Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.401.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
Još nikakvih konkretnih vijesti o Steam verziji. Trenutno se samo zna da će doći nekog kasnijeg datuma. Na kraju ću još kupiti FIFU jer nemam pojma kad bi taj kasniji datum mogao biti... ovaj mjesec, slijedeći mjesec, nikad? Fail totalni s njihove strane.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
picija21 kaže...

@Red Star

Previše ga kenjaš,to da si izgubio samo jednu tekmu od kako je izašao PES znači nema teoretske šanse,koliko si odigrao onda zapravo tekmi i na kojoj razini zapravo igraš jbt,jedino bi ti mogao povjerovati ako igraš i misliš samo na online mečeve i nekako.

Evo moja znači statistika trenutno od 43 tekme kad tamo pogledam u opcijama (ponovo sam instaliravao igru pa mi se sve od početka brojalo a odigrao sam prije tog još 20 najmanje,ali nisam ni sve tekme ja odigrao,par su mi bacili brat i rođak).

Znači od 43 tekmi na Super Star razini stoji ovako: W15 D14 L14 (ma da sam i davao nekoliko tekmi sam sebi golove samo da idem na penale kad sam igrao exibitional match)ali većinom sam igrao tekme sa izjednačenim ekipama ali znao sam gubiti i sa jačim ekipama protiv slabijih kad igram ozbiljno.

A to što se tiče šuteva ja neznam u čemu je problem jbt?? Imam i ja poteškoća što se tiče šuteva,baš teško idu što jest,ali da ne možeš zabiti  unutar 16 ovako ili izvan 16 i da fulaš sve,nego samo na ubačaje moraš ići msm stvarno šta reći??Ja sam se nazabijao svakakvih golova,par ljepših golova i prelijepih akcija sam spremio pa ću napraviti kompilaciju dok ih bude 10-15,kad je izglednija prilika u 16 pogotovo 1vs1 sa golmanom uopće nije teško zabiti samo treba fino ciljati,ali zna nekad da ne ide pa se profula i po 2-3 zicera za redom ali jbg takav je nogomet.

A što se tiče tih šuteva izvan 16,prvenstveno mislim na šuteve sa 20+ metara ja ne znam šta ti želiš i očekuješ,pogledaj nogomet u stvarnosti,koliko često se dešava uopće da padaju golovi sa 20+metara haa šta kažeš?

Ja sam do sad zabio samo 2 gola izvan 16,sa nekih 20 i 25 metara,ma da toliko i ne pokušajem jedino ako ima baš finog prostora za namjestiti se da se može opaliti,ali ovako većinu idem praktički sa loptom u gol na neke duple pasove ili ubačaje po strani.

Ja iskljucivo igram ali samo online,da li to moram posebno po ko zna koji put naglasiti,i nista drugo,niti bilo koje modove,jedino malo pre sam poceo master ligu online ali online ,i ne znam kako to funkcionise,kako se kupuju igraci,koliko para imam i td.Znaci danas sam izgubio a igram bas dosta a i neke snimam a neke ne utakmice neke sam vec postavio....tako da protiv kompa mi je po meni smorno igrati,zasto bi ja onda koji moj kupovao original kada mogu sa narodnom verzijom da igram protiv kompa ,i iz istog razloga kupujem fifu 14,u fifi 13 ako sam dve utakmice odigrao protiv kompa ti me pljuni....

Nova tekma online : (mislim ima ih jos ali cu svaki dan po jednu kaciti)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 0:41 (Red_Star_Forever).
17 godina
odjavljen
Hexfire kaže...
Još nikakvih konkretnih vijesti o Steam verziji. Trenutno se samo zna da će doći nekog kasnijeg datuma. Na kraju ću još kupiti FIFU jer nemam pojma kad bi taj kasniji datum mogao biti... ovaj mjesec, slijedeći mjesec, nikad? Fail totalni s njihove strane.

Zasto ne narucis box verziju preko Amazona, dodje te oko 22 funte s postarinom.

http://isvijet.com.hr
14 godina
Didy_Guela kaže...

Pozdrav ljudi

Kupio sam jucer orginal PES 14 ovako imama par pitanja..   Zanima me da li je i vama igrica odn. igraci dosta tromi pri tome znam i vidio sam da je to kao namjerno napravljeno da bi bilo realisticnje, ali kod mene to izgleda malo cudno igraci su malo pretromii mislim da to kod mene nesto nije u redu, sad ne znam da li je moguce da je problem PC.. igricu igram na PC-u. Zanima me i to da li je vec dosao Patch za imena klubova, dresove i to... Kao i patch za face igraca koje su stvarno lose kod vecine .. Mozda je to sve vec netko i objavio ali stvarno tu ima dosta stranica pa je tesko pronaci. Unaprijed hvala na pomoci

skini pes edit patch sto je izasao i stavi game speed +1,nece biti tako tromi

12 godina

Ipak se vracam na Fifu. Ovaj input lag, pogotovo dok se mijenjaju igraci je game breaking. Nisam samo ja jer vidim po drugim forumima svi spominju taj input delay. Tolko o next gen engineu, cak su i maknuli opciju za vsync WTF.

2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
E ovako posto sam jucer instalirao PES14 i vidim kada se igre da laga!E sada me zanima da li se to laganje moze rijesiti,i kako??
salkic

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PES EDIT PATCH 0.1 - rijesio mi je kod dva prijatelja lag tako da Thumbs Up :D
16 godina
neaktivan

i meni je takodjer peseditov patch rijesio lag ali se zna desit da mi skroz malo mozda 2 puta tijekom tekme dogodi lag.i jos jedna stvar igram BAL i sad par situacija recimo igrac nabacuje loptu ja sam u offsajdu,moj suigrac nije,lopta ni blizu mene ide skroz na drugi kraj terena i on sudi offsajd,totalno bezveze

14 godina
Edge kaže...

Zasto ne narucis box verziju preko Amazona, dodje te oko 22 funte s postarinom.

Godinama već ne kupujem box verzije jer nema apsolutno nikakvog smisla. Igru stavim na Steam, znam gdje je, znam da ću dobiti patch čim izađe i da mi se podaci kod velikog broja igara spremaju u cloud. I pošto Steam uskoro uvodi shareanje igara, mogu PES posuditi nekome da igra kad mi dosadi. Al eto, ako mi Konami to ne može omogućiti, znam tko može.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Didy_Guela kaže...

Pozdrav ljudi

Kupio sam jucer orginal PES 14 ovako imama par pitanja..   Zanima me da li je i vama igrica odn. igraci dosta tromi pri tome znam i vidio sam da je to kao namjerno napravljeno da bi bilo realisticnje, ali kod mene to izgleda malo cudno igraci su malo pretromii mislim da to kod mene nesto nije u redu, sad ne znam da li je moguce da je problem PC.. igricu igram na PC-u. Zanima me i to da li je vec dosao Patch za imena klubova, dresove i to... Kao i patch za face igraca koje su stvarno lose kod vecine .. Mozda je to sve vec netko i objavio ali stvarno tu ima dosta stranica pa je tesko pronaci. Unaprijed hvala na pomoci

skini pes edit patch sto je izasao i stavi game speed +1,nece biti tako tromi

Ja sam skinuo PesEdit patch i svi klubovi su kako treba ali mi reprezetacije iz Južne Amerike nemaju dresove.

15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

SweetFX za PES 14 ako je nekome dosta blijedih boja, razlika je i više nego očigledna. 

Skinete SweetFX ovdje i ovaj Config. Sweet FX raspakirate gdje je igra instalirana tj. gdje je game exe. Isto tamo stavite taj Config file i zatim otvorite SweetFX_preset.txt i tamo izbrišite #include "SweetFX_settings.txt" i umjesto toga upišite #include "PES2014_SweetFX_settings.txt"

Nece mi pokrenuti igru kada ubacim SweetFX. Zasto?

EDIT: Proradilo je. Samo sam pokrenuo igru kao Administrator :-D

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 11:37 (Almin94).
16 godina
neaktivan
Didy_Guela kaže...

Pozdrav ljudi

Kupio sam jucer orginal PES 14 ovako imama par pitanja..  Zanima me da li je i vama igrica odn. igraci dosta tromi pri tome znam i vidio sam da je to kao namjerno napravljeno da bi bilo realisticnje, ali kod mene to izgleda malo cudno igraci su malo pretromii mislim da to kod mene nesto nije u redu, sad ne znam da li je moguce da je problem PC.. igricu igram na PC-u. Zanima me i to da li je vec dosao Patch za imena klubova, dresove i to... Kao i patch za face igraca koje su stvarno lose kod vecine .. Mozda je to sve vec netko i objavio ali stvarno tu ima dosta stranica pa je tesko pronaci. Unaprijed hvala na pomoci

Evo ti patch sa imenima i zadnjim transferima http://www.gempak.org/forum/170-pc-games/326400-pesedit-com-2014-patch-0-1-single-parts-multiple-fast-resumable-links.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 11:51 (Kmica1985).
13 godina
neaktivan

Danas je pala narudžba Box verzije. Koštalo me kao maslo Sv. Petra, jer sam isao skupljim ali jednostavnijim i sigurnijim putem, te na taj nacin podrzao Konami, jer smatram da idu u pravom smjeru.

Svjestan sam svih mogucih problema koji se ticu servera, kao i bug-ova samog gameplay-a, ali svejedno sam odlucio riskirati.

Ekipa, vidimo se na terenuu. {#} 

The King of Old Trafford
Moj PC  
8 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kao prvo želim pohvaliti Konami, support mi je odgovorio jako brzo i dao savršen odgovor korak po korak kak riješiti NAT problem, sam kaj sam ga ja riješio sam jučer al nema veze!:D
A drugo, zanima me dal PESEditov patch kako utječe na igru? Imam original PES, pa me zanima može li se i dalje normalno igrat online?
Hvala unaprijed ekipa, i sam još da dodam da su ovi koji se žale na igru lijene guzice kojima se neda naučit nešto novo, i ja sam u početku skoro poludio, al svakim danom se sve više privikavam i sve bolje giram :)

1 0 hvala 0
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
picija21 kaže...

....

Gdje su linijski suci ?

Kakvih sve modova ima online ?  

13 godina
neaktivan

Evo šta mi se desi maloprije...kriminalne odluke sudaca HAHAHA

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Suci puno puštaju prednosti i sude samo uklizavanja...ok je to samo se treba naviknuti.

Što se više igram, to mi je igra bolja...u svakom slučaju ima napretka...iako su face lude glinene i dalje na high lol

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SimekZ kad se igra online nema sudija sa strane niti fotoreportera ,samo je prazno, bilo koji mod da igras,ja sam kao poceo MLO ali ono je po meni blaga katastrofa,zamisli ja moram da iskljucim antivirus u mom slucaju avast da bi kupio igraca ,u suprotnom nece da udje....U MLO sistemu tj gameplay je baziran na L1 i Trougao i ako kupis ali ne znam na koji nacin jer mi je sve to ne pregledno u MLO brzog igraca,samo forsiras loptu i prazan prostor da li nisku ili dugu i nema sanse da te bilo ko stigne, e sada sreca je sto je misao imenica dati gol 1 na 1 pa se desi da dva tri puta golman mi odbrani i onda ja poludim a dam posle toga gol na centarsut,sto se tice obicnog online sistema ,barem ja nisam video da imas da igras season ili cup ,nego samo igras obicne meceve.

Konami u tom pogledu je ravan nuli u odnosu na FIFU,sudijske odluke su mi cudne,nekad ko da igram ragby a ne fudbal...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 13:14 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan

Sa novim officijalnim patchom 1.0.2 koji stize za 2-3 dana, moci ce online da se igra liga, cup, 11vs11 i jos neke dodatne funkcije.

Bice sredjeni mnogi bagovi, kao i animacije igraca, naravno, valja se nadati da ce srediti i malo kasnjenje komandi, kao i ubacivanje ,,frame skiping'' za one sa losijom konfiguracijom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 13:21 (Zoki Mpek).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Red Star

Mora biti da igraš ligu ili kup jer i u 13 je bilo ali se predhodno moras kvalificirati,a u kvalifikacijama bude 200-300 ljudi,nekad i više,igraš 3 tekme po 5 minuta poluvrijeme,protiv koga ispadnes kao i kad igras ranking match i onda na kraju u kup ili ligu ide prvih 20-30 ljudi ili manje,sve zavisi o kakvom takmičenju se radi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
13 godina
neaktivan

Neće ugroziti FIFU na konzolama,ali vrlo vjerovatno hoće,možda već i jeste na PC-u gdje su ocjene daleko veće u svim segmentima nego na konzolama.

17 godina

Može li mi netko poslati mail od Konamijeve podrške? Htio bih pitati za frame skipping i vsync.

Možda neću moći ni tada igrati, ali barem bih onda mogao mirne duše napraviti uninstall.

magistar prava
16 godina
Zoki Mpek kaže...

Sa novim officijalnim patchom 1.0.2 koji stize za 2-3 dana, moci ce online da se igra liga, cup, 11vs11 i jos neke dodatne funkcije.

Izvor vijesti i potvrda?

13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Evo šta mi se desi maloprije...kriminalne odluke sudaca HAHAHA

nije to nista..koliko sam skuzio da igrac bude u zaledu i nesudi ga..kao i aut sto treba bit moj bude od frenda i tako...oke je to..to sam cak i prizeljkivo da bude ko u stvarnosti..samo s tim autom ga zna preterat pa se dogodi 3 puta u jednoj tekmi da ga krivo dosudi i to u nedvojbenoj situaciji...

16 godina

"full manual" {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

igram igru na pc-u, vrti sve normalno, ali kad idem igrati na laptop, pes jednostavno neće očitati odvojenu grafičku - GTX 670m - samo očitava intel integriranu HD 4000. pa su mi postavke na low i 1280x720.

igru sam pokrenuo kroz opciju "run graphic accelerator" i tamo odabrao "high performance NVIDIA GTX 670m", ali igra i dalje očitava samo intelu integrušu.

imam zadnji update, pesedti patch 0.1 i original igru.

postoji neko rješenje da mi prepozna nvidijinu grafiku?

kuku lele

0 0 hvala 0
17 godina
Lazioo00 kaže...
toxic kaže...

za sada 11 online matcheva 6 pobjeda i 5 poraza, 324 rank..

igra je super, ne mozes sve sa jednim igracem i to mi se sviđa

Jel imas PESedit?

Da li igras 2 vs 2 ?

da sa peseditom igram, za sada nisam jos probao 2 v 2 ali uvijek mogu :) dodaj me na steam ako imaš jer tako komuniciram sa igracima alokin987 također mi je isti konami id.

Keep Calm and Carry On
12 godina
neaktivan
Ovo ri je mail od supporta za EU;
en_support@konami-europe.net
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice