Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.417.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina

Da odličan je, i super je ta grafika, odaberite Hrvatsku i ako po faci prepoznate i jednog igrača skidam kapu tolko o tome koliko su si dali truda.

Keep Calm and Carry On
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 17:01 (toxic).
Moj PC  
2 14 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sto je na kraju to iznenadenja i ona lopta na kojoj je kamera?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

cekamo patch koji popravlja gameplay...dacu ovom fudbalu jos jednu sansu u zdravlje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Čovječe i sami su rekli da su uradili profesionalno samo oko 200 faca ako nisi znao,a da će za ostale naknadno izbaciti.

A ovo što su uradili kako treba pogledaj samo kako izgleda,a svejedno i ove ostale će PESEDIT i ostali da moduju do besvijeti,bit će kao i ovi najbolji napravljeni pa čak ako ne izvlačit će i više.

S obzirom da su prešli na novi engine i nisu imali toliko vremena za to,ali zato sad kad naprave sve do kraja face npr. imat će osnovu za dalje serijale i to je veoma dobro,ne samo face nego i sve ostalo i bit će dosta lakše.

Moj PC  
4 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Korny1603987 kaže...

mogu li dobiti informaciju kako štelati frame skipping i wait for system sync sada kada, kako čujem, to više nije omogućeno u settings.exe?

To mi je bitno jer sa vsyncom sam imao problema već godinama.

E to i ja pitam!!! zbog toga igra mi dropa FPS.

ajde neko

15 godina
Jbt kako mi je žao što su udarci tako loši. Sve drugo mi je ok i vjerojatno bih napokon igrao ove godine da nema toga. Nadam se da će to biti nekako popravljeno ako je uopće moguće. Možda nekom ne smeta, ali da mi golman uhvati loptu u 90% slučajeva kad pucam po golu mi ubija svaki gušt. Opalim sa Lampardom iz sve snage sa 23 metra u gornji desni kut, a golman fino ruke u zrak i ulovi loptu...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Isprobao sam PES i nije loš, gameplay je daleko bolji od prijašnjih verzija, posebno mi se sviđaju kretnje igrača koje pomalo liče na stvarnost, ali što se tiče same grafike koja je bila tolko s hype-ana, mislim da ju bolje ne komentiram...

Maurer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
Jbt kako mi je žao što su udarci tako loši. Sve drugo mi je ok i vjerojatno bih napokon igrao ove godine da nema toga. Nadam se da će to biti nekako popravljeno ako je uopće moguće. Možda nekom ne smeta, ali da mi golman uhvati loptu u 90% slučajeva kad pucam po golu mi ubija svaki gušt. Opalim sa Lampardom iz sve snage sa 23 metra u gornji desni kut, a golman fino ruke u zrak i ulovi loptu...

14 godina
neaktivan

Malo je prelagano radit finte, s Buytenom napravis 5 rainbow flickova i pred golom si...

al sve u svemu, za ekipu i projektor je igra {#}

3 0 hvala 0
15 godina

ajmo PESEdit,požuri {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

svima vama koji je loš vi napravit po svome pes za nagodinu pa da vidimo kakav če biti kad ste tako pametni

2 10 hvala 3
14 godina
neaktivan
opasni kaže...

svima vama koji je loš vi napravit po svome pes za nagodinu pa da vidimo kakav če biti kad ste tako pametni

full si opasan {#}

13 godina
neaktivan

jel neko rijesio fps drop?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

jel neko rijesio fps drop?

nema opcija vsync i frame skipping.

daj neko nek nesto kaze kako da se to promjeni...

17 godina

vsync OFF i frame skipping ON je nešto bez čega se ne može igrati pes.

Takađer moram smisliti kako da igram Full Screen jer sam shvatio da mogu izbjeći crni ekran tek u prozoru.

magistar prava
17 godina
odjavljen

Danas mi je novi PES malo bolji nego jucer, pohvato sam vise toga, ali ocekujem patch koji ce malcice ugraditi bolju akceleraciju u igrace...

Takodjer imam primjedbu na face, cak i u Real Madridu neke face izgledaju katastrofa tipa Casillas, Modric, Marcelo (ja ne znam kaj su njemu napravili, s cim su ga unakazili, ali bolja je faca bila u PES-u 2010). Bayern je kolko tolko dobro sredjen, Mandzukica su pogodili jedino su mu stavili previse bora pa izgleda ko da ima 5 banki.

Di se najjeftinije moze nabaviti novi PES, zasad sam vidio na Amazonu za 200 i kusur...

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
+Korny1603987 kaže...

vsync OFF i frame skipping ON je nešto bez čega se ne može igrati pes.

Takađer moram smisliti kako da igram Full Screen jer sam shvatio da mogu izbjeći crni ekran tek u prozoru.

alt+enter probaj

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
protjeran
toxic kaže...

Da odličan je, i super je ta grafika, odaberite Hrvatsku i ako po faci prepoznate i jednog igrača skidam kapu tolko o tome koliko su si dali truda.

To sto ti nemozes prepoznati legendarnog Olembea to je tvoja stvar.

16 godina
Instalirao sam patch 1.01 ali kad hocu skinut data pack pise mi da nest ne valja sa serverom.. Dal je jos kome isto? Imam orginal
14 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

mogu li dobiti informaciju kako štelati frame skipping i wait for system sync sada kada, kako čujem, to više nije omogućeno u settings.exe?

To mi je bitno jer sa vsyncom sam imao problema već godinama.

Isto i kod mene. Frame skipping mi je uvijek pomagao bar 10 fps. Sad ga nema a taman toliko mi fali da igram fino bez laga.

13 godina
protjeran
opasni kaže...

nemoj jer ce se gameplay svest na fifu a to nezelimo.

14 godina

dal mi može netko reći čemu služi onaj DLC v1.0? Teži 650MB, a ne kužim da sam nešto dobio s tim.

Također mi je sad jasno zašto je na onim screenshotevima grafika dobra, očito da su nabrijali grafičke postavke, evo ja probao ovako i izgleda puno ljepše, samo igrivost nije najbolja zbog pada FPS-a {#}

nVidia GTX 660 OC nVidia GTX 660 OC
Maurer
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 18:52 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li iko ista o vsinc i frame skiping?

1 0 hvala 0
15 godina

U dvije utakmice ovoliko failova... {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

MA ne moguce,ma daj sta ti je,vidis da cak govore da su sada mnogo bolji golmani nego u fifi 14,realnije je ovako,pusti ti to....sad kad budem stavio ceon online gameplay,da vidis sta je tekma,kao da gledas utakmicu...

17 godina
Encyanix kaže...

Čemu trud kad su svi zadovoljni s golmanima?

12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
{#}

Upravu si da su golmani pravo loši, ali niko te ne tjera da igras ovu igru ako ti se ne svidja.Probaj Fifu i odluci se ;)

Neki clanovi na forumu jednostavno igraju PES 10 godina i navikli su se pa ih ti golmani puno ne zamaraju.

***Fps dropovi?Gdje su postavke frame skipping i vsync?***

Ajde neko !!!

16 godina
Encyanix kaže...

Ja sam očito najsretnija osoba na svijetu kad me ovakve situacije zaobilaze u širokom luku. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Koristi  kroz igru što više duple pasove koji su super i kombinatoriku,jer nema šanse igrati onako kao na 13 i tek onda ćeš uvidjet kako je zapravo igra dobra,plus to oko šuteva malo vježbaj više na treninzima,poklopit će ti se sve.

15 godina
exorc1st kaže...
Encyanix kaže...
{#}

Upravu si da su golmani pravo loši, ali niko te ne tjera da igras ovu igru ako ti se ne svidja.Probaj Fifu i odluci se ;)

Neki clanovi na forumu jednostavno igraju PES 10 godina i navikli su se pa ih ti golmani puno ne zamaraju.

***Fps dropovi?Gdje su postavke frame skipping i vsync?***

Ajde neko !!!

Iskreno samo sam pes igrao nisam mogao smisliti fifu do 2012g dok nije izasla fifa 12, ali nemogu se sjetit da su golmani bili tako losi kao sto su u ovome serijalu.. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice