Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 875.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Dali je netko uzeo koji paket s njihove stranice? To prepostavljam otključava veličinu broda?

Let it be

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Star Citizen
duzda kaže...

Dali je netko uzeo koji paket s njihove stranice? To prepostavljam otključava veličinu broda?

hu...wut?

S određenim paketom (ne samo kupovina broda) dobiješ igru i taj brod s LTI (životno osiguranje broda). U igri ćeš "morat" osigurat brod kao i auto u RL, naravno in game valutom ne RL novcem a ako imaš LTI onda ne moraš ali samo na taj brod koji si dobio u paketu koji si kupio.

Kad klikneš na određeni paket piše ti šta sve dobiješ s njim. Ako želiš LTI imat zamoliš nekog ko je pledga u počecima kampanje da ti nabavi određeni paket i daruje a ti njemu novce za taj paket i onda ćeš imat LTI na tom paketu, odnosno za taj brod koji se nalazi u tom paketu.

PS. Najbolje bi ti bilo zamolit nekoga da ti nabavi najjeftiniji paket i daruje a ti njemu novce za taj paket.

Tako ćeš imat alpha i beta pristup igri kao i igru u cijelosti te LTI na brodu koji se nalazi u tom paketu jednom kad igra izađe.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Novi stretch goal - nadograđeni sistemi kapitalnih brodova, više opcija i mogućnosti gameplaya  {#}

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13334-Letter-From-The-Chairman-24-Million

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 19:06 (Dado_ZG78).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Malo screenshot-a (ingame) Horneta u akciji {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
Star Citizen

Pridruzio sam se i ja cekanju :)

WordPress ❤

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Mogao ti je netko od nas uzeti to, da dobiješ LTI :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Kak to funkcionira?

Frend dolazi do mene večeras i vjerojatno će isto uzet igru (Auroru samo za 40$). Kako da mu uzmem prek sebe?

Lijep pozdrav ;)
14 godina
SebaOS kaže...

A jbg prekasno sam skuzio :) Nvm

Dado_ZG78 kaže...
SebaOS kaže...

Kak to funkcionira?

Frend dolazi do mene večeras i vjerojatno će isto uzet igru (Auroru samo za 40$). Kako da mu uzmem prek sebe?

Imas opciju gift, pogledaj moj screenshot.

WordPress ❤
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ali prvo on treba kreirat account, ne?

Ako mu ja pošaljem gift ima li on onda isto status backera?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo kako izgleda gift screen: http://pbrd.co/1eVRs3J

E sad, predpostabljam da on treba napraviti racun, a ako i ne, ili ce njemu u mail napisati da napravi, ili ce tebi reci da ne mozes giftati na taj email jer nije povezan na registrirani racun.

S obzirom da bise da se pledge transfera, pretpostavljm da dobiva status backera.

WordPress ❤
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Pozdrav,

Tražim dobru dušu da mi da mi gifta Digital Bounty Hunter paket zbog LTI... Ne još, tek za nekih 10-tak dana da mi sjedne plaća {#}

Ako netko želi, slobodno mi se javite preko PM radi dogovora

LP{#}

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I premašeno 25 milja $$$  {#}

Čeka se novi 'Letter from the Chairman' sa novim stretch goal-om...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Prijatelj ti treba kreirat novi acc i onda ti nabaviš paket koji on želi i samo ga giftaš.

Nema neke mudrosti, već sam frendu tako gifta.

Odeš u svoj hangar na stranici star citizena, klikneš na paket koji želiš giftat (onu strelicu u desnom kutu) i klikneš na gift.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Miš i tipkovnica će biti validna opcija za igru, a kako je miš sam po sebi dosta precizan ne znam kako će rješiti balans između miša i joystick-a..  i kontroleri će biti opcija za razmatranje.

Danas se igre rade za što više input uređaja i sad je teško ograničiti nešto samo na joystick recimo..

Joystick je uvijek bio bolji za ovo, tako da se preciznost miša neće baš pojaviti kao problem. Nije to kao FPS.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
Star Citizen

Pazite samo ako nekome poklonite (gift) brod on još uvijek treba kupiti nešto da bi postao backer.

Ako nekome treba brod s LTI, ja sam OB pa mi se samo javite na PM.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen
Umjesto pustih pisama, mogli bi omogućiti normalne rezolucije, a ne da uopće nemam 2560x1440 u ponudi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Strpljenje, ovo je pre Alpha, bit će uskoro..  za sada se boje drastičnog pada performansi valjda :P

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nije to... imaju 5700xk086olh4qujbea ZILIJUN pikselnu, ali nemaju moju! :D
13 godina
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Miš i tipkovnica će biti validna opcija za igru, a kako je miš sam po sebi dosta precizan ne znam kako će rješiti balans između miša i joystick-a..  i kontroleri će biti opcija za razmatranje.

Danas se igre rade za što više input uređaja i sad je teško ograničiti nešto samo na joystick recimo..

Joystick je uvijek bio bolji za ovo, tako da se preciznost miša neće baš pojaviti kao problem. Nije to kao FPS.

joystick je ok za space arcade gdje je cijelo vrijeme fixni crosshair i gdje je cijelo vrijeme samo napucavanje

u space sim igrama ne znam kako joystick moze biti bolje rijesenje kad prakticki cijelo vrijeme moras klikati nesto po hudu (za vrijeme tradeanja) i kad sa svakim turretom mozes zasebno upravljati u letu (letis lijevo, a crosshair ti je negdje gore desno i gadjas neprijatelja)

16 godina
odjavljen
Da, zato ga piloti koriste u onim svojim arkadicama od stvarnih letjelica... :D

Zašto misliš da ćeš istovremeno letjeti i kontrolirati turete? To je skroz smiješno besmisleno. Klikanje po HUD-u je OK i ne isključuje miša, no čak i tada imaš tipkovnicu. Kompleksne aviosimulacije koriste sve to, ali je joystick jedini dobar kontroler baš za letenje u 3D prostoru.
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Ako ne naprave sranje kao u battlefieldu, gdje je tipka bila binarna - stisneš desno i letjelica 100% skreće desno, dok je joystickom taj prijelaz polagani i igrači sa tipkovnicom su uvijek bili u prednosti :)  Kako god, vidim se da kupujem neki stick, ipak djeluje zanimljivije tako

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 10:12 (SebaOS).

2 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...
Da, zato ga piloti koriste u onim svojim arkadicama od stvarnih letjelica... :D

Zašto misliš da ćeš istovremeno letjeti i kontrolirati turete? To je skroz smiješno besmisleno. Klikanje po HUD-u je OK i ne isključuje miša, no čak i tada imaš tipkovnicu. Kompleksne aviosimulacije koriste sve to, ali je joystick jedini dobar kontroler baš za letenje u 3D prostoru.

koliko znam piloti (vojni jel) imaju fixne turrete (ako nemaju fixne onda imaju copilota koji upravlja njima), lock-on projektile + kacige sa motion trackingom tako da im je taj joystick samo povrh svega ostaloga

zasto mislim da cu istovremeno letjeti i kontrolirati turrete? zato sto tako imam vecu slobodu i agilnost u borbama? ne moram cijelo vrijeme biti fixiran na metu (u situacijama kad ne koristim lock-on projektile).. mogu istodobno bjezati od nekoga i rokati ga mecima/laserima/cime god

jesi ikad igrao neku od X igara?

11 godina
neaktivan
Star Citizen

Pozdrav. Ja nisam backer, ali držim ovu igru na oku. Zanima me ima li mišljenja ljudi koji su radili u velikim razvojnim studijima ili izdavačima može li se napraviti jedna ovako velika  sandbox igra za samo 23 mil dolara(kako je bilo originalno obećano). Ajmo reći da će igra skupiti 40 mil, 30 mil vrlo vjerojatno, ali i to mi se ne čini previše s obzirom na ambiciju igre. Kad pogledam budget Gta(i to bez marketinga) i vrijeme koje je bilo potrebno za razvoj nekako sam skeptičan. 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Već je o tome bilo mnogo rasprave. Pogledaj starije postove. :)

13 godina
Star Citizen

zašto ne?

pa pogledja budjet the witchera 2

mislim da je bio cca 12-15 mil dolara. a bio je triple A release. i to jos kakav.

Bilo je govora o tome koliko novaca je potrebno...kad pogledaš da vecina novca recimo COD serijala ode na marketing...pa brijem da oni samo na marketing potroše pola budjeta witchera 2...

bilo je u jendom TGS podcastu o tome,nebi tocno znao u kojem,davno je bilo

ali recimo 30 mil dolara su ODLICNA sredstva za bilo kakav gaming projekt...Pogotovo sandbox ,jer nit moras trosit tolke novce za cutscene,nit za voice acting,motion capture...
jedan GTA se nemre usporedit s ovakvim nečime.

kruške i jabuke

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Star Citizen

Witcher je rađen u Poljskoj gdje su plaće dosta niže i mislin da to nije za usporedbu. ovo nije smo oblik MMO, ovo je još i Single player igra. Nadam se da će ova igra uspjeti, dosta ćemo znati nakon dogfighting modula i ako to prođe uspješno mogla bi igra skupiti jedno 40 mil dolara...

0 0 hvala 0
13 godina
Star Citizen

fora je u tome što se razlika nece osjetit izmedju recimo 30 i 40 mil dolara. NEĆE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Uz postojeći plan CIG-a, prikupljena sredstva biti će sasvim dovoljna. 

Samo do kraja ove godine biti će blizu 30 milja prikupljeno, a do izlaska igre možda i duplo toliko {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Star Citizen
Ukratko, realno imaju ogromne apetite i velike šanse za epic fail, ali sretno im da uspiju. :)
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice