PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.578.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds

Upravo kupio zeni account i bacio jednu da vidim kako radi na njenom kompu dok sam sve postimao ;D Trebala bit brzinska zajebancija a na kraju umalo chicken :D

8.0 KD/R na EU :D

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2017 23:23 (mrsmith).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

M-14 EMR/DMR je nova puška - naravno crate only, već mi je pun quarc toga - izađe nova puška i onda je crate lutrija samo, awm, m25, sad m14, groza, m249, thomy gun - ok da je od svakog tipa po jedno oružuje a li ovo je debilno više --- trebao je biti AWM, Groza, M249 i thomy gun i to je to a ostalo random sa hi i low šansom i to je to a ne ovak,, u jebeni players luck unknown bi se  mogli preimenovati ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VooDooZg kaže...

M-14 EMR/DMR je nova puška - naravno crate only, već mi je pun quarc toga - izađe nova puška i onda je crate lutrija samo, awm, m25, sad m14, groza, m249, thomy gun - ok da je od svakog tipa po jedno oružuje a li ovo je debilno više --- trebao je biti AWM, Groza, M249 i thomy gun i to je to a ostalo random sa hi i low šansom i to je to a ne ovak,, u jebeni players luck unknown bi se  mogli preimenovati ..

Ajde, ajde :) nije uopće toliko loše. Meni ne smetaju crate dropovi - naravno bilo bi super kad bi se sva ta oruzja mogla uz "malenu" sansu spawnati random. Iako u velikoj većini slučajeva poderem ekipu s nekakvim M16 ili SCAR-om anyway... ili na blizu s Vectorom, tako da se ne sekiram oko gluposti.

16 godina
mrsmith kaže...
VooDooZg kaže...

Ajde, ajde :) nije uopće toliko loše. Meni ne smetaju crate dropovi - naravno bilo bi super kad bi se sva ta oruzja mogla uz "malenu" sansu spawnati random. Iako u velikoj većini slučajeva poderem ekipu s nekakvim M16 ili SCAR-om anyway... ili na blizu s Vectorom, tako da se ne sekiram oko gluposti.

Da sve to fino, ali jako pomažu ta top tier oružija. M249 je brutala kad se ufuraš, bez beda cijeli squad wipaš, isto i Tommy gun na blizinu. AWM skida 90%HP-a. Dok Groza vjerovatno najbolji AR u igri. Već sam pisao kako sam jednom dobio 3v1 u squadu jer sam se našao tama iza airdropa u kojem je bio Tommy gun. Pošto me rushali istog treba samo sam iz trećeg lica rokao, a pošto Tommy gun ima 100 metki pali su ko kruške.

Treba napraviti da bude kao VSS, i u dropu i pod normalan loot ali rijedak.

14 godina
mrsmith kaže...
VooDooZg kaže...

Ma sve 5 nije da je sad to oružje win-nosioc nego čisto malo da te razveseli da probaš nekaj novo da ti bude zanimljivo i da se nađeš možda baš da ti je to "tvoje oružje" - znaš tipa kak nekom paše kalaš nekom m16, nekom scar i svima m416,, ovak samo zaglupljuju igru - kažem awm je stvarno nešto posebno kao i m249 tak da ok to nek bude u dropu, i tommy gun i groza ajde ali sad od 5 snipera 3 su u crate only, nemoj me batje.. Na kraju bu taj m14 DMR kao SKS odnosno usrat će ga ko ak su Vintoreza aka tenis-loptica

17 godina
Jack Sparrow kaže...

VSS već nekoliko tjedana ne uzima loot pool u drop-ovima, tj. možeš ga naći samo u "open world".

https://battlegrounds.gamepedia.com/Air_Drops

Od 27.6:

http://steamcommunity.com/gid/103582791457492425/announcements/detail/2533687504393796928

VSS will no longer be found in Care Packages. It will remain to be spawned in the map.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
mrsmith kaže...
VooDooZg kaže...

Da sve to fino, ali jako pomažu ta top tier oružija. M249 je brutala kad se ufuraš, bez beda cijeli squad wipaš, isto i Tommy gun na blizinu. AWM skida 90%HP-a. Dok Groza vjerovatno najbolji AR u igri. Već sam pisao kako sam jednom dobio 3v1 u squadu jer sam se našao tama iza airdropa u kojem je bio Tommy gun. Pošto me rushali istog treba samo sam iz trećeg lica rokao, a pošto Tommy gun ima 100 metki pali su ko kruške.

Nek nisam jedini kom se sviđa Groza.
Puška je jebeno OP, stvarno opravdano ju se samo može naći u care packageu.
Malko slabija od Kalaša, al zato je RPM brutalan, a stabilnost da ne pričamo.

Kad se stavi suppressor postaje jebeno deadly.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
16 godina
sudy_freak kaže...

Nek nisam jedini kom se sviđa Groza.
Puška je jebeno OP, stvarno opravdano ju se samo može naći u care packageu.
Malko slabija od Kalaša, al zato je RPM brutalan, a stabilnost da ne pričamo.

Kad se stavi suppressor postaje jebeno deadly.

Dobro sad na daljinu ju dobivaju 5.56 puške, pogotovo M16 radi bržeg i preciznijeg metka. Ali na close to medium jer čista brutala.

Nije slabija od kalaša, isti damage sa većim ROF skoro kao M16 i malo većim recoilom/spreadom.

https://pubg.me/weapons/assault-rifles

Prvi put sam ju skupio nakon patcha i odmah sam ubio 6 ljudi, te završio drugi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.7.2017 12:50 (Jack Sparrow).
17 godina

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Solo win sa prigušenim kalašom 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.7.2017 4:42 (Baldurion).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
VooDooZg kaže...
mrsmith kaže...
VooDooZg kaže...

Ma sve 5 nije da je sad to oružje win-nosioc nego čisto malo da te razveseli da probaš nekaj novo da ti bude zanimljivo i da se nađeš možda baš da ti je to "tvoje oružje" - znaš tipa kak nekom paše kalaš nekom m16, nekom scar i svima m416,, ovak samo zaglupljuju igru - kažem awm je stvarno nešto posebno kao i m249 tak da ok to nek bude u dropu, i tommy gun i groza ajde ali sad od 5 snipera 3 su u crate only, nemoj me batje.. Na kraju bu taj m14 DMR kao SKS odnosno usrat će ga ko ak su Vintoreza aka tenis-loptica

Mislim da ti je vrijeme da odmoris malo od igre.Jer ocito rokas ko nenormalan.Ako ovako nastavis,dobit ces PTSP covjece!

13 godina

Fora mi je gledat ove jutubere kako peglaju te winove jedan za drugim a da u meduvremenu ne nalete na nikog sa barem malim skillom da ih ubije. Gledam twitch neki dan, majstor na koga god je naletio je bio teska panjina. Igraci se zaljecu na njega, izlaze iza covera itd... 

Danas odlucim dvije runde za redom igrat bez da kempam, konstantno kretanje uz rub mape. Fino se nagiram ( u drugoj sam cak VSS ulovio ). Skupim po gejmu 4-5 killova ali uvijek fali ono nesto da bude piletina. Prvi gejm, frajer me u punom trku strese sa Kar98 u bulju one shot, top 15. Drugi gejm, sve mi se poklopi... cak naletim na par njubara ko na pocetku price. Top 10, krug mi se zatvara... idem prema coveru, rafalno po meni... zalegnem ispod drveta i samo krepam ( ocito lag ) jer iz niti jednog drugog smjera nego ispred tog drveta me nije mogo cuknut. 

Frustracije, frustracije :D :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Fora mi je gledat ove jutubere kako peglaju te winove jedan za drugim a da u meduvremenu ne nalete na nikog sa barem malim skillom da ih ubije.

Najjače mi je kad Levelcap, Jackfrags i njihova ekipa igraju zajedno. I onda se na streamu svi drže kao da tryhardaju, a pobjede bez problema uz pola toliko muke. Jednostavno jedan profi tim je previše dominantan u okruženju casual ekipa. Nije to da njihovi protivnici nemaju skilla, nego ovi imaju previše iskustva, znanja i tehničke podrške u tim igrama da bi im se konkuriralo.

15 godina

trenutno igram PUBG na PC 1 pod moj pc. 

da sa 4 gb rama. :D (uskoro stiže još 4)

u početku treba cca 30 sek do minuta da rendera sve zgrade i dok ne bude igrivo.

nakon toga imam i do 80 fpsa. 

s tim da nekad bude ogroman fps drop. najčešče kad dođem na novi dio mape ili ako mi netko iskoči od nekud. a koji doživljaj je vožnja vozilom. hahahaha

nakon tjedan dana igranja dojmovi:

sa pametnom igrom i instinktom za preživljavanje može se skoro svaki game doći u top 20. na početku uvijek pokušavam doci u sredinu kruga. i nakon toga svako sljedeće sužavanje bude tu negdje u blizini. 

tip za one koji hoće koji kill više:

pričekajte da skočite sami iz aviona. tada ce vas izbaciti zajedno s afk-erima. 2 puta sam pokrenuo igru i vratim se nazad kad ono stojim s još 3 koji su bili afk. a meni taman sve renderalo. ali zato su me i ubili par puta dok mi se rendera.... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nebi bilo lose da stavis igru na ssd puno bolje ce ti renderati mapu i neces imati tih problema.Da 4Gb vec postalo premalo za neko gejmanje  sad je vec neki standard 8GB 

15 godina

u planu je prvo 4gb rama.

a onda ssd. 

i za kraj gtx 1050ti

12 godina
dreadmoore kaže...

Nebi bilo lose da stavis igru na ssd puno bolje ce ti renderati mapu i neces imati tih problema.Da 4Gb vec postalo premalo za neko gejmanje  sad je vec neki standard 8GB 

8gb rama je ''must have'' vec vise do 5 godina

Battleog - 191silvinjo
9 godina
neaktivan

Ja igram na i5 3450 3,2 i GTX 1050 2 gb sa 8 GB RAM-a. Sve ultra low.

Imam sve iste probleme kao i ti. Ponekad treba vremena da renderira mapu nakon što skočim s padobranom, a fps se vrti između 30 i 90.

No problem je to što svako malo, bar tako kaže aterburner, grafička kartica pogodi 100% korištenja i zatim na trenutak padne na 0% i opet se vrati u normalu. I kad se to dogodi dođe do stutteringa, laga i preskakanja frejmova na sekundu. Nije da to uvelike ometa igru, ali me živcira. Korištenje VRAM-a se također uglavnom kreće iznad 2 GB tako da je i tu možda neki bottleneck.

Čini mi se da za današnje igre treba imati najmanje grafičku karticu sa 4 GB VRAM-a, a za neke zahtjevnije naslove bi trebalo i više od 8 gb RAM-a da se kontrira developerova nebriga za optimizacijom.

0 0 hvala 0
16 godina

Hah, PUBG u 16K rezi

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 12:52 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Novi FOV razlika izmedu 80 FOV i 103 FOV-A 

https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/892020709400092673

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

Da al to je za prvo lice samo. Tj moze se mjenjati samo u 1 licu.

12 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Da al to je za prvo lice samo. Tj moze se mjenjati samo u 1 licu.

Da

12 godina
neaktivan

Bome su dobro texture ispolirali i digli puške malo da izgledaju normalnije u prvom licu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 2:20 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Bome su dobro texture ispolirali i digli puške malo da izgledaju normalnije u prvom licu.

I trebali bi, koriste UE4

16 godina

Jedva cekam taj FP mod... ej, omg

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
mrsmith kaže...

Kad ono starta? 03.08?

16 godina
MRSKI kaže...
mrsmith kaže...

Kad ono starta? 03.08?

Tako kažu :) Živi bili pa vidjeli

15 godina

Monthly patch notes

link (vrijedno čitanja)

Po mnogočemu dosad najbolji.
Nadam se da će implementacija proći dobro i da neće biti puno manjih patcheva.

• Early Access - Month 4 - Patch Notes

Server Optimization
    • Optimized fences, doors, and windows
    • Optimized vehicle physics
    Client Optimization
    • Optimized memory usage for world objects
    • Optimized terrain rendering
    • Optimized User Interface
    New Items
    • Added new weapon Mk14 EBR. Mk14 EBR is a Designated Marksman Rifle that can only be obtained from Carepackages. This weapon is chambered for 7.62mm and sniper rifle attachments
  • Character
    • Added two new face presets and hairstyles to character customization for both genders
  • Gameplay
    • Added 1st Person server options to NA and EU Solo and Duo game-modes
    • Players who choose 1st Person mode will be matched together
    • Character view is set to 3rd Person mode in starting airplane and during free fall from the airplane. This will be set to 1st Person only in a future update
    • Camera will stay still while looting items to prevent dizziness
    • Added a new feature to report players
    • Some people killed knocked-out teammates in order to avoid giving kill count to an opponent who knocked them down. Now the kill count will still go to the opponent in this specific case.
    • Added new animation when using different consumables
    • Improved camera transition when disabling Free look feature (Alt Key)
    • Increased the reload time of VSS
    • Players may now re-enter games if they have been disconnected mid-game
    • You may now play with Xbox controllers, and we will continue to make improvements with Xbox controllers
    • Sound volume difference from inside and outside of building is more obvious
    • Added new sound effect while scoping or aiming weapon
    • Added new effects when a character is running or sprinting over different types of surfaces
    • Improved character animation without any weapon or with melee weapon
    • Added slight delay when using the drag-and-drop feature on items in inventory UI. We implemented this delay to provide a fair gameplay environment to all players
    • Improved post-process effect when a character takes damage outside of the blue circle

Items and Vehicles
    • Added a lower rail attachment slot to SKS
    • You may now honk a car horn when sitting in the driver's seat with Left Mouse Click
    • Decreased the chance of vehicle explosion after the vehicle gets stuck in objects
    • Vehicle driving sound will change slightly in FPP and TPP modes
    • Added new sound effects for motorcycle tire screech while driving
    • Eliminated firing delay of S1897 from pump action after reload
    • Improved effects of boats
    • Added spark effect to flat tires
    • Reduced cast time of First Aid Kit / Painkiller to 6 seconds
    • Reduced cast time of Med Kit / Adrenaline Syringe to 8 seconds
    UI
    • Added more features and hot keys to the Options Menu
    • Added new option for V-Sync
    • You may now designate a maximum of two different keys for each key bind
    • Added new option to set toggle on certain actions and features
    • You may now use Mouse wheel up/down as one of your key binds
    • Added new keybinds, such as all mute (Ctrl+M) and switching Voice Channel (Ctrl+Y), and a new option to adjust the volume of voice chat
    • Added new keybinds to use specific throwables
    • Added Colorblind Mode 
    • Added some region names to the mini map
    • Added new option to display helmet, vest, and backpack equipped on HUD UI. This HUD UI will be updated further in the future
    • Added new option to display all equipped weapons on the right side of the screen. This UI will be updated further in the future

Bug fixes
    • Partially fixed client crash issues
    • Fixed an issue of weapons sporadically ceasing to fire despite being set to auto firing mode
    • You may not use consumables in vehicles underwater
    • Fixed bugs below while spectating another character
    • A character appeared to be shaking when the character moves around
    • Camera swing when a character scopes while walking
    • Camera swing when a character peeks left or right while scoping
    • A character appeared to be shaking when the player moves his mouse while scoping in Prone
    • Characters farther than 500m away from a vehicle will no longer hear the tire screech sound
    • Fixed post-process bug underwater in FPP mode
    • Fixed an issue of the reloading sound getting played repetitively after dropping a weapon while reloading
    • Fixed the probability of getting rainy weather to previous value
    • Fixed a bug where a character could not equip attachment with full inventory
    • Fixed a bug where weapons would continue to play looped reload animation even after canceling the reload
    • Fixed a bug where a character could see through the other side of wall when scoping or crouching against certain walls
    • Fixed a bug where a character sitting on objects inside of certain buildings could see through ceilings and walls
    • Fixed sporadic issue of disabling in-game UI
    • Eliminated bombing outside of Red Zone
Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 9:19 (sudy_freak).
Moj PC  
8 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Monthly patch notes

link (vrijedno čitanja)

Po mnogočemu dosad najbolji.
Nadam se da će implementacija proći dobro i da neće biti puno manjih patcheva.

• Early Access - Month 4 - Patch Notes

Server Optimization
    • Optimized fences, doors, and windows
    Client Optimization
    • Optimized memory usage for world objects
    • Optimized terrain rendering
    • Optimized User Interface
    New Items
    • Added new weapon Mk14 EBR. Mk14 EBR is a Designated Marksman Rifle that can only be obtained from Carepackages. This weapon is chambered for 7.62mm and sniper rifle attachments
  • Character
    • Added two new face presets and hairstyles to character customization for both genders
  • Gameplay
    • Added 1st Person server options to NA and EU Solo and Duo game-modes
    • Players who choose 1st Person mode will be matched together
    • Character view is set to 3rd Person mode in starting airplane and during free fall from the airplane. This will be set to 1st Person only in a future update
    • Camera will stay still while looting items to prevent dizziness
    • Added a new feature to report players
    • Some people killed knocked-out teammates in order to avoid giving kill count to an opponent who knocked them down. Now the kill count will still go to the opponent in this specific case.
    • Added new animation when using different consumables
    • Improved camera transition when disabling Free look feature (Alt Key)
    • Increased the reload time of VSS
    • Players may now re-enter games if they have been disconnected mid-game
    • You may now play with Xbox controllers, and we will continue to make improvements with Xbox controllers
    • Sound volume difference from inside and outside of building is more obvious
    • Added new sound effect while scoping or aiming weapon
    • Added new effects when a character is running or sprinting over different types of surfaces
    • Improved character animation without any weapon or with melee weapon
    • Added slight delay when using the drag-and-drop feature on items in inventory UI. We implemented this delay to provide a fair gameplay environment to all players
    • Improved post-process effect when a character takes damage outside of the blue circle

Items and Vehicles
    • Added a lower rail attachment slot to SKS
    • You may now honk a car horn when sitting in the driver's seat with Left Mouse Click
    • Decreased the chance of vehicle explosion after the vehicle gets stuck in objects
    • Vehicle driving sound will change slightly in FPP and TPP modes
    • Added new sound effects for motorcycle tire screech while driving
    • Eliminated firing delay of S1897 from pump action after reload
    • Improved effects of boats
    • Added spark effect to flat tires
    • Reduced cast time of First Aid Kit / Painkiller to 6 seconds
    • Reduced cast time of Med Kit / Adrenaline Syringe to 8 seconds
    UI
    • Added more features and hot keys to the Options Menu
    • Added new option for V-Sync
    • You may now designate a maximum of two different keys for each key bind
    • Added new option to set toggle on certain actions and features
    • You may now use Mouse wheel up/down as one of your key binds
    • Added new keybinds, such as all mute (Ctrl+M) and switching Voice Channel (Ctrl+Y), and a new option to adjust the volume of voice chat
    • Added new keybinds to use specific throwables
    • Added Colorblind Mode 
    • Added some region names to the mini map
    • Added new option to display helmet, vest, and backpack equipped on HUD UI. This HUD UI will be updated further in the future
    • Added new option to display all equipped weapons on the right side of the screen. This UI will be updated further in the future

Bug fixes
    • Partially fixed client crash issues
    • Fixed an issue of weapons sporadically ceasing to fire despite being set to auto firing mode
    • You may not use consumables in vehicles underwater
    • Fixed bugs below while spectating another character
    • A character appeared to be shaking when the character moves around
    • Camera swing when a character scopes while walking
    • Camera swing when a character peeks left or right while scoping
    • A character appeared to be shaking when the player moves his mouse while scoping in Prone
    • Characters farther than 500m away from a vehicle will no longer hear the tire screech sound
    • Fixed post-process bug underwater in FPP mode
    • Fixed an issue of the reloading sound getting played repetitively after dropping a weapon while reloading
    • Fixed the probability of getting rainy weather to previous value
    • Fixed a bug where a character could not equip attachment with full inventory
    • Fixed a bug where weapons would continue to play looped reload animation even after canceling the reload
    • Fixed a bug where a character could see through the other side of wall when scoping or crouching against certain walls
    • Fixed a bug where a character sitting on objects inside of certain buildings could see through ceilings and walls
    • Fixed sporadic issue of disabling in-game UI
    • Eliminated bombing outside of Red Zone

Players may now re-enter, fucking finally, jucer me 4 puta izbacilo zbog onog network laga...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice