Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 463.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios
mrxzg kaže...

Potpuno si u pravu, međutim nemam živaca se zajebavati sa tim.

Slažem se, nebi ni ja imao za tih 200-300kn.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
10 godina

Ma samo šibni mail da otkazuješ narudžbu, imaš pravo na to i ne moraš imat neugodan susret s poštarom, pogotovo ak ne budeš kod kuće pa neko od ukućana preuzme, au sranja. 

EDIT: Instant Gaming cigani traže osobnu ako ćeš paypalom platit. To otpada znači, a i cijene se lagano dižu, sad je 45€ na cdkeys.com. Naručio bi odma al sam na poslu i svi ti sajtovi blokirani haha.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 11:12 (Magibagi).
17 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
mrxzg kaže...

Potpuno si u pravu, međutim nemam živaca se zajebavati sa tim.

Slažem se, nebi ni ja imao za tih 200-300kn.

Realno, samo da nazoveš udrugu za zaštitu potrošača, ovi bi se zasrali.

Neki dan je kupio frend tenisice koje su imale samo krivu cijenu na polici, kada su mu htjeli naplatiti više odveo ih je do police i pokazao cijenu i deklaraciju, ispričali su mu se, naplatili koliko je pisalo (manje od prave cijene) i ispravili grešku.

Uvijek prodavač treba snositi posljedice za ovakve bedastoće.

17 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Par mjeseci unatrag je Amazon imao kiks da je proizvode od 100 dolara igrom slučaja postavio na 1 dolar... prodalo se na tisuće komada. Bili su u ogromnom gubitku ali to je tako - greške se plaćaju.

Todorićeva Abrakadabra neki dan prodala hrpu 2,5'' HDDova od 2TB debelo ispod cijene za 300tinjak kuna. Ispoštovali su grešku i isporučili po toj cijeni.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
Prince-Artas kaže...
mrsmith kaže...

Par mjeseci unatrag je Amazon imao kiks da je proizvode od 100 dolara igrom slučaja postavio na 1 dolar... prodalo se na tisuće komada. Bili su u ogromnom gubitku ali to je tako - greške se plaćaju.

Todorićeva Abrakadabra neki dan prodala hrpu 2,5'' HDDova od 2TB debelo ispod cijene za 300tinjak kuna. Ispoštovali su grešku i isporučili po toj cijeni.

A brižan onaj koji je upisivao cijene će ostatak života raditi za kredit koji treba vratiti zbog toga

(Šalim se, barem se nadam da nije bilo takvih sankcija.)

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
15 godina
Magibagi kaže...

Ma samo šibni mail da otkazuješ narudžbu, imaš pravo na to i ne moraš imat neugodan susret s poštarom, pogotovo ak ne budeš kod kuće pa neko od ukućana preuzme, au sranja. 

EDIT: Instant Gaming cigani traže osobnu ako ćeš paypalom platit. To otpada znači, a i cijene se lagano dižu, sad je 45€ na cdkeys.com. Naručio bi odma al sam na poslu i svi ti sajtovi blokirani haha.

Izgleda da su ljudi masovno navalili kupovat nakon open bete, igra bi mogla biti popriličan hit.

10 godina

Jep, i razumijem ih. Igra je next gen shit. Snimio sam malo gameplaya i to izgleda ko film, pogotovo kad chaseaš nekog pa poleti u zrak (Pharah, Winston). Premoćno izgleda, ko scena iz nekog filma o superherojima.

17 godina
neaktivan
Overwatch (Blizzard studios

Tu je još ok cijena, vidim da ne volite G2Play, ali ja stvarno s njima nisam imao problema nikad.

Sad sam se vjerojatno zacoprao i key mi neće raditi...

0 0 hvala 0
10 godina

Ma sve su te stranice više manje pouzdane, jedino što ih dijeli je brzina dostave keya. Uzimo sam sa dosta stranica i neke dostave instant neke nakon 15min neke nakon 3h key. Ali u pravilu dobiješ key svakako. Ovdje je malo škakljivo samo jer moguće da ćeš čekat key 24tog još uvijek dok ekipa koja je uzela direktno već uživa u igri. 

9 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Evo isprobao sam igru i stvarno je zabavna i čak sam bio jako blizu da ju preorderam, na svu sreću nisam. Dogurao sam do levela 20 i moram reći da mi se iza 12. levela razina zabave jako smanjila dok se razina živciranja povećala desetorostruko. Em svi igraju samo offense, nema da se uzme tank ili support tako da sam ja većinom morao da uzimam te klase. Često sam naletao na nebalansirane timove, po levelima, što ok ne nosi nekakve posebne bonuse no osjeti se razlika u kvaliteti igrača. Evo moj zadni match je bio ja 20/11/7/15/25/19 protiv 32/47/25/22/29/20 (za njih pretpostavljam da su bili premade). Ne moram ni da govorim da su nas masakrirali da sam otišao iz igre nakon kakve 3-4 minute jer sam se toliko naživcirao. 

Uglavnom da skratim, igra je zabavna, štoviše ultra zabavna na početku, no kako se napreduje sve se više osjeti to da nije igra za solo igranje jer zahtjeva dosta dobru timsku suranju. Tako da sam odustao od kupnje kako nemam društva s kojim bih igrao a da igram i da se živciram igra je preskupa za to. 

Bolje da je u igri manje takvih kao sto si ti.

13 godina
Magibagi kaže...

Ma sve su te stranice više manje pouzdane, jedino što ih dijeli je brzina dostave keya. Uzimo sam sa dosta stranica i neke dostave instant neke nakon 15min neke nakon 3h key. Ali u pravilu dobiješ key svakako. Ovdje je malo škakljivo samo jer moguće da ćeš čekat key 24tog još uvijek dok ekipa koja je uzela direktno već uživa u igri. 

G2A nikako nije pouzdana - ako kupujes neke starije igre koje vrijede manje od 10€ ajd, ali ako kupujes AAA naslove po vecim cijenama, vece su i sanse da ce ti uvaliti key koji je ukraden i kojeg ce ti steam/uplay/origin deaktivirati, a onda se mos hebati (G2A ti sigurno onda nece izaci u susret i dati drugi key)

10 godina

Evo kolko me sjećanje služi mislim da baš s G2A nisam uzeo ništa. Najviše sam uzeo sa Kinguina i nikad problema, key dođe iste sekunde. Ali eto opet nisam preordero ništa preko takvih stranica tak da ne znam kakva su iskustva s time. Nadam se da dostave key čim je releasana igra. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 11:48 (Magibagi).
15 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Magibagi kaže...

G2A nikako nije pouzdana - ako kupujes neke starije igre koje vrijede manje od 10€ ajd, ali ako kupujes AAA naslove po vecim cijenama, vece su i sanse da ce ti uvaliti key koji je ukraden i kojeg ce ti steam/uplay/origin deaktivirati, a onda se mos hebati (G2A ti sigurno onda nece izaci u susret i dati drugi key)

I G2A i G2Play (aka Kinguin) imaju svoj marketplace, na kojem skoro bilo tko može prodavati ključeve po raznim cijenama. Kupnja od tih jeftinih prodavača je rizična (kao što se spominje u skoro svim reddit postovima u kojima je netko prevaren), a s kupnjom igara direktno od navedenih stranica (ne marketplace-a) nisam nikad imao problema + imate buyers protection!

Da napomenem, da ni jedna od 3rd party resellera ne garantira bonus in game content (koji dolazi s određenim deluxe / origins itd. verzijama) , i da se kod većine tih resellera key šalje na dan izlaska igre ili kasnije!

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 12:07 (Teknokyo).
17 godina
Kupil jucer na cdkeys.com i zeljno iscekujem izlazak da se mogu igrat po cijele dane :)
14 godina
neaktivan

a jel znate koja stranica daje odmah key ako ga kupim ,da ne čekam taj 24-ti? 

mislim je danas/sutra kupiti pa se još premišljam od kuda da je kupim, ili je možda najbolje direktno preko battleneta da nemam nikakvih komplikacija ali je skuplja cca 20 eura?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mislim je danas/sutra kupiti pa se još premišljam od kuda da je kupim, ili je možda najbolje direktno preko battleneta da nemam nikakvih komplikacija ali je skuplja cca 20 eura?

Standard edition je na us battlenet-u 39.99$, i mislim da sam čak negdje pročitao da je moguće kupiti u dolarima!

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Teško da će ijedna stranica slati ključeve prije. Uglavnom šalju dan-dva prije release-a, jer onda oni masovno dobe ključeve/kutije s igrama s kojih skeniraju ključeve.

16 godina

Skinem igru haj da i ja probam malo, kad onda skužih da mi treba dx11 grafička da uopće pokrenem... Znači neću zaigrat overwatch još jaaako dugo 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Ma sve mi se čini da ću ja direkt od blizzarda uzet za 40€ bez kozmetike i dobro. Pogotovo ak se ne garantira da ćeš dobit ove dodatne skinove, još je svaka ta verzija na tim stranicama "origins". Čudno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A šta sam trebao ostati u igri još 7 minuta ili koliko bi već match trajao da se likovi mogu iživljavati na meni, a svako malo netko iz mog tima odlazi baš zbog toga? Oprosti ali ja ovo malo vremena što imam za igranje igram da se zabavim, a ne da se naživciram zbog igre toliko da sam onda cijeli dan nadrkan.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
14 godina

Soloq je stvarno katastrofa. Mislim da igra nema nikakvog smisla bez bar 4 ljudi u premadeu, i to samo ako su neki od njih voljni igrati tenka i healera. Ovako u random igrama uglavnom nitko ne zeli igrati tanka/ healera i budu po 3 widowmakera ili bastiona u napadu i slicne nebuloze. A meni se stvarno ne da u 100% igara bit tank ili healer samo zato sto nitko drugi nece. Uglavnom jako iritantno iskustvo.

Ali je zato sa premadeom ful zabavno, mislim da cu na kraju ipak kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prince-Artas kaže...
mrsmith kaže...

Mislim da to nije bilo slučajno :)

ovo je bio marketing 99%, stavili su oni da nakon npr 500 prodanih diskova mijenjaju cijenu i sada će ti Abrakadabra ostati u dobrom pamcenju...

I tako ces ti reci onome ovaj onome itd i znati ce za nju i mozda i kupovati..

11 godina

Malo dramite ljudi dragi,prvo OPEN beta je,znaci svaki sljam koji ima PC i internet je dosao igrati,drugo ja sam solo igrac lvl 42 ili 43 ne mogu da se sjetim,win-lose mi je oko 55-60%,po vasim dojmovima ispada da se ne moze partija dobiti ako nemas jos 5 ljudi i TS,dal naletim na idiote ? naravno da naletim,dal mi tu i tamo upropaste partiju naravno da upropaste,upropaste mi idiotu na poslu dan,u tramvaju pa ne odem kuci da se ubijem i odustanem od zivota.

Steta je sto dopustate sebi da vam neko dijete ili neki stariji nadrkanko upropasti igru to te mjere da je cak necete ni kupiti nakon toga,ne bih mu dopustio to zadovoljstvo nikada.
U timu i na TSu je bolje igrati sa ekipom koju znate,ali nama starijima preko 30 tesko je skupit 6 ljudi u isto vrijeme,netko ima dijecu,netko radi drugu netko trecu smijenu i tako to,a realno ne postoji MP igra timska gdje necete naletiti na idiote ako solo igrate.

Nakon 120 sati u LoLu i oko 130 u Doti2 ni jedan community mi ne izgleda lose nakon onoga zla i pakla.
Isto tako siguran sam kad igra izadje i ovi sto su samo dosli besplatno probati kakva je da ce to dosta bolje biti,ali idiota i kretena nazalost ce biti svugdje,od igara do zivota.

9 0 hvala 0
13 godina
Minneyar kaže...

Soloq je stvarno katastrofa. Mislim da igra nema nikakvog smisla bez bar 4 ljudi u premadeu, i to samo ako su neki od njih voljni igrati tenka i healera. Ovako u random igrama uglavnom nitko ne zeli igrati tanka/ healera i budu po 3 widowmakera ili bastiona u napadu i slicne nebuloze. A meni se stvarno ne da u 100% igara bit tank ili healer samo zato sto nitko drugi nece. Uglavnom jako iritantno iskustvo.

Ali je zato sa premadeom ful zabavno, mislim da cu na kraju ipak kupit.

ja cijelo vrijeme igram onaj mod gdje ti sa svakom smrcu randoma heroja

fino za naucit heroje igrati i fino za izbjec situacije gdje 4ica u timu izaberu tenka ili damage dealera i nitko healera ili bilo kakvog supporta

9 godina
neaktivan
Rhox kaže...

A šta sam trebao ostati u igri još 7 minuta ili koliko bi već match trajao da se likovi mogu iživljavati na meni, a svako malo netko iz mog tima odlazi baš zbog toga? Oprosti ali ja ovo malo vremena što imam za igranje igram da se zabavim, a ne da se naživciram zbog igre toliko da sam onda cijeli dan nadrkan.

To je samo igra, you win some you lose some, nemoj to shvatati osobno, igranje protiv boljih igraca ce ti podignuti skill, a ovako ne samo da nisi imao karaktera da zavrsis partiju vec si nekom drugom igracu priustio to da upane na pola u izgubljenu partija, ali briga tebe za druge, vazno da se ti zabavljas...

14 godina
neaktivan

neznam kak vi doživljavate ovu open betu ali ja guštam i pritom sam sa svakim herojem odigrao po malo ,želim ih sada sve upoznati i da vidim koji je za šta/šta može i šta ima tako da kad izađe igra u finalnom izdanju da znam otprilike šta je i kako je, a ne da tek tada isprobavam heroje i upoznavam se s njima.

a win/lose mi je sad totalno nebitan jer kažem guštam u igri ,zadovoljan sam kako radi i šta nudi.

soloq igram i stvarno uživam bez živciranja, izgubio ili dobio tak svejedno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wack kaže...

Malo dramite ljudi dragi,prvo OPEN beta je,znaci svaki sljam koji ima PC i internet je dosao igrati,drugo ja sam solo igrac lvl 42 ili 43 ne mogu da se sjetim,win-lose mi je oko 55-60%,po vasim dojmovima ispada da se ne moze partija dobiti ako nemas jos 5 ljudi i TS,dal naletim na idiote ? naravno da naletim,dal mi tu i tamo upropaste partiju naravno da upropaste,upropaste mi idiotu na poslu dan,u tramvaju pa ne odem kuci da se ubijem i odustanem od zivota.

Steta je sto dopustate sebi da vam neko dijete ili neki stariji nadrkanko upropasti igru to te mjere da je cak necete ni kupiti nakon toga,ne bih mu dopustio to zadovoljstvo nikada.
U timu i na TSu je bolje igrati sa ekipom koju znate,ali nama starijima preko 30 tesko je skupit 6 ljudi u isto vrijeme,netko ima dijecu,netko radi drugu netko trecu smijenu i tako to,a realno ne postoji MP igra timska gdje necete naletiti na idiote ako solo igrate.

Nakon 120 sati u LoLu i oko 130 u Doti2 ni jedan community mi ne izgleda lose nakon onoga zla i pakla.
Isto tako siguran sam kad igra izadje i ovi sto su samo dosli besplatno probati kakva je da ce to dosta bolje biti,ali idiota i kretena nazalost ce biti svugdje,od igara do zivota.

Koliko ja vidim, kad god bi ostali došli online susreli bi tebe, jer za taj lvl ti treba minimalno 30 sati igre! (s tvojim W/L ratiom). NHF :)

14 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...

Koliko ja vidim, kad god bi ostali došli online susreli bi tebe, jer za taj lvl ti treba minimalno 30 sati igre! (s tvojim W/L ratiom). NHF :)

pa možda je napravio preorder pa je počeo igrat betu dva dana prije nas običnih smrtnika, jel ti to palo na pamet?

moguće je da je natukao toliko lvl, čovjek je IGRAO ali zaista igrao,

eto ja sam proveo cca par sati radi nedostatka vremena pa sam 10-ti-/11 lvl 

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Teknokyo kaže...

pa možda je napravio preorder pa je počeo igrat betu dva dana prije nas običnih smrtnika, jel ti to palo na pamet?

Pa naravno da sam na to računao... to je cca 6h na dan od early accessa.....Znam jer i sam igram od early accessa, a tek sam lvl 21....

11 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Teknokyo kaže...

Imao sam early access da,i uzeo 5 dana godisnjega jer sam se na poslu nesto zakacio i popizdio pa mi je trebalo malo odmorske od istih faca svaki dan,taman se tada i OW beta potrefila pa sam imao 5 radnih dana i vikend da igram koliko zelim pa sam zadao malo no lajfanja,na mene bi naletio da si igrao vjerovatno,ali moje je pravilo ja nikada nikoga ne prozivam prvi,ako me netko napada toxicari bez razloga ne ostanem ni ja duzan ali prvi ne provociram i ne diram ljude da su ne znam koliko losi,nisu problem losi igraci na kraju krajeva,problem su losi igraci koji misle da su dobri.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice