PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.578.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
14 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Bome.....

pošten update, i 1FPV opcija i opcija da se možeš vratiti u game kad te diskonekta i još gro ali ovo dvoje je već super..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS - Early Access Highlights Week 18-19

DROP SHOT - TOP 10 Player Unknowns Battlegrounds Plays - WBCW #201 (PUBG 
Top 10 Kills)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Imaju nekih problema pa se današnji Test Server update odgađa na sutra.
Za sad nema spomena odgađanja sutrašnjeg Stable Server updatea.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čovjek upravo igra 1st person mode na test serveru, duo, ako ste zainteresirani vidjeti:

https://www.twitch.tv/anthony_kongphan

EDIT:

Jao, kad te netko ubije, odmah do "EXIT TO LOBBY" je "REPORT" opcija. Bit će reportanja previše, čak i slučajnih, već vidim...

Slažem se da je OK da je opcija pristupačna, ali ovako je loše pozicionirana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 11:00 (TomoR).
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
TomoR kaže...

Čovjek upravo igra 1st person mode na test serveru, duo, ako ste zainteresirani vidjeti:

EDIT:

Jao, kad te netko ubije, odmah do "EXIT TO LOBBY" je "REPORT" opcija. Bit će reportanja previše, čak i slučajnih, već vidim...

SKS s gripom je brutalan.

17 godina
TomoR kaže...

EDIT:

200h u igri i mozda bi prijavio 2-3 killa, od toga je jedan bug kad te auto pregazi a ti si 2m od njega.

Vjerojatno ce jedino frustrirani klinci cesto prijavljivati.

13 godina

Dobro je da nema Kill Cama jer bi bio show sa tim prijavljivanjem. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nema kill cam jer ako vidis ko te ubil mores drukat ekipi i oni ga ube nakon tvoje smrti.
15 godina

sto znaci da ces morati svaki game snimati u slucaju ako budes prijavljen 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NEW_MAN kaže...
Nema kill cam jer ako vidis ko te ubil mores drukat ekipi i oni ga ube nakon tvoje smrti.

Ma kuzim ja zast' nema. Nego, kako bi ti nekog prijavio ? Ubije te netko ko je skillan i odma ban jer ti ne znas od kud niti kako. 

Neki dan pokupim SKS, nemam optiku, nemam nista na njemu. Lik pretrcava polje kod polchinkia ( kako se vec pise :D ), head shotam ga sa onog brda di su one dvije kuce jedna kraj druge malo van grada. Mozes si mislit kako je lik reagiro kad niti zvuk pucnja nije cuo nego je lego na pod :D 

Kao sta kolega gore kaze, to ce se jebacki abusat. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Ja osobno (nije baš pohvalno, ali eto) sam znao dosta puta "plakati" da neko haka u fps igrama, ali ustvari nije bilo tako, nego sam ja bio isfrustriran :D U pubg imam 300h+ i susreo sam svega 1-2 hakera i to sad jednog pred 2 dana(lik je nas trojicu headshotao sa sačmom sa jedno 20 metara udaljenost, znači 3 puta opalio, 3 headshota). Uglavnom ljudi ne koriste hackove u ovoj igri što me čudi s obzirom na to da u skoro svakoj fps igri ima masu hakera (overwatch je jedini izuzetak).

Tu prijavu za lakše reportanje hackera podržavam, te su konačno ubacili opciju da se možete vratiti nazad u game ako vas izbaci. Ovaj patch je pun pogodak! Jedino mi se ne svidja to što su stavili  sitni delay na onaj tab+drag, to mi je baš glupo jer nece vise biti smooth lootanje tj..instantni drag..

A ovo sto pišete da ce klinci zlorabiti report button i nije neka stvar za uzbunu... kada bi svatko ko je nekoga prijavio za navodno "hackanje" bio banan onda više ne bi bilo ni ljudi koji bi mogli igrati igru, imaju oni sigurno svoje neke načine kako provjeravaju da li osoba stvarno hacka ili ne, tako da nemate brige :)

Ja cu i dalje igrati 3rd person mode. Navikao sam se i baš mi je fora. Mozda budem čisto probao game-dva 1st person. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.8.2017 13:12 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Ovo ulazi u izbor za najsugaviju pobjedu, win sa 4 hit pointa, ali win je win. 

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Evil Access kaže...

Ovo ulazi u izbor za najsugaviju pobjedu, win sa 4 hit pointa, ali win je win. 

To je zapravo najbolje, samo si dokrajčio "načete"

17 godina

Sto se tice kill cam, mozda bi bila dobra opcija da se moze vidjeti kill kad lik ili squad zavrse s igrom. Ako sumnjas na hack pocekat ces do kraja partije ako treba i prijaviti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Koliko je najavljeno kill cam će biti, ali samo u solo modu za duo i squad nemaju namjeru stavljati. Jer dok pogineš pri startu tko će čekati kraj partije (30ak min) samo da prijavi nekog

Engage...
15 godina

sad imam 8 gb rama. preporodio sam se. 

13 godina
neaktivan
Ram poskupio gore nego kad se dolar naglo dizao.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Update kreće:

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/893019564602044416

Izgleda da ipak neće biti dodanog looting delay-a sa drag&drop:

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/892929724908838912

EDIT:

Patch je navodno oko 5,3GB.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 10:18 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
TomoR kaže...

Update kreće:

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/893019564602044416

EDIT:

Patch je navodno oko 5,3GB.

Samo da implementacija prođe bez nekih većih problema i minornih patcheva.

Ovo što su maknuli i smanjili delay za lootanje s F je super 

EDIT: jučerašnja dva pileta na streamu kod CholaPC pred 1500 ljudi u lajvu

Prvi smo put igrali custom match s random ljudima sa streama.

Upali nam na lajv i ajmoooo #nemalabavo 

Prvi win @1:55:00 drugi na kraju @3:00:00

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 10:24 (sudy_freak).
15 godina
TomoR kaže...

Vrh! To je jedina stvar koja mi se nije svidjela na ovom patchu. Nije ni cudo da je ova igra postigla veliki uspjeh. Developeri zaista slušaju sve kritike, prijedloge i pohvale što su i sami igrači prepoznali. :) 

Edit: ima li kakvih vijesti što se tiče implementacije "vaulta"? To ce biti prebolesno kada ubace. Igra ce dobiti jednu sasvim novu dimenziju tj. masu vise taktiziranja i nadmudrivanja protivnika :) (skakanje preko auta, kroz prozore, preko zidova itd.). Predobra stvar :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 10:34 (Baldurion).
17 godina
Ima ko da je doma i igra? Kakav je patch i ima mozda kakvi performanse boost?
17 godina
NEW_MAN kaže...

Eazy igra:

https://www.twitch.tv/m_eazy187

Možeš ga sam pitati na streamu.

16 godina
NEW_MAN kaže...

Ja sam igrao na test serverima jucer popodne.. 1st person je super, dosta klaustrofobicno i zanimljivo (nema npr. okretanje pogleda za 360 sa alt-om, nego samo kako se real life glava moze okrenut 90 stupnjeva na svaku stranu, mozda mrvicu vise). Ako zelis gledati otraga moras se cijeli okrenut. Uglavnom prva igra dosao sam 2. :D Kraj i skrivanje po travi je totalno sjebano jer ne vidis apsolutno nista ali svejedno pomaze. FOV se moze stimati od 80 do 103 - radi samo na 1st person serverima. Steta da nema veci FOV na 3rd person, 103 je totalni mrak - zakon uglavnom!

Dodali su nove opcije za sound i kontrolu ingame voice-a, nove kontrole tj. mapping (recimo hold ili press za crouch, walk, steady scope, prone, itd.) i neke dodatne sitnice. Graficke opcije imaju mogucnost ukljucivanja Vsync-a kroz game umjesto prije kroz config file.

Dodali su nove kutije za oblekicu, novi sniper, itd.

Što se tice performansi, mislim da je nesto bolje ali nista drasticno. Dodali su nove opcije za HUD (recimo ukljucis da ti pokazuje siluete koji helmet, pancirku ili bag imas equippan, ili pak desno kod mape ti pokazuje siluetu koje oruzje imas u kojem slotu equippano). Dodali su mogucnost reporta playera koji te ubije, i tako.

Sve u svemu, djeluje obecavajuce skroz - pogotovo sad kad su odlucili maknuti onaj loot delay koji su dodali (totalna koma je bio na test serveru, ko nenormalan lag da imas kad lootas).

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.8.2017 13:03 (mrsmith).
14 godina
mrsmith kaže...
NEW_MAN kaže...

Ja sam igrao na test serverima jucer popodne.. 1st person je super, dosta klaustrofobicno i zanimljivo (nema npr. okretanje pogleda za 360 sa alt-om, nego samo kako se real life glava moze okrenut 90 stupnjeva na svaku stranu, mozda mrvicu vise). Ako zelis gledati otraga moras se cijeli okrenut. Uglavnom prva igra dosao sam 2. :D Kraj i skrivanje po travi je totalno sjebano jer ne vidis apsolutno nista ali svejedno pomaze. FOV se moze stimati od 80 do 103 - radi samo na 1st person serverima. Steta da nema veci FOV na 3rd person, 103 je totalni mrak - zakon uglavnom!

Dodali su nove opcije za sound i kontrolu ingame voice-a, nove kontrole tj. mapping (recimo hold ili press za crouch, walk, steady scope, prone, itd.) i neke dodatne sitnice. Graficke opcije imaju mogucnost ukljucivanja Vsync-a kroz game umjesto prije kroz config file.

Dodali su nove kutije za oblekicu, novi sniper, itd.

Što se tice performansi, mislim da je nesto bolje ali nista drasticno. Dodali su nove opcije za HUD (recimo ukljucis da ti pokazuje siluete koji helmet, pancirku ili bag imas equippan, ili pak desno kod mape ti pokazuje siluetu koje oruzje imas u kojem slotu equippano). Dodali su mogucnost reporta playera koji te ubije, i tako.

Sve u svemu, djeluje obecavajuce skroz - pogotovo sad kad su odlucili maknuti onaj loot delay koji su dodali (totalna koma je bio na test serveru, ko nenormalan lag da imas kad lootas).

a maknuli su onaj delay kroz inventory ??  to bi bilo super ak jesu jer je bio nekak čudan u najmanju ruku ..

Ja sam odigrao 3-4 partije jučer ali je desync sa serverom bio toliko amnormalan da to istine nisu bile - isto fpv, isto 2 top 10 ( 3 i 5 ) -- full je dobro ali morat će oni tu još to dosta optimizirati pogovo unutar kuce jer je nerealno kretanje i skakanje full a u prvom licu to još samo jaće dođe do izražaja,, s druge strane vožnja na motoru je vrh, trčanje je vrh, okretanje glave je vrh, kraj top 10 borba je vrh...

17 godina
Probal sam cisto da vidim frejmrate i imam tocno okruglo jedan fps manje nego prije patcha.
17 godina

Serveri lagiraju i desync-aju ko nikad prije, BTW:

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/893103807667748864

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Serveri lagiraju i desync-aju ko nikad prije, BTW:

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/893103807667748864

Kao da sam urekao s "nadam se da će implementacija proći super".

Guilty me 

15 godina

Nema Boga da im više kupim krejt il išta..

Šupački su to izveli.

Jedan krejt + jedan key (2,5 USD) = 1 item!

Kupim dva keya, otvorim dva krejta = dvoje jednake jebene hlače dobijem koje su samo muške...

Pfffff

I ne mogu se trejdat još.

Otvorim survivor krejt - dobijem bejzbol faking kapu kojih imam 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Nema Boga da im više kupim krejt il išta..

Šupački su to izveli.

Jedan krejt + jedan key (2,5 USD) = 1 item!

Kupim dva keya, otvorim dva krejta = dvoje jednake jebene hlače dobijem koje su samo muške...

Pfffff

I ne mogu se trejdat još.

Otvorim survivor krejt - dobijem bejzbol faking kapu kojih imam 4

ček ti si stvarno trošio lovu na te stvari?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice