Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.401.798
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan

Zanimljivo, kada ukljucite anti-aliasing navijači ekspresno nestaju sa stadiona!

Konami,najjaci si !

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
exorc1st kaže...

Zanimljivo, kada ukljucite anti-aliasing navijači ekspresno nestaju sa stadiona!

Konami,najjaci si !

haha. a ja to pokušavam da napravim sa nekim toolom a ne ide mi. jer mi igra šteka kad publiku vidim na više od pola ekrana, kad su pred golom. eto meni rješenja :-)

16 godina
exorc1st kaže...

Evo odigrah par utakmica.Kada igram trening sve je zakucano na 60fps (1024x768 i Medium), ali kada udjem u utakmica pocnu veliki fps dropoci sve je kao usporeni snimak -slideshow.Mislim da je to do ovih 3d navijaca jer kada igram na donjem dijelu terena oni se ne vide i igra leti 60fps, ali cim se priblizim navijacima pocnu teski fps dropovi.

Mislim da nisu dovoljno ispolirali igru jer se ovo ne bi smijelo dogadjati, cak su i u IGN reviewu zalili se na to (fps drop u replayima,kada lopta prolazi pored gola itd.)

Nadam se neko patchu ili fixu za ovo jer je nepodnosljivo. {#}

Nemoj se ljutit ali komp ti nije baš za gaming...

16 godina
dino_pes13 kaže...

Znate mozda koji ce patch popraviti tromost igraca ? Mozda Jankey , nikad ga nisam koristio ?

Nije Jankey nego Jenkey. Odi igraj fifu ili stavi game speed na +2 ili čekaj neki option file editor pa staviš svakom igraču response i speed + nezz 15

17 godina
odjavljen

Ima na Amazonu PC verzija za 22 funte s postarinom, mislim da je to trenutno najjeftinija opcija ako ocete box verziju.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Praetorian1 kaže...

može se platiti paypalom?za koliko ti je key došao na mail?

Da paypalom sam platio, ma došo mo key za manje od minute.

15 godina
neaktivan

Napokon sam dočekao ono šta dugo nije bilo u pesu. Igrat s nižim ekipama tipa Schalke, Galatasaray itd itd. Jako mi se sviđa pošto nevolim stalno igrat s najjačima.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
dino_pes13 kaže...

Znate mozda koji ce patch popraviti tromost igraca ? Mozda Jankey , nikad ga nisam koristio ?

Nije Jankey nego Jenkey. Odi igraj fifu ili stavi game speed na +2 ili čekaj neki option file editor pa staviš svakom igraču response i speed + nezz 15

http://www.pes-patch.com/2013/09/pes2014-file-loader-full-1-0-0-4-by-jenkey1002.html evo ti. ovdje ima i za brzinu igrača. ali zašto bi to neko radio, pa onda je bezveze igra. ali eto

12 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...
exorc1st kaže...

Konami,najjaci si !

haha. a ja to pokušavam da napravim sa nekim toolom a ne ide mi. jer mi igra šteka kad publiku vidim na više od pola ekrana, kad su pred golom. eto meni rješenja :-)

tu sam za tebe haha {#}

SolidSnakeCRO kaže...
exorc1st kaže...

Evo odigrah par utakmica.Kada igram trening sve je zakucano na 60fps (1024x768 i Medium), ali kada udjem u utakmica pocnu veliki fps dropoci sve je kao usporeni snimak -slideshow.Mislim da je to do ovih 3d navijaca jer kada igram na donjem dijelu terena oni se ne vide i igra leti 60fps, ali cim se priblizim navijacima pocnu teski fps dropovi.

Mislim da nisu dovoljno ispolirali igru jer se ovo ne bi smijelo dogadjati, cak su i u IGN reviewu zalili se na to (fps drop u replayima,kada lopta prolazi pored gola itd.)

Nadam se neko patchu ili fixu za ovo jer je nepodnosljivo. {#}

Nemoj se ljutit ali komp ti nije baš za gaming...

Ma naravno da se ne ljutim to i sam znam, ali ako u settingsima pise sve good trebalo bi da uredno radi u najmanju ruku na Low.

Ali nema veze, ljutim se zato sto nisu u stanju ubaciti barem 5 opcija za grafiju,npr. jedan Battlefield 3 ima oko 20 grafickih opcija za sto ugodniji dozivljaj.

To je to ali jbg. cekam 2015 sa skroz manjim hypeom nego ove godine. {#}

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Napokon sam dočekao ono šta dugo nije bilo u pesu. Igrat s nižim ekipama tipa Schalke, Galatasaray itd itd. Jako mi se sviđa pošto nevolim stalno igrat s najjačima.

Da, baš se fino da igrat sa svakom momčadi. Bilo jaki ili slabi.

JBT po noći mi tekme izgledaju odlično ko RL.

16 godina

A u pravu si kaj se tiče grafičkih opcija. Al ova igra je baš opaki port i eto možeš se fućkati. Možda se kaj promjeni sa 2015 jer i next gen konzole budu na x86 arhitekturi i trebalo bi im bit lakše i brže to sve napraviti i za PC pa bude i neka opcija više...naravno ako nam daju next gen verziju za PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

A u pravu si kaj se tiče grafičkih opcija. Al ova igra je baš opaki port i eto možeš se fućkati. Možda se kaj promjeni sa 2015 jer i next gen konzole budu na x86 arhitekturi i trebalo bi im bit lakše i brže to sve napraviti i za PC pa bude i neka opcija više...naravno ako nam daju next gen verziju za PC.

Znajući Konami, nista od toga...

13 godina
neaktivan

igra je uzas..ovaj nastavak me podsjeca na fifu..sutevi uzas...golmani katastrofa....npr ronaldo mi ubrza onako sa 0 na 300 i onda nakon 2 sek sa 300 na 0..neznam jel sam jedini al igra koda ubrza naglo pa pocne naglo kocit i tako stalno..sve u svemu nisam zadovoljan..nema online competition(doci ce sa patchem 1.02

)..nemogu kameru podesit u online igri..po meni igrica 70% napravljena..volim pes i igram ga oduvijek al ovo je sprdnja..svaka nova igrica je u startu malo blesava i naviknes se al ovo nema veze sa vezom..samo sam rekao svoje misljenje..

4 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
Keby kaže...

igra je uzas..ovaj nastavak me podsjeca na fifu..sutevi uzas...golmani katastrofa....npr ronaldo mi ubrza onako sa 0 na 300 i onda nakon 2 sek sa 300 na 0..neznam jel sam jedini al igra koda ubrza naglo pa pocne naglo kocit i tako stalno..sve u svemu nisam zadovoljan..nema online competition(doci ce sa patchem 1.02

)..nemogu kameru podesit u online igri..po meni igrica 70% napravljena..volim pes i igram ga oduvijek al ovo je sprdnja..svaka nova igrica je u startu malo blesava i naviknes se al ovo nema veze sa vezom..samo sam rekao svoje misljenje..

Ni blizu, FIFA je par svjetlosnih godina ispred ovoga...

17 godina
odjavljen

Igra je dobra, bolja nego prije, vise nema glupog trckaranja po terenu s Ronaldom i Messiem i to je to. Sad se isto to moze, ali trazi dosta vise skilla. 

Uglavnom, treba navike, jos koji patch i bit ce to dobro.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

polu-završen poluproizvod

7 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Danas mi je došao novi joystick i probao sam ponovno PES 14, dojmovi su sada puno, puno drugačiji. Zadnje što sam ovdje pisao su bile samo kritike i otada sam odlučio da neću više igrat PES, ali pošto sam sumnjao da je možda i moj škart kontroler pred izdisajem, dao sam KONAMIJU novu šansu. Uglavnom da ne dužim previše napisat ću moje pozitivne dojmove i neke negativne:

+Brzina gameplaya, apsolutno pogođena u odnosu na pravi nogomet

+okretnost i fluidnost igrača(vrlo realno odrađeni kontakti, ubrzanja itd.)

+težina gameplaya(igram na top player i nije mi baš lagano, ali to je i realno pošto sam zadnji PES igrao 2011)

+dodavanja su jako dobro odrađena, lagano se može pogriješiti i daju sasvim novu dozu realizmu

nemogu se sada sjeiti ostalih sitnica, ali ovo gore mi je prvo palo napamet...

-udarci(nisu loši, ali fali onaj osjećaj kada igrač potegne sa 20m, jednostavno ga nema, ali nije prestrašno)

-Menu i općenito opcije(stvarno izgleda staro, menu je jako loš, to je manje bitno, ali kao da igram igru iz 2004)

-nedostatak kiše(smiješno za igru u 2014, ali za to se znalo otprije)

-nedostatak licenci je ove godine jako naglašen(istina to će se riješiti, ali zahtjeva čekanje i također predstavlja veliki hendikep za igrače na konzolama koji će čekati i duže)

-fali atmosfere na tekmama(također manje bitno, ali ubraja se u gameplay i ugođaj igre)

PES je ipak napredovao, ustvari gameplay je jako zarazan..kada sam ga prvi puta zaigrao imao sam toliku količinu problema da sam napravio "rage" exit i umalo izbrisao igru. Sada to povlačim i u velikoj sam dilemi što igrati ove godine, fifa i dalje ima zarazni FUT, ali PES me sve više privlači sa svojim gameplayom i samim nogometom. Naravno morat ću odlučiti tek kada probam, krajnji proizvod EA sportsa. Također moram napomenuti da nemam nikakvih problema sa FPS-om u igri i da sve radi savršeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 17:09 (Đapa club).

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
Keby kaže...

Istina, kod igranja FIFE nemaš osjećaj kao da igraš s ljudima, več sa svemircima s drugog planeta

12 godina
neaktivan

Online opcije 1v1, 2v2 ali tipa da ti s prijateljem na istom kompu igrate protiv nekoga, masterliga gdje uzmeš neki klub pa igraš ligu te kupuješ /prodaješ igrače, uskoro dolazi 11v11

Masterliga online ti je jedina liga u pesu

12 godina
neaktivan
jedanula kaže...
exorc1st kaže...
Keby kaže...

Istina, kod igranja FIFE nemaš osjećaj kao da igraš s ljudima, več sa svemircima s drugog planeta

A po čemu to zakljucujes?

Istina boli, Konami je ove godine sve shebo.

13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
jedanula kaže...
exorc1st kaže...
Keby kaže...

A po čemu to zakljucujes?

Istina boli, Konami je ove godine sve shebo.

konami je skako...i to debelo..al meni je ovo prvi pes koji me ono razocaro..al vidjet cemo za koji tjedan dok se priviknem...jednostavno je previse promjena..ovo koda je sa 2013 na 2016..i bas je ono poluproizvod..a fifu necu uopce stavljat u istu recenicu sa pesom...ona je meni ocaj svaki puta..svaki napad ti je gol...igrica za djecu..

14 godina
Keby kaže...

ona je meni ocaj svaki puta..svaki napad ti je gol...

Očito igraš s krivim ljudima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

Ajde molim vas neka me netko utješi i kaže da ja neznam pucat i da nije stvar do igre...Odigrao sam 20ak utakmica i samo sam jednom uspio zabit gol izvan 16 metara, ali i to je bilo sa 17 :D i sad odem na trening uzmem ronalda i svaki udarac u bilo koju stranu, gore dolje, s bilo koje udaljenosti veće od 16 metara golman mi elegantno obrani. (govorim o udarcima iz igre, ne o slobodnjacima)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
prasac kaže...

Ajde molim vas neka me netko utješi i kaže da ja neznam pucat i da nije stvar do igre...Odigrao sam 20ak utakmica i samo sam jednom uspio zabit gol izvan 16 metara, ali i to je bilo sa 17 :D i sad odem na trening uzmem ronalda i svaki udarac u bilo koju stranu, gore dolje, s bilo koje udaljenosti veće od 16 metara golman mi elegantno obrani. (govorim o udarcima iz igre, ne o slobodnjacima)

Ista stvar, nekad zabrijem da ce je fakat šusnut, a lik je uhvati bez beda. Bas fali onaj "šusssssssssssssssss" filing iz 2013.

12 godina
neaktivan
Edge kaže...
prasac kaže...

Ista stvar, nekad zabrijem da ce je fakat šusnut, a lik je uhvati bez beda. Bas fali onaj "šusssssssssssssssss" filing iz 2013.

je slazem se da nemam zasad taj feeling hoce li biti bomba ili ide u tribine, ali moze se zabit izvan 16. s ronaldom opalis i naciljas dobro raslje i ako si dovoljno brz i spretan da koristis desni analog da namjestis efej lopti, 90% ulazi u gol. al to je nogomet, ronaldo opali 10 lopti po golu i mozda da jedan u stvarnosti.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Keby kaže...

igro sam sa dosta likova i protiv kompa..igrica  je presmjesna..isprobam ju svake godine al mi nema smisla da igrac pravi korake od 3 metra i da prode sam sve uz 10 okretaja(pirueta) i uz jos 20 trikova(koji svaki put uspije)prava igra za klince..nerealna jel..ja neznam zasto se vi fifaljupci dolazite ovdje raspravljat??ja u fifinu temu nikad nisam usao jel me nezanima..

13 godina
Keby kaže...
Hexfire kaže...
Keby kaže...

igro sam sa dosta likova i protiv kompa..igrica  je presmjesna..isprobam ju svake godine al mi nema smisla da igrac pravi korake od 3 metra i da prode sam sve uz 10 okretaja(pirueta) i uz jos 20 trikova(koji svaki put uspije)prava igra za klince..nerealna jel..ja neznam zasto se vi fifaljupci dolazite ovdje raspravljat??ja u fifinu temu nikad nisam usao jel me nezanima..

Sigurno na World Class igras pa rasturan.

Kako ekipa gore veli nakon malo duzeg igranja dodes k sebi pa izgleda zanimljivije i teze. Ali opet ima dosta nedostataka, ali je igrivo.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Keby kaže...
Hexfire kaže...
Keby kaže...

Sigurno na World Class igras pa rasturan.

Kako ekipa gore veli nakon malo duzeg igranja dodes k sebi pa izgleda zanimljivije i teze. Ali opet ima dosta nedostataka, ali je igrivo.

ja ovdje pricam o fifi..kako je svaki napad gol i kao igra nema smisla.sta vam nije jasno??

14 godina
neaktivan

jel ti govoriš za fifu ili za pes da je igra za djecu?nisam razumio iz tvog posta,sorry.

13 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

jel ti govoriš za fifu ili za pes da je igra za djecu?nisam razumio iz tvog posta,sorry.

a fifu necu uopce stavljat u istu recenicu sa pesom...ona je meni ocaj svaki puta..svaki napad ti je gol...igrica za djecu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice