pa kod mene ima jer izgleda da u hrvatskoj jos uvijek ne znate kako je biti zrtva mijesanog braka...zato mi smeta
ili si samo ti tako zaostao pa dijelis ljude uokolo
peace
pa kod mene ima jer izgleda da u hrvatskoj jos uvijek ne znate kako je biti zrtva mijesanog braka...zato mi smeta
ili si samo ti tako zaostao pa dijelis ljude uokolo
peace
EDIT jer nema smisla ulazit u offtopic
Pa K-DST, najjači voditelj, ali i ostali su dobri, ako ništa zbog bolesnih reklama...
K-DST...
NEMA BOLJEGA OD USER TRACK PLAYERA.(leđenda)
SF-UR I Radio X.
I trgao sam se na one reklame sa User track playera kad ne stavis muziku. :D
Zena: Look at that! The Hendersons are getting a new fence.
Da, dobar mi je i WCTR jer stalno čuješ vijesti, kako prelaziš igru tako ti stalno dolaze nove vijesti ako recimo nisi u Los Santosu nego u San Fierru ili Las Venturasu čuješ non-stop što se događa sa Grove Street Families i Ballasima.
Ne sjecam se dobro radija iz san andreasa, pa sam da pitam jel ima jos na kojoj stanici onaj DJ Lazlow, koji je u GTA3 vodio predobar talkshow s hrpom debila ko gostima na Chatterbox FM
I stalno se zalio kak je prije bio na rock radiju, a u vice city-ju je na rock postaji jer je to kronoloski prije trojke ak se dobro sjecam
EDIT:
Hah, google kaze da je to covjek koji je piso te stvari za GTA radio u valjda svim nastavcima
http://en.wikipedia.org/wiki/Lazlow
Treba nac njegove prave emisije onda
Da, ima, na WCTR-u je novi voditelj "the most boring show in America" (kako kaže ona najavljivačica ili whatever), Entertaining America. Stalno kuka kako ne mislimo da je doživio veliki "comeback" jer je tu bio non-stop, samo nezaposlen.
K-DTS i User track player
Los Santos
User track,Radio X
User track player, namečem si cajki gore i UDRI... ah klasika
Espantoso - koja tema (fakat zanimljivo)
Meni je najdraži 95.2 FM, don't fuck with them...
WCTR, Radio X, Radio Los Santos i obavezno "All my exes live in texas" ^^)
Najboje mi je stavit svoje pjesme koje volim....
Radio X, Radio Los Santos
Radio Los Santos
Sve je to ok, i meni su dobri radio X i Los Santos ali ipak najbolji je User Tracks.Razlog: staviš pjesme koje ti voliš. :)
Isto. Radio Los Santos.
Radio X
radio x welcome to the jungle
user tracks najbolji
K-rose (country and oldies)
svi su odlični, ali k-rose i radio xsu najbolji
k-rose
btw.700.post
user rradio je najbolji....hahaha...i los santos...
Ja sam nekad slušao k rose,al sad slušam samo K DST & USERS TRACK PLAYER
Da, dobar mi je i WCTR jer stalno čuješ vijesti, kako prelaziš igru tako ti stalno dolaze nove vijesti ako recimo nisi u Los Santosu nego u San Fierru ili Las Venturasu čuješ non-stop što se događa sa Grove Street Families i Ballasima.
.......................................................................................
. Ja slušam WCTR samo u sljedećim situacijama.............
.1 RAT S BALLASIMA........................................................
.2 NERED U GRADU I PJEŠČANA OLUJA............................
.3 KAD ME POLICIJA GANJA A JA SE SKRIVAM U ŠUMI......
.......................................................................................
........................................................................................