Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.399.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
jel si ti kupio pes?ja jesam za razliku od mnogih i onda u cemu je problem....
16 godina

Jel netko zna kako ugasit kad se doda u for balun neki krug... koji određiva putanju lopte? sve u svemu, igra je bolja nego trinaeska.. svakako, kretnje igrača, animacija, grafika na vrhu kao i uvijek... heart se baš osjeti :D, golmani su pa ajmo reć nisu više retardirani ko u trinaeski mada ima ispada... al bolje svakako.

Only God Can Judge Me
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Pa meni isto malo neralno izgleda da se igra toliko promjeni na gore tj.da postane katastrofa kako si rekao,od onog sto si igrao u demou i rekao da je odlicna

13 godina
neaktivan

eh ovakooo... prebacio na windows 7 samo radi pesa i nisam se pokajao....ono sto mi je najvise smetalo u pesu do sada su "robotski" pokreti igraca...i to je ono sto me je najvise odusevilo kod pesa 14 :D...i sve ostalo mi je predobro!...od fizike lopte,guranja igraca,pa sve do pertli na kopackama...istina ima malih fps dropova na ovoj "jogurt" verziji ali se vidi da nije neki veliki problem i imam osjecaj da bi ga ja mogao rjesiti kad bi imao volje :D....sve u svemu u odnosu na moja ocekivanja ( s obzirom da sam fifa fanboy)...msm zadnje 3 godine igram fifu...ocjena je 10/10 ...jer sam bio ubjedjen da ce japanci napraviti sr*** ...ali eto...well done :D....o tome koji original kupiti sam poceo razmisljati...ali cini se da cu uzeti oba :D......

P.S  imam jos mnogo raznih utisaka uglavnom sa dobre strane ali nemam vremena da pisem :D.... 

10 2 hvala 2
16 godina

Ljudi amo realno......moram priznati da je PES13 jako loša igra ako je uspoređujemo sa FIFA13. Iako godinama igram PES u zadnjih par godina fifa je daleko bolja...zadnji pes koji je valjao je PES6. Igram Master l....i stavim stare igrače  da igraju kada ono ROMARIo u 40-oj godini speed 99...lol...Konami moze samo gledati u leđa fifi i to je njihov max.

Frka85
Moj PC  
5 15 hvala 0
16 godina
stručnjak kaže...

Ljudi amo realno......moram priznati da je PES13 jako loša igra ako je uspoređujemo sa FIFA13. Iako godinama igram PES u zadnjih par godina fifa je daleko bolja...zadnji pes koji je valjao je PES6. Igram Master l....i stavim stare igrače  da igraju kada ono ROMARIo u 40-oj godini speed 99...lol...Konami moze samo gledati u leđa fifi i to je njihov max.

Hvala što si to mišljenje podjelio s nama u PES temi. Nakon ovoga sigurno neću igrati PES14{#}

12 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

samo sam ovo ceko da odustanem od pesa :) hahah

Pes <3 kaki god bio uvjek ce se igrati u mom drustvu ko i svake godine...cekamo ga i odma bacamo turnire ;)

13 godina
neaktivan

provo jednu tekmu pa cu na temelju toga dat svoj opis. velika razlika u odnosu na pes 13. e sad dal je bolje ili losije je druga stvar jer svatko ima svoje misljenje. pes 14 mi vise izgleda kao priprema za next gen jer igra ima nekoliko problema. znaci PO MENI je igra prespora, igraci se presporo okrecu i u dosta situacija moraju prvo primiti loptu pa tek onda dodati, znaci neki put ne mogu iz prve dodat da napravim brzu akciju sto je malo frustrirajuce. u dosta situacija ne mogu oduzet loptu, idem sa 2 igraca na jednog i ta 2 samo prolete pored njega bez da pokusavaju uzet loptu a ja cijelo vrijeme stiscem za oduzet. neki put igraci stoje na mjestu(neki bug?) sekunde-dvije i ne zele se pomaknut. a golmani su prava katastrofa :DD jao sto uradise. jako lose. ima jos nekih stvari al mi se ne da radit wall of text.

sve u svemu zanimljivo napravljeno i trebat ce pricekat pes 15 za next gen kako ce to sve izgledat ali ove godine ostajem pri fifi a sljedece cemo vidjet ko ce vladat. king se rodio al treba jos papati i narasti do fife :D

6 3 hvala 0
13 godina
protjeran

idem odigrati par tekmi pa vam javim sto ima.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Lepo sam rekoo da sam ispao glup jer za pes 14 nije bilo demo verzije za pc a za fifu je bilo pa sam odmah isti taj dan zvao ortaka i potvrdio narudzbinu.Fifu 14 je sramota uporedjivati sa pesom je bi samim tim uvredio fifu i ea sports kompaniju.

Igra je podesena nula tj brzina ,pas jedna crta,tj to nisam ni cackao nego sam hteo da vidim sam gameplay i sve ostalo.

1.Animacije-su samo ispolirani u donosu na pes 13 tj kako da kezem fluidniji su ,nije robotika vise.

2.Dodavanja-ja bi pitao sve vas koji pratite i  koji su se bavili fudbalom dal rkreativno ili profi znate vi kako izgleda polozaj tela noge i zamah pri dodavanja ,da znate onda bi videli da ovo nije ni blizu toga.

3.Sutevi-niti imas osecaj da si sutnuo jako,niti slabo,oni jos vuce zmaha i polozaj tela pri finese sutu iz pes-a 13,ja jos nisam video spoljnu ,mozda je i za to fifa uzela licencu.

4.Lopta-pa ste reci malo poboljsana verzija u odnosu na pes 13

5.Akcije u pes 14  je naucna fantastika,svi stoje ko bandere.

6.Prijem lopte kod svih je isti uz nogu,svi su Messi sa njom.

7.Mreze na golu pa moje u skolskom su bolje za mali fudbal....

8.Lepsi su stadioni u .......

9.Grafika mislim na travu jedino kad je zumiras na samu lotpu se vidi trava,a sve ostalo za novi engine veoma slabo...

10.Ocena moja je 5/10 nije prelazna jer sa novim enginom su morali da urade barem na gameplay-u ,da bude mnogo bolji.

Kad sam rekao da svi primaju loptu na isti način kao da imaju magnet na nozi onda je bilo opet on. Ista stvar je bila s neprirodnim dodavanjima i slabom fizikom lopte? Grafika kako sam rekao ništa posebno, gledatelji isti a teren bilijarski stol. gdje sam pogriješio ako sada dosta ljudi vidim ponavlja sve ono što sam rekao po izlasku demoa za PS3. Nakon početne euforije dolazi realnost. To je kao nakon burne noći s puno pića jutarnji mamurluk...

13 godina
neaktivan
ja ovo igram na pc gde je po nekima bolje sve...
13 godina
neaktivan

Red star je jedno nedozrelo dete. Probao je piratsku verziju skojom svako ima nevidjenih problema, koje probal original PC zna o cemu pricam. Nebo i zemlja su piratska sa losim krekom gde sve baguje i original za PC.

Zato te molim Red star da ne lupas gluposti.

PES za PC original je SAVRSEN!!!

3 13 hvala 2
12 godina
neaktivan

Ako su stvarno vidljivi problemi sa crackom, nista,cekamo Reloaded-a ili Skida {#}

ako se oni ne pobrinu za to kupujem original 

3 0 hvala 0
14 godina
Zoki Mpek kaže...

Red star je jedno nedozrelo dete. Probao je piratsku verziju skojom svako ima nevidjenih problema, koje probal original PC zna o cemu pricam. Nebo i zemlja su piratska sa losim krekom gde sve baguje i original za PC.

Koj dio nisi razumio

Red_Star_Forever kaže...
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
plavi08 kaže...
stručnjak kaže...

Hvala što si to mišljenje podjelio s nama u PES temi. Nakon ovoga sigurno neću igrati PES14{#}

Odmah ljudi krivo shvate...pa i ja igram pes 13 a ne fifa 13....samo komentiram da je fifa13 daleko bolja.

Frka85
13 godina
neaktivan

On nema original PES i nemoj da vas laze, sutra ga tek dobija! 

Igra piratsku verziju koja ninasta ne lici jer ne valja crack!

4 2 hvala 0
14 godina
Zoki Mpek kaže...

A ono, čim si napisao "PES za PC original je SAVRSEN!!!" onda znam da nema smisla raspravljat s tobom

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Zoki Mpek kaže...

A ono, čim si napisao "PES za PC original je SAVRSEN!!!" onda znam da nema smisla raspravljat s tobom

Citaj ovu temu malo i shvatices neke stvari!

http://www.pes-serbia.com/threads/30128-PES-2014-Demo-Zvani%C4%8Dno-!!-xbox-ps3/page21

17 godina

Neka se javi netko tko je probao na windowsima XP SP3 ovo odigrati.  Da li je moguće?

magistar prava
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

facepalm {#} 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 18:31 (Encyanix).
17 godina
Zoki Mpek kaže...

http://www.pes-serbia.com/threads/30128-PES-2014-Demo-Zvani%C4%8Dno-!!-xbox-ps3/page21

Kad si na plotu pročitao onu stvar, jesi li shvatio nešto i povjerovao da je to to?

Komentiraš nešto što nisi vidio? Od kuda ti hrabrosti?

12 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Neka se javi netko tko je probao na windowsima XP SP3 ovo odigrati.  Da li je moguće?

ja pokuso na xp professional ne valja mi

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Kad si na plotu pročitao onu stvar, jesi li shvatio nešto i povjerovao da je to to?

Movie, sabane ja sam probao i znam sta pricam! 

PC original je savrsen a i vi se i dalje jebavajte sa piraterijom!

Crack ne valja, razumete li, ne valja!

Original je savrsen!

A moj primerak kao i Red starov stize sutra prepodne!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 18:38 (Zoki Mpek).
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Original je savrsen!

Pazi, mozda stvarno crack nije ono pravo.. jer jos nije ni izasao pravi crack ovo preko virtual drivea je sprdacina.. a opet mozda je stvarno igra takva.. dok jedan od forumasa na ovom tvom linku tvrdi da igra leti kod njegovog brata (sta god) koji ima jako dobru konfu.. mozda je igra ipak malo prezahtjevna? vidit cemo.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan

Ajte ovako!

Je l ima neko ko ima original za PC da igra i da ima problema?

Ukoliko ima, a pritom nema kantu od racunara, i kaze da nista ne valja, ja se odjavljujem sa ovog foruma i vise me necete videti!

Ajde neka neko potvrdi ko ima ORIGINAL ZA PC?!?

LJudi ovo je savrsen fudbal, ali savrsen, ja sam odusevljen, sve leti klizi, jedva cekam i moj primerak sutra!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 18:53 (Zoki Mpek).

5 3 hvala 1
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Original je savrsen!

Kao prvo budi kulturan a kao drugo možeš mi reći gdje si vidio crack i kao treće gdje si probao original za PC ako ti igra dolazi tek sutra?

13 godina
neaktivan
aj polako ja sam rekao da sutra idem da podignem box pes 14,i jogurt verizju ne igram preko virtual drive nego skidrow postaovio fix i normalno sam krekovao.....zoki ovo je samo ne savrsen fudbal

i da meni najnormalnije radi igrica ,a i mozete da vidite koji komp imam nije neka kanta ali moze i bolje...
13 godina
neaktivan

Ja sam razocaran odnosom pojedinaca prema meni, uvek sam bio prijateljski nastrojen i kacio sam sve vezano za ovaj fudbal, sto je moglo blize da nam docara i pojasni stvari.

Ne mogu da verujem da su ljudi toliki skeptici, ko da su ne znam ti ni ja sta gledali, a pritom skinuli bagovanu verziju PES-a i na osnovu nje daju ocenu{#}

BTW, dok ovo pisem upravo je izasao fix koji sredjuje igru, ali nema veze, ja cu se lepo odjaviti sa vaseg foruma i vise necete citati moje postove, mozda je tako i najbolje.

Hvala svima kojima je bilo drago i milo citati moje postove. Nece biti daleko dan kada ce pojedini od vas probati original i koji nece kriti odusevljenje sa samom igrom.

A vi dozvoljavajte da vas jedan nedozreli ARKADNI HEJTER MOVIE FUFIC i dalje lozi i preusmerava na FPS FIFU 14.

7 3 hvala 5
14 godina
neaktivan

Gamespot je u recenziji opisao identicne probleme sa framerateom, kakve imaju i svi sa nelegalnom verzijom. Mislim da oni imaju original i mislim da je malo naivno govoriti da krek ne valja.

3 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
aj polako ja sam rekao da sutra idem da podignem box pes 14,i jogurt verizju ne igram preko virtual drive nego skidrow postaovio fix i normalno sam krekovao.....zoki ovo je samo ne savrsen fudbal

i da meni najnormalnije radi igrica ,a i mozete da vidite koji komp imam nije neka kanta ali moze i bolje...

i ja skidam skidrovow nadam se da ce raditi fino..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice