Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Novi Letter i malo o idućim razvojnim ciljevima...

U fokus će se staviti ne koliko je novaca skupljeno (mada će se to izdvojiti u podstranicu i dodati detaljnija statistika za sve zainteresirane), nego će se budući stretch goal-ovi i pripadajući goodies-i temeljiti na stvarima kao što su broj ubijenih Vanduul-a na pojedinoj mapi AC-a ili broj ukradenih jezgri u Capture the Core igrama.

Najviše mi se sviđa da će dodatno motivirati igrače Alphe da smisleno prijavljuju bug-ove jer će se za svakih xy prijavljenih bug-ova također dobivati simbolične nagrade - way to go CIG! {#}

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 7:17 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Star Citizen

RSI gaming company gdje 200 zaposlenih radi u tri smjene,da ne bi bilo zabune nije polovina koja nema veze sa projektom  samo na platnom spisku.

Meni veoma drago cak je i kompanija Virgin prepoznala SC kao mega popularni i perspektivni projekt ,i kad gledam Chrisa kako obilazi i upoznaje 200 uposlenika mene nesto bas stegne oko srca.

0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Novi cilj, novo pismo {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Malo razmišljanja o skill based igrama i vremenu potrebnom da se nauči kontrole, stekne iskustvo itd.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Re: Star Citizen
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
17 godina
neaktivan

I?

Se pegla kaj?

Šteta jedino što nisu pričekali još koji dan pa dali free trial nakon patcha 0.9 koji će donjeti hrpu novosti (PBR rendering i nove hangare, 2 nova broda, 2 nova game moda, stazu za utrke, spectator mode, hrpu poboljšanja i ispravaka uočenih bugova i sl.)

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Na žalost - ne. Prvi put sam uspio pokrenuti igru i napraviti par koraka u hangaru čisto da vidim dal radi. Onda sam morao ići od doma pa sam ugasio komp i planirao kasnije igrati. Međutim, kasnije više nisam mogao igru pokrenuti. Pokušavao sam više puta, il bi bio neki crash il crni ekran samo... nakon nekoliko pokušaja sam odlučio da nije vrijedno truda i deinstalirao. Pričekat ću neku buduću noviju verziju...

http://www.naturalselection2.com/
17 godina
neaktivan
FLes kaže...

Međutim, kasnije više nisam mogao igru pokrenuti. Pokušavao sam više puta, il bi bio neki crash il crni ekran samo... nakon nekoliko pokušaja sam odlučio da nije vrijedno truda i deinstalirao. Pričekat ću neku buduću noviju verziju...

Čudno..  nikad nisam imao takvih problema, ni sa puno ranijim verzijama, a ne vidim ni po forumu da ekipa ima toliko muka sa pokretanjem.. hm..  imaš minimalnih 8GB rama, dx11 GPU i 64-bitne Windoze?

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

sve manje i manje starih suportera ovog cash graba trose stotine dolara na brodove , sad je crijeme navuci nove zrtve jer Chris je navikao na visoke troskove hedonistickog life stile-a

Igra lijepo izgleda ,kao space sim je solidna a i ima naprednu fiziku i efekte,jos ima i MP.Sto da ne ,navuci jos par stotina ili tisuca potencijalnih novih playera i sigurno ce se vecina zaletiti sa kupovinom u cash grab ,.... pardon  ... shop-u.

Ma ,tko moze odoljeti ovim shiny pixelima , navali naroda jos malo pa ... ce biti jos brodova za $$$$$:https://robertsspaceindustries.com/pledge

17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...
sve manje i manje starih suportera ovog cash graba trose stotine dolara na brodove , sad je crijeme navuci nove zrtve jer Chris je navikao na visoke troskove hedonistickog life stile-a

Što ti znači to - sve manje i manje? Netko povlači svoje donacije? Community se smanjuje?

Vjeruj mi sve je više i više suportera ove igre i svakim danom raste kako broj citizena, tako i skupljena lova, a ti se (iz razloga poznatih samo tebi) pojedi i uživaj u snovima o propasti ovog projekta dok community uživa u sjajnom projektu i Alphi {#}

Jedva čekam ovotjedni patch {#}

Lijep pozdrav ;)
11 godina
neaktivan
Star Citizen

Kakva je igra ispala na "kraju"? 

Nisam pratio development vec neko vrijeme pa me zanima dal se isplati uzet? 

Dal ima kakve slicnosti sa Freelancerom?

0 0 hvala 0
13 godina
Star Citizen

NIkakva, alpha napucavanje kamenja, hangara i par drugih brodova.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
8 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Več su na 52 milijuna i ida na 54?!{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Pa doklen oni misle musti lovu? I naravno sa svakim novim ciljem moraju obečati još nešto novo, znači još jedna svar za napraviti.

Što ne kažu več jednom ok, sad je dosta , imamo love koliko nam treba idemo napraviti ono što smo rekli na vrijeme?

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...
Van_Blaster kaže...

Što ti znači to - sve manje i manje? Netko povlači svoje donacije? Community se smanjuje?

Vjeruj mi sve je više i više suportera ove igre i svakim danom raste kako broj citizena, tako i skupljena lova, a ti se (iz razloga poznatih samo tebi) pojedi i uživaj u snovima o propasti ovog projekta dok community uživa u sjajnom projektu i Alphi {#}

Jedva čekam ovotjedni patch {#}

toliko si zaludjen i slijep da ne primjecujes da uopce ne prizeljkujem propast ovog projekta jer ova igra ce se kad tad zavrsiti,mozda je vec i zavrsena , samo sto je igra SC ,  sredstvo za skupljanje novca za neke druge projekte i privatne troskove

Ovo je ono sto smo podrzali ;https://www.kickstarter.com/projects/cig/star-citizen  , a ovo je ono sto su napravili https://robertsspaceindustries.com/pledge

Zelim ti lijep dan i zabavu !

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 20:42 (Van_Blaster).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ukratko, u projekt se sljeva po nekoliko tisuća novih citizena i između 50 i 80 tisuća zelembaća na dan (kada je nekakva najava ili izađe novi sadržaj i puno više - po dva, tri milijuna $$$ u nekoliko dana).

Developeri rade odličan posao i Alpha sadržaj vidno napreduje iz patcha u patch. Po kvaliteti dosadašnjeg prezentiranog materijala vidi se da su novci (za sada) dobro usmjeravani.

Ako netko nema živaca isprobavati razvojnu verziju dijelova igre u najranijoj fazi onda neka se strpi nekoliko mjeseci pa proba kasnije build-ove.

Mogu se kladiti da će igra biti apsolutni hit kad izađe i redefinirati čitav žanr kao što je to učinio WoW za MMORPG-ove {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...
toliko si zaludjen i slijep da ne primjecujes da uopce ne prizeljkujem propast ovog projekta jer ova igra ce se kad tad zavrsiti,mozda je vec i zavrsena , samo sto je igra SC ,  sredstvo za skupljanje novca za neke druge projekte i privatne troskove

LOL  - I sad tko je ovdje zaluđen? Ti toliko vjeruješ da je SC projekt zavjere i cash grab da čak misliš da je igra već gotova ali ju ne žele pustiti u prodaju jer ovako vuku novce za nekakve privatne troškove???

Jesu li ti susjedi neki naši političari ili što, pa sad briješ da svi tako funkcioniraju? Odakle vučeš te sulude teorije da mi je znati..  

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 20:53 (Dado_ZG78).
17 godina
protjeran
Star Citizen

priznajem ja jesam paranoican kad je novac u pitanju

Jedan od narednih stretch goal-a pod kodnim nazivom ,,aspen,, donosi nam banu kurve na planetama gdje cemo se napucavati u FPS stilu,usluge ce se naplacivati bonovima koji ce se prodavati u cash grab... shopu po cijenama ;pushenje 20$,hebanje 50$,specijalne usluge(valjda perverzije) 100$.

Ovo je neprovjerena informacija... ponavljam ovo je ne provjerena informacija.

1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I evo detaljni izvještaj na čemu se radilo prošli mjesec.

Još da 0.9 izađe do vikenda...  {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Van_Blaster kaže...

LOL  - I sad tko je ovdje zaluđen? Ti toliko vjeruješ da je SC projekt zavjere i cash grab da čak misliš da je igra već gotova ali ju ne žele pustiti u prodaju jer ovako vuku novce za nekakve privatne troškove???

Jesu li ti susjedi neki naši političari ili što, pa sad briješ da svi tako funkcioniraju? Odakle vučeš te sulude teorije da mi je znati..  

lol, ja se nebih čudio, viđali smo i luđe slučajeve. A nekoliko tisuća dolara za par piksela je da se upišaš od smjeha.

11 godina
neaktivan
Star Citizen

Jedine 2 igrice koje vec godinama prizeljkujem su Diablo 3 i SC.  D3 sam otpisao jer me uzasno razocarao (neznam kakva je ekspanzija) i necu dublje ulazit u to. A SC sam pocetkom ove godine pledgao 300i i upgrejdao na 325A.

Zbog glupe igrice sam uzeo novi laptop i bolje im je da ispadne dobra na kraju, ali jos imaju dugi put za prevalit. Po meni bi bilo bolje da za sad ne ulaze uopce u planetside i FPS, nek se drze svemirskog dijela a ovo nek dodaju kroz neke ekspanzije...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MetaSk kaže...

Jedine 2 igrice koje vec godinama prizeljkujem su Diablo 3 i SC.  D3 sam otpisao jer me uzasno razocarao (neznam kakva je ekspanzija) i necu dublje ulazit u to. A SC sam pocetkom ove godine pledgao 300i i upgrejdao na 325A.

Zbog glupe igrice sam uzeo novi laptop i bolje im je da ispadne dobra na kraju, ali jos imaju dugi put za prevalit. Po meni bi bilo bolje da za sad ne ulaze uopce u planetside i FPS, nek se drze svemirskog dijela a ovo nek dodaju kroz neke ekspanzije...

Laptop za SC? Uf..

17 godina
neaktivan
MetaSk kaže...

Ako smatraš da je glupa ne kužim zašto nisi pričekao da izađe pa onda odlučio kupiti ili ne {#}

Kupiti laptop za igru koja će biti next-gen u startu nije baš najbolja ideja, možda da si ga kupio kada igra izađe onda ok, ali ovako unaprijed..

Što se tiče paralelnog rada na modulima, to je sasvim OK jer imaju preko 300 ljudi u nekoliko studija i svatko radi svoj dio posla, a usput stvaraju asset-e za Persistant Universe dio igre koji će biti online {#}

Lijep pozdrav ;)
11 godina
neaktivan
Star Citizen

dobro ajde trebao mi je i za šačicu drugih stvari naravno :)

Dok izadje SC zamjenit cu ga s nekim ROGom, taman cu ga otplatit u Travnju 2015te, nažalost kanta ne dolazi u obzir jer trebam mobilnost...

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kazem glupa iz milja {#}

17 godina
protjeran
Star Citizen

detaljan i lijep SC prirucnik;

http://starcitizens.com/the-big-star-citizen-admirers-manual/  

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Super, doduše to je još od prošle godine (dok je bila skroz prva verzija Hangara tek vani), ali ajde..  ako te veseli {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Star Citizen

Chris Roberts je novi Isus, SC je nova Biblija {#}

7 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Chris Roberts je novi Isus, SC je nova Biblija 

Bravo, imaš vjeru u projekt {#}

Po svim pokazateljima, popularnost raste i pred igrom je svjetla budućnost {#}

Lijep pozdrav ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice