Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 881.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
10 godina
neaktivan
Star Citizen

Ipak se kreće!

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 12:52 (PanzerGod).

0 4 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Sad ce CR objavit delay od barem 2 godine radi implementacije DX 12 u CryEngine

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen

I nakon toga dx12 edition brodova s nVidia i Razer paketom unutarnje koze za sjedala 

Ne znam šta se u onom videu krece osim starog concept arta. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 13:50 (mislav_01).
13 godina
PanzerGod kaže...

Ipak se kreće!

sta tocno? vec znamo da ima hrpetina concept arta za igru

na temelju njega samo i zaradjuju pare..

16 godina
neaktivan
PanzerGod kaže...

Ipak se kreće!

concept art sa starim slikama(neke i po godinu dana) te muzika za launcher u trajanju od 4:30 minute.

pa istina, krece se istim tempom...

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ovaj petak od 20:00h-00:00h (tu negdje..) je četverostani Star Citizen live stream event sa Gamescom-a u Njemačkoj (linkovi će biti na službenim stranicama, a prijenos je na Twitch-u mislim..).

Bit će svašta zanimljivo za vidjeti - zaliha pive i grickalica spremna :) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ovaj petak od 20:00h-00:00h (tu negdje..) je četverostani Star Citizen live stream event sa Gamescom-a u Njemačkoj (linkovi će biti na službenim stranicama, a prijenos je na Twitch-u mislim..).

To se placa kao dodatni pledge u brodu ili ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Dado_ZG78 kaže...

To se placa kao dodatni pledge u brodu ili ? 

Hehehe...   vidjet ćemo ;)

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Spremite se na jos malo samohvale, dobrih buducih ekskluzivnih ponuda novih jos vecih i skupjlih modela brodova i naravno objasnjenja zakaj je opravdano da jos nista osim toga nije ni izaslo.

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Spremite se na jos malo samohvale, dobrih buducih ekskluzivnih ponuda novih jos vecih i skupjlih modela brodova i naravno objasnjenja zakaj je opravdano da jos nista osim toga nije ni izaslo.

Oh, bez brige, spreman sam na par sati zabave (već duže vrijeme nije bilo evenata) i hrpu novih materijala, informacija i hype-a :)

Vjerojatno ću im opet iskeširat nešto $$ za vrijeme stream-a iz čiste zahvale ekipi što radi taj monumentalni PC projekt. 

Hype on, fellow star citizens!  

I'll see U in the Verse!!!  

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Oh, bez brige, spreman sam na par sati zabave (već duže vrijeme nije bilo evenata) i hrpu novih materijala, informacija i hype-a :)

Vjerojatno ću im opet iskeširat nešto $$ za vrijeme stream-a iz čiste zahvale ekipi što radi taj monumentalni PC projekt. 

http://media.giphy.com/media/jJIi9SQEhkkSI/giphy.gif

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 17:57 (Abomb).
10 godina
Dado_ZG78 kaže...
Rhodin kaže...
Dado_ZG78 kaže...

..........koji nikada neće zaživjeti :D

16 godina
odjavljen
Star Citizen

Jedva čekam i taj petak.... valjda najavljuju instantnu dostupnost s obzirom da kasne cca. godinu dana...

"

Single-player, Squadron 42

An alpha of the single-player game, and then finally a beta of the persistent universe by the end of the year (2014).
Further out is the single player alpha (roughly August 2014) and the alpha for system universe (again, roughly December 2014).

Persistent Universe Module / Beta
Approximate date: End of 2015(a minimum of 4 months after the first Squadron 42 chapter is released.)
Expected some time after all 50 Squadron 42 episodes have been released.
“ ...and then a beta of the persistent universe by the end of the year (2014), which essentially is bringing all of these things into one holistic piece".

Dosta mi je dosadio Squadron 42, sad bih oko Božića malo multija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

http://www.twitch.tv/starcitizen

Krece za pol sata mislim

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

stream kasni, kakvo cudo :D, chris povuko lajnu previse, bude za pol sata kad dodje sebi :D

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisi ni upola duhovit kolko misliš 

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Apsolutno nisam zadovoljan s prikazanim od FPS modula. Mislim u samom DEMOu je više puta bio neregistriran hit, animacije mi izgledaju loše nekako wonky, cudno, trzavo jednostano loše. Social module, 20 ljudi na "planetu"? DVADESET? I u sugavom Destiniju sretnem više. Meh, vrlo mlako do sad. Ako je ovo što Tonči kaze za cryengine stvarno tako zar ne bi FPS modul trebao biti "najlakše" za napraviti? :-/

"You help decide which bugs would be fixed"?!

"Community can discuss bugs"

"You can upvote them or downvote them"

"If a BUG report doesn't recieve enought reproductions it will die"

"...Making the QA process more cost effective..."

Kake su ovo mrtve idiotarije. Tko vodi posao tako?! Uopce mi nije jasno kako netko moze mislit da je to prvo pametno, a drugo dobra ideja?! WTFFFFF

Niš nema mi smisla više trozit mobilni internet na ovo. Siguran sam da ce Dado javit ako bude šta pametno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 21:17 (mislav_01).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

SM meni izgleda sasvim OK, dapače vidi se razlika od ostalih FPS-ova i to u pozitivnom smislu.

Ovo micanje kamere iz perspektive igrača je zapravo vrlo realistično i mislim da kad se navikneš na to ostali FPSovi će biti kao kameno doba ;)

No na stranu Star Marine, meni je iskreno bitnije što rade s brodovima i letenjem :)

Dakle najavljen je jako zanimljiv Saitekov hardver (više o tome će valjda biti sutra na netu) i to u više iteracija (jeftinije, skuplje, najskuplje..) za igrače svih platežnih mogućnosti.

Vjerojatno ću kupovat nešto od toga iduće godine.

Modularni brodovi - dobar koncept koji će omogućiti da pimpamo svoje brodove za najrazličitije namjene i zadatke (više o tome ovih dana na netu..).

Ideja je odlična, a čini se da će biti i implementacija :)

Sad još čekam demonstraciju multicrew brodova i borbe pa mogu na more :)))

Sve u svemu, rad na projektu evidentno napreduje i samo je pitanje vremena kad će stvari poklikati i spojiti se u PU i najbolji SF sim do sada ;) 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Ovo šta su pokazali je bilo super! Nije mi žao para koje sam pladge-ao, žao mi je para koje cu morat na komp i periferiju potrošit.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Star Citizen

Nije to loše na kraju ispalo, traži se još uvijek Mikula Mali .

Usput rečeno, Idris je baš veeeeelikiii 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Gdje je snimka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Ovdje valjda 

Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Ovo micanje kamere iz perspektive igrača je zapravo vrlo realistično i mislim da kad se navikneš na to ostali FPSovi će biti kao kameno doba ;)

O čemu ti? Pogledao sam sad video... SM nema ništa drugačije nego svaki FPS već godinama.

17 godina
neaktivan

Al moram priznat da su modeli i svijet prekrasni mislim u ovom videu na 2:30h kada krene prez. multicrew vrlo vrlo lijepo i opcenito najbolji dio prezentacije. Konacno vidim nešto od igre. Quantum drive, mjesec s asteroidima, kilometarska stanica i sl. art im je vrlo dobar.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 10:40 (mislav_01).
17 godina
Star Citizen

Kolicinski je stvarno puno prikazano, ako ovo sve relesaju kako su rekli to ce biti super.

- FPS jos rade na osnovama, trebat ce dosta vremena da to proradi cini mi se, ne samo tehnicki vec treba i gameplay nekakav napravit, sto bas nisu previse spominjali. Dobro je sto misle na najsitnije detalje.

- Persistent universe izgleda dosta detaljno, jedino sto mi se ne svidja bas sto cu morat hodat po stanici da kupim stvari, ok za par puta ali kasnije ce dosadit.

- Multicrew izlgleda odlicno, brodovi, ukrcavanje, borba, paljenje/gasnje sustava broda itd.

btw datumi su:
Social module - kraj 8. mjeseca
Star Marine v1 - krja 9. mjeseca
Multicrew - poslije citizencona, 11. ili 12. mjesec

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 12:11 (Svinja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Svinja kaže...

Kolicinski je stvarno puno prikazano, ako ovo sve relesaju kako su rekli to ce biti super.

- FPS jos rade na osnovama, trebat ce dosta vremena da to proradi cini mi se, ne samo tehnicki vec treba i gameplay nekakav napravit, sto bas nisu previse spominjali. Dobro je sto misle na najsitnije detalje.

- Persistent universe izgleda dosta detaljno, jedino sto mi se ne svidja bas sto cu morat hodat po stanici da kupim stvari, ok za par puta ali kasnije ce dosadit.

- Multicrew izlgleda odlicno, brodovi, ukrcavanje, borba, paljenje/gasnje sustava broda itd.

btw datumi su:
Persistent Universe v0 - kraj 8. mjeseca
Star Marine v1 - krja 9. mjeseca
Multicrew - poslije citizencona, 11. ili 12. mjesec

Persistent universe, a nema igre još. Što će persistat? Hangare? 

17 godina
neaktivan

Valjda ce biti neka veca mapa sl. ovoj prikazanoj u multicrew demou, pa ce onda ubacit iduci pa iduci solarni sustav / lokaciju. I tako ce nastat universe. Ak sam dobro shvatio. Trenutno nema šta biti u njemu da ali mislim da ce doc nesto slicno ovom demou i te velicine za pocetak.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice