Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 342.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Nba 2k11

Nevjerojatno koliko zvanje akcija promjeni igru. Sad mi ide mnoooogo bolje. Iako akcije koje zovem zapravo jako malo znam što znače. No rabim uglavnom obrambene, jer u napadu rijetko da mi treba, a osim toga obrana najviše zakazuje tak da mi ovo odgovara. I tako samo half court obrambene akcije samo za svaki napad rotiram, rijetko ponavljam nekoliko napada za redom i to protivnika zbuni. Al što vole suigrači zasrat stvar. Ja igram i ide nam odlično, vodimo 22 razlike, trener me izvadi ja se vratim u igru nakon nekog vremena, ono se vodstvo prepolovilo! Kakve kreteni. A i trener je malo munjen, vadi me kad razbijam i tamo radim pomutnju u napadu, al dobro rijeđe to radi.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
patch123 kaže...

ma nek se ova igra goni u qrac.

Kad god povedem 10-20 razlike oni me UVIJEK stignu.

Pa u redu je da me nekad stignu ali da svaki put na HOF moram strepiti do zadnje sekunde hoću li pobjediti.

Voditi 20 razlike na domaćem terenu ne znači ništa,oni uvijek stignu,nekad pobjede nekad ne

Maloprije sam igrao sa New Yorkom protiv Golden Statea.Vodio sam preko 20 razlike u 3.četvrtini i oni su se uspjeli vratiti i pobjediti.

Pa da se Boston vratio nekako bi i shvatio ali da me Golden State tak razbije i to na domaćem terenu,PA DAJTE LJUDI,NEŠTO OZBILJNO NE ŠTIMA.

joj ja sam skuzio prvi dan da igra ima kečap sistem i to me udaljilo od nje

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 20:00 (danexxx).
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Jbt LeBron ima severe ankle sprain, kao skočni zglob mu sheban, i piše mu za kao duljinu oporavka day-to-day. E sad znam da to u prijevodu znači dan za dan, ali što bi to točno značilo? Koliko otprilike? Već ga nemam 10 utakmica, a slijedi play-off
Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Jbt LeBron ima severe ankle sprain, kao skočni zglob mu sheban, i piše mu za kao duljinu oporavka day-to-day. E sad znam da to u prijevodu znači dan za dan, ali što bi to točno značilo? Koliko otprilike? Već ga nemam 10 utakmica, a slijedi play-off

day-to-day znači da ozljeda traje nekoliko dana,u prijevodu neće ga biti 2-3 utakmice 

nešto si ti pobrkao ili je neki bug u igrici

pošto severe znači da je ozljeda ozbiljna možda je lebron falio 2 mjeseca a piše ti day-to-day jer se oporavio i ostalo mu je još 2-3 dana do potpunog oporavka.To je jedna teorija

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 21:54 (patch123).
16 godina
neaktivan
Nba 2k11

Ma ja sam odusta dok ne izbace patch ili se ja prebacim na X360. Nema razlike igra na pro ili HoF, protivnik gubi do poluvremena i onda se lagano vracaju da bi me ubili u 4 cetvrtini, smijesno.

Heat je odlican u igri, Lebron i Wade su ludi, Bosha krene pa stane i tako non-stop a ostali posluze. Ali nasmjesnije od svega mi je poredak ljestvice, mi smo drugi, prvi Atlanta Hawksi sa nekih 27-3, a na osmom mjestu Boston Celtic sa 13-16. Malo nerealno uzimajuci u obzir da im je cijela momcad zdrava.

Stvarno neznam, moga bi si poklonit nesto ljepo za bozic x360 + nba2k11 na primjer :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 14:11 (JackD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

ne vjerujem da ti je na xboxu stanje puno bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

ne vjerujem da ti je na xboxu stanje puno bolje

Odigra sam kod prijatlja, nije bajno ali je bolje nego na PC-u. Usto ti 2k pridaje vise paznje konzolama nego PC-u, a mene sve vise zanima online gameplay, znaci one lige sta se igraju.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Igram sa association sa Knicksima i došao sam do potpisivanja free agenta.

Želim potpisati Carmela Anthonya,ponudim mu ugovor za koji je on maksimalno zainteresiran ali na kraju opet potpiše sa Sunsima.

Ima li možda netko ideju kako da ga dovedem,ne zanima me način(može biti i nešto slično onome trade override ako je potrebno) ??

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 15:42 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Lol, LeBron mi se vratio odmah iduću utakmicu. Meni je stanje na ljestvici relativno realno. Na vrhu je Boston na istoku a na zapadu Lakersi, ja sam u doigravanje ušao kao 5, s obzirom kako sam se mučio većinu sezone, to mi je odlično. Sad sam zaredao 6 utakmica sa pobjedom. Uvijek sam igrač utakmice kod svojih, dok su Wade i James na svakoj prosječni, Bosh je ok, kao i u stvarnosti otprilike igra i ima prosjeke. Ali magični duo bi morao više. I opet nakon svega, nakon što sam dovukao momčad na svojim leđima do doigravanja opet nisam starter, iako sam po statistikama najbolji igrač ekipe (osim po skokovima, tu sam katastrofa, u sezoni imam 0:8 rpg, ali s obzirom na visinu to je ok) Čak i kada su se ozlijedili James i Hasleem (kao i u stvarnosti lol) nisam starter već onaj kreten Walker. Ipak bezobzira na sve dobivam odličnu minutažu. Koliki je vama overall na kraju regularnog dijela sezone bio? Meni 53, a na početku kad sam stvorio si igrača bio je 39
Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

Igram sa association sa Knicksima i došao sam do potpisivanja free agenta.

Želim potpisati Carmela Anthonya,ponudim mu ugovor za koji je on maksimalno zainteresiran ali na kraju opet potpiše sa Sunsima.

Ima li možda netko ideju kako da ga dovedem,ne zanima me način ??

trainer, lol, a sam malo, kako to da ti je Anthony free agent? To mi nije jasno, pa on je pod ugovorom, a koliko znam sve su te stvarčice s ugovorima prekopirali i u igru

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
trainer, lol, a sam malo, kako to da ti je Anthony free agent? To mi nije jasno, pa on je pod ugovorom, a koliko znam sve su te stvarčice s ugovorima prekopirali i u igru

ne shvaćam te ??

kažem fino da sam završio sezonu i da sam došao do potpisivanja free agenta a tamo mi je Carmelo Anthony,kao što će I U STVARNOSTI BITI nakon ove sezone ako ga ne trejdaju u Knickse

imaš li neku ideju kako da ga dovedem,možda neki mali cheat u igrici xD ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 15:46 (patch123).
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

ja san odigra 30 utakmica i sad iman overall 60, tek san odigra božičnu utakmicu,sad iman problem jer u utakmici od 38 min postižen oko 29.3 poena,8.9 skokova i 9.9 asistencija(3 ukradene i 2 blokade ali i 4 izgubljene po utakmici) i  uz sve te brojke nisan među kandidatima za all star,pa baren da iman ikakve glasove (min 49000),a neman ni to,onda san konta da je to jer san rooki ali onda vidin da je wall među kandidatima,a šta je najbolje je to da držin prvo misto za MVP-a lige,jeli ovo neki veći bug i da li može nestat u sljedećoj sezoni ili treban počet isponova?upa san u lakerse i igran na playu iako san SG(nemoš maknit kobeja tek tako) i stvarno je super jer imamo i niz od 13 pobjeda zaredon

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako,idi na manager,pa u roster,odaberi nekog igrača koji je blizu carmelu po plaći i onda ajde na edit i tamo mu nabij skill za njegovu poziciju(pg-sg trice,šut s poludistance pas,dribling a za C-PF napadačke i obranbene skokove i šut iz blizine )onda idi na trade i prodaj tog igrača u zamjenu za carmela. Predlažen ti da ovo radiš u samo ovakvim situacijama jer inače nije gušt igrat s presnažnom ekipom.Naravno,kad prodaš igrača vrati mu skillove na normalu.Ovo je poprilično šupčinski potez ali eto ako ti baš treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 14:08 (PAU_GASOL).
15 godina
protjeran
PAU_GASOL kaže...

ja san odigra 30 utakmica i sad iman overall 60, tek san odigra božičnu utakmicu,sad iman problem jer u utakmici od 38 min postižen oko 29.3 poena,8.9 skokova i 9.9 asistencija(3 ukradene i 2 blokade ali i 4 izgubljene po utakmici) i  uz sve te brojke nisan među kandidatima za all star,pa baren da iman ikakve glasove (min 49000),a neman ni to,onda san konta da je to jer san rooki ali onda vidin da je wall među kandidatima,a šta je najbolje je to da držin prvo misto za MVP-a lige,jeli ovo neki veći bug i da li može nestat u sljedećoj sezoni ili treban počet isponova?upa san u lakerse i igran na playu iako san SG(nemoš maknit kobeja tek tako) i stvarno je super jer imamo i niz od 13 pobjeda zaredon

Pretpostavljam da igraš prvu sezonu? E ako je tako ni nećeš biti izabran za All-Star prvu sezonu, već ćeš vjerojatno igrat za rookiese (ja sam igrao) protiv sophomoresa. Ja igram PG-a pa mogu biti sretan ako imam 2 skoka po utakmici (ubijaju me centri kod rebounda, relativno sam nizak za košarkaša)  i zato imam samo 53 overall, najslabiju ocjenu u ekipi od svih igrača a po statistikama sam najbolji. Već sam i dobio nagradu rookie of the year i član sam idealne rookie petorke godine.

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Potpisao sam Anthonya.

Nudio sam mu razne ponude,kad nije prihvatio onda sam izgasio i počeo ponovno.

Nakon nekih 10-15 pokušaja uspio sam ga dovesti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni si isto cesto događa, evo sad igram asociejšon s bostonom. Vodim cavse 32 razlike! oni su u 4 cetvrtini dosli na 4 razlike i jedva ih pobjedim. Kuzim ja htjeli su ubacit malo realnosti da se ekipa probudi i pocne igrati bolje. Ali da me cavsi tak stignu , skoro im svaki sut udje. U 4 cetvrtini su imali 75% suta

Method :D
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

Potpisao sam Anthonya.

Nudio sam mu razne ponude,kad nije prihvatio onda sam izgasio i počeo ponovno.

Nakon nekih 10-15 pokušaja uspio sam ga dovesti.

Pa taj mi lik i nije baš nešto, da je, bio bi prvak sa Denverom, a oni ne dđu ni do finala konferencije

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

opet mi se isto sranje dogodilo. Vodim oklahoma do 2 cetvrtine 14 razlike, oni naprave 37-12. I presli u vodstvo. Na kraju sam spusio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
Pa taj mi lik i nije baš nešto, da je, bio bi prvak sa Denverom, a oni ne dđu ni do finala konferencije

Ni LeBron nije bio prvak pa je opet među najboljim igračima u ligi.

Anthony sigurno spada u top10 igrača u ligi što se tiče napadačkih sposobnosti.

15 godina
neaktivan
Nba 2k11

carmelo anthony je talentiraniji od lebron jamesa {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
crni16 kaže...

carmelo anthony je talentiraniji od lebron jamesa {#}

o tome nećemo raspravljati ali se ne može pobiti to da je veliko pojačanje i dobar igrač

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
Kora kaže...

Ni LeBron nije bio prvak pa je opet među najboljim igračima u ligi.

Anthony sigurno spada u top10 igrača u ligi što se tiče napadačkih sposobnosti.

Da, ali ipak postoji razlika, James je sam odveo Cleveland  do finala konferencije i Cavsi su imali najbolji skor regularne sezone ali je zakazao u finalu

Dinamo živi vječno
14 godina

Anthony je ne top 10 u ligi po napadačkim sposobnostima nego top 3 najmanje.Na koju težinu igrate my player i koji game style?

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Anthony je ne top 10 u ligi po napadačkim sposobnostima nego top 3 najmanje.Na koju težinu igrate my player i koji game style?

HoF iako je apsolutno svejedno na kojoj tezini da igras, uvik te stignu u zadnjoj cetvrtini i magicno te dobiju.

15 godina
protjeran
Nba 2k11
Ma ja igram na All-Star i svejedno se mucki mucim. Nebih bas rekao da je isto na svakoj tezini. Ne pada mi na pamet da igram na HOF, ja ipak zelim i uzivati u ovoj igri. Evo sad sam npr pobijedio Bullse u prvoj rundi doigravanja 4:3, sve su tekme bile guste ali zato sedma nije, gdje sam ih kaznio 30 razlike
Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Nba 2k11
Da li ima gdje za namjestiti da komentator izgovara tvoje ime a ne onaj nadimak kojeg izabereš? Kaže mi prijatelj da može se, ali ja sumnjam u to.
Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Kora kaže...
Da li ima gdje za namjestiti da komentator izgovara tvoje ime a ne onaj nadimak kojeg izabereš? Kaže mi prijatelj da može se, ali ja sumnjam u to.

To može samo ako izbareš prezime koje već postoji u databazi, recimo Johnson.

Mislio sam da ja upišem nešto svoje pa da on to izgovara il bar pokuša, mislim ova je igra toliko napredna da se nebih čudio da postoji ta opcija lol

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
M_dipl. kaže...
Kora kaže...

To može samo ako izbareš prezime koje već postoji u databazi, recimo Johnson.

Mislio sam da ja upišem nešto svoje pa da on to izgovara il bar pokuša, mislim ova je igra toliko napredna da se nebih čudio da postoji ta opcija lol

Mislim da se nemože

14 godina
neaktivan
Kora kaže...
PAU_GASOL kaže...

Pretpostavljam da igraš prvu sezonu? E ako je tako ni nećeš biti izabran za All-Star prvu sezonu, već ćeš vjerojatno igrat za rookiese (ja sam igrao) protiv sophomoresa. Ja igram PG-a pa mogu biti sretan ako imam 2 skoka po utakmici (ubijaju me centri kod rebounda, relativno sam nizak za košarkaša)  i zato imam samo 53 overall, najslabiju ocjenu u ekipi od svih igrača a po statistikama sam najbolji. Već sam i dobio nagradu rookie of the year i član sam idealne rookie petorke godine.

ali ja san prvi po glasovanju za igrača godine,nije mi jasno da san  najbolji i nisan među all star igračima,Jordan je u svojoj rooke sezoni igra all star a ja iman triple double statistiku zadnjih 5-6 utakmica,upravo san satra san anotonio sa 32 koša, 13 skokova i 15 asistencija a Parkeru san zakuca 2 blokade i to obe u iston napadu

15 godina
protjeran
PAU_GASOL kaže...
Kora kaže...
PAU_GASOL kaže...

ali ja san prvi po glasovanju za igrača godine,nije mi jasno da san  najbolji i nisan među all star igračima,Jordan je u svojoj rooke sezoni igra all star a ja iman triple double statistiku zadnjih 5-6 utakmica,upravo san satra san anotonio sa 32 koša, 13 skokova i 15 asistencija a Parkeru san zakuca 2 blokade i to obe u iston napadu

Koju poziciju igraš?

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice