Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.398.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
kresix kaže...

znaci ja prednarucio pes jer je pisalo da se moze na xp-u igrat

instaliram jogurt verziju i nemoze ga pokrenut jer ne podrzava xp {#}{#}{#}{#}{#}

U system requirements piše da podržava xp 32bit. Možda imaš x64?

13 godina
neaktivan
jesma ali sam sa ortakom igrao na PS3 jedno 6 partija i bilo je ok mada u sebi sam imao crv da nije to to nego nisam sebi hteo da prinam al eto,al smo zato fifu 14 demo cepali najmanje jedno 30 tekmi........nerviram se i sam i vidim sada koliko sam glup ispao sto sam uzeo ovu debilnu igru zvani fudbalska simulacija ili u prevodu pes 14 retardinjo fudbal...
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
jesma ali sam sa ortakom igrao na PS3 jedno 6 partija i bilo je ok mada u sebi sam imao crv da nije to to nego nisam sebi hteo da prinam al eto,al smo zato fifu 14 demo cepali najmanje jedno 30 tekmi........nerviram se i sam i vidim sada koliko sam glup ispao sto sam uzeo ovu debilnu igru zvani fudbalska simulacija ili u prevodu pes 14 retardinjo fudbal...

Fifa Fanboyy , ak ti ne pase kaj ga igras? lol

17 godina
odjavljen
Red_Star_Forever kaže...

Samo seres, ne dajes nikakve argumente, radje govori sebi u bradu nek tu na forumu, ionak nitko takve debilne postove ne shvaca ozbiljno.

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan

Zašto bi čovjek bio fanboy kada je kupio igru i podržao KONAMI, i jednostavno ostao nezadovoljan.

9 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

STvarno ima pacijenata ,ja bre hoce da iskocim iz koze sto sam dao pare za nesto sto je kranje katastrofalno,al kad je neko glup,glupca snosi i posledice..........

Znaci ja sam fifin fanboy sto sam kupio pes 14 a ti jel si kupio pes nego ces ko curica da skines jogurt verziju pa ces isto kao i ja na kraju da kupis fifu 14 i reci i ove godine je fifa king.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 16:38 (Red_Star_Forever).
14 godina
Trebao si odavno naučiti da se za PES i FIFU ne radi preorder jer nikad ne znaš šta će uprskati.

Napiši što točno nije dobro sa full verzijom. Fifa fanboyem te doživljavaju oni kojima je svaki PES dosad najbolja igra ikad, takve ignoriraš i gotovo.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Lepo sam rekoo da sam ispao glup jer za pes 14 nije bilo demo verzije za pc a za fifu je bilo pa sam odmah isti taj dan zvao ortaka i potvrdio narudzbinu.Fifu 14 je sramota uporedjivati sa pesom je bi samim tim uvredio fifu i ea sports kompaniju.

Igra je podesena nula tj brzina ,pas jedna crta,tj to nisam ni cackao nego sam hteo da vidim sam gameplay i sve ostalo.

1.Animacije-su samo ispolirani u donosu na pes 13 tj kako da kezem fluidniji su ,nije robotika vise.

2.Dodavanja-ja bi pitao sve vas koji pratite i  koji su se bavili fudbalom dal rkreativno ili profi znate vi kako izgleda polozaj tela noge i zamah pri dodavanja ,da znate onda bi videli da ovo nije ni blizu toga.

3.Sutevi-niti imas osecaj da si sutnuo jako,niti slabo,oni jos vuce zmaha i polozaj tela pri finese sutu iz pes-a 13,ja jos nisam video spoljnu ,mozda je i za to fifa uzela licencu.

4.Lopta-pa ste reci malo poboljsana verzija u odnosu na pes 13

5.Akcije u pes 14  je naucna fantastika,svi stoje ko bandere.

6.Prijem lopte kod svih je isti uz nogu,svi su Messi sa njom.

7.Mreze na golu pa moje u skolskom su bolje za mali fudbal....

8.Lepsi su stadioni u .......

9.Grafika mislim na travu jedino kad je zumiras na samu lotpu se vidi trava,a sve ostalo za novi engine veoma slabo...

10.Ocena moja je 5/10 nije prelazna jer sa novim enginom su morali da urade barem na gameplay-u ,da bude mnogo bolji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 16:56 (Red_Star_Forever).
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
LEpo sam rekoa da sam ispao glup jer za pes 14 nije bilo demo verzije za pc a za fifu je bilo pa sam odmah isti taj dan zvao ortaka i potvrdio narudzbinu.

pa čekaj, reci kakva je razlika između onog dema što si igrao pa si ostao oduševljen i ovoga sad što te tako naglo razočaralo. Jeli moguće da je tolika razlika između dema i full verzije?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina

Red star, daj nam u detalje objasni u čemu si se tako razočarao, što ne valja s gameplayem? 

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
vrinho kaže...

Red star, daj nam u detalje objasni u čemu si se tako razočarao, što ne valja s gameplayem? 

Sad ce rec "sranje je bre, ne valja nista, bezveze sam dao 3700 dinara, sranje, igraci su retardirani" ... 

Pa sad ti izvuci iz toga kaj valja kaj ne.

12 godina
neaktivan

Jel neko skinuo ovu 3DM verziju?

sta kazete,optimiziranost igra? je li to ta zadnja verzija

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sve sam lepo rekao moje utiske ili ti se svidi igra ili ne,kod mene nema aj da odigram jedno 100 tekmi da bi mi se svidela,kako me fifa 11 privukla posle trece tekme a pes 14 me samo naveo da opalim uninstal..
12 godina
neaktivan

ali zasto?

Pokreti igraca su neralni? Fizika lopte je nerealna? Igra je usporena? Umjesto golmana je pala na golu?

daj nam nesto reci

17 godina
odjavljen
Red_Star_Forever kaže...
Sve sam lepo rekao moje utiske ili ti se svidi igra ili ne,kod mene nema aj da odigram jedno 100 tekmi da bi mi se svidela,kako me fifa 11 privukla posle trece tekme a pes 14 me samo naveo da opalim uninstal..

Boze dragi...

Odustajem.

{#}

15 godina
Red_Star_Forever kaže...

pa dobro, tek si sad ispravio ovaj gore post sa utiscima.

hvala na ovom što si napisao, samo reci jeli ta promjena došla s dema na full verziju ili kako? jeli ima kakve razlike u gameplayu između dema i full verzije? jer se sjećam da si bio oduševljen demom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan

Još ga nisam zaigrao pa ne bih ništa još diskutovao, ali sam čitao na raznim portalima da novi PES traži privikavanje jer je dosta drugačiji od prethodnika, npr. šut je jedna od stvari koja zahtjeva vježbu i privikavanje. Pa moguće je da Red_Star_Forever-u (pogotovo jer je u posljednjih par godina bio Fifaš) iz tih razloga novi PES nije "sjeo" na prvu. Ja vjerujem da nije toliko loš, čak naprotiv jedva čekam da ga konačno pokrenem i lično se uvjerim

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
kresix kaže...

znaci ja prednarucio pes jer je pisalo da se moze na xp-u igrat

instaliram jogurt verziju i nemoze ga pokrenut jer ne podrzava xp  {#}{#}{#}{#}{#}

tko još koristi prastari xp?lol

13 godina
neaktivan

pa daj nemojte slušati,PAZI OVO:GAMESPOT je dao ocjenu 6.fair...kao PES je sada više nalik na simulaciju,fali mu ona zabavnost od prije  {#} pa koji idioti,prije su svi srali kako pes nista nevalja zato jel ne lici simulaciji,ma daj,nabijem ih na k***!što se tice onog da igra lag-a to je najvjerovatnije zbog toga jel su svi koji su radili revju sa konzola!

pes je na IGM u dobiu 8.4 i šta reć?!?

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pardon, IGN-u!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja ovo igram na pc-u da budete obavesteni,nemam konzolu ni jednu....

Ti Edge znas koliko me boli cosak sto ti odustajes nisi svestan samo nemoj posle da mi kukas i pitas kako se igra FUT ...

Evo za sve koji imaju jogurt verziju za pc nek uzmu neymara ili bilo kog dobrog sutera i nek proba da sunte finese sut i bice vam jasno da ta lopta nema onaj luk ili ja to zovem kiflu.da li vi znate kako stoji stopalo kad oces da udaris loptu unutrasnjom i kako postavljas tleo u tom trenutku....

I sporije kucam....
14 godina
IGN je dno dna od svih tih plaćenih review sajtova.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Slobodno stavljate TD ali da ja ovo retardirano fudbalsko smece igram nema sanse...

I pola vas ovde ce probati jogurt verziju i nece kupiti pes a kao neki  pesovci a svi ce na kraju da igraju fifu 14...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 17:12 (Red_Star_Forever).
14 godina
Hexfire kaže...

U potpunosti se slažem za ovo, kad sam vidio prošle godine njihovu ocjenu za OVU igru za mene su njihovi reviewi mrtvi.

15 godina
Red_Star_Forever kaže...
Ja ovo igram na pc-u da budete obavesteni,nemam konzolu ni jednu....

Ti Edge znas koliko me boli cosak sto ti odustajes nisi svestan samo nemoj posle da mi kukas i pitas kako se igra FUT ...

Evo za sve koji imaju jogurt verziju za pc nek uzmu neymara ili bilo kog dobrog sutera i nek proba da sunte finese sut i bice vam jasno da ta lopta nema onaj luk ili ja to zovem kiflu.da li vi znate kako stoji stopalo kad oces da udaris loptu unutrasnjom i kako postavljas tleo u tom trenutku....

I sporije kucam....

još uvijek nećeš kažeš koja je točno razlika između dema s kojim si bio oduševljen i ovim što sad igraš? uvijek nešto površno govoriš tek tako da kažeš. Malo mi je čudno to da ti se tako mišljenje promijenilo s demo verzija sad na full verziju.

rekao si par postova prije da si igrao FIFU poslije PES-a iivido da je puno bolja. Pa ako ti je FIFA bolja, ne mora to značiti da baš ništa u PES-u ne valja. Neznam, ne mogu neki pametniji zaključak izvući iz ovih tvojih komentara.

btw. udaraju ti TD jer su ti komentari potpuno nejasni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 17:13 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

pa vjerujem da je,ali kako,jedni popljuvali igru skroz,dok drugi aj recimo "rekli da igra otišla stepenicu dalje" 

13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Hexfire kaže...

pa vjerujem da je,ali kako,jedni popljuvali igru skroz,dok drugi aj recimo "rekli da igra otišla stepenicu dalje" 

ja vjerujem da RED STAR ni ne posjeduje original igru,eto mog zaključka... {#}

13 godina
protjeran

jos 15ak min i igranje pocinje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stanite malo da se oladim i mirne glave vam sve lepo iznesem,jer sam bas nervozan a pritom mozda ce neko u medjuvremenu probati pes 14 i reci utiske svoje a ja cu kad se malo smirim...
14 godina
Red_Star_Forever kaže...

Slobodno stavljate TD ali da ja ovo retardirano fudbalsko smece igram nema sanse...

I pola vas ovde ce probati jogurt verziju i nece kupiti pes a kao neki   pesovci a svi ce na kraju da igraju fifu 14...

i da mi se ne svidi pes,svejedno necu igrati FIFU.Pa evo pes 11,12 i 13 sam zajedno možda odigrao 40h ako i toliko,i to je sve bilo 1vs1 sa kumom ali eto ni FIFU svejedno onda nisam igrao iako je bila bolja,tj samo fifu 13 sam probao na 2h neka 11 i 12 nikada.Jer ako PES razočara,FIFU svejedno nemogu igrati jer mi ne paše,tako da uopce nista neznaci ako PES je takav fail kako ti kažeš,iako iskreno sumanjam u to i tvoje postove

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice