klasika, fifini fanboyevi dolaze vamo i seru po pes-u i obrnuto. sta imate od toga?
svake godine samo svadje u ovim temama(pratim obje svake godine pa znam)
smirite se malo, ako ste ljubitelj fife onda budite u svojoj temi i vodite raspravu tamo kako je fifa bolje(barem necete dobiti TD) isto tako vi iz ove teme.
nadalje, ako se nekom igra ne svidja boli vas ku*ac za to, neka mu se ne svidja, ignoriras ga i nakon par postova ce odustati "trolati" ili sta vec.
svatko ima svoje misljenje, netko nece igrati fifu jer je prespora pa ce igrati pes, a netko ce bas zbog toga igrati fifu jer vise voli sporiju igru nego dinamicniju pa nece igrati pes(govorim hipotetski)
ja sam do sad igrao fifu koja mi je bila bolja a isto tako pesu pruzim priliku svake godine i igram ono sto mi se te godine svidi, prosle godine fifa je bila losa i pes isto, tako da sam ostao igrati fifu 12, nisam nikom dolazio i solio pamet kako oni nebi trebali igrati fifu/pes 13 jer obje nevaljaju.
zato ajde smirite strasti, ignorirajte ovog red(nezz kako se zove) sto prica kako mu se nije svidio pes, i nastavite voditi svoju raspravu- kog briga zasto se njemu nesvidja bitno da se vama svidi
evo ja cu staviti sad da se skida pes i fifu(ako je stigla) i probati oboje, vidjeti sta mi se vise svidja i to igrati ako mi se nis ne svidi idem po starom pes 10 i fifa 12 to je ono sto mi se zadnje svidilo