ovo već proizvedeno u nekom trenutku i da nije jedinstveno?

Wow...   pa ti imaš makinu :)))

Ak bude slobodno mjesto u posadi count me in ;) 

Lijep pozdrav ;)
9 godina
neaktivan
Tonči kaže...
starcitizen80 kaže...

Kao moderatora trebale bi te krasiti osobine poput razuman,pravičan,dosljedan pa u tom kontekstu trebao bih negdje u magli vidjeti smajlija na kraju prve recenice koji daje ton izrecenom.

Fin brodic 

"sve je negdje vec nešto proizvedeno" zivimo u kozmosu koji je zivot iznjedrio iz kaosa a ne iz reda velicina

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 23:24 (starcitizen80).
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Naravno; ako bude broda u igri i ako account bude u mene. Imam pristup tom accountu, ali ne mogu reći da sam dao taj novac, jer nisam. :) No, kao Acting Captain, mogu obećati paljbu iz svog naoružanja. :P

starcitizen80 kaže...
Tonči kaže...

Kao moderatora trebale bi te krasiti osobine poput razuman,pravičan,dosljedan pa u tom kontekstu trebao bih negdje u magli vidjeti smajlija na kraju prve recenice koji daje ton izrecenom.

Fin brodic 

Pa nema smajlija, pitam, zar zaista misliš da u bilo čemu što je CIG pokazao ima stvari koje ne postoje ili da je ovo prvi put? Sve to (i bolje) već postoji. To i jest razlog zašto me ne impresionira koliko očekuješ.

Da. Fin. Nažalost, "neletiv". Kao i većina brodova. Mislim da će -P verzija prije doći, nego ovo... 

9 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Naravno; ako bude broda u igri i ako account bude u mene. Imam pristup tom accountu, ali ne mogu reći da sam dao taj novac, jer nisam. :) No, kao Acting Captain, mogu obećati paljbu iz svog naoružanja. :P

starcitizen80 kaže...
Tonči kaže...

Fin brodic 

Pa nema smajlija, pitam, zar zaista misliš da u bilo čemu što je CIG pokazao ima stvari koje ne postoje ili da je ovo prvi put? Sve to (i bolje) već postoji. To i jest razlog zašto me ne impresionira koliko očekuješ.

Da. Fin. Nažalost, "neletiv". Kao i većina brodova. Mislim da će -P verzija prije doći, nego ovo... 

Ova cijela igra se temelji na dozivljaju i interakciji sa okolinom,igram igre od comodora 64 i ne postoji igra koja je u ovom vremenu sa ovoliko novca ujedinila elemente i digla ih na jedan veci nivo.

Toliko je dobar osjecaj da usprkoc lagu i bagu,padovima servera ljudi i dalje ustraju za svojih 10,30 ili 2 sata vremena koliko uspiju,vibra ovih ljudi je neosporiva,kad covjek samo pogleda zadnji uradak sa glavnim direktorom za otvoreni svemir i vidi iskre u njegovim ocima dok prica......pa sve da i propadne ponovno kazem vrijedilo je pokusati,tezina ove igre se nemoze trenutno realno niti uvidjeti a ja sam prilicno uvjeren da je golema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 23:46 (starcitizen80).
13 godina
mislav_01 kaže...

Evo i video.

napokon ovo pocinje liciti na nesto (i to nikad vidjeno u igrama)..

16 godina
odjavljen
Fanu kaže...

Što to nije nikad viđeno u igrama?

9 godina
neaktivan
Star Citizen

Tonči:

Moram priznati da te od sinoc razumim puno jasnije jer s tim paketom najvjerovatnije bi se i sam osjecao vrlo slicno plus kad covjek ima pozadinsko tehnicko znjanje i zapaža stvari koje vecina na toj razini ne vidi....teško je to sve skupa pratiti.

Ja stvari gledam iz drugog kuta vjeruj mi da nije u zivotu sve u brojevima iako bi na tvom mjesto razmislio dobro o prodaji tog kapitalnog broda iz vise razloga makar da nemas stalno osjecaj kao da si platio masno kavu koju nikako da popijes a kad i na trenutak dođe hladna je i gorka....to nikome ne treba i ne radi se primarno o novcu.

Cris je kao i svi vizionari manijakalno neredan,njegov govor tijela to otkriva on je velika beba i sve što je on rekao on to i misli,pitanje je samo ima li  pravu osobu/e koje ce ga spustati kad je to potrebno a ne gušiti a to je poligon za svakakve likove koji se pumpaju skupa sa računom projekta,dirnuo je on u dosta toga i mnogo njih i kulminacija se tek ocekuje.

Rekao bih sretno al pošto znam da je sreca imaginaran pojam kažem prodaj kapitalni brod i prati projekt s mirom.

0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...
Fanu kaže...

navigacija po svemiru > sletanje na stanice/planete > izlazak iz vozila i igranje iz prvog/treceg lica

reci mi jednu igru koja to omogucuje

tehnicki ovo izgleda vrlo impresivno (iz 2 videa koja su stavljena) - planeti bolje izgledaju nego u horizons

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 13:54 (Fanu).
16 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Naravno; ako bude broda u igri i ako account bude u mene. Imam pristup tom accountu, ali ne mogu reći da sam dao taj novac, jer nisam. :) 

starcitizen80 kaže...

Cris je kao i svi vizionari manijakalno neredan,njegov govor tijela to otkriva on je velika beba i sve što je on rekao on to i misli,pitanje je samo ima li  pravu osobu/e koje ce ga spustati kad je to potrebno a ne gušiti a to je poligon za svakakve likove koji se pumpaju skupa sa računom projekta,dirnuo je on u dosta toga i mnogo njih i kulminacija se tek ocekuje. 

Imaš gore citat vezan za kapitalca. :) Što se Chrisa tiče, nije da sam prvi put od ljudi koji ga poznaju čuo kritike koje bi išle u tom smjeru. Chris ima brata koji je, navodno, odličan manager, ali je istovremeno previše arogantan da bi slušao one koji taj posao znaju bolje od njega. Derekovi komentari se mogu uzeti sa zrnom soli, ali to ne znači da on priča besmislice, jer ne priča. Davno je ovdje bilo rasprave o financijama, tehnologiji i sl. Ništa to nije potrebno opet izvlačiti. Nemam, nažalost, vremena na dugo i na široko uvijek iznova ili uopće pisati o tome, lakše o tome raspravljam u dev krugovima gdje su mnoge stvari inherentno jasne, a bilo bi od mene bahato i bezobrazno da nešto guram iz pozicije autoriteta pa ću se radije zadržati na nivou laičkog komentiranja i detalja koliko mi to vrijeme dopusti.

Fanu kaže...
Tonči kaže...
Fanu kaže...

navigacija po svemiru > sletanje na stanice/planete > izlazak iz vozila i igranje iz prvog/treceg lica

tehnicki ovo izgleda vrlo impresivno (iz 2 videa koja su stavljena) - planeti bolje izgledaju nego u horizons

Prvo: Star Citizen nije igra. Ta igra još ne postoji. To je tehnološki demo i ništa više.

Drugo: baš sam jutros opet to spominjao s kolegom: ne samo da to već postoji, nego su implementacije stare godinama daleko bolje od ovoga što su oni pokazali. Tehnologija odavno postoji i to već toliko dugo da je mnogima (iz struke) nejasno zašto su u CIG-u izmišljali kotač, zašto su radili neke posve nebitne stvari i zašto se hvale nečime što su drugi odavno napravili ... ok, ovo posljednje je jasno zašto, ali je ipak malo bezveze s njihove strane. Slijetanje na planet je bolje kod drugih i kod pet godina starih projekata, krajolik je bolji u pet godina staroj igri... Recimo, samo dva takva:

- slijetanje: 

- krajolik: "Fuel" ima generirani krajolik koji rastura i ručno rađene igre. Dakle i tu je SC-ov algoritam inferioran. 

Meni je posve jasno da veliki broj fanova SC projekta (jer to nije igra) obožava CR i SC u obliku kulta. Vlasnik onog gore kapitalca je dovoljno bogat pomorac da može kupiti svaki dan jednog pa ga nije ni briga, ali eto, sviđa mu se igra i želi šansu da je zaigra kad se skine s broda. 2016. ili 2018.? Svejedno mu je. Jasno mi je i da 99% fanova ne vidi kroz šminku pa puši priče o revolucijama, o nedoživljenom itd. Malo je neugodno čuti da ti netko kaže da si popušio nečiji marketing, jasno, ali to je tako u slučaju opčinjenosti SC-om i fanovima, pogotovo s toliko white knightova.

Izuzev posve suludih stvari koje pokazuju koliko je CR nesposoban posložiti prioritete i time nesposoban za menadžment, kao MOCAP studio, "grabby hands" i sl. ima dosta stvari koje CIG/CR prodaje pod revoluciju. Sjećam se da su marketinški pushali "3D sučelje na viziru kacige" kao revoluciju. Ne znam rade li to više, ali svaka budala s 20.000 eura može od Autodeska kupiti Scaleform (koristio sam ga neko vrijeme) i implementirati istu stvar vrlo jednostavno. CryEngine ima ugrađeni Scaleform (i već plaćenu licencu) pa je cijela priča još smiješnija, pogotovo ako zapravo razmislimo koliko je cijela priča jednostavna. Nekoliko stvari je posve neshvatljivo, ponajprije kako su uspjeli upropastiti animaciju likova imajući vrhunski FPS engine već u upotrebi. A ne pomaže im ni loš letni model brodova ili posve promašena fizika u svemiru (izađeš iz broda koji se vrti, brod se nastavlja vrtjeti kako treba, ti automatski stojiš u mjestu, npr.). O tome da je upitno kako su implementirali (i zašto s obzirom da im ne treba) 64-bitni z-buffer, ne treba trošiti riječi, već dosta o tome piše po gamedev forumima; ekipa ima z-fighting na udaljenostima koje su problematične za 32-bita. Performanse sustava su im takve da server ne može preživjeti više od desetak igrača, jer s vremenom dođe do toliko problema s pozicijama i interakcijom da se stvar samo sruši. Jučer ni Chris nije uspio što je planirao za potrebe prezentacije. U toliko je lošem stanju osnovna mehanika enginea.

Meni će bit drago da SC uspije. Za sve nas koji volimo space simove i koji smo voljeli Wing Commandera (ja sam bio toliki fan da sam kupio i Prophecy i bio mi je dobar!), SC je dosta simpatičan projekt. Istina, ja sam želio Sq42, a ne ovu zvijer u koju je SC feature-creepao, ali ne bih se žalio da uspije i to. Samo što... ne znam. Skoro petnaest godina razvoja softvera, dvadeset godina igranja igara i znanje o tome kako sve to funkcionira, čini me izrazito skeptičnim. Neke stvari koje je obećao posve su nemoguće pa je pravo pitanje misli li on namjerno ljude praviti budalama ili je toliko zaigran da je izgubio kontakt sa stvarnošću.

Dalek je put od tehnološkog demoa do upotrebljive tehnologije, a kamoli igre. Čak i da mu sve tehnološki uspije, bit će veliki izazov napraviti igru koja će zaista biti igriva i ono što ljudi zamišljaju. Ako očekuju detaljniji EVE, već su se jako zeznuli jer je EVE na granicama mogućeg. Kamo sreće da je sve ostalo na jednostavnom konceptu space-FPS-a. Imao bih daleko više vjere u projekt.

14 godina
Fanu kaže...

Vadio bi ti mast, ali neću. Blagdansko je razdoblje, trebamo svi biti prijateljski nastrojeni 

9 godina
neaktivan
Star Citizen

ima tu mesa sigurno za raspravu al uz duzno poštovanje meni to sljetanje iz prvog videa prema SC-u izgleda ko crtani film kao i recimo cijeli elite d. slabe texture,detalja nigdje,brodovi ko da ih je moja mala od 3 godine crtala itd....nemogu se uzivjeti zbog toga mi je dosta lošije

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 15:49 (starcitizen80).

0 4 hvala 0
13 godina
Star Citizen

cekaj tonci jel me zahebavas ili sta

u prilog svojoj tezi da ima igara sa boljim rijesenjima das primjere Infinity: The Quest of Earth (i to tech dema!) - igre koja nikad nije ni izasla, te koja prikazuje samo letenje i slijetanje na bazu - ne i samo iskrcavanje te hodanje okolo (da ne spominjem da graficki izgleda ocajno za igru iz 2010
te arkadne voznje Fuel koja ima pustu mapu od kojih 20km2 (koju siju i withcer i gta5) po kojoj se samo mozes voziti - nikakvo hodanje, ili napustanje mape..igra takodjer izgleda ocajno

kako se te 2 igre mogu usporediti sa star citizen u kojem sa planeta, na kojem mozes hodati (tj izaci iz vozila), mozes odletjeti na stanicu u svemiru ili neki deseti planet i to sve u grafickom paketu koji izgleda iznimno
i dalje stoji moje da nijedna igra trenutno to nema implementirano

i ako vec tvrdis da je trenutno star citizen tech demo, onda nema smisla ni tvrditi da je inferiorniji od drugih rijesenja, vec bi trebalo pricekati da igra i sluzbeno izadje pa je onda tehnoloski usporedjivati sa ostalim igrama (jer algoritme koje sad koriste, ne mora znaciti da ce i za 2g)

da, star citizen nije jos izasao u punoj verziji ali cinjenica je da ga svatko moze kupiti i igrati

koliko god dado bio dosadan u ovoj temi sa branjenjem igre, ti si jos gori sto se tice flejmanja iste i skepticizma (boli me đokson iskreno sto si ti prije 3g kupio neki tamo lijevi brod) - nit sudjelujes u izradi igre nit znas sto se dogadja iza kulisa osim sto cujes po forumima

dakle ima li jos koja igra koja ima scope star citizena? elite dangerous je izrazito blizu, jos im samo fali izlazak iz vozila i presisati ce star citizen
dotad star citizen ostaje jedina igra koja je dosad dokazala da je to moguce i to u najnaprednijem engineu danasnjice

Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
odjavljen
starcitizen80 kaže...

ima tu mesa sigurno za raspravu al uz duzno poštovanje meni to sljetanje iz prvog videa prema SC-u izgleda ko crtani film kao i recimo cijeli elite d. slabe texture,detalja nigdje,brodovi ko da ih je moja mala od 3 godine crtala itd....nemogu se uzivjeti zbog toga mi je dosta lošije

Sad onaj dio koji je vezan za struku: kvaliteta modela i tekstura posve je nebitna u toj priči. To je ono što laik neće razumjeti, a ja hoću. S druge strane, atmosferski efekt, način kako je LOD izveden, bolji je u prvom videu. (Ascent, Evochron, Tomorrow War, Infinity...) Da ne govorim koliko je No Man's Sky bolji s planetima i slijetanjem.

E sad. Teksture i modeli - to je isključivo pitanje novca i broja ljudi. Ništa drugo. Star Citizen je tu postavio visoko ljestvicu jer time zarađuje i samo to (čini se) i rade. To stanje se vidi baš u tome što im je, osim modela brodova i par struktura, sve daleko u zaostatku. Uživjeti se... a da, ljudi do Star Citizena nisu mogli uživjeti u igre. Gaming počinje 2018.:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 17:13 (Tonči).
17 godina
mislav_01 kaže...

Evo i video.

Nice ovo izgleda; jedino kaj nije sve "proceduralno"; vidljivo je da je dio oko baze ručno napravljen i ima kud i kamo više detalja od ostatka planeta. Pretpostavljam da bude tak i u finalnoj verziji.

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
9 godina
neaktivan
Star Citizen

glavni problem po meni je greška u koracima odnosno što nisu pustili prvo squadron 42 jer da su to napravili umjesto hrpe novih modela mi o ovome danas nebi ni pricali

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Fanu kaže...

cekaj tonci jel me zahebavas ili sta

1. u prilog svojoj tezi da ima igara sa boljim rijesenjima das primjere Infinity: The Quest of Earth (i to tech dema!) - igre koja nikad nije ni izasla, te koja prikazuje samo letenje i slijetanje na bazu - ne i samo iskrcavanje te hodanje okolo (da ne spominjem da graficki izgleda ocajno za igru iz 2010
te arkadne voznje Fuel koja ima pustu mapu od kojih 20km2 (koju siju i withcer i gta5) po kojoj se samo mozes voziti - nikakvo hodanje, ili napustanje mape..igra takodjer 2. izgleda ocajno

3. kako se te 2 igre mogu usporediti sa star citizen u kojem sa planeta, na kojem mozes hodati (tj izaci iz vozila), mozes odletjeti na stanicu u svemiru ili neki deseti planet i to sve u grafickom paketu koji izgleda iznimno
i dalje stoji moje da nijedna igra trenutno to nema implementirano

4. i ako vec tvrdis da je trenutno star citizen tech demo, onda nema smisla ni tvrditi da je inferiorniji od drugih rijesenja, vec bi trebalo pricekati da igra i sluzbeno izadje pa je onda tehnoloski usporedjivati sa ostalim igrama (jer algoritme koje sad koriste, ne mora znaciti da ce i za 2g)

5. da, star citizen nije jos izasao u punoj verziji ali cinjenica je da ga svatko moze kupiti i igrati

6. koliko god dado bio dosadan u ovoj temi sa branjenjem igre, ti si jos gori sto se tice flejmanja iste i skepticizma (boli me đokson iskreno sto si ti prije 3g kupio neki tamo lijevi brod) - nit sudjelujes u izradi igre nit znas sto se dogadja iza kulisa osim sto cujes po forumima

7. dakle ima li jos koja igra koja ima scope star citizena? elite dangerous je izrazito blizu, 8. jos im samo fali izlazak iz vozila i presisati ce star citizen
9. dotad star citizen ostaje jedina igra koja je dosad dokazala da je to moguce i to u najnaprednijem engineu danasnjice

1. Ni Star Citizen nije izašao.

2.a Nemoj pisati besmislice. Fuel izgleda očajno, a Star Citizen izgleda super. Gledamo li isti video?

2.b Koliko para, toliko muzike. Ljepota je vezana samo i samo uz novac koji se troši na dizajnere.  

3. Baš zato što ne razumiješ ono što želim reći pa da objasnim: šetanje i stanica su trivijalne stvari u komparaciji sa streamingom i generiranjem planeta i površine za slijetanje. Uopće nije pitanje može li se to. Reći da se ne može šetati po planetu, dok možeš ući iz svemira u atmosferu, ista je kritika kao da ja kažem da je bugov forum lošiji od nekog trećeg foruma, jer nema tipke zelene boje.

4. Naravno da ima smisla. Uspoređujemo trenutno dostupne tehnološke demoe. Kao što Star Citizen može za dvije godine imati nešto fino, može i svatko drugi.

5. Ne može, nema se što igrati.

6. Zapravo, poznajem osobu koja radi u jednoj od kompanija koje rade na SC-u. :) I ne, ne moram sudjelovati u razvoju da vidim problem. To je tako komičan argument.

7. Vidiš, to je jedan od problema Star Citizena. Nitko nije bio toliko lud da obeća sve što je Chris obećao. :)

8. Ne fali. To zapravo rijetko kome treba. Fluff. Isto kao avioni u GTA5.

9. Po čemu si zaključio da je engine koji koristi Star Citizen najnapredniji engine današnjice? U čemu je najnapredniji?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 17:45 (Tonči).
16 godina
odjavljen
starcitizen80 kaže...

glavni problem po meni je greška u koracima odnosno što nisu pustili prvo squadron 42 jer da su to napravili umjesto hrpe novih modela mi o ovome danas nebi ni pricali

Pričam s razumnim čovjekom.

U praksi, da. Da su izbacili i primarno radili na Sq42, cijela stvar bi daleko pozitivnije izgledala. Opet bi im trebalo puno toga (zgotovljen engine, modeli, stanice, planeti) ali izbjegli bi feature creep i rastezanje tima od 250 ljudi preko svega istovremeno, a i osigurali bi dodane izvore financiranja pa bi im brže išao razvoj ovih drugih stvari. Braben je tu puno pametnije posložio stvari, no, za razliku od Robertsa za kojeg znamo da je nesposoban voditi i završiti projekte, Braben je svjestan nekih stvari u tom poslu. Njemu čak i odgovara ovakva situacija sa Star Citizenom, jer da je slučajno sada Sq42 vani, ED bi imao ozbiljan problem. Ovako se Braben hrani na temeljima izdane igre, ima izrazito stabilnu platformu za rast i nije u opasnosti. Roberts se rastegao na sve strane, po svemu sudeći presložio je i timove više puta, izgubio je ključne ljude zbog fatiguea i koječega i upitno je kako stoji s novcem kojeg ionako nema dovoljno za završiti igru.

Sretan tijek stvari je što je blokirao Sq42 do završetka, dakle, neće biti alfi, beti... (navodno), nego odmah Sq42. Nadam se da novca imaju dovoljno da izbace nešto upotrebljivo do kraja iduće godine i da na temelju toga mogu tražiti dodatnih 100+M od nekog investitora da završe igru. Idealno bi bilo kad bi im uskočio neki izdavač, jer im backeri ne mogu priskrbiti ovoliku cifru u godini dana (ako uopće?). Sq42 pa PU u stabilnoj verziji. Još uvijek ne znamo kako su riješili instancing i sharding pa je važno da dobijemo barem dojam toga. 

17 godina
neaktivan
Star Citizen

"What both Star Citizen and Elite Dangerous are trying to do is very hard indeed. Both games are incredibly ambitious. I am proud and excited about what we are doing, but what they are doing is ambitious too, and I am looking forward to playing Star Citizen when it is finished. What we are both doing is new; we are trailblazing. The scope of both is vast and quite different, and neither have been done before, so there is no right answer for either of the approaches. It is frustrating to see some of the criticism of Star Citizen online. We should applaud when someone tries something that is hard, that hasn’t been done, not discourage them."

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?p=3278592#post3278592

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 10:04 (Tonči).
9 godina
neaktivan
Star Citizen

To "svi smo mi jedan" zaboravi i to je cisto marketinski trik jer su zakljucili da im nije u korist igrati na poseban tabor nego pokusati dobiti dio star citizen igraca u vakumu.

Ova situacija dok capo igra ima također dvije glave jedna je da su ocito nakon javnog presinga uvalili u petu brzinu da za stream pokažu sto vise rada a drugo da je to grupa  spontano-kreativnih manijaka bez organizaciskih sposobnosti i  treba im hitno par gonica robova. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakav kvalitetan cirkus iz kojeg možeš izvuči samo dva zaključka:

1. Ljudi koji brane SC postaju suludi kultisti.

2. Ljudi koji pljuju po SC u većini imaju opak "Buyer`s remorse".

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 11:16 (HAL).
15 godina
neaktivan
Jel se isplati to kupiti i koja je najniza cijena?

Elite me sa svojim planim modelom otjerao, nedam im ni kune vise niti ne namjeravam to igrati.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Elite me sa svojim planim modelom otjerao, nedam im ni kune vise niti ne namjeravam to igrati.

Iskreno ja dajem novce isključivo za gotov proizvod, ali ako imaš viška novaca to je naravno tvoj izbor.

17 godina
protjeran
Sale_ds kaže...

ako ti se Elite ne svidja sa svojim  konceptom placanja ekspanzija onda nemas sto traziti u SC konceptu prodaje brodova i opreme za zelembace , a jos uvijek nije ni cisto sto ce ispasti na kraju od ovog idejnog projekta popularno nazvan Star Citizen 

europa europljanima
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Ne znam za Chrisa, ali na njegovom mjestu ja bih nekome uručio otkaz nakon ovoga. Razumijem zašto se ruši. To nije uopće problem. Alfa je. Ali, live rušenje je...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne znam za Chrisa, ali na njegovom mjestu ja bih nekome uručio otkaz nakon ovoga. Razumijem zašto se ruši. To nije uopće problem. Alfa je. Ali, live rušenje je...

Da, za live stream su se dosta zblamirali ovak, hm..  inače su bar imali neki svoj interni demo do sada, ovo je bio rizičan potez koji se, eto, nije isplatio :P  

Lijep pozdrav ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice