Jel itko ikad našao Lightstone Dust
Ja kopam i ni jedanput nisam naletio :/
Lightstone se nalazi u Nether-u iliti Hell-u
Evo SS-ova od nećakovog save-a u Nether-u (Hell)
Kul...
Nego kako prebacim pogled?
Kul...
Kul...
F5 za 3rd person view
a F11 za fullscreen
kakvi su mi se ovo neki zeleni zombi samoubojice poceli pojavljivati ?
i koja je razlika izmedju tog hell mode-a i klasicne igre ?
Hell mode je u klasicnom nacinu, samo ti napravis portal i mozes ici u Hell dimenziju kroz taj portal, to je kao sad za Halloween napravljeno :D
A ti zombiji explodiraju pri udaru s tobom, jednom sam napravio vodopad i nakve zidine, sve mi raznijeli i poplavili :P
Oni koji roknu u 3 lijepe pi.... matere to su Creeperi (čitaj: kriperi) i ako se njima približiš udaljenost 1 kockica dakle ti ja dnoje kocki i on na drugoj...on će roknut u "znamo već šta"
A Hell je zapravo kao neka druga dimenzija u Minecraft-u i tamo je zapravo svijet skroz drugačiji, drugačije su resurse i drugačija "pravila igranja"....npr. ubiješ neke pig-zombije (pola svinja pola zombi) iz njega ispadne pečena šunka (isto kao iz svinje samo što svinja daje sirovu šunku )...naravno oni su bezopasni dok ih ništa ne napada...ali ako ih slučajno ozlijediš ili ih nešto ozlijedi onda te cijela horda naprada
ej, koja je razlika između alpha i classic? da kupim? kako otvorim inventori i ono di se krafta?
Kako da napravim classic server više mi neželi raditi ko prije
Kako da napravim classic server više mi neželi raditi ko prije
Mislim da zasad nema podrške za classic server..samo mutiplayer survival....pogledaj malo na minecraft.net
Oh noez! It's da exploding penises!
ej, koja je razlika između alpha i classic? da kupim? kako otvorim inventori i ono di se krafta?
Sa I otvoriš inventory ;)
Vidim da sad drugi imaju server.Što bi sad trebao napravit da proradi kao njima?
Definitivno mi se dopala igre, kupit ću je preko ePlati u skorije vrijeme, dok je još 50% off.
96kn sveukupno, + još par kuna za poštarinu, definitivno isplativo, i moram reći da je ovo dosad jedina igra koju sam samoinicijativno odlučio kupiti, čisto zbog podrške autoru igre, a i želim se iskusiti malo i u online avanturama.
Ispočetka sam mislio kakva budala moraš biti da ovo ideš igrat, al' sad vidim da sam očito i ja postao budala kad sam probao
Minecraft
Što mpgu sa onom zlatnom prašinom iz nethera?
Što mpgu sa onom zlatnom prašinom iz nethera?
Citat sa wikipedije ...
Lightstone Dust can be found by destroying Lightstone found in The Nether. It takes nine Lightstone Dust in the crafting bench to return it to its original block form, but only drops one Lightstone Dust if destroyed. Lightstone dust has no practical use unless to make Lightstone blocks.
Znači teba čekat još koji update da vidimo šta se može s njim napravit
Kako napraviti portal, pročitao sam na minecraft wiki-u ali mi nije jasno
Po Minepediji bih rekao da napravis onaj frame od obsidiana i nekako zapalis sredinu i nastane ono ljubicasti, portal...
Imas i dolje desno sliku iz igre
Kako napraviti portal, pročitao sam na minecraft wiki-u ali mi nije jasno
Uzmi 14 komada obsidiana i napravi kao okvir....moraš imat prolaz 2 kocke širine i 3 kocke visine i onda uzmeš "flint & steel" i zapališ negdje dolje na obsidianu....and presto....you have a portal to the Nether
ili samo pogledaj
Staviš kocke od obsidiana tako da ti je visina sveukupno 5 kocaka, a širina 4.
Po Minepediji bih rekao da napravis onaj frame od obsidiana i nekako zapalis sredinu i nastane ono ljubicasti, portal...
da ali na toj slici dolje desno nema 14 komada u onom okviru kao na prvoj slici, nema veze, svejedno mi treba još nekoliko obsidiana
da ali na toj slici dolje desno nema 14 komada u onom okviru kao na prvoj slici, nema veze, svejedno mi treba još nekoliko obsidiana
Uzmeš lavu i glavnu kocku zaliješ s vodom, samo treba nać toliko lave :D
ma znam ga napravit, nego mi fali još 3 komada, to ću sutra, a izvor lave imam u podrumu
ma znam ga napravit, nego mi fali još 3 komada, to ću sutra, a izvor lave imam u podrumu
Stavi par SS-ova kuće da se divimo
Idem ja probat na svom save-u igrat u Nether-u
Stavi par SS-ova kuće da se divimo
Idem ja probat na svom save-u igrat u Nether-u
sutra, sutra ću prvo vama napraviti ss-ove, imam backup save-a ukoliko se nebudem znao iz Nether vratiti, nego, s onim tvojim ''update-om'' još nisam ni jednu bundevu vidio.
Meni se i dalje čini da baklje jako dugo traju, zar nije trebalo biti da će se gasiti nakon nekog vremena?
sutra, sutra ću prvo vama napraviti ss-ove, imam backup save-a ukoliko se nebudem znao iz Nether vratiti, nego, s onim tvojim ''update-om'' još nisam ni jednu bundevu vidio.
Meni se i dalje čini da baklje jako dugo traju, zar nije trebalo biti da će se gasiti nakon nekog vremena?
Evo Notch-ovog update-a KLIK.....kaže da će baklje ostavit za sljedeći update......a ove Jack-o-lantern, za njih trebaš naći te bundeve....ja sam ih našao tek nakon pola dana (u igri) pješačenja
sada sam se tek sjetio, ogradio sam komad zemlje, i posadio drva, i fino su izrasla, ali kada sam povisio ogradu ne rastu više. Da ju snizim ili je u nečem drugom problem?
Izvor lave? Misliš da je nepresušan ili?
Izvor lave? Misliš da je nepresušan ili?
neznam, ali sam nagrabio jedno 20 kanti lave a on i dalje teće
Lava teče neko vrijeme i nakon što maknete "source block"......ali lava nije nepresušan izvor kao voda....
BTW maloprije sam igrao i htio napravit portal kad vidim da nemam obsidiana.....natrag do kuće, otvorim škrinju sa svime i svačim i vidim pecaljku davno napravljenu i aj ostavim sve ostalo i ošo pecat
zabacio u vodu (desni klik prema vodi) pričekao da plovak potone i izvuko rib'cu....babuška od kilu i po
Lava teče neko vrijeme i nakon što maknete "source block"......ali lava nije nepresušan izvor kao voda....
BTW maloprije sam igrao i htio napravit portal kad vidim da nemam obsidiana.....natrag do kuće, otvorim škrinju sa svime i svačim i vidim pecaljku davno napravljenu i aj ostavim sve ostalo i ošo pecat
zabacio u vodu (desni klik prema vodi) pričekao da plovak potone i izvuko rib'cu....babuška od kilu i po
javi kako je s one strane
mogu li te ribe služiti kao hrana?
javi kako je s one strane
mogu li te ribe služiti kao hrana?
sutra ću stavit SS-ove iz mojeg save-a...inače stavio sam SS-ove od nećakovog save-a na prijašnjoj stranici (on igra ko manijak )
da...mogu se i ispeč.....dobiješ ovak nešt