Rise of the Triad [ROTT13]

poruka: 11
|
čitano: 1.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

igra izlazi danas, tj vec je dostupna na GOGu ali moze se skinuti i na steamu (kod nas je update u 19h pa ce onda biti dostupna za skidanje). kad sam cuo da se radi reboot starog rotta, odma je pao preorder. iskreno danas nam fali quake twich shootera, a ovaj je za male pare odlican i modabilan (steam workshop support). reboot je napravljen od istog studija koji je napravio rott95, apogee studios. u ovoj temi bi bilo pozeljno da ostavite svoje nickove da se medusobno dodamo i bacimo koji dm/tdm/neki ostali ludi mod koji je ukljucen u igru. kolko sam se gubio po official hubu na steamu, vec se radi prerada mape q1dm1 za rott13.

System Requirements

•  Minimum:
    • Processor:2.4 GHz Dual Core Processor or Better 
    • Memory:2 GB RAM 
    • Graphics:ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT 
    • DirectX®:9.0 
    • Hard Drive:5 GB HD space 
    • Sound:DirectX Compatible
  •  
  •  Recommended:
    • Processor:2.4 GHz Quad Core Processor or Better 
    • Memory:4 GB RAM 
    • Graphics:AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GTX 560 
    • DirectX®:9.0 
    • Hard Drive:5 GB HD space 
    • Sound:DirectX Compatible

malo humora sa steam community huba: "dis gam aint realsitic fuuk rhokets we nheed real guns for lyfe dwog" !
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 15:08 (Bass).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo uzeo sam igru, I nakon sata igranja moram reči da je zakon . Ima onaj old school fealing. Kad odigram do kraja napisat ču review.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Nisam puno stigao igrati. Dvadesetak minuta...

Samo da na brzinu nabrojim mane koje sam do sada uočio: "prebrzo" kretanje (ovo je subjektivno) i nema podešavanja FoV (ima samo sam ja ćorav)

Ostalo je really nice! Kao što kolega Firefox72 reče - oldskul filing napucavanja je pogođen te unatoč jednostavnoj grafici krvi i osakaćenih tjelesa ima do koljena... Nisam dugo igrao, ali na predzadnjem stupnju težine igra djeluje dosta teško. Which is nice! Što više čovjek može poželjeti za 14€? Sad se vraćam igri. {#}

Nisam probao multiplayer no prema svemu sudeći, ako se nađe dovoljan broj igrača, mogao bi biti zabavan.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 10:44 (Mr. Fugitive).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Rise of the Triad [ROTT13]
u opcija u igri ima fov.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
Bass kaže...
u opcija u igri ima fov.

Hvala, našao sam! Očito sam bio preuzbuđen dok sam jurišao u igru pa mi je to promaklo... {#} Sad ne mogu više pisati...moram skupljati novčiće i raditi komboe! {#} Love this game more and more!

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina

samo da pitam, kako vam igra radi? moja radi kriminalno ka svim postavkama s i bez steam communityja. sad skidam rld verziju da vidim ako radi sto bolje.

0 0 hvala 0
16 godina
Bass kaže...

samo da pitam, kako vam igra radi? moja radi kriminalno ka svim postavkama s i bez steam communityja. sad skidam rld verziju da vidim ako radi sto bolje.

Meni radi odlično. Nisam mjerio koliko je to u FPS, ali je vrlo fluidno... Ali nisam siguran jesu li to max postavke jer su mi postavke u onom menio u kojem se pokreće igra pri svakom novom pokretanju postavljene na medium... Iako ih svaki put stavim na ludicrous. Ne znam što to točno znači.

17 godina
nope. i s piratom radi ocajno. vidim na steamu da su ljudi bjesni zbog tog.
16 godina
Bass kaže...
nope. i s piratom radi ocajno. vidim na steamu da su ljudi bjesni zbog tog.

Meni leti - Win7 64 pro SP1, grafički driveri su 311.06...

16 godina

I TB kaže da ima problema s performansama i to navodi kao najveći problem igre. S ostalim je više-manje oduševljen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

reviewi su odlicni ali preformanse su za krepati. vele da bi 1.1 patch mogao stici kroz 4 tjedna.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice