Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 907.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
odjavljen
Star Citizen

Na čemu se ovo vrtilo? Koji hardver i koja reza?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Tonči kaže...

Na čemu se ovo vrtilo? Koji hardver i koja reza?

Da, ne bi bilo loše znati... 

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Naifci koji su ulupali nofce na ovu lakrdiju od igre biti će prisiljeni igrati i plakati od muke a ostatak će uživati u Elite:Dangerous-u. {#}

Moj PC  
3 6 hvala 0
17 godina
odjavljen
mravz kaže...

Naifci koji su ulupali nofce na ovu lakrdiju od igre biti će prisiljeni igrati i plakati od muke a ostatak će uživati u Elite:Dangerous-u. {#}

Nisam gledao, ali zašto misliš da je lakrdija?

15 godina
Star Citizen

Grafika je uber ,jedva cekam....(dajem otkaz kad izadje)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star Citizen

nego malo malo pominju full fiziaklni model mada nisam nesto primjetio to.

cini mi se da u svakom videu koji prikazu kad recim o pukne rotaciju mlaznice rade malo brod se okrene cim prestane mlaz brod staje.

e sad ili bi trebaklo da se odradi rotaciju u suprotnom smjeru da zaustavi raotaciju broda ili bi se brod nastavio rotiarati jos ihahaj....

u cemu je fazon kod upravljanja posto mi se ovako cini totalno arkadno bez imalo veze sa onim sto bi se u svemiru desavalo.

ajde da kopmjuter na brodu uradi automatsku korekciju pa cim pustis rotaciju u jednom pravcu on odradi auto stabilizaciju paleci druge mlaznice ali nisam to bas primjetio.

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mravz kaže...

Hm.. ne razumijem tvoj komentar. Čekam ED kao i SC (dao sam novce i jednima i drugima), a te dvije igre se međusobno ne isključuju jer su drugačije po dizajnu i gameplay-u, a veže ih slična tematika.

To je kao da kažeš da nećeš igrati novi Battlefield zbog novog Modern Warefare-a ili nećeš igrati Diabla III zbog Torchlight-a II  {#}

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

nego malo malo pominju full fiziaklni model mada nisam nesto primjetio to.

cini mi se da u svakom videu koji prikazu kad recim o pukne rotaciju mlaznice rade malo brod se okrene cim prestane mlaz brod staje.

e sad ili bi trebaklo da se odradi rotaciju u suprotnom smjeru da zaustavi raotaciju broda ili bi se brod nastavio rotiarati jos ihahaj....

u cemu je fazon kod upravljanja posto mi se ovako cini totalno arkadno bez imalo veze sa onim sto bi se u svemiru desavalo.

ajde da kopmjuter na brodu uradi automatsku korekciju pa cim pustis rotaciju u jednom pravcu on odradi auto stabilizaciju paleci druge mlaznice ali nisam to bas primjetio.

Tako i radi, bilo je vidljivo na ranijoj demonstraciji kada su se baš na to fokusirali.

I possess a skill to google.
12 godina
Star Citizen

Ono što je iz posljednih videa bilo vidljivo jest da prikazani materijal definitivno još nije spreman za nas, krajnje korisnike. Nije CR lagao da će DFM biti za Božić {#}

MPLAB C18
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
zhUPer_C18 kaže...

Ono što je iz posljednih videa bilo vidljivo jest da prikazani materijal definitivno još nije spreman za nas, krajnje korisnike.

Ali je vidljivo i to da ekipa radi najbolji space sim do sada što se prezentacije i ugođaja tiče..  grafika je 'nenadcrtljiva' {#}

Na stranu bugovi, SC izgleda fenomenalno i jedva čekam zaigrat ga. 

Lijep pozdrav ;)
14 godina
neaktivan
Star Citizen

updjetovah opet clienta poslije sto godina da vidim kako napreduje i rda probam oclus sa njim.

par stvari.

prvo oculus je katastrofalno implementiran, lik mi hoda unazad, tj sve obrnuto, naprijed je nazad nazad je naprijed, ilijevo desno isto..... pregledacu jos malo po forumima.

drugo prosli put znaci pirije jedno 3-4 mjeseca kada sam probao ono cuodo sa strane sto se mountuje gun na njega prs iprobava bio je problem sa tekturom impakta. neces vjervati sad impact radi... i to je to. nisana nema samo puca i ima dust impact i to je kraj price.

treca.. jel to sve sto jos uvijek ima samo hangar modul? cak se ni izacimalo ispred ne moze ili??

pozsto vidi u aptch note pominju i tractor beam na cutlusu i osto nekih cuda za brodove koje imaju ali sta to znaci kad brod samost oji u hangaru? da li ima jos nesto ili je idalje sve samo na hangaru bazirano da se setka ukrug?

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Star Citizen

Dakle, posve suprotno nego sam očekivao, DFM je opet odgođen? Znači, uopće nije istina da troše na kurve i drogu, umjesto igru... {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Svaka im čast što uz sve te kurve i drogu stignu raditi tako dobru igru {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Nisu izdali oni još nikakvu igru, a kamoli da je dobra. Dakle, stvarno je DFM (opet) odgođen za Božić?

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Nisu izdali oni još nikakvu igru, a kamoli da je dobra. Dakle, stvarno je DFM (opet) odgođen za Božić?

Ja sam čuo nešto puno opasnije. Da ce DFM izac u "fazama" i da ga nece svi igraci odmah dobit nego da ce biti neki "ranking sistem" dakle tipa ko je dao više para. Ako je to istina to je apsolutno kontra svemu što je do sada receno i zašto sam pledgao. Ako stvarno bute tako naje*at cu im se matere jer bi to bilo degutantno.

17 godina
Star Citizen

Nije los ovaj novi video...

- Psiho246
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
mislav_01 kaže...

Ja sam čuo nešto puno opasnije. Da ce DFM izac u "fazama" i da ga nece svi igraci odmah dobit nego da ce biti neki "ranking sistem" dakle tipa ko je dao više para. Ako je to istina to je apsolutno kontra svemu što je do sada receno i zašto sam pledgao. Ako stvarno bute tako naje*at cu im se matere jer bi to bilo degutantno.

Trollaš?

Di si to "čuo"?

To bi im bio najgori mogući potez, bolje bi im bilo odgodit DFM do Božića nego to napravit, tako da smatram to ko šalu / trolanje.

PS. Našao sam link u kojem diskutiraju o tome... na žalost izgleda da se ne šališ. /facepalm

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 9:48 (Vakaka).
17 godina
odjavljen
Vakaka kaže...
mislav_01 kaže...

Trollaš?

Di si to "čuo"?

To bi im bio najgori mogući potez, bolje bi im bilo odgodit DFM do Božića nego to napravit, tako da smatram to ko šalu / trolanje.

PS. Našao sam link u kojem diskutiraju o tome... na žalost izgleda da se ne šališ. /facepalm

Vi se zezate, jel' da?

17 godina
Star Citizen

Pise u onom linku gore sto je Necto dao:

"That includes plans for a Arena Commander 2 which would feature larger ships, the ability to fly and fight ships with larger crews, cooperative AI pilots and in-match communications.

Arena Commander 3, he said, would include more environments and the ability to enter a first-person shooter mode while trying to board and capture a ship."

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Vakaka kaže...
mislav_01 kaže...

Trollaš?

Di si to "čuo"?

Vi se zezate, jel' da?

WTF?!?!   

Nadam se da je ovo bilo za 1. April jer ako sad još misle radit nekakve faze izlaska onda zbilja...

Moram si to pročitat malo večeras jer nisam to još čuo. Možda misle na first come first served (po datumu kad je netko pledge-ao) ako im serveri ne budu mogli podnjeti svih 250k ili kolko već ima Alpha slotova?

U tom smislu Original backeri bi imali prednost pred novajlijama što i nije nelogično.

Lijep pozdrav ;)
13 godina
Star Citizen

nisu nikad culi za expanzije, nego pokusavaju sve sto smisle utrpati u jedan proizvod? blah

glavno da se radi HD remake homeworld igara {#}

http://www.ggmania.com/?smsid=homeworld-remastered-will-run-at-4k-37024

najjaca space igra ikad (uz mozda alpha centauri)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

<offtopic>

<rant>

"Homeworld remastered will run at 4k" {#}

Od cijele prerade tekstura i modela koja će uzeti 90% sveukupnog posla (ako ne i više), oni u naslov stave značajku tolike kompleksnosti da se može implementirati u 15-ak minuta. Jer poznato je da sitniji pixeli pri rasterizaciji automatski znače bolju grafiku. Koga briga za visokorezolutivne teksture pune sitnih detalja, modele sa hrpetinom poligona, i kompleksne shadere, bitno je da je sada prikaz u 4k xD

Nikad nisam shvaćao tu opsesiju pixelima. Hebeš "čistoću prikaza" ako je ono što se prikazuje drlj kvalitete.

Btw. izvorni kod homeworlda je dostupan, čisto ako se netko pita...

</rant>

</offtopic>

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 19:43 (rustweaver).
13 godina
Star Citizen

"Hebeš "čistoću prikaza" ako je ono što se prikazuje drlj kvalitete."

zato rade i:

"Updated high resolution textures and models, new graphical effects and recreated HD cutscenes are just a few of them."

da bi igra izgledala sto bolje pri visokim rezolucijama..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 20:07 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Citizen

Nije ni rekao da ne dolazi s tim poboljšanjima, već da je glavno u naslovu što ima 4K rezoluciju

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Star Citizen

Pa ne vidim što bi posebno oni morali prerađivati da se vrti u 4K? To je samo rezolucija...

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa ne vidim što bi posebno oni morali prerađivati da se vrti u 4K? To je samo rezolucija...

Par linija koda, ako i toliko {#}

Ne sjećam se više ima li homeworld hardkodiranu listu rezolucija, ali znam da u to vrijeme to nije bio rijedak slučaj...

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
13 godina
Tonči kaže...

mozda UI koji bi bio necitljiv pri vecim rezolucijama?

ugl dosta OTa, otvorit cu posebnu temu za ovo

17 godina
Star Citizen

Pogledajte si ovaj clip od Mighty Jingles vezano za Elite Dangerous, pa usporedite funkcionalnost te igre sa Star Citizen-om. Kolko znam, development time je otprilike isti, a Elite je skupio cca 10% love koju je skupio Star Citizen... I tko je tu onda lud??

I za usporedbu, što koja igra trenutno nudi igračima:
Elite Dangerous (buđet: cca 3.5 milijuna dolara) zanemarimo ovu stavku

- jedan-dva potpuno funkcionalna broda
- kontrola letjelice radi

- UI radi

- oružja rade

- skokovi među sustavima rade

- navigacija radi

- Player vs Player i Player vs AI combat radi

- nadogradnja letjelice radi

- sljetanje i dock-anje na baze radi

- interakcija sa bazom i shop-om radi

- sustav bounty-a radi

- malo napredniji combat sustavi rade (clock-anje i sl.)

- igra vizualno izgleda čist OK

- igra radi stabilno i fluidno

Star Citizen (buđet: cca 42 milijuna dolara) zanemarimo ovu stavku

- možete se šetat po hangaru i razgledavat brodove

- imaju desetak brodova koje možete kupiti za prave novce i na kojima možete otvoriti vrata

- igra izgleda fenomenalno na kompovima koji mogu vrtit Crysis 3 na istim postavkama (di isti izgleda fenomenalno pošto koriste isti engine)

- možete voziti autić za golf po hangaru i rušit kutije sa njime

- možete hraniti ribice u akvariju 

-----------------------------------------------

dodatak: stvari koje smo vidjeli iz Pax clipova:
- animacija lika odlično napravljena (šetanje, popravljanje rukavica, sjdanje u kokpit i sl), što je jako bitna stavka za space sim

- ima Gforce

- oštečenje letjelice kod sudara radi ponekad

- UI isto radi ponekad

- može se pucati po protivnicima

- moguće nekontrolirano rotiranje letjelice
- vrlo česta rušenja i smrzavanja igre, čak i na tako bitnom predstavljanju same igre, na kojem je sve trebalo radit savršeno

P.S. netko je spomenuo da se ove dvije igre ne mogu uspoređivat i da se mogu igrat i jedna i druga... Iskreno; po meni su te dvije igre, prema do sad viđenome, potpuno identične i razlika je samo u nekim detaljima; kao npr. da je jedna već poprilično funkcionalna, a druga ima akvarij sa ribicama.

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 13:32 (Berko).
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Zar nije Elite dobio 3,5 milijuna sa Kickstartera, ali su im još par desetaka milijuna dali privatni ulagači? Uspjeh na Kickstarteru im je i bio uvjet kako bi mogli dobiti novac od ulagača.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice