Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.398.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
keki kaže...

Imas tako jak procesor i tolko rama a tako slabu grafu!

Ne kuzim di je bila logika kad se racunalo kupovalo! Nema smisla intel i5 sa takvom grafickom!

Skupi nekih 200-300 kn i kupi polovnu graf na njuskalu i miran si a ovo sta imas stavi na stranu mozda ti nekad i zatreba!

evo pogledaj recimo moje!

http://img703.imageshack.us/img703/584/55ma.jpg

ima laptop {#} nije sam sastavljao računalo

Keep Calm and Carry On
13 godina
cale kaže...

da li ce Intel celeron G530 moci povuci tu igricu, s time da nemam graficku?

Nisam skuzio pitanje sta si sad ti napisao!

Ajmo ovako! Ako nemas grafu onda se sigurno nece povuc tj ako imas intergriranu! Pogledaj zahtjeve i usoredi ili tu napisi cijelu konfu koju imas pa cemo ti reci!

Kresimir
13 godina
toxic kaže...
keki kaže...

Ne kuzim di je bila logika kad se racunalo kupovalo! Nema smisla intel i5 sa takvom grafickom!

Skupi nekih 200-300 kn i kupi polovnu graf na njuskalu i miran si a ovo sta imas stavi na stranu mozda ti nekad i zatreba!

Sad sam se dobro zeznuo!{#} Nisam gledao sve! Nego meni nije jasno zasto ljudi kupuju laptop a misle igrice igrat! Ne znam sta bi ti rekao!
Jedino sto znam je to da neces moci igrat pes na tom LAPTOPU!!!

Kresimir
17 godina
keki kaže...
toxic kaže...
keki kaže...

Sad sam se dobro zeznuo!{#} Nisam gledao sve! Nego meni nije jasno zasto ljudi kupuju laptop a misle igrice igrat! Ne znam sta bi ti rekao!

Kao prvo prestani se derati, kao drugo na laptopu se sasvim dobro mogu igrati igre dokle god se ima kolko tolko dobra graficka. Evo ja svoj imam 5 godina sa T8100 procesorom i Nvidia 9500M grafickom i na njemu sam igrao skoro sve sto sam pozelio (Fallout, Oblivion, Civilization, Fifa, PES...). Nisu to bile neke viskoke graficke postavke, ali dalo se sve igrat.

12 godina
neaktivan

Vidim jako slaba konfiguracija se traži pa bi mogao probat na laptopu. 

Da li ovaj procesor dovoljan?

AMD E1-1500 APU  1.5Ghz {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Imam integriranu graficku,Intel HD.Procesor je celeron g530 i 4gb rama.Sad ja ne znam koji je to intel hd,jel to 2000 ili 3000.No vidim gore na slici da kolega ima intel hd 3000 i da ne moze povuci

12 godina
neaktivan

igrao sam 3-4 minute, taman pokrenem igru i moram dalje ići nešto srediti, kasnije ću još isprobati. za sada se čini ok, naravno da je ogroman napredak.. jedino što je bilo glupo je da sam primio gol i to s 20 metara a da je Casillas ostao stajati onako zbunjen spuštenih ruku i gleda prema tribinama.. i option file je star, u realu su jos ozil i kaka, nema balea.. 

0 4 hvala 0
17 godina

tako je to svake godine. Option file je iz svibnja protekle sezone.

Bez brige očekujem uskoro PESEDIT patch koji će to srediti.

Imati će momci problema jer neće moći koristiti stare face i dresove već će morati zbog promjena sve raditi od početka (po meni će im trebati barem 3-4 tjedna za prvi "full size" patch)

Prva "radna" verzija patcha sa transferima i pravim imenima klubova će izaći nešto ranije. Vjerovatno u roku tjedan dana.

magistar prava
14 godina
neaktivan

Ja sam se totalno razocarao. Sve izgleda tromo, sporo, ali ne u dobrom kontekstu sporo (mislim, ne u kontekstu da zahtijeva dobar build up play) nego je jednostavno sve nefluidno, kao da se radi o jaaaako losem portu sa konzola. Steta.

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Valjda mi bude radilo.

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
Phobius kaže...

Ja sam se totalno razocarao. Sve izgleda tromo, sporo, ali ne u dobrom kontekstu sporo (mislim, ne u kontekstu da zahtijeva dobar build up play) nego je jednostavno sve nefluidno, kao da se radi o jaaaako losem portu sa konzola. Steta.

Da li imaš original ili 3DM verziju jer za nju kažu da šteka i radi usporeno jer crack ne valja.

12 godina
neaktivan

jel uspio netko pokrenuti to sa torrenta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam sto se bunite, a svi do jednog igrate piratsku verziju, sacekajte ispravnu verziju ili kupite original.

Svako ko ima PC verziju originala je odusevljen i nema nikakvih problema.

Edit: Prva fina ocena, sa jos boljom porukom {#}

http://www.videogamer.com/pc/pes_2014/

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 14:28 (Zoki Mpek).

1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.gamespot.com/pro-evolution-soccer-2014/reviews/pes-2014-review-6414546/?tag=Topslot;Slot3

Čim sam vidio šta piše u zaključku posumnjao sam u kvalitetu recenzije {#}

"PES 2014 moves ever closer towards simulation, and in doing so forgets exactly what makes the series so different and so much fun in the first place".

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina

Soundtrack kod ulazka u igru: Nessun Dorma :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ovo je moje.. pošto sam totalni seljak što se tiče konfiguracije nek netko napiše što ne valja... hvala :)

http://oi42.tinypic.com/23u6hhj.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 14:46 (francy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
keki kaže...
toxic kaže...
keki kaže...

nije laptop za igranje ali tu i tamo zavrtim neku igru
pes 2013 je radio na high postavkama bez problema samo sam morao u kitserveru napravit high i to je to
tako da ce mozda i ovaj kad izade kitserver moc isto tako
i da radilo je bez trzanja

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Phobius kaže...

Da li imaš original ili 3DM verziju jer za nju kažu da šteka i radi usporeno jer crack ne valja.

Jogurt verzija, ali zato sto sam namjeravao prvo isprobati i vidjeti kako to izgleda (zbog nedostatka demo verzije). Svakako sam odvojio novac za jednu igru i sada mi se cini da ce to ipak biti FIFA. U svakom slucaju, sacekacu taj PC demo, pa vidjeti u cemu je kvaka.

14 godina
neaktivan

Evo sada vidim na Gamestop recenziji:

"Frame rate issues during match buildup and replays ." 

Nije valjda da i oni imaju jogurt verziju? Razocarenje veliko.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Phobius kaže...

Evo sada vidim na Gamestop recenziji:

"Frame rate issues during match buildup and replays ." 

Nije valjda da i oni imaju jogurt verziju? Razocarenje veliko.

To se vidilo na svakom klipicu koji su izbacili..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
16 godina

Da, kod mene isto štekanje kod replaya, ništa strašno ali osjeti se. Igra je okej iako sam očekivao možda više... Odigrao 2 tekme, golmani su nažalost malo popravljeni al još uvijek rade velike greške. Inače u samom gameplayu mi fali AA... btw. ja ne znam dal sam slijep, ali ne mogu pronaći nigdje bundesligu... Evo i par slikica iz igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema Bundeslige. Ali nije frka za licence, izaci ce PESEDIT uskoro.

Ma sta ja znam. Odusevljen sam detaljima na igracima, kod onih uvodnih scena, zaista fenomenalno. Ali i to je naruseno ogromnim framerate dropovima kod istih. Ja sam povecao game speed na +1 i nekako mi je igrivije, ali i dalje imam taj osjecaj kao da se igra jedva vuce. Onda, ona publika mi odurno izgleda. Probali su napraviti da se cini da je realnija, ali kao da je modelirana sa duplo manje slicica u sekundi od ostatka grafike. Stvarno sam vise ocekivao, nadao sam se da cu se konacno vratiti na PES. 
To sto je pukla prica kako igra laga zbog loseg kreka, jednostavno mi ne drzi vodu.

Da su ovi iz EA Sportsa pored gameplaya doradili i grafiku u ovoj verziji, mislim da bi bila uklonjena svaka sumnja u to koja je igra bolja. Mislim da ce se stvari zakuhati kako treba tek sljedece godine. Do tada, Konami treba da zavrsi ovu igru, koja mi izgleda kao los port sa konzola. EA ce vjerovatno za sljedecu godinu izdati i next gen verziju za PC. Vidjecemo. Za sada ostajem na FIFI, a volio bih da nije tako, zaista. 

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Iskreno mene sramota sto sam kupio PEs 14 al zaista,ovo je debakl teski ,ne teski nego dno dna.....Sutra dajem 3700 dinara a ne cu ni da je raspakujem ,probacu nekom da prodam za iste pare jer ovo ja ne mogu da smislim ocima.Sve sto sam rekao ok za pes je krajnje ne zrelo sa moje strane jer kad upalim fifu  je sasvim nesto normalno a kad upalim pes je sasvim retardirano.....Vec se sav tresem sto sam Japancima poklonio 3700 dinara....(za te pare sam mogao djostik da kupim...)

17 godina
odjavljen
Red_Star_Forever kaže...

Iskreno mene sramota sto sam kupio PEs 14 al zaista,ovo je debakl teski ,ne teski nego dno dna.....Sutra dajem 3700 dinara a ne cu ni da je raspakujem ,probacu nekom da prodam za iste pare jer ovo ja ne mogu da smislim ocima.Sve sto sam rekao ok za pes je krajnje ne zrelo sa moje strane jer kad upalim fifu  je sasvim nesto normalno a kad upalim pes je sasvim retardirano.....Vec se sav tresem sto sam Japancima poklonio 3700 dinara....(za te pare sam mogao djostik da kupim...)

Sto ti tocno smeta?

Ja je skidam prije nego sto cu je kupit cisto da nejdem u glavu.

http://isvijet.com.hr
12 godina
neaktivan

novi pes ne podrzava xp???

13 godina
neaktivan
Sta mi smeta pa recimo sve........
14 godina
neaktivan

Nisam probao igru, ali 6/10 na gamespotu izgleda očajno.

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znaci ja prednarucio pes jer je pisalo da se moze na xp-u igrat

instaliram jogurt verziju i nemoze ga pokrenut jer ne podrzava xp {#}{#}{#}{#}{#}

12 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

ovo me zabrinjava....svako ko proba igricu kaze da je užas.......skidam tu pes 2014 3DM verziju pa cu ipak sam provjeriti..

12 godina
neaktivan

red star mene zanima kako to da si bio tako odusevljen sa demo verzijom?

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice