ako netko hoće igrat (napravit room za igrat) add me origin - darkyCRO
Prihvati me na originu (ISwearSheWas6), kad dođem kući večeras invitat ću te u regiju.
Prihvati me na originu (ISwearSheWas6), kad dođem kući večeras invitat ću te u regiju.
daj i meni posalji invite
Ima netko da igra na Euro Eas 2 i 3? Rado bi se prikljucio na vasu regiju ali server je uvijek full
EDIT: posaljite mi invite - hrvoje_hr
evo ja i hrvoje_hr igramo, ako jos netko hoce dodajte me na darkyCRO
Europe East 3
Na koju foru se aktivira ova free igra i koju ste vi izabrali?
Poslat ce mail s adresom di ce se skidat igrice..
Europe East 3
Zasto si izasao iz regije? Uglavnom tko zeli invite javite se ovdje. Za sad nas je dvoje samo u regiji. Ja se namjeravam orijentirat na skolstvo a ovaj vec radi na turizmu i dobro suradjujemo. Imamo i jedan grad s industrijom gdje saljemo radnike i smece.
EU EAST 3
Europe East 3
Zasto si izasao iz regije? Uglavnom tko zeli invite javite se ovdje. Za sad nas je dvoje samo u regiji. Ja se namjeravam orijentirat na skolstvo a ovaj vec radi na turizmu i dobro suradjujemo. Imamo i jedan grad s industrijom gdje saljemo radnike i smece.
EU EAST 3
neće da mi učita grad
Mogu li se pridružiti nekome? Server Europe East 3?
Damn
evo ga, uzeo sam medal of honor pošto battlefield imam, a ostale igre su mi "šajze"
evo ga, uzeo sam medal of honor pošto battlefield imam, a ostale igre su mi "šajze"
Došao ti mail ili?
Meni nije došao mail već onaj prozor koji iskoči kad se pali Origin i tamo klikneš i odabereš igru.
Došao ti mail ili?
dođe ti plavi prozorčić od origina
A kaj ako kupim SimCity 4 LE, zanači mogu uzet onda i SimCity 4 DE.? i dal je to sigurna informacija da ne naletim na još koju priću gamereporta i ostalih? Ja bi kupo na Base Host i regao do 25, al... za 350kn.
Ah, evo i ja odabrao Medal of Honor; imam ds3 i bf3 već kupljene tako da ništa od toga
A kaj ako kupim SimCity 4 LE, zanači mogu uzet onda i SimCity 4 DE.? i dal je to sigurna informacija da ne naletim na još koju priću gamereporta i ostalih? Ja bi kupo na Base Host i regao do 25, al... za 350kn.
http://gamereport.tportal.hr/249926/Kupcima-problematicnog-SimCityja-besplatne-igre.html?keywords=vijest#.UUmVBxzoktF
Ne, da bi dobio free SimCity 4 Deluxe Edition trebaš kupiti Sim City 5 limited edition.
Ne, da bi dobio free SimCity 4 Deluxe Edition trebaš kupiti Sim City 5 limited edition.
To kužim. al dal to još vrijedi do 25., ja bi kupio Sim City 5 LE!?
p.s. ma krivo sam gore napisao mislio na Sim City 5.
Necu biti nezahvalan, ali neznam sta da odaberem... BF3 imam, ME3 odigrao, NFS ne volim a ostale su igre bolje za mobitele Vidim da vaj je dosta uzelo MoH pa me zanimaju vsi dojmovi posto su recenzije katastrofa.
To kužim. al dal to još vrijedi do 25., ja bi kupio Sim City 5 LE!?
p.s. ma krivo sam gore napisao mislio na Sim City 5.
Da
Evo, poslao sam zahtjev
ako se kome ne sviđa igra i htio bi mijenjati za nešto imam za ponudit fifu 13 , guild wars ili BF3 Limited .
sada je najteže odabrati koju ću igru :)
ako se kome ne sviđa igra i htio bi mijenjati za nešto imam za ponudit fifu 13 , guild wars ili BF3 Limited .
Ovo ne moraš nuditi, već je free simcity igračima
Moj primjerak je tu! 300kn i jos dobijem mass effect 3, nije lose.
Zašto ti je jedan bf3 rus a drugi eng?
Ovo zasivljeno je beta, a onaj ruski je full verzija.
Nego jel ta ponuda da se besplatno dobije igra vrijedi i ako naknadno kupiš simcity ili je to samo za igrače koji su prije te isprike imali igru?
Ovo zasivljeno je beta, a onaj ruski je full verzija.
Nego jel ta ponuda da se besplatno dobije igra vrijedi i ako naknadno kupiš simcity ili je to samo za igrače koji su prije te isprike imali igru?
Ne, svako ko kupi igru prije 25.3 može redeemati free igru