Novi Blizzardov MMO - razmišljanja i nagađanja

poruka: 49
|
čitano: 6.353
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Službeno je potvrđeno nagađanje da Blizzard radi na novom MMO-u. Špekulacije su razne, ali najuvriježenije je vjerovanje da se radi o Diablu Online.

Što mislite, radi li se o Diablu ili nekoj drugoj postojećoj franšizi ili nekom novom naslovu, te zašto Blizzard uz WoW kreće na novi MMO?

Frankly, my dear, I don't give a damn.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2008 21:42 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

200% je Starcraft. MMO baziran na Diablu bi bio previše sličan WoW-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi Blizzardov MMO - razmišljanja i nagađanja

Misliš? - Zar nije malo opasno ići na Starcraft MMO pored Starcrafta 2?

Diablo bi bio više casual MMO za one koji se u hardcore WoW-u ne snalaze ili one kojima je Diablo svijet draži, a WoW ne igraju.

17 godina

Starcraft sto se mene tice - WoW i Diablo su preslicni po tematici (pod tim mislim na fantasy setting). A gle kako stvar stoji sa Starcraftom; ove godine izlazi Starcraft II i ljude opet baci u veliku histeriju. Najavljuje se Starcraft Online. Opet se bruji o tome. Za dvije godine, najavljuje se beta - kasna 2010. beta u SAD-u, rana 2011. beta u Europi. Godinu dana nakon toga, Starcraft Online je vani. Mozda se od ovog svega moze otkinuti godina jer sada imaju tehnologiju koju su morali razvijati tokom izrade WoW-a pa im to nece stvarati vremenske gubitke.

WoW ce taman do onda zavrsiti svoj ciklus i igraci ce biti spremni za nesto drugo od Blizzarda. Dakako, tko zna sto ce konkurencija do onda ponuditi i kako ce trziste MMO-a izgledati do onda (ako ce izgledati isto kao i danas, onda smo stvarno jadni).

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan

Pametno zboriš. Možda zapravo u tom odmaku i ima nekog smisla jer im SC2 može poslužiti kao odličan boost napetosti za SC MMO.

Što se konkurencije tiče, mislim da osim Warhammera (kojeg sam vidio i čini mi se kao kopija WoW-a) stoji još jedino Conan. Ono što još nije ni najavljeno, neće ni izaći prije Blizzardovog čeda.

Osim toga, Blizzard zarađuje takve svote novca da samo jednim mjesečniim prilivom novca može isplatiti razvoj cijelog MMO-a (mjesečno preko 130 milijuna eura)... što im daje ogromnu prednost pred svima.

17 godina
protjeran

Mozda i 201% Starcraft, no mene vise nita, kaj si nisi mogel naci lepseg avatara Denis?

17 godina
neaktivan

A gdje ste vi našli tu informaciju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da bi MMO u Starcraft svijetu bila ludilo ideja.Meni se WoW osobno nije svidio ali MMO Starcraft bi moga bit fora.

Pozdrav iz Kaštela.

i cant wait 4 a weekend 2 begin

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm ja ipak mislim da ce to biti Diablo...ne znam mislim da su vec previše prašine digli sa Starcraft || da bi sad još radili i MMO-o Starcraft a i nekako sumnjam da bi to dobro izgledalo ali vidjeti cemo uostalom...

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisu li iz Blizzarda rekli da trenutno rade na nekom projektu koji nije vezan ni za jednu od njihovih postojećih franšiza?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da su rekli da nije vezan uz njihove franšize, ali možda samo šire dezinformacijeSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja mislim da bih i ja,ali i mnogi ljudi voljeli Diablo...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bilo Diablo ili SC bit ce megapopularno isto kao i wow. 

boom headshot

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa starcraft defintivno. diablo bi jednostavno podjelio igraču populaciju WoW-a na pola, a osim toga nema mnogo MMOa tipa futuristički starcraft.

17 godina
ma bit če odličan što god bude ali me brine potreba za brzinom (internetskom)jer ja baš i ne baratam M/bps
17 godina
neaktivan

http://blog.gameshadow.com/?p=169

Ovaj reče da je Starcraft... ma šta god bilo bit ce skup kao i wow, bar je to sigurno Bogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma jedno ili drugo odlicno je samo da ne bude velika pretplata jer ce sigurno postojati

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm, Starcraft II most likely..

Vidjet ćemo na kaj će to ličiti. Ja planiram biti na Age of Conanu od ljeta na dalje, pa vidjeti onda kaj će se nuditi narednih godina (i vidjeti naravno koliko će biti vremena za sve to igrati zbog RL obaveza).

P.S. Nekak mi sline cure i na Star Trek MMO svijet koji će sigurno izaći kroz par godina isto..

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan

Ja čekam Conana također, ali sve se bojim da je odgođen.

Star Trek MMO je odgođen za 2010. najranije.

Na kraju, Blizzard bi mogao Starcraft Online izdati prije nego izađu ovi ostali :)

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Tajni projekt "Hydra" jeli to taj MMO? ako je ocito ima neke veze sa sc-om ali opet tu je i sc: ghost za kojeg se vise nista nezna osim da je prebacen na konzole nove generacije.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Starcraft: Ghost je maknut sa liste trenutnih projekata i trenutno stanje mu je "na ledu".

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koji god da izadje biti ce dobar i dosta populacije ce ga igrati tak da...

Why so serious? Let's put smile on that face.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

blizzard radi na starcraftu 2,diablu 3 i kad izadje wrath of the lich king, radit ce na novoj expanziji koja ce navodno donijeti emerald dream "kontinent" za igranje i level cap od 90

dajte nubovima priliku, svatko jednom pocne

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shatterer kaže...

blizzard radi na starcraftu 2,diablu 3 i kad izadje wrath of the lich king, radit ce na novoj expanziji koja ce navodno donijeti emerald dream "kontinent" za igranje i level cap od 90

Kakve to veze ima s novim MMO-om?
Btw odakle ti informacije za još jednu ekspanziju WoW-a? - To mi se čini više-manje nemoguće. 
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan

ja isto mislim da nece biti nove ekspanzije wowa.....nema sanse...za par godine wow ce biti preisfuran...napraviti ce neki novi MMO...

Why so serious? Let's put smile on that face.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
shatterer kaže...

Kakve to veze ima s novim MMO-om?
Btw odakle ti informacije za još jednu ekspanziju WoW-a? - To mi se čini više-manje nemoguće. 
 Meni se čini itekako moguće,evo i vrlo dobrog razloga

"Toga su svjesni i u Blizzardu, no kako otkrivaju dizajner Tom Chilton i producent J. Allen Brack, ekspanzija Wrath of the Lich King će donijeti samo manja vizualna poboljšanja. Pri tome nadodaju da je sudeći prema iskustvima Ultima Onlinea i EverQuesta izmjena grafičkog okruženja dvosjekli mač jer uvijek postoje nezadovoljnici koji ne prihvaćaju novi izgled igre, no u narednom će dodatku vrlo vjerojatno morati poraditi na modernizaciji WoW-a."

I zašto bi se odrekli igre koja im donosi toliki profit, naravno ne moraju je se odreći, ali mislim da bi mnogi preplatnici od nje odustali kada bi znali da se nikakav novi sadržaj neće uvoditi.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
alibaba kaže...

ja isto mislim da nece biti nove ekspanzije wowa.....nema sanse...za par godine wow ce biti preisfuran...napraviti ce neki novi MMO...

Istina wow će dosaditi ljudima kad tad, ali će novi sadržaji barem pokušavat zadržat trenutne igrače. Sve igre kada tad dosade, ali blizzard će i dalje ga unaprijeđivati dogod je on profitabilan, glupo je ubiti kokoš koja nese zlatna jaja, a i slažem se sa tobom - oni sigurno imaju nekog asa u rukavu (po meni Starcraft MMO)
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

Ma kakav Starcraft MMO, o cem vi ljudi pricate...MMO na kojem blizz radi (next gen MMO) i ima poseban tim samo za tu igru, je nesta SASVIM NOVO i nema veze niti sa jednom jedinom pricom i svijetom koji su oni dosad kreirali, dakle kompletno novo, nesta nevidjeno i nepovezano s icime...

To sam negdje bio procitao nakon sto su objavili Diablo III i rekli da D3 nije Hydra projekt kao sto se mislilo nego je taj projekt novi MMO

A sto se tice ekspanzije WoWa bit ce sigurno barem jos jedna ;-)

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 13:12 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ma kakav Starcraft MMO, o cem vi ljudi pricate...MMO na kojem blizz radi (next gen MMO) i ima poseban tim samo za tu igru, je nesta SASVIM NOVO i nema veze niti sa jednom jedinom pricom i svijetom koji su oni dosad kreirali, dakle kompletno novo, nesta nevidjeno i nepovezano s icime...

To sam negdje bio procitao nakon sto su objavili Diablo III i rekli da D3 nije Hydra projekt kao sto se mislilo nego je taj projekt novi MMO

A sto se tice ekspanzije WoWa bit ce sigurno barem jos jedna ;-)

Sad si me rastužioPlač. Nadao sam se da je starcraft u pitanju.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

Nažalost, već je najavom SC2 i D3 propala ideja o MMO-u u tim svijetovima. Ionako taj MMO neće u prodaju barem još 2-3 godine, pa je besmisleno i nešto očekivati.

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice