NBA 2k9 (PC) crni ekran

poruka: 8
|
čitano: 2.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (PC) crni ekran

Nabavio sam NBA 2k9 instalirao i kad sam je pokrenuo čuo sam samo glazbu ali slike nema (crni monitor). E sad ja mislim tj. nadam se da je samo u pitanju grafička kartica pa bi molio da mi neko preporuči neku (ili više njih) koja bi vrtila igru.

konfiuracija: AMD Sempron 2500+

1.25 GB RAM DDR

ATI RADEON 9550/X1050 Series 128 MB DDR (AGP sučelje)

Negdje sam još pročitao da grafička kartica za tu igru mora podržavati neki Shader Model 3.0 ili tako nešto

Pliz help

0 0 hvala 0
17 godina
NBA 2k9 (PC) crni ekran

Mislim da ti je problem u grafi jer je preslaba.Ali saslušaj još mišljenja.

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: NBA 2k9 (PC) crni ekran

Evo , našao sam jednu: Powercolor Radeon X1650Pro AGP, 512MB DDR2, TVout, DVI

Dali možda netko zna dali bi ova vrtila NBA 2k9 i dali ova podržava taj Model Shader 3.0?

Još sam zaboravio napomenuti: matična: Winfast NF3250K8AA/NF3250GK8AA

chipset:   nForce3 250/nforce3 250Gb

thnx

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 20:12 (LBJ).
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (PC) crni ekran

Da x1650pro ima shader model 3.0 i morala bi je pokrećati:

Minimum Requirements:

CPU:Pentium 4 2.4 Ghz Single Core/processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista)

RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista)

Disc Drive: 8x or faster

Hard Drive: 10.5 GB or more free space

Sound:DirectX 9.0c compatible
Video card:with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required: ATI x1300

or greater/NVIDIA 6600 or greater/DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 20:34 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (PC) crni ekran

ako misliš da je problem u konfi otiđi na ovu stranicu i testiraj konfu.

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (PC) crni ekran

već dok smo kod NBA 2k9, frend je igru skinuo preko torrenta čini mi se da je steam verzija i treba mu cd key. nisam neki stručnjak za distribuciju preko steama, ali nebi trebao biti bez zaštite ili u ovom slučaju cd key?

negdje je pronašao da ljudi koji su radili igru su zaboravili staviti zaštitu što mi zvuči jako glupo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (PC) crni ekran

ne budite zli

ne skidajte s torrenta, fuj to

kupite rapidshare premium :D

a za steam i zastitu samo cu reci : Reloaded

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NBA 2k9 (PC) crni ekran
Killa Cam kaže...

ne budite zli

ne skidajte s torrenta, fuj to

kupite rapidshare premium :D

a za steam i zastitu samo cu reci : Reloaded

bilo bi dobro imati rapidshare za muziku i to ali za igre to ne valja jer isti čas maknu kao što je bilo jedno vrijeme sa sporeom.

bili su to teški trenuci a onda kada vidim da je spore prosječna igra skoro sam se ubio jer sam potrošio toliko vremena na tu glupu igru. valjda će nastavci učinit spore boljim. nadam se jer spore ima potencijala.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice