decki imam jedan problem,znaci kad udjem u igricu cuje se trailer i sve to ali nema slike,kasnije kad mal po tipkovnici tipkam vidim strelice al nema mi menija ni niceg,jel moze netko napisat u cemu je. p.s. imam sve ono od navedenih minimum requirementsa osim shader modela 3.0, ja imam 2.0??hvala
Može li mi tko reći kako instalirat 96's Chicago Bulls i fiba ball 2008?
Igra je super
Di se nalazi save game od ove igrice?Trebam obrisati svoj profile jer asm nešto čačkao po opcijama i sve sam unakazio :)
Di se nalazi save game od ove igrice?Trebam obrisati svoj profile jer asm nešto čačkao po opcijama i sve sam unakazio :)
Hvala uspio sam!
ej jel neko zna di bi mogo skidat igrice sa neta?????
ej jel neko zna di bi mogo skidat igrice sa neta?????
Koji mi gamepad preporučate za NBA 2k9?
Smartbox od 60 kn....
da mozes bez beda zalipit gamepad u zid ili ormar ili koji obliznji objekt bez straha da ce se ostetit ili bilo sta kad te iznervira igra....
Provjereno na PES 2009..imam vec kolekciju Smartbox gamepada kojima fali ili analog ili neka tipka ili komad plastike itd....
tako da bez straha i s toplom preporukom uzmi taj Smartbox od 60 kn ( negdi je i 70kn ) i deri po irama...u svakom smislu... :)
jel bi mi stvatno neko mogo poslat link odakle se skidaju nove igre na mail jordan.73@live.com
igra je izasla, ima je kupit u svim videotekama i prodavnicama u sarajevu, igra fenomenalna, crack mali, a i originalna je jeftina
Zanima me mora li gamepad za NBA 2k9 imati analog stickove?
Gledao sam neke gamepadove sa više tipki bez analoga i primamljiviji su mi.
Evo statistike Kobe Bryanta s utakmice protiv mog rođaka.
bilo bi dobro da naprave fifa2k9 vjerujem da bi to bilo puno bolje od fifa 2009(ea sports)
bilo bi dobro da naprave fifa2k9 vjerujem da bi to bilo puno bolje od fifa 2009(ea sports)
Igram sezonu i u lakerse sam doveo igrače koji mi se sviđaju kako sad mogu s tim lakersima igrati protiv prijatelja u quick games?
Jeli neko neku stranicu za skidanje igara
Jeli neko neku stranicu za skidanje igara
Igram sezonu i u lakerse sam doveo igrače koji mi se sviđaju kako sad mogu s tim lakersima igrati protiv prijatelja u quick games?
evo ja sam skinuo igru sa neta i instalirao je al nece da se pokrene jel neko imao slican problem ?
pogledaj minimum system requirements, imas na 1 strani
pa zasto bi uopce brisao igru :D
igra je fenomenalna, vec sam poceo asocijaciju
Ma ne bih je brisao samo sam pitao jer mi nigdje nema uninstall,ni u revo uninstalleru ni u add or remove programsu,pa mi je čudno i zanimalo me da li je tako i kod drugih.A inače mi je igra preeeeeeeedobra igrao sam je do 2 sata sinoć.
ako neko zna neka mi pomogne oko igre....
evo zašto : otkrio sam jedan čudan bug u igri...kad zabijem koš igra se dalje nastavlja , znači nema novog napada.....kolko se kužim u košarku pravila se nisu mijenjala a sad zašto je taj bug nastao nemam pojma......jel možda zato što ga vrtim na visti .....???? rekli su mi da probam uninstall , probo sam , ne vrijedi , pa pomagajte ko isusa vas molim da nadjem rjesenje za taj bug
Kakva grafa treba
kod tih igara nba live i nba 2k me živcira to kad dobiješ osjećaj kad pustiti tipku za pucanje onda svaka trica ulazi i postaje prelagano igrati
Kakva grafa treba