Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
neaktivan
Re: Star Citizen

Za Connie čiji bazni model Taurus (budget model) je cijenjen na 200 dolara će navodno trebati oko 60 sati igranja..

Što god to značilo..

Reclaimer bi onda trebao biti oko 100-120 sati..

Nekome malo, nekome puno..

Inače evo tema, u prvom postu slike za usporedbu kojika je to zvijerčina..

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/182525/reclaimer-how-big

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2014 0:11 (NightShadow).
17 godina
Star Citizen

Mene samo zanima, citajuci vase komentare kako je u biti super da za stotine dolara mozes kupit ingame item koji mozes zaradit igrom, kad ce konacno doci igra (karikiram) tipa super mario, gdje ces za 150$ moc instant skocit na zadnji dvorac, porazit bowsera i gledat animaciju "you have won" - vjerujem da ce vas bit koji cete to plati... samo da ne bi morali prelazit igru da to vidite i pisat kak je to cool sto ste platili igru da ju igrate i onda platili visestruko vise da ne morate.

Moj PC  
11 3 hvala 3
17 godina
protjeran
Smucek kaže...
brane82 kaže...

Igra nebi trebala biti pay2win barem sto se tice brodova jer svaki brod koji mozes kupit za stvarnu lovu bit ce dostupan za kupit i za ingame credite.Ali opet jednom kad igra krene sa boljim( skupljim) brodom bit ces u prednosti.

Ako za stvarne novce nesto kosta ovoliko, strah me i zamisliti kolko ce stoljeca igranja, rudarenja i skupljanja trebati da in-game skupis da kupis takvo sto.

zato trkom u banku i uzmi kredit ,pa ;https://robertsspaceindustries.com/pledge ,ono sto ostane uloziti u ;https://robertsspaceindustries.com/pledge/Central-Core-Bank/20-000-UEC-Chit

, dok je tecaj dobar.

Interesantno koliko  Jesus Chris Robertsovi sljedbenici vjeruju  u njegove rijeci da SC nece imati cash shop(odn  P2W) nakon realizacije.Ja mislim da je nemoguce da ova igra bude bez ovog dodatka.Ako i ne bude ,sljedbenici ce traziti jer ce im trebati  precica  za nabaviti in game kredit.

Ima da vas Chris dobro  naguzi !

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Odličan članak o Star Citizenu..  zašto je postigao uspjeh kakav je i zašto toliki PC gameri ulažu u njega..

Vrijedi pročitati {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 12 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Još samo da ne prodaju piksele za hrpu novaca.

6 1 hvala 0
17 godina
Star Citizen

skretanje uljevo - 60$

Barem znamo zasto rade modele brodova umjesto same igre...

Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
Svinja kaže...

skretanje uljevo - 60$

Nisu još skupili dovoljno da mogu kupiti otok. :)

16 godina
Svinja kaže...

skretanje uljevo - 60$

brodovi nece imati istu "tezinu" kada sama igra krene (jednog dana{#}). 

Ljudi iskoristavaju odaziv igraca sto je normalno danas. A ti igraci su uglavnom hardcore fanovi koji zele prednost pred drugima na pocetku igre, jer ce im biti lakse zaebavat noobove jednom kada sredu sve.

Isto tako, dobra strana svega jest da jednom kada udjes u MP dio igre imat ces osjecaj kao da je igra tu vec odavno te ce vec biti dosta pro igraca (koji ce se usavrsiti godinama igrajuci BETU) i

velikih brodova koji su kupili ovi sa dubljim djepom.

12 godina
Abomb kaže...

Isto tako, dobra strana svega jest da jednom kada udjes u MP dio igre imat ces osjecaj kao da je igra tu vec odavno te ce vec biti dosta pro igraca (koji ce se usavrsiti godinama igrajuci BETU) i

ako je dobra stvar da te odmah u startu zgazi hrpa mulaca koji su džeparac od 500 dolara zadnjih šest mjeseci iskoristili da bi preskočili igranje i došli instantno do high end opreme, onda je i dobro da ne igram mmo igre

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Opet kukanje u vezi pledge store-a.. 

Prva i osnovna stvar - možete igrati Alfu i nadalje sa samo 45$ i ni dolara više.

Sve dodatne kupovine su na čisto dobrovoljnoj bazi ako netko želi pridonjeti razvoju igre.

Također ako netko ne želi sudjelovat u Alfi/Beti, lijepo pričeka dok stvar ne izađe i onda uzme kompletnu igru - nije problem.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 11 hvala 0
16 godina
picajzla0707 kaže...
Abomb kaže...

ako je dobra stvar da te odmah u startu zgazi hrpa mulaca koji su džeparac od 500 dolara zadnjih šest mjeseci iskoristili da bi preskočili igranje i došli instantno do high end opreme, onda je i dobro da ne igram mmo igre

naravno da nije dobro, al to je danasnja realnost...tj. danasnja virtualnost

al opet zgazili te na pocetku ili kasnije, isto je...od toga se ne moze pobijeci u bilo kojem danasnjem MMO-u jer igracima to pase, bar onima koji imaju pare

zato meni kao i tebi nije drago to igrati, jer onaj osjecaj napretka ti nestane kad znas da za to sta si se ti zaebava je netko dao pare i dobio to odma.

A znamo koliko trebas igrat u MMO-u da dobijes nesto kvalitetno...

15 godina
Dado_ZG78 kaže...

Opet kukanje u vezi pledge store-a.. 

Prva i osnovna stvar - možete igrati Alfu i nadalje sa samo 45$ i ni dolara više.

Sve dodatne kupovine su na čisto dobrovoljnoj bazi ako netko želi pridonjeti razvoju igre.

Također ako netko ne želi sudjelovat u Alfi/Beti, lijepo pričeka dok stvar ne izađe i onda uzme kompletnu igru - nije problem.

Nisu to kukanja nego CIG previše naplaćuje piksele. Vrijeme je da se malo spuste na zemlju.

17 godina
Star Citizen

Nije tragedija sto oni i koliko naplacuju, tragedija je da su ljudi toliko spremni placat. Imali smo streach golove do 50 miliona vec dulje vrijeme, nitko nije sanjao da ce doc do tuda, onda su digli na 54 miliona kad je preso 50. Sad ponovo moraju dodavat, ali ocito vise ni sami ne znaju sto, jer su preko 55 miliona, a jos nema dodanih goalova preko 54. Jedina igra valjda koja je ispunila sve streach goalove, vise nista ne obecaje, a rulja i dalje baca pare na tu igru, ko da se boje da, ako nedaju pare sada, kasnije nece moc.

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMik kaže...

Nisu to kukanja nego CIG previše naplaćuje piksele. Vrijeme je da se malo spuste na zemlju.

Budu se spustili na zemlju - nikad {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
iMik kaže...

Budu se spustili na zemlju - nikad {#}

Pa ček malo obeća je planet side...zar ne?   xD

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Baš se guštam u Arena Commanderu... 

Počeo sam malo kombinirati oružja na testnim brodovima kroz holo table i razne kombinacije daju različite stilove i taktike dogfighta.

Laserska oruja odlično skidaju štitove a slabije oštećuju trup, dok kinetička oružja djeluju suprotno (poželjno je imati kombinaciju oba tipa).

Fora je i kad pogineš malo mijenjat kameru od igrača do igrača i gledat kako se drugi snalaze {#} 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Rhodin kaže...

Nije tragedija sto oni i koliko naplacuju, tragedija je da su ljudi toliko spremni placat. Imali smo streach golove do 50 miliona vec dulje vrijeme, nitko nije sanjao da ce doc do tuda, onda su digli na 54 miliona kad je preso 50. Sad ponovo moraju dodavat, ali ocito vise ni sami ne znaju sto, jer su preko 55 miliona, a jos nema dodanih goalova preko 54. Jedina igra valjda koja je ispunila sve streach goalove, vise nista ne obecaje, a rulja i dalje baca pare na tu igru, ko da se boje da, ako nedaju pare sada, kasnije nece moc.

Upravo tako, bili bi ludi da to ne iskorištavaju, čista kapitalistička logika. Ali se ipak nadam da istovremeno i actually rade na igri :)

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Star Citizen ušao u Guinness-ovu knjigu rekorda {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Star Citizen ušao u Guinness-ovu knjigu rekorda {#}

ovaj ce rekord i ostati , nemoze vise nitko ponoviti ovakav cash grab nakon SC  ,bravo za  Chrisa ,brata mu i ostatak bliske ekipe .

17 godina
Star Citizen

Skida m 19giga patch!?  Jel to ured?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Baš se guštam u Arena Commanderu... 

Počeo sam malo kombinirati oružja na testnim brodovima kroz holo table i razne kombinacije daju različite stilove i taktike dogfighta.

Laserska oruja odlično skidaju štitove a slabije oštećuju trup, dok kinetička oružja djeluju suprotno (poželjno je imati kombinaciju oba tipa).

Fora je i kad pogineš malo mijenjat kameru od igrača do igrača i gledat kako se drugi snalaze {#} 

Pa naravno da je poželjno imati kombinaciju oba, zar nikad nisi gledao Star Trek? :D

15 godina
Star Citizen

Za ove pare se mogla pokrenuti neka industrija, osnovati i izgraditi, covjece za ove skupljene pare se moglo ne znam ti sta, moglo se pametnije potrositi. Ako ovo ne bude najbolja i najkompletnija igra na svijetu onda ne znam sta ce biti.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Za ove pare se mogla pokrenuti neka industrija, osnovati i izgraditi, covjece za ove skupljene pare se moglo ne znam ti sta, moglo se pametnije potrositi. Ako ovo ne bude najbolja i najkompletnija igra na svijetu onda ne znam sta ce biti.

A tek za pare koje su uložili u GTA V....   {#}

Lijep pozdrav ;)
13 godina
Dado_ZG78 kaže...
Smucek kaže...

A tek za pare koje su uložili u GTA V....   {#}

GTA je platila firma i izbacila vrhunsku igru. Ovo financiraju po principu caritasa... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

GTA je platila firma i izbacila vrhunsku igru. Ovo financiraju po principu caritasa... 

I?

U čem je problem?

Igra će bit vrhunska, a zajednica plaća koliko želi (koliko tko procjenjuje da mu igra vrijedi..).

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
SimeKZ kaže...

I?

U čem je problem?

Igra će bit vrhunska, a zajednica plaća koliko želi (koliko tko procjenjuje da mu igra vrijedi..).

Dado, volim gledat kako si siguran u ove stvari... ko malo dijete kad mu se obeca da ce ic u gardaland ako prodje sa 5, onda na kraju godine ne bude ni vremena ni novaca, rokovi se rastezu i zavrsi ko revoltirani teenager koji zamjera roditeljima sto su mu unistili zivot i nikad nisu ispunjavali svoja obecanja.

Znas ko je Bernard Madoff?

Ljudi su svojedobno pricali o njemu i njegovoj firmi poput vas o Star Citizenu i Chris Robertsu. Ja vam iskreno ne zelim istu sudbinu... Dobro, nemoguce da bi bila ista... ali u istom rangu.

Kak moze nesto bit najbolja stvar na svijetu kad jos nije ni blizu gotovom? Kad je projekt koji je zapocet iz korijena mijenjan u nesto drugo. Zaposlit 300 ljudi i rec "to je to" ponekad nije dovoljno, dajte se strpite malo dok se projekt ne zgotovi, ne bu nis bolji ili losiji ak bacite svaki jos 300$ na njega stujuci ga ko svetu kravu.

15 godina
Star Citizen

Daj ba nek prica ko sta hoce, za te pare se moze napraviti 10 odlicnih igara. To sto su programercici postali razmazena preplacena derista to je sasvim druga prica.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Daj ba nek prica ko sta hoce, za te pare se moze napraviti 10 odlicnih igara. To sto su programercici postali razmazena preplacena derista to je sasvim druga prica.

Ma naravno, mi smo preplaćena bagra i to može svatko raditi. 

Ne znam samo zašto se onda 90% ljudi ne počne baviti programiranjem i riješi si egzistenciju ako je to tek tako.

(druga je stvar što se u Hrvatskoj prema programerima na tržištu rada odnosi na specifičan način..)

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

... ne bu nis bolji ili losiji ak bacite svaki jos 300$ na njega stujuci ga ko svetu kravu.

Ovo očigledno ne stoji {#}

Dakle ti tvrdiš da je svejedno s kolikim se kapitalom raspolaže pri razvoju nekog projekta? 

Zanimljivo... 

Lijep pozdrav ;)
14 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ovo očigledno ne stoji {#}

Dakle ti tvrdiš da je svejedno s kolikim se kapitalom raspolaže pri razvoju nekog projekta? 

Zanimljivo... 

Ta tvoja izjava bi bila istinita (u slučaju SC-a naravno) kada bi oni tu lovu koristili za izradu fakin igre a ne na izradu sustava koji će im osigurati doživotno radno mjesto i doček penzije {#}

To je moj glavni problem sa ovim projektom, ekipa je dobila novac za izradu igre, i to velik novac. I sad, umjesto da razvijaju igru, oni su si fino napravili sustav koji im služi za dodatno cicanje para, projekt će naravno produljivati neograničeno i naravno dalje žicati pare i tako se vrtiti u krug dok ekipa ne poludi i onda na kraju skrpati neki bućkuriš i izbaciti ga van....a o dugoročnom supportu neću ni počinjati.

Ali mi je najjače kada sami backeri napišu da je to sve super kada tako troše novac jer si rade sustav kojim si financiraju izradu igre i omogućuju stavljanje novih stvari....samo jedan je problem sa tom teorijom: kaj nisu oni već primili pare za to????

Zašto ljudi šute na takve bezverazije meni nije jasno, jer siguran sam da kada bi u stvarnom životu negdje uložili novce/kupili nešto ne bi tako razmišljali nego bi tražil proizvod/uslugu koju su platili. Ako je projekt dobro napravljen naravno da će se steći dobar glas i ljudi će puno lagodnije uložiti u tvoj sljedeći projekt.

Ali tu je problem, ekipa koja radi SC (RSI) nema sljedećeg projekta, njima je ovo zlatna koka i oni će učiniti sve što mogu da  produlje životni vijek dotičnog projekta čak i ako od space sima naprave space MMO jer se tu vrti jako velika lova. Sa stajališta jednog zaposlenika ovo mi je jako poznata tematika i kao takav ih razumijem, ali ih ne podržavam, jer u konačnci ljudi su platili proizvod-gotovu igru a ne njima njihove penzije. Neka naprave ovaj projekt i krenu dalje s novim...kao što mora i velika većina populacije na ovom planetu. 

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 12:30 (Granzon).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice