Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 879.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
sudy_freak kaže...

Da, ja sam definitivno kreten što me to ne raduje poput tebe.

Ne kužim zašto uopće ovako nešto komentiraš u temu koja te ne zanima ili ne raduje? 

To je kao da ja komentiram u temu 'sportska kladionica' da sam kreten jer me to uopće ne zanima..   čemu?   O.o  

A to da je projekt 3 godine u razvoju (što je za projekt veličine i ambicije SC-a otprilike polovica razvojnog ciklusa) uopće ne želim komentirati više.

Tko je pratio stvari zna točno što se poizdogađalo koje godine i koliko je zapravo u razvoju ovo što danas zovemo Star Citizenom (Recimo prva verzija hangara je totalno druga koncepcija, dizajn i implementacija od ovog što imamo danas - može se provjeriti i na YouTube-u mislim..).

Temelji za SC kakav će zaživiti do kraja ove godine su polagani zadnjih godinu i pol dana maksimalno, sve ranije je bilo eksperimentiranje, poigravanje konceptima i planiranje implementacije raznih ideja.

Pričekajmo i idući patch (Star Marine) pa idemo onda komentirati dalje...    :)  

Lijep pozdrav ;)
12 godina
neaktivan
Star Citizen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ekipa. Ajmo malo na hladjenje da ne moramo se medjusodno prijavljivati. Dado napise nekaj novoga i odmah Tonci i Berko sa podbadanjem, pa par sa strane kak je sve to sranje i klasicna pljuvacnica. Ok, devovi su smeca, roberts krade pare, Tonci bi isfusal igru u jednom vikendu, berko bolje animacije na komodorcu... Dosta bi bilo vise.
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
jovial kaže...

Članak je odličan, dosta zgodno opisano.

Inače, Chrisov najveći problem je trenutno manjak love i feature creep. Nadam se samo da su tehnički riješili one najgore probleme. Ovo što imamo sada (danas kod mene popodne update nakon dugo vremena) ipak je korak naprijed. Maleni, ali naprijed. Očekujem da će im trebati cca. 300 milijuna za igru dogurati do kraja i eventualno 2017. kao datum izlaska, negdje pred Božić. To čak neće biti ni loša stvar jer je hardver ionako prespor, čak i onaj za godinu dana. Trebamo hardver iz 2017. za ovu igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 14:53 (Tonči).
12 godina
neaktivan
Star Citizen

mislim da to i ne bi bilo lose jer kad bi uistinu odradili ono sto najavljuju to bi bila uber igra za koju se isplati cekati jos dvije godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Ta igra, kao i trziste skinova za nju, je toliko prenapuhana u ovom trenu, da ce iz ekonomskog stajalista biti pravo cudo ako izadje na trziste u obecanom obliku.

Vrijednost skinova u njoj je jos napuhanija i svi gledaju na kupnju tih skinova ko na investiciju, cekam prvu paniku, pa kao lose dionice kad krene i tu kaos.

Da ne velim da je sve sto je ovdje receno o hardveru potrebnom za pokretanje i vremenom potrebnim za igru nerealno ocekivat release prije 2017. Ko zna, mozda i na novoj generaciji konzole u UHD negdje 2020/2022

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ta igra, kao i trziste skinova za nju, je toliko prenapuhana u ovom trenu, da ce iz ekonomskog stajalista biti pravo cudo ako izadje na trziste u obecanom obliku.

Vrijednost skinova u njoj je jos napuhanija i svi gledaju na kupnju tih skinova ko na investiciju, cekam prvu paniku, pa kao lose dionice kad krene i tu kaos.

Da ne velim da je sve sto je ovdje receno o hardveru potrebnom za pokretanje i vremenom potrebnim za igru nerealno ocekivat release prije 2017. Ko zna, mozda i na novoj generaciji konzole u UHD negdje 2020/2022

a slusaj, sama pomisao da je od nekakve obicne spaceship pucacine doslo do price o  revolucionarnoj i tehnoloski prvoklasnoj igri znaci da se sve to planira u hodu tj. bez glave i repa.

Po nacinu rada upravo se vidi da ustvari nemaju pojma sta rade nego idu korak po korak i nadaju se da ce sve past u svoje misto.

Gledajuci realno, nisu ni poceli stvarat igru ni core igre a vec imaju problema sa animacijama,netcode-om, engine-om i ostalim stvarima koji ce im itekako tribat u buducnosti koje jos nisu ni pomirisali.

Bit ce mnogo razocaranih dusa kada release bude spreman, jer tek prije release-a pocnu isplivavat negativne stvari.

BTW: Sta se negativnosti oko ove teme tice, to je cisto reakcija na akciju vijesti koje se svode na bla bla bla...

Kada se pocnu desavat prave stvari oko igre onda ce i ekipa biti optimisticnija. 

Tema je svemir, svemir je velik,a kada oni naprave gradski kvart u tom svemiru u kojem se nista ne desava onda je to smjesno (da ne kazem pateticno)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 15:52 (Abomb).
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Prenapuhane su vrijednosti (naplaćuju najjeftinije brodove kao cijele igre), to svakako, ali recimo da je to zbog novca, treba im jer za ovako ambiciozan projekt treba hrpa milijuna, 100 je ništa. S tim rečenim, posljednji sadržaj pokazuje da nešto rade, imamo tutoriale, dogfight, već imamo upotrebljivu arhitekturu par stvari i stvar funkcionira donekle. Ono što je također točno, hrpa je bugova, clippinga svega i svačega (najbolja fora je kad u trening misiji lock raketa pukne i umjesto huda i svega, imaš oči u guzici svog broda :D), ali u konačnici, mrvicu sam optimističniji, pogotovo kad vidim kako se seronja Derek upire nagaziti po Robertsu i SC. Odmah mi je Roberts draži.

Naravno, sve brige koje imam su i dalje tu: nemaju milijuna koliko mislim da im treba, uvjeren sam da će im trebati barem još 2 godine da ovo dovedu u red.

Kad su cijene u pitanju, evo, složio sam tijekom marende listu koju bih uzeo. Cijena: 750€. ROFL. Da je 75€ - dao bih im toliko za igru. No, to je 10x manje od onoga što oni traže.

Nije mi samo jasno zašto se ne može u onom social dijelu chatati, pucati... WTF pa to sve već imaju gotovo. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 16:34 (Tonči).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Pa ja necu tvrdit da ce ovo propast ko projekt, previse je tu para da oni ne bi nakraju izdali nesto, samo sto? I kada? I na cemu ce se to vrtit?

Imam poznanika, covjek recimo OK zaraduje za hrvatske pojmove, ali solo je trenutno, nema zenu, djecu, zivi u vojarni i sa starcima tako da mu troskovi zivota nisu neki, ali "investirao" je u skinove oko 3000 kuna jer je to investicija i vec sad je "barem duplo u plusu", slini za ovom igro skoro ko dado, a skupo mu je dat preko 6k kuna za laptop. Pitam ja njega, na cemu ti mislis tu igri vrtit, a radi mu commander i ovaj hangar na laptopu, pa ce sa time.

Lol, rofl...

Igru ce vjerojatno izdavat u "komadima". Hoce li to zvat modulima, patchevima, ekspanzijama, meni svejedno, cinjenica je da nebu izaslo sve odjednom, cinjenica je da ce se pojedini djelovi jos godinama razvijat i zivo me zanima na sto ce to sve skupa nakraju licit. Imaju barem 2-3 igre u jednoj, nisam siguran da je dosta toga bilo potrebno. Projekt je poceo dobro, ali ambicije rastu puno brze od priljeva novca, strah me samo jer izgleda da prilazimo tocki pucanja puno brze nego zavrsetku projekta. U kratko mi to sad vec lici na megalomaniju i kult licnosti vise nego na ozbiljan projekt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To sam ja davno rekao, no... moguće da će skupiti još love, a bez MMO modula (trajnog svemira) ništa nema smisla, tako da to mora izaći. Bez toga kao da nije ništa.

Ono što sam vidio u novim dijelovima zaista djeluje kao dio ogromne igre. Ono što je napravljeno od modela zaista je vrhunsko, artisti su im top. Nažalost, gameplaya još nema. Nadam se da će biti, to što sam skeptičan ne znači da ne želim da uspije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2015 23:16 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

To sam ja davno rekao, no... moguće da će skupiti još love, a bez MMO modula (trajnog svemira) ništa nema smisla, tako da to mora izaći. Bez toga kao da nije ništa.

Ono što sam vidio u novim dijelovima zaista djeluje kao dio ogromne igre. Ono što je napravljeno od modela zaista je vrhunsko, artisti su im top. Nažalost, gameplaya još nema. Nadam se da će biti, to što sam skeptičan ne znači da ne želim da uspije.

:)))

Pa jel moguće da napokon ipak vidiš nešto pozitivno u ovom projektu? Napredak...  

Šalu na stranu, zaista ima napretka u svim segmentima i kad dođe AC2.0 i multi crew brodovi (s velikim mapama) imat ćemo napokon i igrivost u širem smislu, te uvid u budućnost PU-a.

Sve bi to trebalo stići do kraja godine, no poučeni dosadašnjim iskustvom ajmo reči do proljeća 2016  ;)

Mislim da će Star Marine (FPS) biti vani kroz cca mjesec dana, kao i nekoliko dodatnih AC patcheva do kraja 10. mjeseca.

Do kraja godine realno je za očekivati velike mape (za test prerade CryEngine-a na 64bitne koordinate), te nekoliko dodatnih simulacija (misije spašavanja, lov na glave i sl.).

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen

Krivo si ti mene shvatio ako misliš da mi nije stalo. Za nekoga tko je sve Wing Commandere odigrao, kupio i a WC5 (i uživao) na 4 CD-a jedini primjerak u Algoritmu prije masu godina, FreeSpace 2...  ja bih vrlo rado da Chris uspije napraviti igre kakav je bio WC5 recimo, užitak u single-playeru, nešto što se danas rijetko viđa kod igara. FS2 je zadnji space sim koji je valjao, istinski dobar, atmosferom kakvu nismo vidjeli dugo.

No, ne volim se zanositi stvarima na nerealan način, pogotovo što nakon skoro 15 godina rada znam dovoljno o gamedevu, CryEngineu i softveru te njegovom razvoju da me Chrisova megalomanija i menadžment zaista plaše.

Tehnološki je ovo iznimno težak projekt, menadžerski još gori, a financije, neka mi netko kaže da očito usporavajući crowdfunding ima i dodatak investicija sa strane. Imaj na umu da je Star Wars TOR MMO skucao preko 200 milijuna, a radi se o vrlo klasičnom i time tehnološki i konceptom jednostavnom MMO-u. Da ne govorimo da Call of Duty reiteracije spale tolike iznose kao od šale. Da radim na Star Citizenu, bojao bih se za projekt bez budžeta od 300-400 milijuna dolara za miran san.

Prema ovome što vidim, imaju vrhunske artiste, modeliranje, teksturiranje, dizajn, sve je na AAA razini, iznimno dobro. I dok se taj dio posla može beskonačno paralelizirati dodavanjem artista, jer jedan može raditi jednu bačvu ako treba pa ako ti za jednu bačvu treba tjedan dana, za tisuću bačvi samo staviš tisuću modelera i gotov si u tjedan dana, programiranje je druga stvar i sama kompleksnost je drugi problem. Tu ne funkcionira dodavanje programera, kao ni kod činjenice da je nešto teško izvesti zbog ograničenja hardvera.

Svakako, pratim i ove scene s Derekom i mislim da je tip seronja. Ja jesam skeptik, ali sam objektivan i neutralan, a ovo što on radi je namjerno gaženje projekta zbog nekih njegovih fiks ideja i trauma. Zločesto.

17 godina
neaktivan

Baš smo neki dan dok smo picili diablo pricali kako nema nekih MMOa trenutno i da je WoW idalje najbolji, a nama se gadi. Zakljucili smo da je SC najblize necemu što bi igrali samo je pitanje kako ce to sve ispasti nakraju. Po meni FPS modul taj i neke druge gluposti uopce nisu bitne. Uopce ne zelim igrat FPS u Star Citizenu. Htio sam letit brodom kao u Eliteu samo što je svijet manji ali puno bogatiji. Projekt u svom najambicioznijem obimu sadrzaja se meni uopce ne dopada tako da mi je najbitnije brodovi, svemir i hubovi onaj originalni pitch sa kickstartera. Da sam Chriss napravio bi tocno to, dodatne novce bi trosio na flavor, sadrzaje, content ne dodavao toliko featuresa. A star marine mi izgleda uznasno trenutno i ne znam šta su kupovali mocap prije 2 godine kada su animacije idalje shit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 9:46 (mislav_01).
16 godina
odjavljen
Star Citizen

MOCAP, kurve i kokain kupovali su za sebe. :D - Da, neoprostivo i nevjerojatno je da uz CryEngine nisu u stanju bili do sada napraviti FPS. Artisti su im super, ali developeri izgledaju kao amateri prema onome što smo dobili, kao da su uzeli sve juniore s faksa koji blage veze nemaju pa se tek uče na SC-u.

EVE Online je MMO kakav želiš, ali nema kokpit, nego su brodovi 3rd person. Inače, EVE i Dust 514 su dobar pokazatelj da je ambicija Star Citizena perverzna. Ako EVE i CCP kao autori nečega što je tehnološki najnapredniji game klaster nisu smatrali dobrom idejom da spoje Dust 514 direktno u EVE, onda je očito da Star Citizen mnogo riskira s tim obećanjima i ambicijama. Oni s godinama iskustva, točnije 12 godina, nisu ugurali Dust u EVE i omogućili savršeni spoj, a uz to imaju problema i s "nepreciznim" 3rd person MMO-om (u najvećim sektorima poput Jute), a Chris Roberts tu gura 1st person simulaciju stvarnosti...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Evo, instalirao sam jučer novi update i probao malo igrat... Samo sam nakon 15-20 min odustao i odlučio da od sad Star Citizen zovem "Motion sickness simulator"

Uspio sam poslje isključiti motion blur preko konzole i to je donekle pomoglo, ali od tog silnog "head wobble-a" mi je došlo na povračanje. Prije to nisam tolko primjetio jer sam došao do broda, pa stao i razgledavao ga i tako malo po malo... Ali ovdje sam imao dosta duge periode di sam samo hodao i vrlo brzo je došla mučnina.... Taj head wobble i motion blur trebaju staviti pod hitno u opcije da se može isključiti!
Na žalost, na poslu di sam to skinuo nemam baš neki gamerski komp, pa sam na high postavkama i 1080p imao cca 10 FPS-a, a dok sam smanjio na 720p i low postavke, onda je bilo na prihvatljivih 30+ FPS-a... Uglavnom, enviroment igleda odlično sa hrpom detalja... Jedino bi bila šteta ako to ne iskoriste propisno i ne popune to sa hrpom interaktivnih sadržaja...

I jedna stvar me tu malo mučila... ako sam dobro skužio, tamo imamo posebni "shop" za oružja, za nači posao, za popraviti brod i sl... Dakle, kad "sletim" iz svemira u hangar i odem u taj hub, moram pješačiti skroz do dučana za popravak broda, da bi popravio brod? I tako svaki put? Isto za naći posao ili misiju? Mislim, uzmite u obzir da se ljudi bune u Elite da se gubi puno vremena, gdje tehnički za sletjeti na stanicu, prodati robu, kupiti robu i/ili naći misiju i popraviti brod, te poletjeti natrag u svemir treba cca 30 sec. Tak da ne znam kolko budu ljudi veseli kad budu morali svaki put pješačiti 5 min samo da poprave brod ili uzmu drugi misiju...

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 12:16 (Berko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa neće biti. Bilo bi samoubojstvo za igru da ne bude fast travela. Šetanje do svega u onako velikim prostorima je iritantno. To sve mora biti unutar par minuta kad si na stanici i sl. Ne znam što SC planira na planetima, ali ja ne bih dozvolio ono što se dogodilo World of Warcraftu - čim su uveli leteće mountove, ubili su najzabavniji dio igre i PvP ikad. Čim nema interakcija igra postane stupidni grind, a nikad (OK, Camelot je bio takav) nisam igrao bolju MMO PvP - štenjica od grada do grada, questa... i zasjede na putu, bitke za kontrolu gradova i život quest giver NPC-a...

17 godina
neaktivan

Uh, WoW i Crossroads raidovi, good old days :)

16 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

Da, prvo su to ubili ultra-jakim čuvarima oko gradova, a onda letenjem. Igru je trebalo prilagoditi cmizdravoj djeci koju bi netko ubio pa ne bi mogli u miru questati. Zašto oni ne bi igrali WoW kao single-player. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 7:09 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
mislav_01 kaže...

Da, prvo su to ubili ultra-jakim čuvarima oko gradova, a onda letenjem. Igru je trebalo prilagoditi cmizdravoj djeci koju bi netko ubio pa ne bi mogli u miru questati. Zašto oni ne bi igrali WoW kao single-player. :D

Eh, nostalgije... 

Šteta što je WoW izgubio onaj stari 'štih' koji su baš mogli zadržati uz sve ekspanzije koje su naknadno stizale.

Natrag na temu: u SC-u će se na planetama odvijati interakcija sa NPCevima i dućanima, mislim da će biti nužno izaći iz broda i izgubiti nešto vremena za obaviti razne poslove koje se želi obaviti. Pošto se ide na detaljnost i realizam, napredni AI NPC-eva i sl. čak ne mislim da je loša ideja da provedemo malo vremena i na površini planeta između letova.

Naravno, treba otkloniti faktor repetitivnosti i zamora pri ponavljanju određenih radnji što je veliki izazov i treba vidjeti kako će to rješavati.

Doduše, nakon filmića slijetanja na Nyx i kad zamislim kako sve te okoline vrve NPC-evima čak i ne bi bila tlaka malo hodati svaki puta naokolo i promatrati taj nopvi virtualni 'svemir' :) 

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan

Je da ali prva 3 puta je zanimljivo. Bit cu 2-3 puta odusevljen animacijom sletanja na nyx (kolko sam skuzio tu igrac ne leti nego "gleda"), a nakon toga ce mi to biti najdebilniji dio igre. Ako ja moram neki randomizirani aproach vector sa svojim flying skillom proc svaki puta kada zelim sletit to bi bilo recimo fun. Ako je animacija meh nisam baš siguran.

16 godina
odjavljen
Star Citizen
Dizajn svega toga imamo vidjeti u praksi i kako se bavim gamedevom već neko vrijeme, dosta učim i dizajnu i znam iz prakse od cca 25. godina igranja:
- ljudi ne vole preduge nekontrolabilne sekvence (video, in-game animacije) već nakon 1. puta što ih vide
- ljudi ne vole previše repetitivnih operacija bez smisla (slijetanja koja su uvijek ista, duge šetnje bez događaja)
- ljudi ne vole previše udaljene lokacije i prevelike mape s puno praznog prostora
- ljudi vole interakciju
- ljudi vole dinamiku
- ljudi vole nepredviđeno
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Po meni bi bilo ok da u pocetku moras hodat a kasnije mozes kupit(in-game cashom) neki gadget za brod koji ti omogucava da se samo dockas na stanicu kao u X serijalu i tamo obavis kupnju preko nekog sucelja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...
Dizajn svega toga imamo vidjeti u praksi i kako se bavim gamedevom već neko vrijeme, dosta učim i dizajnu i znam iz prakse od cca 25. godina igranja:
- ljudi ne vole .....

Svinja kaže...

Po meni bi bilo ok da u pocetku moras hodat a kasnije mozes kupit(in-game cashom) neki gadget za brod koji ti omogucava da se samo dockas na stanicu kao u X serijalu i tamo obavis kupnju preko nekog sucelja.

Sve zavisi kako to izvedu, neće bit problem ponavljanja istih radnji / animacija ako znaš da se nešto nepredviđeno može desit.

Recimo nakon 10 dosadne animacije i 10 dosadne šetnje po dijelu grada na planeti da bi samo nešto nabavio sretneš "wanted" kriminalca za kojeg ti znaš da je tražen u nekom drugom sistemu pa s tim samim počinje nova radnja uhođenja, praćenja pa i na kraju uspješnog hvatanja i privođenja dotičnog.

Ovo je samo jedan primjer od tog što Tonči naveo "nepredviđeno" ne linearne radnje / misije, ako izvedu ovako nešto i da se ne ponavlja često, jer koliko god zanimljivo zvučalo može postat ponavljajuće i dosadno.

16 godina
odjavljen
Star Citizen

WoW je u zadnjem patchu skratio idiotsku višeminutnu šetnju od ruba do ruba garnizona, a kamoli da ovo neće smetati ljudima, ako zaista bude onako veliko i bez događaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

WoW je u zadnjem patchu skratio idiotsku višeminutnu šetnju od ruba do ruba garnizona, a kamoli da ovo neće smetati ljudima, ako zaista bude onako veliko i bez događaja.

Je samo što zahvaljuci garisonu sada tamo cucis dok cekas raid, svijeta i ljudi ni ne vidiš. Bemti skupljanje u onoj zoni ispred BRMa pa jahanje u BRM pa blokada BRMa da drugi ne mogu ulazit jer eto hoce nam se. To ja ocekujem u ovoj igri. Player control. EVE ali iz prvog lica spletke i ratove player frakcija za kontrolu svemira. Zato mi je elite dosadio playeri ne utjecu na ništa (onaj sistem powerplay je uvreda), sve ostaje isto i ništa se ne događa. U Star Citizenu koji je kompaktnija i detaljnija igra to je apsolutno nuzno da se moze.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 13:19 (mislav_01).
16 godina
odjavljen

Da, slažem se. No, već sam reko da su ubili igru zbog "najmanjeg zajedničkog nazivnika", nepametnih koji također igraju igre i ima ih puno više od ostalih (IQ distribucija, jelte...) :P

10 godina
Dado_ZG78 kaže...
sudy_freak kaže...

Ne kužim zašto uopće ovako nešto komentiraš u temu koja te ne zanima ili ne raduje? 

To je kao da ja komentiram u temu 'sportska kladionica' da sam kreten jer me to uopće ne zanima..   čemu?   O.o  

A to da je projekt 3 godine u razvoju (što je za projekt veličine i ambicije SC-a otprilike polovica razvojnog ciklusa) uopće ne želim komentirati više.

Tko je pratio stvari zna točno što se poizdogađalo koje godine i koliko je zapravo u razvoju ovo što danas zovemo Star Citizenom (Recimo prva verzija hangara je totalno druga koncepcija, dizajn i implementacija od ovog što imamo danas - može se provjeriti i na YouTube-u mislim..).

Temelji za SC kakav će zaživiti do kraja ove godine su polagani zadnjih godinu i pol dana maksimalno, sve ranije je bilo eksperimentiranje, poigravanje konceptima i planiranje implementacije raznih ideja.

Pričekajmo i idući patch (Star Marine) pa idemo onda komentirati dalje...    :)  

Sve bi to bilo zanimljivo i normalno za neku igru koja će zaista izaći i koja nije navlakuša i najveća prevara u povijesti videoigara hehe

14 godina
Dado_ZG78 kaže...
sudy_freak kaže...

Loša ti je usporedba.
Bila bi ispravna kada bi komentirao kako su kladionice govna jer si ti izgubio tiket koji je bio predviđen za izgubiti.
Dakle, klađenje na nesigurne parove. Naime, tada bi bio povezan s kladionicom.

Tvoja usporedba mene stavlja kao "nezainteresiranog", a pledgao sam gotovo na samom početku.

Naravno da me raduje. Da od toga nešto imam, trenutno. Osim šetkanja oko broda i hangara.
That's my point.
Sorry što sam se uopće upustio u raspravu s tobom. Trebao sam već utvrditi u ovoj temi da si zagriženi fanboy i da braniš SC i Chrisa kao da ti u bašći rastu.
Ok je, razumijem te. Ali budi razuman pa razumij i ti mene.

NHF.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže... 

Sve bi to bilo zanimljivo i normalno za neku igru koja će zaista izaći i koja nije navlakuša i najveća prevara u povijesti videoigara hehe

Ah da, zaboravio sam da se radi o vaporware-u i scam-u...  sorry, my bed ;) 

U međuvremenu si možeš pročitati i novi monthly report (naravno u potpunosti izmišljen i lažiran, jer je sve samo velika prevara...).

Lijep pozdrav ;)
12 godina
Star Citizen

Zato Elite Dangerous prasi na veliko i slijecemo na planete....Hmmm....

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice