Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.399.087
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan

Izgleda da su rijesili meni jos odprilike 1ipol sat dok se skine pa cemo da probamo s tim novim lekom hahah

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Phobius kaže...

Gamespot je u recenziji opisao identicne probleme sa framerateom, kakve imaju i svi sa nelegalnom verzijom. Mislim da oni imaju original i mislim da je malo naivno govoriti da krek ne valja.

Pa gamespot je recenzirao verziju za konzole, tako da ni to nije od neke koristi. Znat ćemo sve za dan dva kad ljudi dobe original igru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Zoki Mpek kaže...

On nema original PES i nemoj da vas laze, sutra ga tek dobija! 

Igra piratsku verziju koja ninasta ne lici jer ne valja crack!

Gle nemoj pričat o nečem o čemu nemaš pojma. Krek je FIXED Image znači original je exe i dalje, tako da je apsolutno ista igra kao i ORIGINAL

16 godina
jukiii kaže...

Jel netko zna kako ugasit kad se doda u for balun neki krug... koji određiva putanju lopte? sve u svemu, igra je bolja nego trinaeska.. svakako, kretnje igrača, animacija, grafika na vrhu kao i uvijek... heart se baš osjeti :D, golmani su pa ajmo reć nisu više retardirani ko u trinaeski mada ima ispada... al bolje svakako.

Options, personal data setting, through ball pass stavi na basic.

17 godina
Zoki Mpek kaže...

Ja sam razocaran odnosom pojedinaca prema meni, uvek sam bio prijateljski nastrojen i kacio sam sve vezano za ovaj fudbal, sto je moglo blize da nam docara i pojasni stvari.

Ne mogu da verujem da su ljudi toliki skeptici, ko da su ne znam ti ni ja sta gledali, a pritom skinuli bagovanu verziju PES-a i na osnovu nje daju ocenu{#}

BTW, dok ovo pisem upravo je izasao fix koji sredjuje igru, ali nema veze, ja cu se lepo odjaviti sa vaseg foruma i vise necete citati moje postove, mozda je tako i najbolje.

Hvala svima kojima je bilo drago i milo citati moje postove. Nece biti daleko dan kada ce pojedini od vas probati original i koji nece kriti odusevljenje sa samom igrom.

A vi dozvoljavajte da vas jedan nedozreli ARKADNI HEJTER MOVIE FUFIC i dalje lozi i preusmerava na FPS FIFU 14.

Stari, ti si sve samo ne kulturan. U svakom drugom postu nekoga vrijeđaš a uglavnom i lažeš. Ja nikada i nigdje nisam nikoga preusmjeravao kako ti kažeš niti mi je to namjera. Za svoj novac svatko igra ono što mu najviše odgovara. To kaj ti to ne možeš shvatiti tvoj je problem..

12 godina
neaktivan
vrinho kaže...
kresix kaže...

znaci ja prednarucio pes jer je pisalo da se moze na xp-u igrat

instaliram jogurt verziju i nemoze ga pokrenut jer ne podrzava xp {#}{#}{#}{#}{#}

U system requirements piše da podržava xp 32bit. Možda imaš x64?

ne 32 bitna je ali ne moze...

13 godina
neaktivan

Pustite Red Stara kraju i ostale što hejtaju,mislim svatko ima svoje mišljenje,svaka čast,ali ja sam danas napravio igru i moje mišljenje je da ne izgled uopce loše...

Stvar je u tome što su promjene drastične i uopće ne liči na onaj PES na koji smo navikli nekoliko godina unazad ali baš ne liči ni u bilo kojem pogledu,tako da će trebati vremena da se naviknem na ovo,ne samo ja nego i svi ostali (ovo govorim iz iskustva jer npr.nisam igrao FIFU skoro godinu dana,a i to što sam igrao  bilo je čisto nekoliko tekmi samo i neki dan instaliram DEMO,udjem i totalno isti osjaćaj kao danas sa PES-om,baš isti) a evo i zbog čega:

Prvu tekmu kad sam ušao u PES da odigram igram rekao sam šta je ovo jbt nisam mogao vjerovati,mislim u sebi koje sranje,jbm sve po redu,totalno ali totalno neigrivo,ne možeš se okrenuti sa igračem vuklo me nekako na FIFU14 sa DEMO verzije kad sam je prvi puta probao,totalno drugačiji osjećaj za igrati.
Bolje rečeno neigrivno,sa svakim igračem,nije bitno tko je sam imao osjećaj kao da se okrećem sa igračom visine 2m i 90kg...drastične promjene znači,ali eto FIFU14 DEMO sam igrao par dana i dobio potpuno drugačiji osjećaj za igru i puno bolje mišljenje o njoj imam sad nego na početku kada sam pljuvao po njoj,a mislim da će tako isto biti i sa PES-om,bolje reći već imam drugačiji osjećaj nakon više odigranih tekmi..

Prvu tekmu na PES-u katastrofa...osim što su me očarale na početku one sve animacije,grafika itd,igrao sa MUFC protiv Barce,stadion Old Traford,one scene na početku i sve ostalo vrhunski,stadion,navijači itd.to mi je oduzelo dah jedino mi nekako travnjak nije pasao i nikad mi ne pašu ovakvi kao na Old Traford,ne kažem da nije realno napravljeno,tko je vidio novi travnjak na Old Trafordu na slikama i na TV-u iz dalje perspektive i izgleda pa bar približno ovako kao tepih...a to mi ne paše,bar meni,medjutim ima za svakog po nešto,ima stadiona i bit će još sigurno i sa lošijim i realnijim travnjacima,što meni lično nekako više paše.

Nakon 8-9 na PES-u odigranih tekmi sad imam malo drugačiji utisak nego danas,igra mi dobija sve više i više smisao.Samo jedino što mi smeta,skinuo sam onu jogurt verziju,gameplay ide odlično,medjutim kod prekida,usporenih snimaka mi nešto kao šteka,blago se osjeti,a većina govori da je to do ovog crckaa- koji se montira preko DT a i sam imam isto mišljenje,jer ne zeza me samo u igri,nego mi nekako nakon toga i sam računar nešto usporio,ali mislim da na original verziji kad dobijem ne bi smjelo biti toga,a takodjer i uz normalan crcekk da ne bi trebalo biti problema... i znači ljudi ne možete na onovu te jogurt verzije hejtati.

Plus još jedan VELIKI minus kao i svake godine dajem zbog ovih licenci,transfera itd. kao i za face igrača(koje su većinom katastrofa i na ništa ne liče,pobrinuli su se samo za top playere),presmiješmo mi takodjer izgleda onaj znak crveni od PES-a kad je prekid pa prodje taj znak i baš mi smeta kao i reklame njihove na nekim stadionima,ali za nadati se da će ubrzo neki dobar patch koji će te sve nedostatke popraviti,a do tad ću samo igrati Champions League mod,koji bar izgleda realno za razliku od ostalog ili sa reprezentacijama,ma da i one nisu kako treba...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:23 (picija21).
Moj PC  
4 1 hvala 3
12 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Pustite Red Stara kraju i ostale što hejtaju,mislim svatko ima svoje mišljenje,svaka čast,ali ja sam danas napravio igru i moje mišljenje je da ne izgled uopce loše...

Stvar je u tome što su promjene drastične i uopće ne liči na onaj PES na koji smo navikli nekoliko godina unazad ali baš ne liči ni u bilo kojem pogledu,tako da će trebati vremena da se naviknem na ovo,ne samo ja nego i svi ostali (ovo govorim iz iskustva jer npr.nisam igrao FIFU skoro godinu dana,a i to što sam igrao  bilo je čisto nekoliko tekmi samo i neki dan instaliram DEMO,udjem i totalno isti osjaćaj kao danas sa PES-om,baš isti) a evo i zbog čega:

Prvu tekmu kad sam ušao u PES da odigram igram rekao sam šta je ovo jbt nisam mogao vjerovati,mislim u sebi koje sranje,jbm sve po redu,totalno ali totalno neigrivo,ne možeš se okrenuti sa igračem vuklo me nekako na FIFU14 sa DEMO verzije kad sam je prvi puta probao,totalno drugačiji osjećaj za igrati,bolje rečeno neigrivno,sa svakim igračem,nije bitno tko je sam imao osjećaj kao da se okrećem sa igračom visine 2m i 90kg...drastične promjene znači,ali eto FIFU14 DEMO sam igrao par dana i dobio potpuno drugačiji osjećaj za igru i puno bolje mišljenje o njoj imam sad nego na početku kada sam pljuvao po njoj,a mislim da će tako isto biti i sa PES-om,bolje reći već imam drugačiji osjećaj nakon više odigranih tekmi..

Prvu tekmu na PES-u katastrofa...osim što su me očarale na početku one sve animacije,gragika itd,igrao sa MUFC protiv Barce,stadion Old Traford,one scene na početku i sve ostalo vrhunski,stadion,navijači itd.to mi je oduzelo dah jedino mi nekako travnjak nije pasao i nikad mi ne pašu ovakvi kao na Old Traford,ne kažem da nije realno napravljeno,tko je vidio novi travnjak na Old Trafordu na slikama i na TV-u iz dalje perspektive i izgleda pa bar približno ovako kao tepih...a to mi ne paše,bar meni,medjutim ima za svakog po nešto,ima stadiona i bit će još sigurno i sa lošijim i realnijim travnjacima,što meni lično nekako više paše.

Nakon 8-9 na PES-u odigranih tekmi sad imam malo drugačiji utisak nego danas,igra mi dobija sve više i više smisao.Samo jedino što mi smeta,skinuo sam onu jogurt verziju,gameplay ide odlično,medjutim kod prekida,usporenih snimaka mi nešto kao šteka,blago se osjeti,a većina govori da je to do ovog crckaa- koji se montira preko DT a i sam imam isto mišljenje,jer ne zeza me samo u igri,nego mi nekako nakon toga i sam računar nešto usporio,ali mislim da na original verziji kad dobijem ne bi smjelo biti toga,a takodjer i uz normalan crcekk da ne bi trebalo biti problema...

Plus još jedan VELIKI minus kao i svake godine dajem zbog ovih licenci,transfera itd. kao i za face igrača(koje su većinom katastrofa i na ništa ne liče,pobrinuli su se samo za top playere),presmiješmo mi takodjer izgleda onaj znak crveni od PES-a kad je prekid pa prodje taj znak i baš mi smeta kao i reklame njihove na nekim stadionima,ali za nadati se da će ubrzo neki dobar patch koji će te sve nedostatke popraviti,a do tad ću samo igrati Champions League mod,koji bar izgleda realno za razliku od ostalog ili sa reprezentacijama,ma da i one nisu kako treba...

Pesedit FTW {#}

13 godina
neaktivan

Pročitaj do kraja,rekao sam da se nadam da će što prije izaći neki patch i sve biti kako treba ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ZNaci ista igra sa fixom i bez njega...

Videcu bas sutra ,kad uzmem box verziju ....da li je normlano da svaki igrac na terenu a pogotvo puyol moze da prebaci loptu preko glave,ustvari svaki igrac koji su na terenu mogu to da urade ,jedino nisam probao sa golmanom...jel to normlano po vama tipa Vidic dodje i predje benzemu tako sto uradi fintu preko glave prebaci loptu...hello???
16 godina
neaktivan

Ej bre a šta si onda svršavao po demo veziji?

Ne vjerujem ti ništa!!!!!!!

Moj PC  
11 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Zoki Mpek kaže...

Gle nemoj pričat o nečem o čemu nemaš pojma. Krek je FIXED Image znači original je exe i dalje, tako da je apsolutno ista igra kao i ORIGINAL

Care nije isto,kao prvo moraš napraviti 2 drivea,sporo se odradjuje posao pogotovo ovima koji nemaju baš neke računare pitam se kako je,nije ni u mene neka mašina extra ali je i prejak za PES-a

Evo npr.meni prije nego što udjem u PES 2-3 puta se pojavili u pozadini gdje je strelica od miša  na trenutak mala ikona CD-a malo kao zavrti kao animacija neka i tek onda udje u PES,što ima veze sa tim mountom,kao što rekoh treba vremena da se očita i prebace podatci,a i sam računar mi je kao da malo osjetim usporio sa ta 2 drivea koje sam napravio.

13 godina
neaktivan
Upravo sam namerno stavio na amter i vezbam kako se rade driblinzi i svaki igrac na terenu mozze da uradi onu fintu preko glave.....hahahahhaha

Moracu da pitam ortaka dal zaista Vidic zna da uradi tu fintu ,posto ga nikada nisam video da je uradio,ne znam mozda na treningu mada ne verujem,sto ne kupite pes posto mi ne verujete,ja ga sutra uzimam za razliku od 80 posto vas.I sad cu u inat da ga igram da vidim ja to malo bolje sta je tu savrseno.e kad prodje jedno mesec dana peglanja znatno manjeg u odnosu na fifu tj brzo cete sami videti koliko sam bio upravu mada pola vas je i nece kupiti...
16 godina
neaktivan

Koji si ti pacijent...

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Igra je ista, a sad kakve tko performanse dobiva to ovisi o racunalu.

Ja imam krs od kompa, ali uopce nemam FPS dropova u igri, jedino na replayu i kad se pokazuje publika, a za to me bas briga.

Uglavnom sljedeca konfa:

Athlon x2 5900+ (2,9 GHz)

Ati 4670

2 gb DDR2

rezolucija 1920x1080

Medium detalji

Za sad mi se cini ko da igraci imaju zavezanog bika na ledjima, sve mi je tromo jos uvije, PES 2013 mi je mila majka kad igram ovo, ali valjda cu se naviknut. :D

http://isvijet.com.hr

2 0 hvala 0
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
Upravo sam namerno stavio na amter i vezbam kako se rade driblinzi i svaki igrac na terenu mozze da uradi onu fintu preko glave.....hahahahhaha

Moracu da pitam ortaka dal zaista Vidic zna da uradi tu fintu ,posto ga nikada nisam video da je uradio,ne znam mozda na treningu mada ne verujem,sto ne kupite pes posto mi ne verujete,ja ga sutra uzimam za razliku od 80 posto vas.I sad cu u inat da ga igram da vidim ja to malo bolje sta je tu savrseno.e kad prodje jedno mesec dana peglanja znatno manjeg u odnosu na fifu tj brzo cete sami videti koliko sam bio upravu mada pola vas je i nece kupiti...

svaki put kad pročitam tvoj posto,osjećam kao da mi pada IQ

12 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Red_Star_Forever kaže...

svaki put kad pročitam tvoj posto,osjećam kao da mi pada IQ

zar može pasti još niže? {#}

13 godina
neaktivan

sta da vam kazem ,  vi igrajte savrsen fudbal a ja cu obican...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 19:51 (Red_Star_Forever).
14 godina
exorc1st kaže...

zar može pasti još niže?  {#}

citajuci njegove postove,a sad i tvoje   - siguran sam da može   {#}

12 godina
neaktivan

savjetujem da i loše i dobre stvari o igri govore samo oni koji su je platili a ne 'ukrali' ! 

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da bacim malo svoje dojmove, nisam baš zadovoljan, ove godine su me razočarali i FIFA 14(13.2 za mene) i PES 2014, travnjak ne znaš u kojoj igrici gore izgleda. Sve u svemu nije mi jasan PES i ono štekanje kod replaya?! Prije 3 mjeseca sam gledao video o njemu i tamo je štekalo i oni 3 mjeseca nisu sposobni to napravit? Ne znam morat ću još malo igrat ali očekivao sam više.

0 0 hvala 0
15 godina

@Red Star - hoćeš konačno otkriti zašto si bio oduševljen demom, a toliko razočaran full verzijom? vjeruj da ima nas puno koje zanima u čemu je problem sa full verzijom. A ovo što ti pišeš u zadfnje 2 stranice je samo nepotrebni spam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina

Stigao mi je orginal.. Odigrao sam 3,4 tekme, još uvijek se privikavam na manual kontrole.. javim vam poslje još dojmova.. zasad mi je sve super.. ako imate kakva pitanja, slobodno..

16 godina
neaktivan

Evo dojmova nakon nekih 5 odigranih utakimca i dosta treninga.

Igra je po meni bolja od PES-a 2013, ali ne mogu na nju gledati kao korak naprijed, već kao na neki sasvim novi put. Naime, dok se zadnji PES bazirao na for loptama i brzim kontrama, ovaj je puno fizikalnija igra sa puno puno više dodira i borbe među igračima na terenu. Uzevši u obzir i to da AI puno bolje pokriva sredinu terena i to da se često dogodi da se nepažnjom doda lopta u njihove noge, igra donekle gubi na onoj fluidnosti prošle. Naravno, činjenica da se igrači općenito bolje postavljaju na terenu implicira da PES2013 stil igre u ovoj igri baš i ne prolazi.

Ono što sam još primjetio jest da je igra tromija, tj. igračima treba vremena da postignu neku brzinu, što također pridonosi realnosti. Vidim da je u duelima dosta lakše obrambenim igračima uzeti loptu hitrim igračima, ali ako npr. ti hitri sa zaletom dobiju loptu kraj tromih obrambenih nema šanse da se spriječi izgledna šansa.

Dodatno, sistem dodavanja i pucanja je drugačiji- igrač dodaje onom jačinom koliko mu se napuni što može rezultirati sporim protokom lopte ako samo dodinete gumb za dodavanje. Dodavanje u for je po defaultu manualno pa se i na to treba naučiti, iako se može uključiti i automatsko kako je to bilo na prošlom PES-u. Sistem pucanja je po meni dosta dobar (i on zahtijeva privikavanje), iako i najjačim šutevima ponekad fali jačine. Ono što me malo zasmetalo jest pucanje iz prve: čini mi se da pucaju iz prve samo ako se stisne pucanje bez da se diraju tipke za usmjeravanje (ili analog) jer u protivnom pokušavaju prvo štopati loptu.

Koliko sam vidio u igru nije implementiran onaj sistem pozivanja igrača na utrčavanje što bi trebalo jer igrači tu i tamo znaju zastati kao balvani. Grafika nije ništa ekstra, ali me je iznenadilo fizikalno ponašanje dresova na igračima unutar same igre. Loše napravljena publika mi nije upadala u oči. Čak mi se čini i da nije toliko loša kao što neki ovdje pričaju. Čujem neke pritužbe da igra šteka u replayevima i ulasku igrača na teren... well, guess what, i FIFA šteka u tim situacijama, i prošli PESovi su štekali u tim situacijama na slabijim konfama. Mreže se OK (također ne kužim hejt prema njima).

Onaj HEART sistem se dosta osjeti tijekom utakmice tako da se baš vidi da su npr. vaši igrači nabrijani i da se trgaju i kreću naprijed, a protivnički u povlačenju.

Igra je na superstar težini dosta teška, ali ne onliko nepravedno teška kao što je to bio prošli PES (gdje su protivnički igrači bili magnetne stijene). 

I također bacam LOL na ocjenu gamespot reviewa, toliko je možda zaslužio PES 2008 na izlasku, a ovaj PES je pri izlasku trostruko ispoliranija igra.

tl;dr

Prvi dojmovi: Novi PES je bolja igra od svih PESova do sad i svakako bezbolniji prijelaz na novi engine od PES-a 2008. Jedino što mu fali jest malo pametniji napadački AI na terenu i puno novog sadržaja u vidu novih modova igre, a za sve ostalo tu je PESEdit. Idemo istestirati lokalni multiplayer.

6 0 hvala 4
17 godina

Kao i svaku igru do sada prvo probam jogurt verziju pa onda kupim. Jogurt verzija je dobra ako se skine fix sa skidrowa.

Meni apsolutno ne šteka i sve ide apsolutno glatko. Najbolja stvar po meni je zvuk ostalo je prosjek.

Grafika je k ako usporedim sa fifom. Mehanika igre je dobra ali daleko je to od najave, lica igraca nisu niti slicna tipa uzeo sam Inter, pa jednog Zanettia nisu napravili da izgleda kak treba a Palacio izgleda ko neki igrac za kojeg cuo nisam, Milito nije sebi slican i tako dalje. Grafika terena je takoder katastrofalna, nema licenca iako se to da lako ispraviti.

Po mom skromnom mišljenju fifa je i dalje bolja igra.

Znači atmosfera tokom utakmice je jedini plus.

Keep Calm and Carry On
Moj PC  
3 7 hvala 0
16 godina
picija21 kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
Zoki Mpek kaže...

Care nije isto,kao prvo moraš napraviti 2 drivea,sporo se odradjuje posao pogotovo ovima koji nemaju baš neke računare pitam se kako je,nije ni u mene neka mašina extra ali je i prejak za PES-a

Evo npr.meni prije nego što udjem u PES 2-3 puta se pojavili u pozadini gdje je strelica od miša  na trenutak mala ikona CD-a malo kao zavrti kao animacija neka i tek onda udje u PES,što ima veze sa tim mountom,kao što rekoh treba vremena da se očita i prebace podatci,a i sam računar mi je kao da malo osjetim usporio sa ta 2 drivea koje sam napravio.

Care ti nemaš pojma kako zaštita Securom radi nit kak su uopče napravili fixed image. Kad pokreneš igru ona samo provjeri jeli DVD unutra i to je to.Kakvo mrtvo prebacivanje podataka? Nema igra više kaj sa fixed imageom nakon kaj se pokrene. A ovaj gore panj koji je napisao da mu se sad čini i da mu je računalo sporije nakon kaj je pokrenuo piratsku verziju...mogu se samo nasmijati. Kakvih ovdje ima panjina to nema nigdje osim na bugu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:04 (SolidSnakeCRO).
16 godina

Evo za Vas koji imate igru. Patch za imena i grbove   {#}

LINK

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Daj ljudi sta vam je? Vidite da ovaj Zvjezdas trkelja gluposti cijelo vrijeme. Nevjeruj nikome dok sam ne isprobas. Ovakve i njemu slicne treba otrest kao Aguero sinoc onoga iz Viktoria Plzen (tko je gledao zna o cemu pricam).

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:09 (KODAK17).
Moj PC  
5 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Evo za Vas koji imate igru. Patch za imena i grbove   {#}

LINK

ipak ću se strpiti i sačekati pesedit :)

13 godina
neaktivan
nadji te mi negde klip gde puyol radi dribling preko glave ili vidic???a ja cu sada snimiti i postaviti vam kako to njih dvojica rade u retardiranom pes-u 14 novi neginemozes misliti...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice