Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.420.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina

klasika, fifini fanboyevi dolaze vamo i seru po pes-u i obrnuto. sta imate od toga?

svake godine samo svadje u ovim temama(pratim obje svake godine pa znam)

smirite se malo, ako ste ljubitelj fife onda budite u svojoj temi i vodite raspravu tamo kako je fifa bolje(barem necete dobiti TD) isto tako vi iz ove teme.

nadalje, ako se nekom igra ne svidja boli vas ku*ac za to, neka mu se ne svidja, ignoriras ga i nakon par postova ce odustati "trolati" ili sta vec.

svatko ima svoje misljenje, netko nece igrati fifu jer je prespora pa ce igrati pes, a netko ce bas zbog toga igrati fifu jer vise voli sporiju igru nego dinamicniju pa nece igrati pes(govorim hipotetski)

ja sam do sad igrao fifu koja mi je bila bolja a isto tako pesu pruzim priliku svake godine i igram ono sto mi se te godine svidi, prosle godine fifa je bila losa i pes isto, tako da sam ostao igrati fifu 12, nisam nikom dolazio i solio pamet kako oni nebi trebali igrati fifu/pes 13 jer obje nevaljaju.

zato ajde smirite strasti, ignorirajte ovog red(nezz kako se zove) sto prica kako mu se nije svidio pes, i nastavite voditi svoju raspravu- kog briga zasto se njemu nesvidja bitno da se vama svidi

evo ja cu staviti sad da se skida pes i fifu(ako je stigla) i probati oboje, vidjeti sta mi se vise svidja i to igrati ako mi se nis ne svidi idem po starom pes 10 i fifa 12 to je ono sto mi se zadnje svidilo 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
11 2 hvala 2
13 godina
neaktivan

Red_Star_Forever
Imaš igrača,štopera koliko god želiš da su bolji tehičari i od nekih napadača,veznih igrača itd. evo prvi Sergio Ramos vidio sam sve i svašta šta čovjek radi,po meni bi mu bolje stojala uloga nekog ofanzivnijeg malo igrača od štopera,kad igra ofanzivnije pokazuje sve svoje kvalitete,isto tako vidio sam i Piquea malion puta da nešto izvodi.

Ehh sad što se tiče PES-to još nisam probao sa svim igračima,ali probao sam danas sa Valenciom i Nanijem par puta i sa lakoćom je u većini slučajeva uspijevalo,a večeras ću poslje utakmica da udjem i cijeli PES detaljnije ispitam :)

Moj PC  
4 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
pazi ovog da stavi fifu ako je stigla,gde ti zivis....za razliku od tebe ja sam kupio pes a ti nisi,i kako sam ja onda fifin fan ako sam pre fife kupio pes,ajde mi to molim te pojasni?

I da te obavestim fifu mozes da skines al tek za sedam dana ,,ali mozes sada da skines demo preko origina.
12 godina
neaktivan

Jel vam dosao neki Datapack update?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stiga prava verzija za skinut. Sutra probat igru pa po key originalni :)))

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:28 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD FAN 18 kaže...

U mene je nešto danas nakon nekoliko tekmi izbacilo kasnije nešto Update,ali nisam obraćao toliko pažnju,nisam imao vremena,morao ići,reko da još koju odigram,ali ću kasnije da provjerim šta je u pitanju...

15 godina
Red_Star_Forever kaže...
pazi ovog da stavi fifu ako je stigla,gde ti zivis....za razliku od tebe ja sam kupio pes a ti nisi,i kako sam ja onda fifin fan ako sam pre fife kupio pes,ajde mi to molim te pojasni?

I da te obavestim fifu mozes da skines al tek za sedam dana ,,ali mozes sada da skines demo preko origina.

ispricavam sto ne znam dali je fifa stigla, zato sam i napisao ako je dosla

za razliku od tebe ja nisam kupio nesto po cemu serem

hvala, sad dosta ne zelim vise spamati

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
picija21 kaže...
AMD FAN 18 kaže...

U mene je nešto danas nakon nekoliko tekmi izbacilo kasnije nešto Update,ali nisam obraćao toliko pažnju,nisam imao vremena,morao ići,reko da još koju odigram,ali ću kasnije da provjerim šta je u pitanju...

Ma kad ulazim u igru pise mi da ima Datapack, a kad ga iden skinit onda pise da nema nicega.

Nije mi jasno

12 godina
neaktivan

Za ljubitelje fife, jedna mala preporuka, stavite u opcijama sve na BASIC + GUIDES ON i imate pravu arkadu. Upravo sam probao malo i podsjetilo me na FIFU. Idem 1na1 s golmanom, stisnem bezveze desno i šut kako god hoću i igrač to pospremi uvijek na isti način u mrežu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:39 (Lemyxz).
Moj PC  
6 4 hvala 0
16 godina
Lemyxz kaže...

Za ljubitelje fife, jedna mala preporuka, stavite u opcijama sve na BASIC + GUIDES ON i imate pravu arkadu.

kretena i kretenizma će uvijek bit

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan

Možda nije još omogućeno ali bi trebalo biti ubrzo jer sutra čini mi se izlazi u prodaju za Europu pa možda onda i puste neki update odma.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

a napokon radi kako spada.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Znaci i Casiljas ume taj dribling...

Moj PC  
1 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Znaci i Casiljas ume taj dribling...

Videozapis privatan..-

13 godina
neaktivan

Ispravka...

15 godina

koja ej fora sa kontrolama, sve mi obrnuto jbt :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ispravka...

Šta je ovo, ovo je neko mjerilo ove igre?? Sad si ispao najobičniji TROL, odlogiraj se.

Mjesec dana sam trenirao nogomet i to naučio začas, kamoli jedan nogometaš koji to radi godinama, pa bio to i golman. Ti misliš da to oni ne znaju raditi jer ih nisi vidio u utakmici , pa koji stoper ili golman bi to išli raditi tijekom utakmice?? Majko mila kakvih ljudi se nađe ovdje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 21:28 (vrinho).
14 godina
Lemyxz kaže...

Za ljubitelje fife, jedna mala preporuka, stavite u opcijama sve na BASIC + GUIDES ON i imate pravu arkadu. Upravo sam probao malo i podsjetilo me na FIFU. Idem 1na1 s golmanom, stisnem bezveze desno i šut kako god hoću i igrač to pospremi uvijek na isti način u mrežu.

Da si igrao fifu duze od 2 minute sigurno nebi ovo napisao.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 21:32 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ispravka...

Šta je ovo, ovo je neko mjerilo ove igre?? Sad si ispao najobičniji TROL, odlogiraj se.

Mjesec dana sam trenirao nogomet i to naučio začas, kamoli jedan nogometaš koji to radi godinama, pa bio to i golman. Ti misliš da to oni ne znaju raditi jer ih nisi vidio u utakmici , pa koji stoper ili golman bi to išli raditi tijekom utakmice?? Majko mila kakvih ljudi se nađe ovdje {#}

Razlog je upravo na kraju videa.

14 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ispravka...

to mogu ja napraviti koji ne treniram nogomet od 8-og razreda,lol

13 godina
neaktivan

za one koji imaju problem s akontrolama ,nek skinu x360 program i to stave u game folderu i odatle nek pokrenu program ,on sve uradi sta treba i to je to..

16 godina
neaktivan

Ili na ovom forumu ima jako puno djece ili ja ne znam, šta vam to znači otić u temu od FIFA-e i pljuvat po njoj, pa onda doć u temu od PES-a i pljuvat po njemu i tako u nedogled. To vam ispunjava dan ili jednostavno nemate pametnijeg posla. Neka svatko igra šta mu se više sviđa i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:42 (PlayMaker10).

10 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

E ovako odigrao sam jogurt verziju sa reloadedovim jogurtom o.O Lepo radi i sve. E sad ono sto je promenjeno u odnosu na pes2013, razlike koje sam ja primetio su: moze konacno jako da se sutira a ne kao u trinaestici sve neki lagani sutevi koliko god da zapnete, znaci ima jakih suteva i golman ne baca loptu kao u trinaestici pa da leti pola sata u vazduh, nego normalno i brzo. Ali nesto me posebno nervira a to je da su igraci nekako tromi, nemaju neki odaziv koliko sam ja primetio, kao da sporo reaguju dosta su tromi. Meni je okej cim moze jako da se sutira posto me je to strasno nerviralo u trinaestici. Toliko za sada. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Daj molim te, pokazivači pri korneru i slobdonom udarcu? jesu oni normalni? Di ti gasim!!?

I dalje ne kužim zašto su mi kontrole tako yebeno obrnute.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

:)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
5 3 hvala 0
17 godina
odjavljen

Evo mog osvrta nakon 4,5 utakmica...

Negativno:

- igraci su tromi, odaziv je dosta spor

- Stisnem kocku (odnosno X na xbox controlleru) i treba mu vjecnost da je opiz*i prema golu

- ne osjetim razliku izmedju Cristiana Ronaldo i Khedire itd, ko da svi imaju iste ocijene

- ne znam jel to zbog jogurt verzije, ali kad se prikazuje publika i stadion FPS-i padnu za 80%

- kad igram protiv Barcelone ekipa se zna po 20 min dodavati u obrani

- golman zna biti uzasno glup, frajer se baca minutu poslije gola

Pozitivno:

- zasad ne mogu naci nesto posebno

Probat cu se jos privikavati, a ako nejde onda PES 2013 do sljedece god, siguran sam da ce bit jos online igraca!

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:08 (Edge).

4 11 hvala 1
16 godina

Evo prvih golova od jednog od boljih igrača PES-a u Hrvatskoj {#}

Moj PC  
3 3 hvala 3
15 godina
plavi08 kaže...

užitak za gledat

17 godina
plavi08 kaže...

Ne može konami napraviti reklama koliko ljudi mogu postaviti na youtube antireklama...

16 godina
neaktivan

Evo ovako... Skino sam i ja jogurt verziju, ja cu osobno priznat da nisam ljubitelj PES-a, nisam bio ni dok je fifa bila za k*** na PC-u, i samo si mogao igrat PES... I tada sam pljuvao po njemu i govorio da je shit igra...

Ali ajmo ovako...

Kolega koji je lagani PES fanboy (ujedno i ona p*** kojem sam posudio fifa svoj fifa acc, na kojem je cheatao pa sam sad bannan.) i ja smo igrali FIFU demo jedan protiv drugoga dok se skino PES, onda smo poceli igrat PES, i ja sam se doslovce poceo smijat... Igra je bila tolko blesava naspram FIFE da je to cudo...

Poslije je dosao drugi kolega, njemu sam trebao prebacit igru, i usput smo odigrali jos jednu partiju... E sad, to je bila 4. partija pesa, i nije se onda cinio tolko los... Ono sto su napravili sa dodavanjem u for JE APSOLUTNA GLUPOST... To mi uopce nema smisla, al ajd igra nije bila tolko losa.

Zakljucak: Ako se moze maknut ono cudo sa dodavanjem u for, igra cak i nije onda tolko losa, ali još uvijek par svjetlosnih godina iza FIFE

3 5 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice