A ja sam se toga bojao, još sam ja to pitanje koliko će teško biti modati novi pes postavio na cropes forumu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim, pes ima dosta dobre i snalažljive modove, nebi trebali puno čekati, ali opet, bolje malo pričekat pa dobit :)
Pa Neur je dobro napravljen, šta ovaj odvjetnik movie sere
Malo kulture ne bi škodilo!
Teško mi se kontrolirat kad tražiš vrijeđanje!!!!
Kakvo vrijeđanje tražim? Kakav idiot moraš biti pa smatrati uvredom nečije mišljenje kako na slici nije prepozno neuera? Mislim, to je stvarno zavrijedilo vrijeđanje pa čak i fizičku likvidaciju. Stvarno si bolestan čovjek...
A ja sam se toga bojao, još sam ja to pitanje koliko će teško biti modati novi pes postavio na cropes forumu...
Mislim, pes ima dosta dobre i snalažljive modove, nebi trebali puno čekati, ali opet, bolje malo pričekat pa dobit :)
Iskreno, ne mislim da bude velikih problema. Pa Konami je svjestan toga da radi community sadržaja velik broj ljudi kupuje igru. Ako na bilo kakav način otežaju modanje do mjere da se nikom neće htjeti gnjaviti s tim, pa to će biti fail na razini.... šta ja znam.... Xbonea naprimjer.
Dosad nije bilo problema jel je igru pokretao isti engine, sad dolazi novi pa su svi fajlovi drugačiji. A ako kitserver neće radit, možeš se pozdravit s pečevima, mada sumnjam. Treba tće vremena.
Osim ako Konami ne planira kupiti sve važnije licence, morali su imati u vidu modding zajednicu. Toliko nesposobni valjda ni oni nisu.
Potvrđena je Argentinska, Čilenaska liga te Copa Sudamericana.
Par impresija što se tiče Hearta, tj navijača.
"As the season progresses you’ll witness teams riding a high after a big win against a bitter rivals, or after knocking in a hat-trick against a team sitting higher than them in the league. But your fortunes could change in a split second with the highs quickly turning to lows when morale drops after a crushing defeat.
Naturally, some teams and indeed individual players are better equipped to cope with the emotional strain of playing at the highest level, but when the cracks start appearing the differences are noticeable. A clumsy shot here, mistiming a challenge there… Subtle details that together make it tougher to play exactly the way you want to, and you’ll have to weather the storm if you want to top the table season after season."
Kakvo vrijeđanje tražim? Kakav idiot moraš biti pa smatrati uvredom nečije mišljenje kako na slici nije prepozno neuera? Mislim, to je stvarno zavrijedilo vrijeđanje pa čak i fizičku likvidaciju. Stvarno si bolestan čovjek...
O kakvim ti likvidacijama pričaš
O kakvim ti likvidacijama pričaš
Nakon vrijeđanja svakog treba likvidirati tko na fotki ne prepozna neuera. Pa ne treba stati samo na uvredama?
movie obrati se ovdje http://www.duzs.hr/page.aspx?PageID=324
Pozdrav, imam prijedlog za ove sto vas zivcira ovaj 'Movie'.
Kada god izvali neku glupost nemojte obracati paznju na njega, ili ako vec morate citirajte samo kratak odgovor: "Ok."
Pozz
Pozdrav, imam prijedlog za ove sto vas zivcira ovaj 'Movie'.
Kada god izvali neku glupost nemojte obracati paznju na njega, ili ako vec morate citirajte samo kratak odgovor: "Ok."
Pozz
Možeš mi točno objasniti kakva je glupost ako kažem da na fotki ne prepoznajem neuera? Je li to okidač za vrijeđanje?
movie obrati se ovdje http://www.duzs.hr/page.aspx?PageID=324
Ne bih ti htio smetati u obiteljskom domu...
Možeš mi točno objasniti kakva je glupost ako kažem da na fotki ne prepoznajem neuera?
Srednje velika do velika, onako od oka.
Srednje velika do velika, onako od oka.
Šteta što tako mlad dečko nema oči...
mislim da ove nisu bile:
Fantasticno, slike stadiona djeluju tako realisticno...Face igraca takodjer predobro uradjene...Vidim da je bilo rasprave oko izgleda lica Manuela Neuer-a...Ja koji patim od toga kako ce pojedini igraci izgledati, kazem da je urađen za 10. Zao mi je zbog Martineza jer su ga zakinuli a covjek je bio standardni cijelo vrijeme i dao veliki doprinos za uspjeh Bayerna ove sezone.
EDIT:
Ja mogu shvatiti da nekome ne odogvara Konamiev stil izrade lica igraca, koji jeste malo cudan, ali ja ih osobno dozivljavam. Ono sto uveliko cjenim je to, sto Konami sve vise forsira player ID, te na taj nacin samoj igri daju jednu novu dimenziju, jednostavno igra ima dusu...zamislite sutra kad u ekipi budemo imali jedno 4-5 igraca koji imaju sebi svojstven ID na ovom novom Fox engine-u...ja kao navijac Barce jedva cekam vidjeti Xavia, Iniestu, Messia i ostalo drustvo....bit ce to neopisiv feeling.
Ovaj pes po ovim što smo vidjeli,trebo bi vratit staru slavu,ali pričekajmo demo :)
Evo i jednog komentara na twitteru od coveka koji je na E3 sajmu i koji uveliko igra PES 14.
Sto u prevodu znaci,nema vise glupih gresaka kod golmana!
EDIT_1:Takodje informacija od njega:Bice samo jedan DEMO!Potvrdjeno 100% tacno
EDIT_2:LIGA MOD se konacno vraca u PES 14 ! Potvrdjeno 100%
EDIT_3: IGN-ov feedback na novi impact "Heart" sistem
EDIT_4:Argentinska liga potvrdjena 100% :D
Sta ocekujete od novog PES-a?
4 | Isto kao i PES 2013 |
---|---|
9 | Samo bolje od prošlog nastavka |
36 | Pobjeđuje FIFU i vraća slavu |
Evo i jednog komentara na twitteru od coveka koji je na E3 sajmu i koji uveliko igra PES 14.
Sto u prevodu znaci,nema vise glupih gresaka kod golmana!
EDIT_1:Takodje informacija od njega:Bice samo jedan DEMO!Potvrdjeno 100% tacno
EDIT_2:LIGA MOD se konacno vraca u PES 14 ! Potvrdjeno 100%
EDIT_3: IGN-ov feedback na novi impact "Heart" sistem
EDIT_4:Argentinska liga potvrdjena 100% :D
Nije istina , nego je rekao da za demo1 još ne postoji datum izlaska. Ima vremena.
Bilo bi lijepo da vam pređe u naviku staviti link na stranicu gdje pokupite informacije. Ovako se opet ništa ne zna, jer jedan govori jedno, a drugi suprotno.
Officialpes je na yt kanalu bio napisao da će bit prvi demo. Neznam zašto bi lagali :P
ma prošle godine 2. demo je izašao za PC na isti dan kad i PES.. samo je PS3 dobio na vrijeme 2. demo