Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.405.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Minecraft
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

Jel itko ikad našao Lightstone Dust

Ja kopam i ni jedanput nisam naletio :/

Lightstone se nalazi u Nether-u iliti Hell-u

Evo SS-ova od nećakovog save-a u Nether-u (Hell)

Kul...

Nego kako prebacim pogled?

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

Jel itko ikad našao Lightstone Dust

Ja kopam i ni jedanput nisam naletio :/

Lightstone se nalazi u Nether-u iliti Hell-u

Evo SS-ova od nećakovog save-a u Nether-u (Hell)

Kul...

Nego kako prebacim pogled?

F5 za 3rd person view

F11 za fullscreen

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
16 godina
Minecraft

kakvi su mi se ovo neki zeleni zombi samoubojice poceli pojavljivati ?

i koja je razlika izmedju tog hell mode-a i klasicne igre ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Hell mode je u klasicnom nacinu, samo ti napravis portal i mozes ici u Hell dimenziju kroz taj portal, to je kao sad za Halloween napravljeno :D

A ti zombiji explodiraju pri udaru s tobom, jednom sam napravio vodopad i nakve zidine, sve mi raznijeli i poplavili :P

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Oni koji roknu u 3 lijepe pi.... matere to su Creeperi (čitaj: kriperi) i ako se njima približiš udaljenost 1 kockica dakle ti ja dnoje kocki i on na drugoj...on će roknut u "znamo već šta"

A Hell je zapravo kao neka druga dimenzija u Minecraft-u i tamo je zapravo svijet skroz drugačiji, drugačije su resurse i drugačija "pravila igranja"....npr. ubiješ neke pig-zombije (pola svinja pola zombi) iz njega ispadne pečena šunka (isto kao iz svinje samo što svinja daje sirovu šunku {#})...naravno oni su bezopasni dok ih ništa ne napada...ali ako ih slučajno ozlijediš ili ih nešto ozlijedi onda te cijela horda naprada {#}

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
15 godina
neaktivan
Minecraft

ej, koja je razlika između alpha i classic? da kupim? kako otvorim inventori i ono di se krafta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minecraft

Kako da napravim classic server više mi neželi raditi ko prije {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Kako da napravim classic server više mi neželi raditi ko prije {#}

Mislim da zasad nema podrške za classic server..samo mutiplayer survival....pogledaj malo na minecraft.net

15 godina
KingNothing kaže...

Oh noez! It's da exploding penises!

King of Games kaže...

ej, koja je razlika između alpha i classic? da kupim? kako otvorim inventori i ono di se krafta?

Sa I otvoriš inventory ;)

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
Minecraft

Vidim da sad drugi imaju server.Što bi sad trebao napravit da proradi kao njima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minecraft

Definitivno mi se dopala igre, kupit ću je preko ePlati u skorije vrijeme, dok je još 50% off.

96kn sveukupno, + još par kuna za poštarinu, definitivno isplativo, i moram reći da je ovo dosad jedina igra koju sam samoinicijativno odlučio kupiti, čisto zbog podrške autoru igre, a i želim se iskusiti malo i u online avanturama.

Ispočetka sam mislio kakva budala moraš biti da ovo ideš igrat, al' sad vidim da sam očito i ja postao budala kad sam probao {#}

Minecraft {#}

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Minecraft

Što mpgu sa onom zlatnom prašinom iz nethera?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...

Što mpgu sa onom zlatnom prašinom iz nethera?

Citat sa wikipedije ...

Lightstone Dust can be found by destroying Lightstone found in The Nether. It takes nine Lightstone Dust in the crafting bench to return it to its original block form, but only drops one Lightstone Dust if destroyed. Lightstone dust has no practical use unless to make Lightstone blocks.

Znači teba čekat još koji update da vidimo šta se može s njim napravit {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 21:07 (Krešo91).
16 godina
jel ima zainteresiranih da igra netko samnom? ja mogu dici server, nazalost nemam oriđiđi(pokusavam nabavit al ) stoga preko tungglea al mislim da mogu i bez tungglea nariktat server
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
Minecraft

Kako napraviti portal, pročitao sam na minecraft wiki-u ali mi nije jasno

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Po Minepediji bih rekao da napravis onaj frame od obsidiana i nekako zapalis sredinu i nastane ono ljubicasti, portal...

Imas i dolje desno sliku iz igre

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Kako napraviti portal, pročitao sam na minecraft wiki-u ali mi nije jasno

Uzmi 14 komada obsidiana i napravi kao okvir....moraš imat prolaz 2 kocke širine i 3 kocke visine i onda uzmeš "flint & steel" i zapališ negdje dolje na obsidianu....and presto....you have a portal to the Nether {#}

ili samo pogledaj

{#}

16 godina
protjeran
Minecraft

Staviš kocke od obsidiana tako da ti je visina sveukupno 5 kocaka, a širina 4. 

0 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Po Minepediji bih rekao da napravis onaj frame od obsidiana i nekako zapalis sredinu i nastane ono ljubicasti, portal...

da ali na toj slici dolje desno nema 14 komada u onom okviru kao na prvoj slici, nema veze, svejedno mi treba još nekoliko obsidiana

16 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
PLASMAorLCD kaže...

da ali na toj slici dolje desno nema 14 komada u onom okviru kao na prvoj slici, nema veze, svejedno mi treba još nekoliko obsidiana

Uzmeš lavu i glavnu kocku zaliješ s vodom, samo treba nać toliko lave :D

16 godina
netko,netkovic kaže...
mind_challenge kaže...
PLASMAorLCD kaže...

ma znam ga napravit, nego mi fali još 3 komada, to ću sutra, a izvor lave imam u podrumu

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

ma znam ga napravit, nego mi fali još 3 komada, to ću sutra, a izvor lave imam u podrumu

Stavi par SS-ova kuće da se divimo {#}

Idem ja probat na svom save-u igrat u Nether-u {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 23:10 (Krešo91).
16 godina
Krešo91 kaže...
mind_challenge kaže...

Stavi par SS-ova kuće da se divimo {#}

Idem ja probat na svom save-u igrat u Nether-u {#}

sutra, sutra ću prvo vama napraviti ss-ove, imam backup save-a ukoliko se nebudem znao iz Nether vratiti, nego, s onim tvojim ''update-om'' još nisam ni jednu bundevu vidio.

Meni se i dalje čini da baklje jako dugo traju, zar nije trebalo biti da će se gasiti nakon nekog vremena?

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

sutra, sutra ću prvo vama napraviti ss-ove, imam backup save-a ukoliko se nebudem znao iz Nether vratiti, nego, s onim tvojim ''update-om'' još nisam ni jednu bundevu vidio.

Meni se i dalje čini da baklje jako dugo traju, zar nije trebalo biti da će se gasiti nakon nekog vremena?

Evo Notch-ovog update-a KLIK.....kaže da će baklje ostavit za sljedeći update......a ove Jack-o-lantern, za njih trebaš naći te bundeve....ja sam ih našao tek nakon pola dana (u igri) pješačenja

16 godina
Minecraft

sada sam se tek sjetio, ogradio sam komad zemlje, i posadio drva, i fino su izrasla, ali kada sam povisio ogradu ne rastu više. Da ju snizim ili je u nečem drugom problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
netko,netkovic kaže...
mind_challenge kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Izvor lave? Misliš da je nepresušan ili?

16 godina
netko,netkovic kaže...

Izvor lave? Misliš da je nepresušan ili?

neznam, ali sam nagrabio jedno 20 kanti lave a on i dalje teće

15 godina
neaktivan
Minecraft

Lava teče neko vrijeme i nakon što maknete "source block"......ali lava nije nepresušan izvor kao voda....

BTW maloprije sam igrao i htio napravit portal kad vidim da nemam obsidiana.....natrag do kuće, otvorim škrinju sa svime i svačim i vidim pecaljku davno napravljenu i aj ostavim sve ostalo i ošo pecat

zabacio u vodu (desni klik prema vodi) pričekao da plovak potone i izvuko rib'cu....babuška od kilu i po {#}

plovak ne mrda....i na kraju potone i brzo klikaj desni....ali kad izvlačite trebate skočit jer će vas riba preletit od siline povlačenja :D plovak ne mrda....i na kraju potone i brzo klikaj desni....ali kad izvlačite trebate skočit jer će vas riba preletit od siline povlačenja :D
zalazak Sunca....krasan pogled :) zalazak Sunca....krasan pogled :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Krešo91 kaže...

Lava teče neko vrijeme i nakon što maknete "source block"......ali lava nije nepresušan izvor kao voda....

BTW maloprije sam igrao i htio napravit portal kad vidim da nemam obsidiana.....natrag do kuće, otvorim škrinju sa svime i svačim i vidim pecaljku davno napravljenu i aj ostavim sve ostalo i ošo pecat

zabacio u vodu (desni klik prema vodi) pričekao da plovak potone i izvuko rib'cu....babuška od kilu i po {#}

javi kako je s one strane

mogu li te ribe služiti kao hrana?

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

javi kako je s one strane

mogu li te ribe služiti kao hrana?

sutra ću stavit SS-ove iz mojeg save-a...inače stavio sam SS-ove od nećakovog save-a na prijašnjoj stranici (on igra ko manijak {#})

da...mogu se i ispeč.....dobiješ ovak nešt {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 23:54 (Krešo91).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice