Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.397.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan

A ja sam se toga bojao, još sam ja to pitanje koliko će teško biti modati novi pes postavio na cropes forumu...

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim, pes ima dosta dobre i snalažljive modove, nebi trebali puno čekati, ali opet, bolje malo pričekat pa dobit :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Praetorian1 kaže...

Pa Neur je dobro napravljen, šta ovaj odvjetnik movie sere{#}

Malo kulture ne bi škodilo!

16 godina
neaktivan

Teško mi se kontrolirat kad tražiš vrijeđanje!!!!

Moj PC  
3 3 hvala 1
17 godina
Praetorian1 kaže...

Kakvo vrijeđanje tražim? Kakav idiot moraš biti pa smatrati uvredom nečije mišljenje kako na slici nije prepozno neuera? Mislim, to je stvarno zavrijedilo vrijeđanje pa čak i fizičku likvidaciju. Stvarno si bolestan čovjek...

14 godina
Praetorian1 kaže...

A ja sam se toga bojao, još sam ja to pitanje koliko će teško biti modati novi pes postavio na cropes forumu...

Tommy_123 kaže...

Mislim, pes ima dosta dobre i snalažljive modove, nebi trebali puno čekati, ali opet, bolje malo pričekat pa dobit :)

Iskreno, ne mislim da bude velikih problema. Pa Konami je svjestan toga da radi community sadržaja velik broj ljudi kupuje igru. Ako na bilo kakav način otežaju modanje do mjere da se nikom neće htjeti gnjaviti s tim, pa to će biti fail na razini.... šta ja znam.... Xbonea naprimjer.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Dosad nije bilo problema jel je igru pokretao isti engine, sad dolazi novi pa su svi fajlovi drugačiji. A ako kitserver neće radit, možeš se pozdravit s pečevima, mada sumnjam. Treba tće vremena.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Osim ako Konami ne planira kupiti sve važnije licence, morali su imati u vidu modding zajednicu. Toliko nesposobni valjda ni oni nisu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Potvrđena je Argentinska, Čilenaska liga te Copa Sudamericana.

Par impresija što se tiče Hearta, tj navijača.

"As the season progresses you’ll witness teams riding a high after a big win against a bitter rivals, or after knocking in a hat-trick against a team sitting higher than them in the league. But your fortunes could change in a split second with the highs quickly turning to lows when morale drops after a crushing defeat.

Naturally, some teams and indeed individual players are better equipped to cope with the emotional strain of playing at the highest level, but when the cracks start appearing the differences are noticeable. A clumsy shot here, mistiming a challenge there… Subtle details that together make it tougher to play exactly the way you want to, and you’ll have to weather the storm if you want to top the table season after season."

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 1 hvala 3
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Kakvo vrijeđanje tražim? Kakav idiot moraš biti pa smatrati uvredom nečije mišljenje kako na slici nije prepozno neuera? Mislim, to je stvarno zavrijedilo vrijeđanje pa čak i fizičku likvidaciju. Stvarno si bolestan čovjek...

O kakvim ti likvidacijama pričaš{#}

17 godina
Praetorian1 kaže...

O kakvim ti likvidacijama pričaš{#}

Nakon vrijeđanja svakog treba likvidirati tko na fotki ne prepozna neuera. Pa ne treba stati samo na uvredama?

16 godina
neaktivan
Moj PC  
4 2 hvala 1
13 godina

Nova: 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

7 1 hvala 5
13 godina
neaktivan

Pozdrav, imam prijedlog za ove sto vas zivcira ovaj 'Movie'.

Kada god izvali neku glupost nemojte obracati paznju na njega, ili ako vec morate citirajte samo kratak odgovor: "Ok."

Pozz {#}

10 2 hvala 2
17 godina
ajdin99 kaže...

Pozdrav, imam prijedlog za ove sto vas zivcira ovaj 'Movie'.

Kada god izvali neku glupost nemojte obracati paznju na njega, ili ako vec morate citirajte samo kratak odgovor: "Ok."

Pozz {#}

Možeš mi točno objasniti kakva je glupost ako kažem da na fotki ne prepoznajem neuera? Je li to okidač za vrijeđanje?

17 godina
Praetorian1 kaže...

Ne bih ti htio smetati u obiteljskom domu...

14 godina
movie kaže...

Možeš mi točno objasniti kakva je glupost ako kažem da na fotki ne prepoznajem neuera? 

Srednje velika do velika, onako od oka.

15 godina
neaktivan

Nove kontrole ;)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 0:19 (Tommy_123).
Moj PC  
8 1 hvala 6
17 godina
Hexfire kaže...

Srednje velika do velika, onako od oka.

Šteta što tako mlad dečko nema oči...

16 godina
Player ID
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 0:21 (soja).
15 godina

mislim da ove nisu bile:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
19 1 hvala 8
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

mislim da ove nisu bile:

Fantasticno, slike stadiona djeluju tako realisticno...Face igraca takodjer predobro uradjene...Vidim da je bilo rasprave oko izgleda lica Manuela Neuer-a...Ja koji patim od toga kako ce pojedini igraci izgledati, kazem da je urađen za 10. Zao mi je zbog Martineza jer su ga zakinuli a covjek je bio standardni cijelo vrijeme i dao veliki doprinos za uspjeh Bayerna ove sezone.

EDIT:

Ja mogu shvatiti da nekome ne  odogvara Konamiev stil izrade lica igraca, koji jeste malo cudan, ali ja ih osobno dozivljavam. Ono sto uveliko cjenim je to, sto Konami sve vise forsira player ID, te na taj nacin samoj igri daju jednu novu dimenziju, jednostavno igra ima dusu...zamislite sutra kad u ekipi budemo imali jedno 4-5 igraca koji imaju sebi svojstven ID na ovom novom Fox engine-u...ja kao navijac Barce jedva cekam vidjeti Xavia, Iniestu, Messia i ostalo drustvo....bit ce to neopisiv feeling. 

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 9:11 (KODAK17).
14 godina
neaktivan

Ovaj pes po ovim što smo vidjeli,trebo bi vratit staru slavu,ali pričekajmo demo :)

Moj PC  
4 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Evo i jednog komentara na twitteru od coveka koji je na E3 sajmu i koji uveliko igra PES  14.

Sto u prevodu znaci,nema vise glupih gresaka kod golmana!

EDIT_1:Takodje informacija od njega:Bice samo jedan DEMO!Potvrdjeno 100% tacno

EDIT_2:LIGA MOD se konacno vraca u PES 14 ! Potvrdjeno 100%

EDIT_3: IGN-ov feedback na novi impact "Heart" sistem

EDIT_4:Argentinska liga potvrdjena 100% :D  

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Sta ocekujete od novog PES-a?

4 Isto kao i PES 2013
9 Samo bolje od prošlog nastavka
36 Pobjeđuje FIFU i vraća slavu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Evo i jednog komentara na twitteru od coveka koji je na E3 sajmu i koji uveliko igra PES  14.

Sto u prevodu znaci,nema vise glupih gresaka kod golmana!

EDIT_1:Takodje informacija od njega:Bice samo jedan DEMO!Potvrdjeno 100% tacno

EDIT_2:LIGA MOD se konacno vraca u PES 14 ! Potvrdjeno 100%

EDIT_3: IGN-ov feedback na novi impact "Heart" sistem

EDIT_4:Argentinska liga potvrdjena 100% :D  

Nije istina , nego je rekao da za demo1 još ne postoji datum izlaska. Ima vremena.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 11:47 (Tommy_123).
14 godina

Bilo bi lijepo da vam pređe u naviku staviti link na stranicu gdje pokupite informacije. Ovako se opet ništa ne zna, jer jedan govori jedno, a drugi suprotno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Officialpes je na yt kanalu bio napisao da će bit prvi demo. Neznam zašto bi lagali :P

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

ma prošle godine 2. demo je izašao za PC na isti dan kad i PES.. samo je PS3 dobio na vrijeme 2. demo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice