Problem sa prikazom FPS

poruka: 5
|
čitano: 905
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa prikazom FPS

imam jedan problem , javio mi se prije 3 dana, od tada kad udem u bilo koju igru lijevom gornjem kutu cijelo vrijeme pise koliko imam fps zutom bojom , a u nekim igramam u desnome gornjem kutu koliko je sati , imam ati 4870 i skinuo sam najnovije drivere pa je to mozda zbog toga , ako neko zna kako se to makne neka molim vas pomogne , jer je to stvarno iritantno u nekim igrama      Hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa prikazom FPS

Jesi li instalirao neki program poput Frapsa???

"Carpe diem..." www.tutorialized.com Master of Disaster
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa prikazom FPS
joc kaže...

imam jedan problem , javio mi se prije 3 dana, od tada kad udem u bilo koju igru lijevom gornjem kutu cijelo vrijeme pise koliko imam fps zutom bojom , a u nekim igramam u desnome gornjem kutu koliko je sati , imam ati 4870 i skinuo sam najnovije drivere pa je to mozda zbog toga , ako neko zna kako se to makne neka molim vas pomogne , jer je to stvarno iritantno u nekim igrama      Hvala

Nekužim te! Ti to skroz želiš maknut ili želiš da pokazuje fps-e?

Dali imaš ati tray tools, on ti pokazuje broj fps-a.
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
Problem sa prikazom FPS

pa ista stvar se i meni dešava... mislim da je to do xfire-a ako ga imas jer su ga update-ali prekjučer

edit: evo skuzio sam kako se makne u igri stisni Scroll Lock+X i klikni na malu olovku dole ljevo, tako odznači prikaz FPS-a i Sata Namigiva

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 13:30 (leo_819).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa prikazom FPS

pa ista stvar se i meni dešava... mislim da je to do xfire-a ako ga imas jer su ga update-ali prekjučer

edit: evo skuzio sam kako se makne u igri stisni Scroll Lock+X i klikni na malu olovku dole ljevo, tako odznači prikaz FPS-a i Sata Namigiva

to je to , puno ti hvala , problem je bio u xfiru i sad je rijesen

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice