Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.417.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Encyanix kaže...
exorc1st kaže...
Encyanix kaže...
{#}

U dvije utakmice ovoliko failova... {#}

Upravu si da su golmani pravo loši, ali niko te ne tjera da igras ovu igru ako ti se ne svidja.Probaj Fifu i odluci se ;)

Neki clanovi na forumu jednostavno igraju PES 10 godina i navikli su se pa ih ti golmani puno ne zamaraju.

***Fps dropovi?Gdje su postavke frame skipping i vsync?***

Ajde neko !!!

Iskreno samo sam pes igrao nisam mogao smisliti fifu do 2012g dok nije izasla fifa 12, ali nemogu se sjetit da su golmani bili tako losi kao sto su u ovome serijalu.. 

. ..

13 godina

Odigrao 5 utakmica, i pita mene brat nakon svega: "koji k je ovima iz konamija?" ; Ja neznam, ali je loše, makar je novi engine. Sad zovite vi igricu arkadom ili simulacijom, nije bitno, jer su igrači toliko tromi, golmani toliko loši, kretnje nekada katastrofalne da uopće kvare čar nogometne igre.

13 godina
neaktivan

Ajde Red Star naberi iz ove teme,mislim da si već svima popio mozak,ne kaže nitko da je savršenstvo ali vi pretjerujete,mislim da ćeš promjenit  mišljenje što se tiče igre dok povežeš malo konce kao i ja,već sam pola stvari povezao i čini mi se dosta bolja igra nego na početku kad sam yebao sve redom.

Moj PC  
3 2 hvala 3
13 godina
neaktivan
Uveliko se postavlja online gameplay koji sam odigrao danas,pa sami prosudite sta i kako???
12 godina
neaktivan

Gdje je taj fps drop fix ili settings sa vsync i frame skipping.

Toliko sam ljut da bi sad skinuo Fifa 14 demo, just kidding i would never do that.

7 1 hvala 3
13 godina
neaktivan

ma daj sta cvilite za vsync i frameskiping-om pa daj si kupite grafe bar s gigom ddr5 memorije!ovaj pljuje igru da mu laga a ima radeon 3850...ajd u rac {#}

Moj PC  
3 4 hvala 3
16 godina

Trebalo bi spojit grafiku od pes-a i gameplay fife, mislim da bi dobili odličnu igru :)

EDIT: Obrazloženja TD-a ? :D samo sam dao mišljenje po svom ukusu. Šta, fifa ima bolju grafiku od PES-a ? ili PES ima bolji i zabavniji gameplay od fife ? Budite objektivni...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:44 (Reedy).
Moj PC  
1 9 hvala 0
12 godina
neaktivan
LittleM kaže...

Odigrao 5 utakmica, i pita mene brat nakon svega: "koji k je ovima iz konamija?" ; Ja neznam, ali je loše, makar je novi engine. Sad zovite vi igricu arkadom ili simulacijom, nije bitno, jer su igrači toliko tromi, golmani toliko loši, kretnje nekada katastrofalne da uopće kvare čar nogometne igre.

Da, nazalost, dobro si rekao, kretnje su stravicno lose... jednostavno su glavne vrline pesa gotovo pa nestale u ovoj verziji...

Nakon 10 tekmi sam jako ljut na igru, i po par puta po tekmi zelim quitat ali prisiljavam se da mi se svidi :/

zao mi je, iako sam veliki ljubitelj pesa meni je ovo ocajno zasada...

12 godina
neaktivan
Haremzg kaže...
LittleM kaže...

Da, nazalost, dobro si rekao, kretnje su stravicno lose... jednostavno su glavne vrline pesa gotovo pa nestale u ovoj verziji...

Nakon 10 tekmi sam jako ljut na igru, i po par puta po tekmi zelim quitat ali prisiljavam se da mi se svidi :/

zao mi je, iako sam veliki ljubitelj pesa meni je ovo ocajno zasada...

a kome nije...{#}

13 godina
neaktivan

kad se igra online match nema linijskih sudija....

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 20:09 (Red_Star_Forever).
17 godina
odjavljen

Evo za one koji imaju FPS dropove, a traze ovo opciju:

How to turn on or off vertical sync vsync

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina

Jeli tko kupio samo key?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ne mogu da se odvojim od ekrana. Pes je savrsen, meni iskreno nista ne steka, nista ne kasni...

Animacije, dueli, pasevi, sutevi, sve mi je savrseno...

Svaka cast Konamija, dugo im je trebalo da se vrate na tron.

Sada samo poliranje za 15--icu

9 2 hvala 3
12 godina
neaktivan
Edge kaže...

Meni treba opcija frame skipping!

12 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Ja ne mogu da se odvojim od ekrana. Pes je savrsen, meni iskreno nista ne steka, nista ne kasni...

Animacije, dueli, pasevi, sutevi, sve mi je savrseno...

Svaka cast Konamija, dugo im je trebalo da se vrate na tron.

Sada samo poliranje za 15--icu

vsync,frame skipping,rezolucija ?

13 godina
neaktivan

Evo ga prvi online gameplay ...pa sami procenite sta i kako....

12 godina
neaktivan

Pa ne izgleda lose

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Toliko dobrih stvari, sitnica.

Nema veze ni sa jednim fudbalom pre...bilo Fifa, bilo Pes

Tacno moras da ucis da primis loptu, dodas, da trcis...

Tako je dobar u svemu...

Meni nema nikakv framedrop, zakucan je na 60 i sve klizi, nikakvo kasnjenje komandi i td.

Zaista, bravo, bravo, bravo za Konami {#}

Ovo definitivno nije za svakog!

14 1 hvala 7
13 godina
neaktivan
meni dok se snima radi normlano...
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
Uveliko se postavlja online gameplay koji sam odigrao danas,pa sami prosudite sta i kako???

odlično,najbolje.Hvala što si pokazao  {#}

14 godina
neaktivan

da li je na kraju izasao patch za pc i kako doci do njega ? (imam orginal) igrao sam fifu zadnje cetiri godine i totalno sam izgubljen (mogli su malo bolje odraditi menu...) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel ima gdje opcija brightness na pes 2014

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Toliko dobrih stvari, sitnica.

Nema veze ni sa jednim fudbalom pre...bilo Fifa, bilo Pes

Tacno moras da ucis da primis loptu, dodas, da trcis...

Tako je dobar u svemu...

Meni nema nikakv framedrop, zakucan je na 60 i sve klizi, nikakvo kasnjenje komandi i td.

Zaista, bravo, bravo, bravo za Konami {#}

Ovo definitivno nije za svakog!

Čovjek objasnio,bravo care,slažem se u poptunosti! {#}

A što se tiče patcha što je netko pitao,znači nema još ali vidio sam PESEDIT je već izbacio najavu i neku sliku,tako da mislim moglo bi biti možda i ovaj tjedan već.

12 godina
neaktivan

kako da i kod mene bude ovakav izbornik?

kod mene je igrač sa lijeve strane i ove opcije su tu ali onih desno slika UCL,acf i to uopste nema i ovdje lijevo imam samo opcije 'options' i 'quit' a ne ove 4 ko sto na slici imaju.

Pomoc ?

btw. dao bi 100 eura da mi neko pokaze kako ukljuciti taj famozni frame skipping pa da igram na miru.

zanimljivo kada igram po donjoj strani ekrana (po krilu) nema fps dropa jer se ne vidi publika i navijaci, cim se dignem gore fps 50 -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 21:44 (exorc1st).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima patch vec za pc , i nalazi se ovdje

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

kada ga instalirate on dodaje online komponentu igri te vam omogucava da skinete novi data pack, a tu nastaje moj problem, naime svaki puta kada pokusam updejtati data pack izbaci mi sljedecu gresku 

"an unexpected problem has occured while communicating with the pes2014 server"

pokusao sam vec sva moguca rjesenja predlozena na netu (jer ljudima se vidim ovaj problem desavao i u pes.u 13) i nista ne pomaze... 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

kod mene je igrač sa lijeve strane i ove opcije su tu ali onih desno slika UCL,acf i to uopste nema i ovdje lijevo imam samo opcije 'options' i 'quit' a ne ove 4 ko sto na slici imaju.

Pomoc ?

btw. dao bi 100 eura da mi neko pokaze kako ukljuciti taj famozni frame skipping pa da igram na miru.

zanimljivo kada igram po donjoj strani ekrana (po krilu) nema fps dropa jer se ne vidi publika i navijaci, cim se dignem gore fps 50 -.-

Pa ovo ti je nova slika koju je PESEDIT izbacio za novi patch! A tih slika desno UCL i ostalog ti nema vjerovatno ako si ulazio i igrao nesto tu pod competition pa ti sad stoji rezultat od zadnje tekme i slike.
Jedino novo što je tu su ove 2 nove ikonice lijevo,mrežna i ova gore poviš nje.

Kakva ti je konfiguracija?

12 godina
neaktivan
picija21 kaže...
exorc1st kaže...

Pomoc ?

Pa ovo ti je nova slika koju je PESEDIT izbacio za novi patch! A tih slika desno UCL i ostalog ti nema vjerovatno ako si ulazio i igrao nesto tu pod competition pa ti sad stoji rezultat od zadnje tekme i slike.
Jedino novo što je tu su ove 2 nove ikonice lijevo,mrežna i ova gore poviš nje.

Kakva ti je konfiguracija?

nisam nista igrao pod competition kad sam tek install igru nije bilo tih slika.

evo konfa

17 godina
Edge kaže...

Ali ja imam ATIjevu grafičku, a ne nvidiju. :-D

Jedini način da igram ovo čudo je da nađem da mi isključi vsync i da uključim frame skipping.

Najbolji mi je lik koji mi kaže da si kupim grafičku... onda bi trebao cijeli komp novi jer imam staru matičnu.

Inače mi je PES 2013 radio savršeno na high postavkama :-D Razumijem napredak u tehnologiji

ali onda bi to značilo nešto manju rezoluciju i igranje na medium. Meni trza katastrofa.

magistar prava
12 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...
Edge kaže...

Ali ja imam ATIjevu grafičku, a ne nvidiju. :-D

Jedini način da igram ovo čudo je da nađem da mi isključi vsync i da uključim frame skipping.

Najbolji mi je lik koji mi kaže da si kupim grafičku... onda bi trebao cijeli komp novi jer imam staru matičnu.

Inače mi je PES 2013 radio savršeno na high postavkama :-D Razumijem napredak u tehnologiji

ali onda bi to značilo nešto manju rezoluciju i igranje na medium. Meni trza katastrofa.

takođe,potpis.

HELP {#}

12 godina
neaktivan

PESEdit.com 2014 Patch 0.1 is the first version of the famous PESEdit.com Patch for the new PES 2014 game. The new PESEdit.com 2014 Patch 0.1 adds correct logos and names for Premier League teams, corrects many transfers and lineups and adds the latest PES 2014 Data Pack 1.0.

More screens of PESEdit.com 2014 Patch 0.1 will be published shortly.

FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 0.1
  • Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
  • Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
  • Fixed kits for some Premier League and National teams
  • Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
  • Fixed names and emblems for all competitions
  • Added missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
  • Fixed lineups for several teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)

kao i prosle godine sa peseditom dobit cete dlc i data pack tkao da samo patch trebate skinut

3 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice