Problem sa COD MW2! zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa COD MW2!

Imam problem došla igra sa game.uk sve u redu instalirao i pokrenuo Sp ide bez problema, ali Mp se ruši svako malo nisam još odigrao dvije runde za redom. Kad loda mapu onda zacvika i moram gasit MP preko task managera! Ako ima netko još takvih problema nek javi! Instalacija je nova win7 32b stara par sati, isto je tako bilo na visti! Molim pomoč! Znam da sam vec to napisau cod mw2 temi ali nitko ne odgovara!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa COD MW2!

Zar baš nikome tako ne ser. cod mw2??

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa COD MW2!

Pricekaj malo. Vidis da ga svi trenutno jos igraju :P.

Spirit...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa COD MW2!

Ovako: pokrenuo sam novi COD bez ikakvih problema no sav font u igri mi je necitljiv,ko da je unisten

http://img10.imageshack.us/i/19157190.jpg/

koristim ati radeon x1950gt, jel potrebno navoditi cijelu konfu, posto mislim da je problem iskljucivo graficke prirode
(uspio sam nekak skontat kaj je new game :D i pokrenuo igru bez ikakvih problema, nije trzalo na tim deafult postavkama, igra nema artefakata ni nista, al sav tekst u igri kao i u meniju je kao na prilozenoj slici)
igru sam skinuo razor release te non steam instalirao preko nekog installera s piratebaya...
help!

17 godina
neaktivan
RE: Problem sa COD MW2!

tu nsam čital o tome

http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=165458&start=10

16 godina
neaktivan
Problem sa COD MW2!

ovako ljudi imam problem, na drugoj misiji No Russian (gdje koljete sa Makarovom i njegovim timom civile) na dijelu nakon što dođu pajkani sa helićima i autima i gdje se ja spuštam niz stube u podzemlje komp mi se restatava.. na sekundu se prikaže BIOS (plava površina sa bijelim slovima) i komp se restarta .. da li ima neko ko zna riješiti problem?? btw. grafu imam ATI Radeon HD 4850 i igra mi radi sve na High.. (to je podesio samostalno optimalni setings)..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice