Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Tonči kaže...

Rekao si da si "čovjek od struke", a impresioniran si totalnim budalaštinama za plavuše?! Really?! Svaka budala i njen brat ima MOCAP studio kad kupi Kinect za $150. MOCAP je bio impresivan krajem devedesetih za in-game animaciju. 

Sorry ali ovo nije tvoj 'kućni MOCAP iz garaže' ovo je ipak AAA produkcija.. Postoji low end studijska oprema i high end studijska oprema. 

To je kao da kažeš, ne znam,  'Svaka budala ima MP3 player na smartphone-u, što će nekom audiofilu hi-fi linija od 20k+ kuna i surround zvućnici?'  

Naravno da se za sve može i tako gledati, ali ajmo ne...

Lijep pozdrav ;)
12 godina
neaktivan

pa bas i nije vise. warhorse radi aaa produkciju na kingdom come i nece koristit unajmljeni mocap stuidio sa 80 kamera vec ce si napravit vlastiti studio sa par kamera koje ce odradit isti posao za puno manje para. tehnologija je napredovala otkad je mocap postao standard.

11 godina
protjeran

Opet loading problem :( Ima li tko broj mobitela od Roberta da ga zazovem?

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
15 godina
TheThing kaže...

Opet loading problem :( Ima li tko broj mobitela od Roberta da ga zazovem?

Imam ja mail.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 11:50 (iMik).
17 godina
odjavljen

Dado, valjda smo već raspravili koliko je MOCAP nebitna stvar za space sim, ali i to da danas postoje metode animacije koje su u igrama bolje od MOCAP-a, koji služi statičnim animacijama i finesama.

Hi-Fi audofili ne koriste surround. Kao što ni space simovi ne koriste MOCAP.

Evo, jel' Berko ima kakav svemirski brod da je radio...?

Nije mi jasno, u onim video snimkama koje sam linkao, kako su dva mulca s 0 dolara napravila isti posao kao CR i njegovi timovi s 45M USD?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 14:23 (Tonči).
16 godina
Dado_ZG78 kaže...
Berko kaže...

A iskreno, ako ti je ovo puno bolje od očekivanog, onda što si ti pobogu uopće očekivao, jer ovo je neki minimum koji su mogli dati van. I što opet povlači za sobom pitanje koje se povlači ovdje cijelo vrijeme; Zašto im je pobogu trebalo toliko puno za tako malo???

LOL...  ako je ovo minimum onda mi molim te preporuči neke space simove koji bolje izgledaju od ovoga i odmah kupujem! 

AC izgleda impresivno i to misli valjda 80% ljudi po netu.. ne kužim kakve ti onda igraš igre kad ti je ovo 'minimum'?!?

O dužini developmenta ne želim raspravljat, pogledaj samo druge igre koje odgađaju svako malo.. to j bit će trend postao u industriji.

Ja mislim da vas ima nekolicina (prepoznat ćete se) tu u temi što imate toliko nerealan pogled na projekt da je to presmiješno.

Ako je to sve tako jednostavno pa zašto zaboga netko nije već napravio barem približnu igru i izbacio konkurenciju SC-u na Kickstarteru ili negdje drugdje (Steam i sl.)? 

Ahahaha koliko ti jadno zvučiš.

Pogledaj sebe kako odgađaš istinu o ovom trashu od crowfundinga.

Ako itko ima nerealan pogled na ovo - onda si to ti.

17 godina
neaktivan

Jadno zvučite upravo vi kojima dolazite ovdje i isključivo pljujete. Puno manje energije čovjek troši da bude pozitivan. Dado za razliku od vas, iako su mu postovi mozda previše optimisticni, daje konkretne informacije u obliku najnovijih vijesti, videa i linkova vezanih uz Star Citizen i baš mi je njegov optimizam osvježavajuci na ovom bjednom portalu, koji se voli predstavljat relevantnim u polju tehnologije, gdje jedino što vrijedi je ovaj forum no zahvaljucuci vama muka mi je dolazit u teme koje me zanimaju jer znam šta me ceka mlacenje prazne slame kojekakvih eksperata. Tonči linka neki filmic na jutubu i to proglasi "istim" kao arena modul još ih nazove mulcima pitam se samo što je onda on. Je*eš mi sve ako je u ovoj temi više itko ostao normalan, to podrazumjeva i mene.

Mislim da ja ovdje više nemam što taziti tako da se vidimo kad ova igra izađe kad god to bilo meni uopce nije bitno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 20:26 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Dobro zboriš Mislave, uostalom neka gameri sami prosude što misle o Star Citizenu kako vrijeme prolazi..  

BTW, već je stigao i pozamašan patch, evo upravo mi se instalira.. još nema patch notes-a {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Updates

Increased the size of production server and deployed servers with Google Compute
Adjusted power consumption and the speed of the laser bolt for the Klaus and Werner CF007 Bulldog

Bugs Fixed

Unable to access multiplayer with an account that contains the appropriate multiplayer game mode items
Resolved an issue in multiplayer where the pilot enter animation would play every time you respawn
Resolved an issue with the Hornet’s Gatling gun which would cause it to begin taking heat damage prior to reaching a critical heat state
Resolved an issue with the AI firing their Gatling guns constantly until they were destroyed due to heat damage
Resolved an issue with pilot animations becoming offset in the 300i when viewed in 3rd person
Resolved an issue which caused the animations for pitching up and down in the cockpit to be reversed.
Resolved an issue which caused AI who were destroyed when the player blew up their engine and reactor to register as having committed suicide.
Resolved an issue in multiplayer that would often cause a crash of the server and clients at the end of a round
Corrected an issue with cooling on the 300i which could cause unintentional overheating under normal operating conditions

3 0 hvala 2
15 godina
Star Citizen
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 14:34 (iMik).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Taj video im šteka samo tako :) Nemaju dovoljno jak komp :)

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
13 godina
neaktivan
Star Citizen

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Jadno zvučite upravo vi kojima dolazite ovdje i isključivo pljujete. Puno manje energije čovjek troši da bude pozitivan. Dado za razliku od vas, iako su mu postovi mozda previše optimisticni, daje konkretne informacije u obliku najnovijih vijesti, videa i linkova vezanih uz Star Citizen i baš mi je njegov optimizam osvježavajuci na ovom bjednom portalu, koji se voli predstavljat relevantnim u polju tehnologije, gdje jedino što vrijedi je ovaj forum no zahvaljucuci vama muka mi je dolazit u teme koje me zanimaju jer znam šta me ceka mlacenje prazne slame kojekakvih eksperata. Tonči linka neki filmic na jutubu i to proglasi "istim" kao arena modul još ih nazove mulcima pitam se samo što je onda on. Je*eš mi sve ako je u ovoj temi više itko ostao normalan, to podrazumjeva i mene.

Mislim da ja ovdje više nemam što taziti tako da se vidimo kad ova igra izađe kad god to bilo meni uopce nije bitno.

grijesis , ako ne nastavis podrzavati igru samo ces meni i slicnim pokazati da smo u pravu da  je SC kao projekt  prvo cash grab pa tek onda igra

17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

grijesis , ako ne nastavis podrzavati igru samo ces meni i slicnim pokazati da smo u pravu da  je SC kao projekt  prvo cash grab pa tek onda igra

A zašto bi netko tebi ili nekom drugom išta dokazivao?

Što mene briga da li se tebi SC sviđa ili ne?

Ja se guštam i to mi je bitno, a tko želi nešto drugo, samo naprijed...

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
Star Citizen

zato sto sam u pravu,SC je cash grab projekt ! uvjerime da je drugacije,ili prihvati tu cinjenice i povuce se

DFM je jedno veliko nista  napravljeno u dvije godine razvoja , pokazatelj sto ce biti na kraju od ove igrice

4 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

zato sto sam u pravu,SC je cash grab projekt ! uvjerime da je drugacije,ili prihvati tu cinjenice i povuce se

DFM je jedno veliko nista  napravljeno u dvije godine razvoja , pokazatelj sto ce biti na kraju od ove igrice

Uvjeri ti mene da si u pravu i da je DFM ništa {#}

Baš čudno da se internet podosta raspisao o tom 'ničemu' zadnjih dana i da je još hrpa novih backera došla i postala dio SC zajednice zbog tog 'ničega', hm..

Lijep pozdrav ;)
13 godina
odjavljen
Star Citizen

Meni sam nije jasno zasto oni traze jos novaca

ne znam na kaj ce ovo potrosit AAA studiji ne raspolazu sa tolkom lovom pri izradi mnogo kompleksnijih i skupljih igara

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=663829

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Meni sam nije jasno zasto oni traze jos novaca

ne znam na kaj ce ovo potrosit AAA studiji ne raspolazu sa tolkom lovom pri izradi mnogo kompleksnijih i skupljih igara

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=663829

Sada sam malo lijen tražiti, ali "AAA" naslov je cca 30-60 milijuna $, a marketing je obicno 2-3 puta ta cifra.

Mislim da je vec bilo negdje spomenuto u ovom topic sa linkovima.

Ovo sam iskopao sa Kotaku: http://kotaku.com/how-much-does-it-cost-to-make-a-big-video-game-1501413649

pogledaj za zadnjih 4-5 godina.

Racunaj da su europski studiji (posebno istocno europski) ipak nešto jeftiniji (manje place i troškovi).

EDIT:

stvar je u tome da je financiranje "Star Citizena" bilo pokriveno na mislim 35 milijuna, ali kad ljudi i dalje žele davati lovu, nitko neće reći ne.

I igra je u "production" cca 1 godinu, tako da su u "očekivanom" stadiju razvoja.

Koga interesira neka baci oko na "Eternal Crusade" koja se radi na sličan način (otvorenost prema community), igra je najavljena na prošlom E3, Pre-production je završio prije mjesec dana, i sad su krenuli u produkciju, a launch date im je isto negdje sredina 2015.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 2:10 (Zmalamuth).
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Cinjenica je da dado udara TD kome god stigne. Osobno ne udaram TD ljudima samo zbog negativnog komentiranja neke igrice, ali ima nas svakakvih.

Cinjenica je da je ovo sto je izaslo do sada - jadno i ocajno. Cinjenica je da zelim da od ovoga ispadne nesto dobro. Sjecam se stare elite i cekam dostojan nastavak, kako se god on zvao.

Moj PC  
7 5 hvala 1
15 godina
Star Citizen
Star Citizen - MISC Freelancer Commercial

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Cinjenica je da dado udara TD kome god stigne. Osobno ne udaram TD ljudima samo zbog negativnog komentiranja neke igrice, ali ima nas svakakvih.

Cinjenica je da je ovo sto je izaslo do sada - jadno i ocajno. Cinjenica je da zelim da od ovoga ispadne nesto dobro.

Sjecam se stare elite i cekam dostojan nastavak, kako se god on zvao.

1) zašto misliš da lupam TD kom stignem???  Lupim ga kad se s nečim totalno ne slažem, tome i služi TD... bilo koja tema bila.

2) LOL - ovo do sada je 'jadno i očajno', daj molim te nemoj trolat temu..  ak nemaš nešto konstruktivno za komentirat (argumentiraj što je to tebi točno očajno) radije nemoj..

3) Nastavak je u Beti i zove se Elite Dangerous - jedva čekam da izađe jer sam kupio još za vrijeme Kickstarter kampanje {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
Zmalamuth kaže...

Koga interesira neka baci oko na "Eternal Crusade" koja se radi na sličan način (otvorenost prema community), igra je najavljena na prošlom E3, Pre-production je završio prije mjesec dana, i sad su krenuli u produkciju, a launch date im je isto negdje sredina 2015.

Ekipa iza Warhammer 40k MMO shootera je barem postena,ne treba im novac za igru kako je planirana ,sve je pokriveno financijama(ozbiljni ulagaci prema kojima imaju zakonsku obavezu da nesto naprave)  ali ,kako kazu ;izmusti  ce  od igraca  novca  koiliko god mogu za nakon izlaska  ,,nove sdadrzaje,, ,i ponudili su igracima/donatorima da sami odluce ; jednokratno ili visekratno(kao sto radi Chris i bliska mu ekipa obitelji i prijatelja).

Donatori su mazohisticki glasovali 80% , da ih ekipa pomalo cijedi narednih godina.Sto dovodi do zakljucka da je u pitanju novi trend koji je prihvacen od vecine igraca .Da placaju,doniraju  developere koji tako izbjegavaju pravnu odgovornost za promasaje /zloupotrebu ulozenog novca.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Novi patch {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I službeno je krenuo MP..  sad se upada po broju citizena.

Taman da stignem još malo vježbati Vanduul Swarm pa da ipak skinem i nekoliko guštera {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

I službeno je krenuo MP..  sad se upada po broju citizena.

Taman da stignem još malo vježbati Vanduul Swarm pa da ipak skinem i nekoliko guštera {#}

Znači, tek sad je zapravo krenuo. Koji lažovi... {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
Star Citizen

OT

mother of god, mislim da ce ovo biti najbolja space igra ove generacije

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fanu kaže...

OT

mother of god, mislim da ce ovo biti najbolja space igra ove generacije

Zgleda maštovito, igrivo i fluidno, no ipak previše 'cartoon-ish' za moj ukus..  kad smo na OT-u i space igrama, više pratim

{#}

Ako ništa drugo, može se reči da je posljednjih godina zapostavljeni žanr ponovno oživio {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Vezano uz mehaniku leta i kontrole...

Sviđa mi se smjer u kojem idu {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I stigao novi patch {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice