Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
12 godina
Re: Star Citizen
Dado_ZG78 kaže...
zhUPer_C18 kaže...

jel to znači da će taj DFM koji će sada 29. 05. valjda izać biti bez MP?

To znači da od početka svi imaju SP free flight i Vanduul swarm dio, a MP dio se 'otključava' backerima po broju građana, dakle tko je prije pledge-ao, prije će dobiti pristup MP dijelu.

(vidjet ćemo kojom dinamikom će prispajati nove igrače - može biti 10k na tjedan ili 100k na mjesec, tko zna.. ali pri tom će peglati sustav i gaziti bugove za buduće online komponente igre)

Ja sam #37201 - računam da ću upast u MP dio nekih tjedan dana nakon izlaska.

Uee Citizen Record #142624

ja ću se morat načekat...

MPLAB C18
14 godina

Uee Citizen Record #284989

A tek ja :D

Nije ni bitno, zelim probati letenje, pa makar u singleplayeru.

WordPress ❤
16 godina
Star Citizen

Uee Citizen Record #36220, šišam vas većinu ;)

Edit: al briga me za alphu i betu, samo nek naprave kako treba...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 18:34 (Dala).

1 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Nadam se da ću brzo dobit MP :)

Zdravi i veseli bili :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ma fućkaš MP, meni bitno da imam free flight da letam okolo u svojim brodovima i da imam Vanduul swarm za vježbu dogfightinga {#}

A i zanima me kak će sve to zgledat i najbitnije kakav će bit feeling, tj. igrivost.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

{#}{#}cya in teh verse {#}

Potpis:
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 21:59 (Necto).
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Star Citizen

Uee Citizen Record #974

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Uee Citizen Record #974

Eh..  meni bilo žao što nisam bar četveroznamenkasti broj, ali kaj kad sam nekoliko dana prekasno saznao za projekt, a stvar se širila eksplozivno {#}

Tonči, to znači da odmah u prvoj skupini upadaš u MP dio (ako želiš pomažeš oko bug reporta i sl.)

Lijep pozdrav ;)
17 godina
odjavljen

Žena je tek 120k-ish. Svako koliko otvaraju?

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Žena je tek 120k-ish. Svako koliko otvaraju?

Ne zna se još..  vjerojatno će vidjeti ako ne bude problema idu veće skupine i češće, a ako bude onda malo po malo dok se ne ispegla sustav.

Pretpostavljam da će jednom na tjedan dodavati novi 'cluster' igrača, a brojka bi mogla biti oko 20-50k (ovo je samo nagađanje..).

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
17 godina
odjavljen
Članak mi ostavlja dojam kao da ga je pisao SC fanatik koji se jako trudi suspregnuti bijes zbog "zločestih ljudi na forumima".
Meh.
Ne izađe li 29...
Do tada gajim malo nade da ću zaigrati epic space operu barem 2017...
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Ne izađe li 29...

U svakom slučaju cca tjedan dana do isprobavanja igre kakva se čekala skoro pa desetljeće..  ako uspijem uzet ću si slobodan dan u petak 30. ili budem zombie na poslu {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
odjavljen

Možda zvučim vrlo negativno prema SC-u, ali vjeruj mi, ako netko voli space simove, ja ih volim. Na SC-u bih radio besplatno u popodnevnim satima. Ciničan sam zbog katastrofalnog menadžmenta projekta i naizgled posve nerealnih planova; ovim tempom SC će na tržište kad mi djeca budu na faksu, a još nemam djecu.

Inače, kome se igra dobar space sim: FreeSpace 2 odnosno FSO. :) Bude li fight barem kao u FS2, bit će dobro.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Članak mi ostavlja dojam kao da ga je pisao SC fanatik koji se jako trudi suspregnuti bijes zbog "zločestih ljudi na forumima".
Meh.
Ne izađe li 29...

Eto jedan "SC fanatik" da balansira tvoju pljuvačinu stalno istim upisima na ovom topicu {#} 

Jedan blizzard najavi diablo 3 2008. (i to sa gameplay videom) izda ga 2012. a između dvojke i najave ga 3 puta ponovno započnu, nitko ništa ne kaže bez obzira što imaju 20 puta više ljudstva, financija, iskustva itd. Ali eto Star Citizen kasni (ko je uopce mislio da nece) odmah apokalipsa i proljevanje žuči nekih "eksperata". Smiješno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 14:18 (mislav_01).
13 godina
mislav_01 kaže...
Tonči kaže...
Meh.
Ne izađe li 29...

Eto jedan "SC fanatik" da balansira tvoju pljuvačinu stalno istim upisima na ovom topicu {#} 

Jedan blizzard najavi diablo 3 2008. (i to sa gameplay videom) izda ga 2012. a između dvojke i najave ga 3 puta ponovno započnu, nitko ništa ne kaže bez obzira što imaju 20 puta više ljudstva, financija, iskustva itd. Ali eto Star Citizen kasni (ko je uopce mislio da nece) odmah apokalipsa i proljevanje žuči nekih "eksperata". Smiješno.

Za D3 nisi lipe dao sve dok nije izasla. Ovdje je iskesirano preko 50milijuna dolara. Jel sad shvacas u cem je problem ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...
mislav_01 kaže...
Tonči kaže...
Meh.
Ne izađe li 29...

Za D3 nisi lipe dao sve dok nije izasla. Ovdje je iskesirano preko 50milijuna dolara. Jel sad shvacas u cem je problem ? 

Da, točno.

Mislim da nije lijepo biti fanatik ničega Mislave. Svakako, Blizzard je D3 razvijao o svom trošku. SC je pitao mene, tebe i ostale da im darujemo novac da naprave igru.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ne znam, ja sam donirao novac svojevoljno za projekt koji me oduševio, bez da sam se hvatao za neke 'fiksne rokove' (kojih u biti nije ni bilo, jer u game developmentu ništa nije zapisano u kamenu..).

Ako sam ja unaprijed platio za projekt jer mi je super što i kako ekipa radi onda im definitivno neću seruckat ako koji puta pomeknu neke rokove (naravno uz objašnjenje i komunikaciju sa zajednicom).

Samo malo strpljenja i dobit ćemo kvalitetan proizvod, a ne nešto isforsirano i izbačeno na brzinu zbog nestrpljenja i pohlepe izdavača - to se upravo i htjelo izbjeć kroz crowdfunding.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
SimeKZ kaže...
mislav_01 kaže...
Tonči kaže...
Meh.
Ne izađe li 29...

Da, točno.

Mislim da nije lijepo biti fanatik ničega Mislave. Svakako, Blizzard je D3 razvijao o svom trošku. SC je pitao mene, tebe i ostale da im darujemo novac da naprave igru.

Pa nemoj onda bit fanatično negativan, kako ti se po ovoj vrucini da? Za D3 sam dao novce cim se moglo preorderat isto na neviđeno, kao i za dosta drugih igara. Ovdje mi je bilo dovoljno cut Wing Commander da me dobiju, kao što me kod dijabla samo ime dobilo.

Ali eto, ovaj argument da je blizzard mlatio svojim kur*em a Star citizen mlati našim apsolutno stoji, to moram priznat i ako se stavim u to gledište sve mi jasno što govorite vas dvojica.

No kao što i sam kazes ja sam im poklonio te novce na neki nacin kockajuci se da ce mi se oni vratit u obliku igre. Ako se vrate, a vjerujem da hoce super, a ako ne jebiga potrosio sam tih par desetaka eura i na vece gluposti u životu zato ovdje hladnokrvno cekam da nešto objave (baš taj DFM) pa da vidim hoce li ovo imati ikakvog smisla.

Jel ono, realno, mislim da ce mo vec u prvih 10 minuta letenja moc vidjeti da li igra "leži" ili ne. Ove neke odgode, menađment greške su mi razumljive ako pogledam koliko je projekt narasao u kojem kratkom vremenskom roku. Mozda se jesu zaletili, mozda ne. Ali ja to ne mogu znati dok ne vidim nešto. Pa kad dođe dođe do onda je bome suvišno trošit energiju na negativnost, bolje cuvat zivce ili ih trošit na probleme koji direktno utjecu na neke opipljive aspekte zivota. Da sam dao 500$ ko moj lega mozda bi i ja puhao na hladno tj. sada vec mlako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 16:22 (mislav_01).
12 godina
Star Citizen

Pa vecina igra se placa unaprijed ako mene pitas. Kolko sam vec igra kupio nakon nekog cool trailera koje su ispale totalno smece nakon sto sam je primio u ruke. Pa ovaj trailer prvi od Star Citizena vise govori i igri nego danasnji traileri za gotove proizvode.

A ovim reviewerima nist ne mozes vjerovat, svi samo hvale sve.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 16:26 (steelman).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Noćas novi weekly progress report + Letter from the Chairman (prelazimo 44 milje $$$) {#}

A ako sve bude po planu za 6 dana kacige na glave i deri {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

- to se upravo i htjelo izbjeć kroz crowdfunding.

ovo je pogresno

,svi u gaming industriji znaju tko je Chris i kakav je nerealni megaloman,nije mogao dobiti novac od nijednog izdavaca  jer oni za svoj novac zele proizvod koji ce se prodati i tu su mnogobrojne pravne odgovornosti.

Pogledaj Elite  Dangerous,pravi space sim koji je mnogo bolji od Chrisovog space shootera i vec pokazuje rezultate svog razvoja sa samo 10% od Chrisovog budgeta koji je pokupio od potencijalnih igraca.

Moje misljenje ; SC ce se zavrsiti i nece biti ni blizu onog sto je megaloman  obecao ili nece nikad izaci na trziste kao gotov proizvod.

12 godina
Van_Blaster kaže...

Moje misljenje ; SC ce se zavrsiti i nece biti ni blizu onog sto je megaloman  obecao ili nece nikad izaci na trziste kao gotov proizvod.

Nist strasnog buduci da sam se sa SC do sad vise zabavio nego sa BF4 i D3 skupa, a masne pare sam dao za te "gotove proizvode".

13 godina
steelman kaže...
Van_Blaster kaže...

Nist strasnog buduci da sam se sa SC do sad vise zabavio nego sa BF4 i D3 skupa, a masne pare sam dao za te "gotove proizvode".

A kako si se to zabaljvo u hangaru ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
SimeKZ kaže...
steelman kaže...
Van_Blaster kaže...

A kako si se to zabaljvo u hangaru ? 

Prvo sam gledao ribe a onda otvorio vrata na aurori, to mi je bilo jedno 3 puta zabavnije nego D3.

+ pratis game developement, onaj wingman hangar i slicne gluposti

17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

Pogledaj Elite  Dangerous,pravi space sim koji je mnogo bolji od Chrisovog space shootera i vec pokazuje rezultate svog razvoja sa samo 10% od Chrisovog budgeta koji je pokupio od potencijalnih igraca.

Najradije ne bih miješao Elite u to..  jer backer sam i te igre i nju ću zaigrati jednog dana, ali ajde..

Elite Dangerous je u razvoju duplo duže od SC-a, a osim prikupljenih sredstava od backera imaju i ulagače tako da resursa ima.

Igra je trebala (po Kickstarteru) izaći već početkom ove godine (dakle prije nekoliko mjeseci), no tek se sprema Beta kroz nekoliko tjedana - toliko i o rokovima i točnosti gosp. Brabena.

Nadalje za ED Alpha i Beta pristup se mora platiti masna svota, otprilike 10-15x veća nego za pristup SC Alphi, pa eto.. 

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Good stuff...   {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Još (malo više od) 4 dana do izlaska AC-a...  držmo fige... {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kaže...

First module leaked, have fun guys! 

http://testsquadron.com/auroracrash/

{#}{#}

Potpis:
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice