Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.401.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
KODAK17 kaže...
john_ryder kaže...

dosta noviteta u gameplay-u,big like! ,e ali suci...svaki klizeći start je žuti,makar čisto izbijanje lopte,bitno da protivnički igrač padne,veliki minus

Greška! {#}

The King of Old Trafford
12 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Jel ima s ovim pes edit patchom njemačka liga?

S ovim trenutno ne, ali će izbacit kroz koji dan novi patch u kojem će biti kao i svake godine.

13 godina
neaktivan

Vi imate problema sa igranjem na 2 Joysticka ? Meni ucita oba 2 , ali sa drugim nemogu nista raditi , a na 13-stici mi radi ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

Vi imate problema sa igranjem na 2 Joysticka ? Meni ucita oba 2 , ali sa drugim nemogu nista raditi , a na 13-stici mi radi ?

Otvori settings i dodijeli jedan dzojstik prvom kontroleru a drugi dzojstik drugom kontroleru.

13 godina
neaktivan
Smucek kaže...
Lemyxz kaže...

Ovaj pes ima pored svega odličnog, jedan veliki minus : Retardirane golmane.

Svjeze od jutros...

Na kojoj težini igraš jer mi se igrači čine čudni i pogubljeni :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 13:44 (picija21).
13 godina

Jel moze mi netko dati link od kuda da skinem PES 14 je mi doma CD-key stoji za bzvz jer sa kojeg god torrent rokam spora je veza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
picija21 kaže...
Smucek kaže...
Lemyxz kaže...

Svjeze od jutros...

Super Star tezina, ona zadnja, ovo je jutrosnji primjer, imam ih jos dosta samo nemam kad da radim upload, a i nemam potrebu iskreno. Najgore mi je kad sut ide direktno u golmana a on se glupo baci, skoro kao da izbjegava loptu. Sto se tice pogubljenosti igraca, ovo je katastrofa, igraci kao da su teski 2 tone, ne znam kako se to nekome moze svidjati, okretni su poput tenka.

You better run, you better take cover!
14 godina
neaktivan

je li i vama travnjak po noći izgleda blago rečeno čudno?ja nikako da se naviknem na ovu promjenu!

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo odigrah par utakmica.Kada igram trening sve je zakucano na 60fps (1024x768 i Medium), ali kada udjem u utakmica pocnu veliki fps dropoci sve je kao usporeni snimak -slideshow.Mislim da je to do ovih 3d navijaca jer kada igram na donjem dijelu terena oni se ne vide i igra leti 60fps, ali cim se priblizim navijacima pocnu teski fps dropovi.

Mislim da nisu dovoljno ispolirali igru jer se ovo ne bi smijelo dogadjati, cak su i u IGN reviewu zalili se na to (fps drop u replayima,kada lopta prolazi pored gola itd.)

Nadam se neko patchu ili fixu za ovo jer je nepodnosljivo. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smucek kaže...
picija21 kaže...
Smucek kaže...
Lemyxz kaže...

Svjeze od jutros...

Super Star tezina, ona zadnja, ovo je jutrosnji primjer, imam ih jos dosta samo nemam kad da radim upload, a i nemam potrebu iskreno. Najgore mi je kad sut ide direktno u golmana a on se glupo baci, skoro kao da izbjegava loptu. Sto se tice pogubljenosti igraca, ovo je katastrofa, igraci kao da su teski 2 tone, ne znam kako se to nekome moze svidjati, okretni su poput tenka.

Kod mene ide kao podmazano,bez nekih glupih grešaka za sad u odigranih sigurno preko 50 tekmi,što protiv comp.što 1vs1

Igra mi se sve više i više svidja i više me vuče da igram,a gledajući npr.FIFA13 koju brzinu imaju igrači i kako se lako okrećati i prolaziti ovo na PES14 je puno realnije.

Rrealno gledajući kako je u pravom svijetu PES dosta više tome liči,bar što se tiče brzine,okretnosti i fizike igrača,a sad kome smeta a kome ne Bože moj,netko je navikao na brži gameplay,netko sporiji ali šta ćeš,ljudi su tražili simulaciju,pa eto im simulacija...samo se treba prilagoditi,ništa više,ima i nekih propusta i sitnica koje treba popraviti,to stoji,ali i ovo je sasvim dobro.

Samo još mi se ne da počinjati ni master ligu ni ništa dok ne poprave još neke stvari sa patchom,prvenstveno face igrača u Arsenalu xd i još neke ovamo sitnice ubace :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 14:33 (picija21).
14 godina
neaktivan

Kad bi trebao izaći onaj pack s 1000 novih faca?

0 0 hvala 0
15 godina

lol puno odbijanaca ima....i igrači jako sporo rreagiraju, igra mi je na +1 speed ali opoet nekako sporo sve izgleda.
realnije, ali teško se naviknut 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam velikih problema sa PES 2014, trza u igri , Amd Athlon x2 4800+ 2.51 GHz, 2gb RAM, 8600 GS Grafa, sve mi ocijenjeno sa Good, ali stopa nenormalno, da li neko moze pomoci, i da na treningu nema trzanja igrice :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Jel moze mi netko dati link od kuda da skinem PES 14 je mi doma CD-key stoji za bzvz jer sa kojeg god torrent rokam spora je veza.

Itko?

17 godina

Kak ste pokrenili igru sa original keyem? Upravo sam kupio key, instalirao igru i kaze mi pls insert orignal cd.. što nemam nego samo key

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Kak ste pokrenili igru sa original keyem? Upravo sam kupio key, instalirao igru i kaze mi pls insert orignal cd.. što nemam nego samo key

Skini no dvd fix na netu.

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan
toxic kaže...

prvo stavi kreker i onda instaliraj stalno pesedit patch da ne moras za svaki update novi kreker skidati..{#}

12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
toxic kaže...

prvo stavi kreker i onda instaliraj stalno pesedit patch da ne moras za svaki update novi kreker skidati..{#}

Ne treba. Nikakvi ktrekeri. Samo skini edit patch i instaliraj ga. To ti je sve. Znači instalacija i onda 700 MB velik pes edit patch i radi

12 godina
neaktivan
Smucek kaže...
Lemyxz kaže...

Svjeze od jutros...

Ja sam odigrao nekih 40-ak utakmica i još nisam vidio "retardiranog" golmana. Zanimljivo je kako neki likovi uvijek uspiju snimiti nakon odigranih par utakmica ovakve stvari i to na 5 zvjezdica (tako oni kažu, a mi provjeriti nemožemo) i također ne znamo da li oni kontroliraju golmana pa namještaju. Ali ono najzanimljivije je to snimanje, odigraju utakmicu i baš tu koju snimaju , eto grešaka i to hrpa , ejj, kakvih ja u godinu dana igranja ne vidim. Imate tamo fifa temu pa raspravljajte, koliko vidim o coinsima, boji dresova i ostalim metroseksualnim stvarima. Btw, s koje šampone koristite u fifi?

12 godina
neaktivan

Ti očito igraš samo protiv botova, jer sam se ja u desetak online mečeva i offline 1v1 nagledao svačega. Igra je prepuna bugova i trebat će vremena da stvari dođu na svoje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 15:28 (Lemyxz).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Znate mozda koji ce patch popraviti tromost igraca ? Mozda Jankey , nikad ga nisam koristio ?

0 0 hvala 0
17 godina

Prvi match odigram online odaberem Inter jer mi je najdraži klub i naravno protivnik odabere R.Madrid i već sam znao da će širit igru i sve na C. Ronalda ali eto samljeo sam ga 0-2, imao sam i 3 vratnice, doduše par puta me Handanović izvadio i moram reći da je on super golman ovdje, nisam mu našao manu :)

ako ko hoce igrat konami id: alokin987

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lemyxz kaže...

Ti očito igraš samo protiv botova, jer sam se ja u desetak online mečeva i offline 1v1 nagledao svačega. Igra je prepuna bugova i trebat će vremena da stvari dođu na svoje.

Nije tebi upućeno , već prorocima što snimaju neke gluposti da bi nama "slijepima" otvorili oći.

15 godina
neaktivan

Ajme majko koje smece.

Cak sam i presla preko toga sto je teren za bilijar a ne za nogomet i opet na najjednostavniji nacin na tezini superstar pobjedjujes,drzis neprestano stisnuto dodavanje i brzo trcanje otmes loptu sa strane ubacaj i gol.

Bolje da ovo nisu ni izdavali.

2 12 hvala 0
14 godina
neaktivan

bolje drž se ti kuhače,mani se nogometa.

14 godina
Praetorian1 kaže...

može se platiti paypalom?za koliko ti je key došao na mail?

17 godina
sstrmi kaže...
Praetorian1 kaže...

može se platiti paypalom?za koliko ti je key došao na mail?

meni kroz 1 minutu sve i može se platit paypalom tako sam i ja i bilo me pol eura više zbog toga

Keep Calm and Carry On
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 15:58 (toxic).
12 godina
protjeran

Zanima me mogu li ako kupim original igrati neku online ligu ili nešto slično?

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Evo odigrah par utakmica.Kada igram trening sve je zakucano na 60fps (1024x768 i Medium), ali kada udjem u utakmica pocnu veliki fps dropoci sve je kao usporeni snimak -slideshow.Mislim da je to do ovih 3d navijaca jer kada igram na donjem dijelu terena oni se ne vide i igra leti 60fps, ali cim se priblizim navijacima pocnu teski fps dropovi.

Mislim da nisu dovoljno ispolirali igru jer se ovo ne bi smijelo dogadjati, cak su i u IGN reviewu zalili se na to (fps drop u replayima,kada lopta prolazi pored gola itd.)

Nadam se neko patchu ili fixu za ovo jer je nepodnosljivo. {#}

igraj na velikom stadionu na kojem se ne vidi publika. meni isto zakucano na 60 fps ali kad vidim publiku onda pada na 50-60 fps i ide mi na k. uglavnom imas par stadiona, koji imaju publiku udaljenu pun k. ja koristim 2 ili 3 stadiona i radi bez greške. morumbi, king neki ....

16 godina
neaktivan

jeli itko uspio namjestit onaj crowd disabler da radi

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 16:10 (gennaro_gattuso).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice