Malo dramite ljudi dragi,prvo OPEN beta je,znaci svaki sljam koji ima PC i internet je dosao igrati,drugo ja sam solo igrac lvl 42 ili 43 ne mogu da se sjetim,win-lose mi je oko 55-60%,po vasim dojmovima ispada da se ne moze partija dobiti ako nemas jos 5 ljudi i TS,dal naletim na idiote ? naravno da naletim,dal mi tu i tamo upropaste partiju naravno da upropaste,upropaste mi idiotu na poslu dan,u tramvaju pa ne odem kuci da se ubijem i odustanem od zivota.
Steta je sto dopustate sebi da vam neko dijete ili neki stariji nadrkanko upropasti igru to te mjere da je cak necete ni kupiti nakon toga,ne bih mu dopustio to zadovoljstvo nikada.
U timu i na TSu je bolje igrati sa ekipom koju znate,ali nama starijima preko 30 tesko je skupit 6 ljudi u isto vrijeme,netko ima dijecu,netko radi drugu netko trecu smijenu i tako to,a realno ne postoji MP igra timska gdje necete naletiti na idiote ako solo igrate.
Nakon 120 sati u LoLu i oko 130 u Doti2 ni jedan community mi ne izgleda lose nakon onoga zla i pakla.
Isto tako siguran sam kad igra izadje i ovi sto su samo dosli besplatno probati kakva je da ce to dosta bolje biti,ali idiota i kretena nazalost ce biti svugdje,od igara do zivota.
Ovo je istina. Iako sam prije dva dana imao nešto drugačije razmišljanje.
Da li je igra puuuuno zabavnija sa prijateljima? Je. Nedvojbeno, igra je team based i igranje sa ljudima koje poznaješ i nisu totalni idioti je prezabavno (čak i ako je su idioti poput nekih mojih frendova je i dalje zabavno).
Da li je igra totalno neigriva sa nepoznatim ljudima (PUG)? Jok. Nije zabavno kao sa ekipom, treba više efforta možda, malo prilagodbe sa tvoje strane, ali nisu baš svi ljudi koji igraju preloši i ne žele igrati tanka/healera, naravno da naletiš na takve, ali su više iznimka, nego pravilo. Dodatni uteg je što je ovo FREE OPEN BETA, pa igraju svi i uz to malo se zezaju, eksperimentiraju, uče, itd. Ne treba ovo uzimati preozbiljno.
Ja sam godinama igrao LOL i znam kako ljudi plaču da je to najgori community ikada, a opet ne događa se baš toliko često da imaš totalnog toksičnog mulca u timu, u pravilu se ljudi žele zabaljati i pobjeđivati. Uvijek ti u sjećanju ostane onaj jedan kreten koji feed-a, psuje, želi smrt svima, nego neki normalan game sa pristojnim ljudima koji komuniciraju taman toliko koliko je potrebno da bi odigrao partiju i na kraju napišu GG i odu dalje svojim putem - ovo je jednostavno činjenica.
TLDR: Igra je puno zabavnija sa frendovima, pa se onda čini da je sa "pugovima" katastrofa i neigrivo.