jel ti govoriš za fifu ili za pes da je igra za djecu?nisam razumio iz tvog posta,sorry.
a fifu necu uopce stavljat u istu recenicu sa pesom...ona je meni ocaj svaki puta..svaki napad ti je gol...igrica za djecu
Izgleda da si neki heben igrac
jel ti govoriš za fifu ili za pes da je igra za djecu?nisam razumio iz tvog posta,sorry.
a fifu necu uopce stavljat u istu recenicu sa pesom...ona je meni ocaj svaki puta..svaki napad ti je gol...igrica za djecu
i za tebe pitanje sta radis ovdje??lijepo ti pise na pocetku teme pro evolution soccer 2014..ocito si ti heben cim igras fifu
i za tebe pitanje sta radis ovdje??lijepo ti pise na pocetku teme pro evolution soccer 2014..ocito si ti heben cim igras fifu
Šta nesmijem?
Danas mi je došao novi joystick i probao sam ponovno PES 14, dojmovi su sada puno, puno drugačiji. Zadnje što sam ovdje pisao su bile samo kritike i otada sam odlučio da neću više igrat PES, ali pošto sam sumnjao da je možda i moj škart kontroler pred izdisajem, dao sam KONAMIJU novu šansu. Uglavnom da ne dužim previše napisat ću moje pozitivne dojmove i neke negativne:
+Brzina gameplaya, apsolutno pogođena u odnosu na pravi nogomet
+okretnost i fluidnost igrača(vrlo realno odrađeni kontakti, ubrzanja itd.)
+težina gameplaya(igram na top player i nije mi baš lagano, ali to je i realno pošto sam zadnji PES igrao 2011)
+dodavanja su jako dobro odrađena, lagano se može pogriješiti i daju sasvim novu dozu realizmu
nemogu se sada sjeiti ostalih sitnica, ali ovo gore mi je prvo palo napamet...
-udarci(nisu loši, ali fali onaj osjećaj kada igrač potegne sa 20m, jednostavno ga nema, ali nije prestrašno)
-Menu i općenito opcije(stvarno izgleda staro, menu je jako loš, to je manje bitno, ali kao da igram igru iz 2004)
-nedostatak kiše(smiješno za igru u 2014, ali za to se znalo otprije)
-nedostatak licenci je ove godine jako naglašen(istina to će se riješiti, ali zahtjeva čekanje i također predstavlja veliki hendikep za igrače na konzolama koji će čekati i duže)
-fali atmosfere na tekmama(također manje bitno, ali ubraja se u gameplay i ugođaj igre)
PES je ipak napredovao, ustvari gameplay je jako zarazan..kada sam ga prvi puta zaigrao imao sam toliku količinu problema da sam napravio "rage" exit i umalo izbrisao igru. Sada to povlačim i u velikoj sam dilemi što igrati ove godine, fifa i dalje ima zarazni FUT, ali PES me sve više privlači sa svojim gameplayom i samim nogometom. Naravno morat ću odlučiti tek kada probam, krajnji proizvod EA sportsa. Također moram napomenuti da nemam nikakvih problema sa FPS-om u igri i da sve radi savršeno.
Eh o čemu sam od početka pričao,da će većina ljudi sve više i više mjenjati mišljenja kako vrijeme prolazi u pozitivnom smislu :)
O brzini gameplaya,okretnosti igrača i to sve što si naveo i na što su se ljudi najviše žalili,sam odma nakon 4-5 tekmi koje sam poigrao rekao da je ovo odlično ubodeno,daleko najrealnije,realnije nego ijedna simulacija nogometa do sad,jer i na prošlim serijalima PES-a a pogotovo FIFE (bar 13) igra je bila prebrza u svim segmentima,PES nešto sporiji,ali i on još daleko od realnosti.
Menu znači i meni se uopće ne svidja ni u kojem segmentu,kao i soundtrack (većina) u igri,kao što kažeš nije toliko bitno,ali to je moglo puno bolje,jer podsjeća po svemu na predhodne serijale i ako su sve mjenjali ovamo onda su trebali i to,ali eto čitao sam da će za Američko tržište biti dostupna neka opcija za kupovinu nekih temi i izgleda u meniu,sad o čemu se točno radi i hoće li procuriti ovamo do nas pojma nemam iskreno.
Ja igram na superstar znači stalno na 10 min. i većinom isprobavam ekipe i do sad od odigranih 50-ak tekmi što se tiče single player statistika mi je katastrofa,znači nekih malo više od 25% pobjeda a ostalo su remiji i porazi. Preteško igrati na super star,ali ipak premoćno je jer u svakoj tekmi mozak mora biti 100% uključen na sve što radiš,kao što kažeš dodavanja daju pravu dozu realizma,svaki kontakt igrača sa loptom,kako ćeš se postaviti,primiti loptu,odigrati i sve ostalo što radiš moraš odraditi sa najvećom mogućom pažnjom u protivnom ako se malo isključiš gotovo...
Udarci - ni meni nisu loši ali su nekako preteški,bar što se tiče tih udaraca sa 20+ metara. Medjutim ne treba gledati na to kao loši stranu,naprotiv ovo sad izgleda veoma dobro i realno uradjeno.
Stvar je u tome npr.da je nemoguće uputiti dobar i jak udarac iz svakakvih pozicija kao što je do sad bio slučaj,jednostavno treba namjestiti polozaj tijela igraca,nogu,uhvatiti pravi tajming,sve...nemoguće je npr. iz mjesta skoro uputiti neku bombu po golu ili opaliti svaku loptu koja spada iz zraka na volej po golu kao do sad,u dosta situacija to nije moguce i moraš se opredjeliti na to da primiš loptu i nešto drugo uradiš,jer je sad tu milion tih novih malih stvari,sitnica,koje utječu na šut,mora se o svemu voditi računa,ali eto još mi to nekako ne paše i ne mogu se prilagoditi u potpunosti.
Atmosfera - meni je veoma dobra,navijanja mi se baš svidjaju,ali eto samo zavisi sa kime igraš jer ovi timovi koji nisu imali licence mislim da i nemaju navijanja kao ovi ostali kod kojih su odlična i prava navijanja,uvijek pojača što više da čujem navijače,negooo jedino što me čudi još mi se nisu pojavile one koreografije na stadionima,zna li netko u čemu je problem??
ja ovdje pricam o fifi..kako je svaki napad gol i kao igra nema smisla.sta vam nije jasno??
Koliko imaš godina?
SweetFX za PES 14 ako je nekome dosta blijedih boja, razlika je i više nego očigledna.
Skinete SweetFX ovdje i ovaj Config. Sweet FX raspakirate gdje je igra instalirana tj. gdje je game exe. Isto tamo stavite taj Config file i zatim otvorite SweetFX_preset.txt i tamo izbrišite #include "SweetFX_settings.txt" i umjesto toga upišite #include "PES2014_SweetFX_settings.txt"
eto,picija je sve lijepo objasnio,citiram: "nemoguće je npr. iz mjesta skoro uputiti neku bombu po golu ili opaliti svaku loptu koja spada iz zraka na volej po golu kao do sad", IGRA JE SAMO REALNA,nista drugo!
Šta nesmijem?
Vi tamo imate Fifinu temi i raspravljate mirno. Nitko iz pes ne dolazi trolati. Ali zato vi dolazite u Pes temu i trolate od mila do nedraga. To znači da ste nesigurni te se više bavite igrom koju neigrate umjesto onom koju igrate. Da je obratno, možda bi vam fifa nešto i valjala, ali ovako dok vi negledate ea vam drži ruku u džepu.
Mi smo pak sigurni u kvalitetu pesa i ne napadamo vas, ali samo se vi zabavljajte po ovoj temi kad već nemožete sa fifom
dobijem ovaj error nakon instalacije igre, igra nije original, instalirao sam directx koji sam dobio u folderu i updateao drivere i svejedno je isti problem, zna li ko u cemu je problem?
Jel netko zna potrebnu brzinu interneta za online igru?
Šta nesmijem?
Vi tamo imate Fifinu temi i raspravljate mirno. Nitko iz pes ne dolazi trolati. Ali zato vi dolazite u Pes temu i trolate od mila do nedraga. To znači da ste nesigurni te se više bavite igrom koju neigrate umjesto onom koju igrate. Da je obratno, možda bi vam fifa nešto i valjala, ali ovako dok vi negledate ea vam drži ruku u džepu.
Mi smo pak sigurni u kvalitetu pesa i ne napadamo vas, ali samo se vi zabavljajte po ovoj temi kad već nemožete sa fifom
Jesam ja napisao nesto protiv pesa? ovdje nemozes ni A rec odmah te pesovci proganjaju....
Kako se stvari razvijaju zadnjih godina još malo pa će biti više navijača u maksimiru nego igrača u pesu... ali znaš onu, malo vas je al ste pravi..
ja ovdje pricam o fifi..kako je svaki napad gol i kao igra nema smisla.sta vam nije jasno??
Koliko imaš godina?
tebi sam vec ranije reko da neusporedujes fifu i pes
za sada 11 online matcheva 6 pobjeda i 5 poraza, 324 rank..
igra je super, ne mozes sve sa jednim igracem i to mi se sviđa
dal ima neko jos problem na ps3 da kad prikljuci gamepad preko usb ne moze pomjerati igrace?? :S kod biranja timova i formacija radi sve a kad udje na teren moze sutati,dodavati samo nece odnosno ne moze da igrace pokrece :S
SweetFX za PES 14 ako je nekome dosta blijedih boja, razlika je i više nego očigledna.
Skinete SweetFX ovdje i ovaj Config. Sweet FX raspakirate gdje je igra instalirana tj. gdje je game exe. Isto tamo stavite taj Config file i zatim otvorite SweetFX_preset.txt i tamo izbrišite #include "SweetFX_settings.txt" i umjesto toga upišite #include "PES2014_SweetFX_settings.txt"
super je ovo, ali mi tu i tamo lagga :/
za sada 11 online matcheva 6 pobjeda i 5 poraza, 324 rank..
igra je super, ne mozes sve sa jednim igracem i to mi se sviđa
Jel imas PESedit?
Da li igras 2 vs 2 ?
Jedno pitanje za sve pesovce?a to je da li sme da se da gol van 16 metara ili u visini 16 ?da li vi ono nazivate finese sutom aj kapiram sa nekim tutubanom kad sutnes ok ali da isto tako sutne ronaldinjo malo mi glupo?da li je moguce da koji prvi put igram pes od cetvrtka kada sam uzeo pes 14 izgubio sam jednu partiju i to danas a sve sam ostale pobedjivao i to lagano a golovi su bili zaista smesni ili kroz centarsut su padali????ko mi bude odgovorio na pitanje prvo svaka mu cast!!!!
Evo i par online gameplay utakmica:
-
-
Jedno pitanje za sve pesovce?a to je da li sme da se da gol van 16 metara ili u visini 16 ?da li vi ono nazivate finese sutom aj kapiram sa nekim tutubanom kad sutnes ok ali da isto tako sutne ronaldinjo malo mi glupo?da li je moguce da koji prvi put igram pes od cetvrtka kada sam uzeo pes 14 izgubio sam jednu partiju i to danas a sve sam ostale pobedjivao i to lagano a golovi su bili zaista smesni ili kroz centarsut su padali????ko mi bude odgovorio na pitanje prvo svaka mu cast!!!!
Kad bi mi bilo jasno što od toga je pitanje, možda bih i odgovorio.
da li sme da se da gol van 16 ili u visini 16 metara???posto je sut najveca meni u igri mana ,mogu da imam stoo suteva i nista jedino na centarsut da idem pa tako da jaem golove ,onda mi se i ne igra pes,da ja ne mogu da dam gol sa 20 - 25 metara ili barem da ugrozim gol ,ja jednostavno ne znam tj pitam se da li vi gledate na tv-u untakmice ili kad igrate sa drugarima fudbal!!!!mozda je problem u meni sto trazim previse za jednu igru ...
da li sme da se da gol van 16 ili u visini 16 metara???posto je sut najveca meni u igri mana ,mogu da imam stoo suteva i nista jedino na centarsut da idem pa tako da jaem golove ,onda mi se i ne igra pes,da ja ne mogu da dam gol sa 20 - 25 metara ili barem da ugrozim gol ,ja jednostavno ne znam tj pitam se da li vi gledate na tv-u untakmice ili kad igrate sa drugarima fudbal!!!!mozda je problem u meni sto trazim previse za jednu igru ...
Vecinom je tako i u pravom nogometu i zato je extra ako je uistinu tako kako kazes posto meni igra sutra dolazi