NBA 2k9 (2K Sports)

poruka: 131
|
čitano: 35.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

decki imam jedan problem,znaci kad udjem u igricu cuje se trailer i sve to ali nema slike,kasnije kad mal po tipkovnici tipkam vidim strelice al nema mi menija ni niceg,jel moze netko napisat u cemu je. p.s. imam sve ono od navedenih minimum requirementsa osim shader modela 3.0, ja imam 2.0??hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Može li mi tko reći kako instalirat  96's Chicago Bulls i fiba ball 2008?

Freddie Mercury: „Smislio sam ime Queen. To je samo ime, ali je veoma upečatljivo, očigledno i zvuči odlično. Snažno je, univerzalno i izravno. Ima mnogo vizualnog potencijala i otvoreno je za sve vrste interpretacija.“

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Igra je superSmijeh

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Di se nalazi save game od ove igrice?Trebam obrisati svoj profile jer asm nešto čačkao po opcijama i sve sam unakazio :)

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NBA 2k9 (2K Sports)
ridikul kaže...

Di se nalazi save game od ove igrice?Trebam obrisati svoj profile jer asm nešto čačkao po opcijama i sve sam unakazio :)

C:\Users\ime PC\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K9, a prvo u control panelu moraš podesiti da ti se prikažu skriveni folderi.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Hvala uspio sam!

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ej jel neko zna di bi mogo skidat igrice sa neta?????

17 godina
neaktivan
cyber_dude kaže...

ej jel neko zna di bi mogo skidat igrice sa neta?????

Najbolje i najnovije igrice - KLIKNI OVDJE
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Koji mi gamepad preporučate za NBA 2k9?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Smartbox od 60 kn....

da mozes bez beda zalipit gamepad u zid ili ormar ili koji obliznji objekt bez straha da ce se ostetit ili bilo sta kad te iznervira igra....

Provjereno na PES 2009..imam vec kolekciju Smartbox gamepada kojima fali ili analog ili neka tipka ili komad plastike itd....

tako da bez straha i s toplom preporukom uzmi taj Smartbox od 60 kn ( negdi je i 70kn ) i deri po irama...u svakom smislu... :)

16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

jel bi mi stvatno neko mogo poslat link odakle se skidaju nove igre na mail jordan.73@live.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Saitek P990. Bug Best Buy.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
protjeran
NBA 2k9 (2K Sports)

igra je izasla, ima je kupit u svim videotekama i prodavnicama u sarajevu, igra fenomenalna, crack mali, a i originalna je jeftina

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Zanima me mora li gamepad za NBA 2k9 imati analog stickove?

Gledao sam neke gamepadove sa više tipki bez analoga i primamljiviji su mi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne mora, no preporučljivo je.
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

evo ja je igram jako mi se sviđa na velikoj rezolucji evo 2 zakuca sa kobe brayantom

p.s ovo su slike dok jos nisam stavio veliku rezoluciju

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Evo statistike Kobe Bryanta s utakmice protiv mog rođaka.Cool

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

bilo bi dobro da naprave fifa2k9 vjerujem da bi to bilo puno bolje od fifa 2009(ea sports)

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne znam baš, nogomet nije njihovo područje.
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

bilo bi dobro da naprave fifa2k9 vjerujem da bi to bilo puno bolje od fifa 2009(ea sports)

A PES 2009? Sasvim dostojna zamjena FIFe
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

Igram sezonu i u lakerse sam doveo igrače koji mi se sviđaju kako sad mogu s tim lakersima igrati protiv prijatelja u quick games?

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 15:04 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jeli neko neku stranicu za skidanje igara

16 godina
neaktivan
Jeza101 kaže...

Jeli neko neku stranicu za skidanje igara

kao prvo to je piraterizacija sto je zaranjeno na forumu a kao drugo to su najvise torrenti
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Igram sezonu i u lakerse sam doveo igrače koji mi se sviđaju kako sad mogu s tim lakersima igrati protiv prijatelja u quick games?

Što nitko nema odgovor?
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
knockout kaže...

evo ja sam skinuo igru sa neta i instalirao je al nece da se pokrene jel neko imao slican problem ?

nadimak888 kaže...

pogledaj minimum system requirements, imas na 1 strani

Nije problem u hardveru, tj. barem ne vjerujem da je u hardveru problem.

@ knockout - trebaš skinuti valjani crack za igru, onaj implementirani ne radi, meni je čak taj crack proizveo 2x BSoD (prvi put u životu). Valjani crack možeš naći na bilokojoj P2P stranici. Ja preferiram Thepiratebay.

P.S. - nakon što zabijem koš imam priliku uzeti loptu i nastaviti igru, koš mi se svejedno piše, a ja opet imam loptu WTF?!?! Jel je to neki bug ili su se NBA pravila mijenjala???
Kolko ja znam, nakon što netko da koš, protivnik izlazi van terena i ubacuje loptu natrag u igru.
>>>>I MENI SE ISTO DEŠAVA , PROBO SAM UNINSTALL, PROMJENE POSTAVKI, PATCH NE NAĐEM, RESTART  SVE , SAD NEK NEKO NAĐE CRACK ILI NEKI FIX!

Simich
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
Killa Cam kaže...

pa zasto bi uopce brisao igru :D

igra je fenomenalna, vec sam poceo asocijaciju

Ma ne bih je brisao samo sam pitao jer mi nigdje nema uninstall,ni u revo uninstalleru ni u add or remove programsu,pa mi je čudno i zanimalo me da li je tako i kod drugih.A inače mi je igra preeeeeeeedobra igrao sam je do 2 sata sinoć.

to i mene zanima pa jel netko zna
Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

ako neko zna neka mi pomogne oko igre....

evo zašto : otkrio sam jedan čudan  bug u igri...kad zabijem koš igra se dalje nastavlja , znači nema novog napada.....kolko se kužim u košarku pravila se nisu mijenjala a sad zašto je taj bug nastao nemam pojma......jel možda zato što ga vrtim na visti .....???? rekli su mi da probam uninstall , probo sam , ne vrijedi , pa pomagajte ko isusa vas molim da nadjem rjesenje za taj bug

Simich
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kakva grafa treba

16 godina
neaktivan
NBA 2k9 (2K Sports)

kod tih igara nba live i nba 2k me živcira to kad dobiješ osjećaj kad pustiti tipku za pucanje onda svaka trica ulazi i postaje prelagano igrati

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeza101 kaže...

Kakva grafa treba

neka koja podržava pixel shader 3...
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice