Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
Re: Star Citizen
Dado_ZG78 kaže...

Eto ga na!  

Još jedna odgoda, cccccc...

Sad ga zbilja malo pretjeruju, ah well.. bit će zanimljivo čitat shitstorm na forumu {#}

naaa... pesimisti nisu ni ocekivali da ce izac tako da nema potrebe rec sta se vec reklo...

mene osobno vise smeta ove CR rijeci kako ce sada pisat daily update-ove o napretku igre.... al nije bolje da se uhvate u kostac sa problemima nego da sastance se menagmentom po cijele dane i pricaju o samim problemima?

Tipicni managment...

drugo je izbrljat neki izvjestaj jednom tjedno a drugo je pisat svaki dan izvjestaj

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 8:02 (Abomb).
13 godina
Star Citizen

Critical

• Character is unable to exit DFM Aurora bed if helmet is on

BOGOVI. vise se ni ne trude sakriti trolanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

I potvrđen je službeno datum izlaska DFM-a (Arena Commandera) - 29.05.2014.  {#}

We shall see... Da se kladim, kladio bih se u odgodu, ali se nadam da će poštovati rok. Jedva čekam konačno to zaigrati, oduševiti se i vratiti vjeru u projekt. ;)

{#}{#}{#}{#}

I tako... gdje se ono može prodati SC accounte?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Star Citizen

definitivno su trebali uposliti par sposobnih i iskusnih ljudi i unaprijediti i ubrzati razvoj igre.. za dodatne sadrzaje imaju vremena. krivi pristup definitivno.. natezanje bezveze.. i trolanje naroda.. 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Osobno nemam ništa protiv dnevnih izvještaja, ali oni nam ništa konkretno ne donose osim što možemo znati koji dan se na nečemu radilo i kada je što rješeno.

Samo da se oni uhvate peglanja tih bug-ova pa da idući tjedan zaista i zaigramo to čudo {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

A jesam se nadao da sam u krivu i da ću (napokon) zaigrat DFM preko vikenda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Samo da .... pa da idući .... zaista... {#}

Tebi nema pomoći... {#}{#}

Da ne prljam temu dalje, edit ovdje: prodao sam oba SC accounta putem Skrilla (za čak malo više od inicijalne cijene kad gledam tečaj). Svakako, SC/CR će me idući put vidjeti kad igra bude u preorderu s datumom izlaska na Steamu, a ako je ne bude na Steamu (ako budu sami prodavali), vidjet će me tek nakon prvih recenzija, dakle kad zaista izađe, bilo to 2017. ili 2020. godine.

Mrzim se što sam opet imao pravo da DFM neće izaći kad su rekli i nema to više veze samo s DFM-om, već vidim da se ništa nije promijenilo. Ako pišljivi DFM koji je 5% planiranog po težini izvedbe, nisu bili sposobni izdati u petom već odgođenom roku, nego i to odgađaju (par dana, tjedana, godina, nebitno), bojim se da CR-ov tim nije sposoban uopće izdati igru. Ako ikad igra izađe, strašno se bojim za kvalitetu.

Šteta, jer ako ikakve igre volim, to je space sim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 14:39 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Samo da .... pa da idući .... zaista... {#}

Tebi nema pomoći... {#}{#}

Pot calling the kettle black. {#}

S ostalim se slažem, al necu prodavat acc pa ga opet kupovat kasnije. Da sam ulupao 500njak dolara ko lega jedan, uf bome bi se poceo znojit lagano.

Meni nije jedna druga stvar jasna, oni tu pricaju o nekom poliranju, peglanju i koječemu. Ja se pitam o čemu oni drobe sad vec? Pa ako je to pre-alpha ili alpha verzija onda ni ne ocekujem da to bude ne znam ni ja šta čak suprotno. Jel oni izdaju demo verziju igre ili alpha verziju. Ko tu koga. Dakle kad mi netko kaze alpha verzija ja ocekujem da tu fale i neke teksture, da nema ni svih sound assetsa da se igra ruši svakih 20minuta ili ja imam krivi pojam što to zapravo znaci alpha verzija?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 14:44 (mislav_01).
17 godina
Star Citizen

Izgleda da su još samo dva buga ostala za otklonit.

link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vakaka kaže...

Izgleda da su još samo dva buga ostala za otklonit.

link

nah,ostaje onaj najveci bug koji i nije na listi,znan kao Chris Roberts

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 17:07 (Van_Blaster).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Meni ok, dok ovo ne stigne peglam Diablo RoS i novi Wolfenstein..  više nego dovoljno za razonodu u slobodnim satima (nije da imam slobodnog vremena na bacanje..).

Nakon što preko godinu i pola pratim i podupirem razvoj igre, imam status original backera, LTI i sve điđe od najranijih stretch goal-ova pa nadalje i da sada idem prodavat taj account bio bi lud {#}

Strpljen - spašen {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Neka te i zdravlje posluzi {#}

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Dnevni izvještaji su sasvim OK..  bar se vidi što peglaju a što ijm radi probleme..

Moglo bi to za nekoliko dana i u produkciju {#}

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 6:48 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dado_ZG78 kaže...

Meni ok, dok ovo ne stigne peglam Diablo RoS i novi Wolfenstein..  više nego dovoljno za razonodu u slobodnim satima (nije da imam slobodnog vremena na bacanje..).

Nakon što preko godinu i pola pratim i podupirem razvoj igre, imam status original backera, LTI i sve điđe od najranijih stretch goal-ova pa nadalje i da sada idem prodavat taj account bio bi lud {#}

Strpljen - spašen {#}

Bio bi pametan, jer bi dobar keš spremio u dzep, a lako kupis ponovno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Star Citizen
Travis Day chat notes

http://i.imgur.com/oxxE0pa.png

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

A što sa svim điđama vezanim za original backer account?  Ne hvala..  tko želi nek proda.

Još bolje, pričekaj još par dana i onda na dan izlaska AC-a nekoliko sati ranije prodaj {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
SimeKZ kaže...

A što sa svim điđama vezanim za original backer account?  Ne hvala..  tko želi nek proda.

Još bolje, pričekaj još par dana i onda na dan izlaska AC-a nekoliko sati ranije prodaj {#}

To ti je kao onaj vic kad mujo i haso bježe iz zatvora, ima 100 zidova oni preskoce nekako jedva njih 98 i kaze mujo de bolan haso meni se neda dalje ajmo nazad.

17 godina
Star Citizen

Vidio sam previse vaporware-a u zivotu kako ne bih mislio da je i ovo vaporware.
Steta... 

- Psiho246
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Vidio sam previse vaporware-a u zivotu kako ne bih mislio da je i ovo vaporware.
Steta... 

Rano je nazvati SC vaporwareom. Ja bih mu dao šanse još malo, barem do kraja godine da nešto izdaju. AC/DFM će vjerojatno izaći do ljeta, u narednih mjesec dana. Treba vidjeti kako će to zaista ispasti pa ćemo znati što dalje. Sve ovisi o najavama i stanju u kojem će biti DFM.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Rano je nazvati SC vaporwareom. Ja bih mu dao šanse još malo, barem do kraja godine da nešto izdaju. AC/DFM će vjerojatno izaći do ljeta, u narednih mjesec dana. Treba vidjeti kako će to zaista ispasti pa ćemo znati što dalje. Sve ovisi o najavama i stanju u kojem će biti DFM.

Pa naravno...

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Evo i novi status update {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Za par dana.{#}

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iMik kaže...

Za par dana.{#}

{#} Koliko je par? 2? 4? 8? 16? 32? 64? 2048? 4096?

15 godina

Zadnji put par mjeseci je bilo 6, pa sada pretpostavaljam da par dana neće biti više od 6 dana (danas smo na petom danu).{#}

15 godina
neaktivan
Star Citizen

Meni se čini da če se to pretvoriti u novog Duke Nukema

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Večeras ćemo znati više...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Plot thickens...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Kad na kraju bude...   {#}

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 20:20 (Dado_ZG78).
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice